Dodaj do ulubionych

Paraliż miasta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.02, 09:42
Kto za tym stoi ??
Ruscy ?? Czeczeńcy ??
No kto??
Kto wyłączył sygnalizację świetlną na pl.Grunwaldzkim, na pl.Wróblewskiego i
w paru innych miejscach.
pa
Obserwuj wątek
    • annowo Re: Paraliż miasta 28.10.02, 12:44
      Jestem ciekawa czy ktoś przeprosi ludzi, którzy spóźnili się do pracy?
      Drogę od ul. Chełmońskiego do pl. Grunwaldzkiego pokonałam bagatela w 1,15
      godz.
      Ciekawe,że zapowiadana od kilku dni wichura może tak zaskoczyć nasze służby
      porządkowe:)
      • Gość: cyfer Re: Paraliż miasta IP: proxy / *.gennet.ee 28.10.02, 15:47
        annowo napisała:

> Ciekawe,że zapowiadana od kilku dni wichura może tak zaskoczyć nasze służby porządkowe:)

zima jest niezmiennie co roku i tak samo niezmiennie co roku zaskakuje drogowcow, a wy sie cudow po incydencie z wiaterkiem spodziewacie...
        • Gość: duzY ... a głownie kierowców. (n/t) IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.10.02, 16:10
    • Gość: tyrys Re: Paraliż tych co pod wiatr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.02, 16:21
      z wiatrem natomiast dojechalam bez stania w zadnych korkach (dzieki zepsutej
      sygnalizacji swietlnej) duzo szybciej niz w przecietny poniedzialek
    • Gość: Platformers Re: Paraliż miasta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.02, 16:42
      Drodzy Forumowicze. Mamy doświadczenia w walce z powodzią. Mogę zapewnić
      wszystkich, że powódź nam nie zagraża po warunkiem, że nie będzie wysokiej
      fali powodziowej. Natomiast ze zjawiskiem silnego wiatru spotykamy się bardzo
      rzadko. Przewidywaliśmy, że huraganowe wiatry zatrzymane zostaną przez Sudety.
      Tak się jednak nie stało. W związku z powyższym członkowie naszego sztabu
      kryzysowego jadą do zaprzyjaźnionego miasta Charlotte w Stanach, żeby
      skorzystać z doświadczenia ich władz w walce z tornado i przeciwdziałania jego
      skutkom. A tymczasem radzimy wszystkim zachować spokój i nie wychodzić dziś w
      nocy na spacery. Samochody należy parkować w pustym polu.
      • Gość: Wojchol Re: pozdrawiam abstynenta :) sp.23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.02, 22:14
        jjasiu śmignałem przez pl.Wróblewskiego jak błyskawica ( oczywiście jechalem
        główną :)
        ps. przepraszam ze nie przepuscilem nikogo, bardzo sie spieszylem
        • Gość: jjasio Re: pozdrawiam abstynenta :) sp.23 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.02, 10:55
          W poniedziałek rano bardzo sprawnie przecisnąlem się przez miasto.
          Po pierwsze: jeżdżę tylko głównymi szlakami
          Po drugie: żaden ze mnie abstynent i w pon. jedzie się na dwóch garach.

pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka