ha1szu 18.01.06, 12:25 Jeśli PD stworzy z postkomunistami jakikolwiek blok straci poparcie resztki desperackich sympatyków.To jest ostatnia partia, która jeszcze nie straciła cnoty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robaczek Re: Zmiany w regionalnej PD IP: *.e-wro.net.pl 18.01.06, 12:35 Świetny "pomysł". Tylko tak dalej, a sukces zapewniony! Jest jeszcze PD z frasyniukiem. Klub Desperatów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Zmiany w regionalnej PD IP: *.studby.uio.no 18.01.06, 14:25 Gratulacje dla nowego przewodniczacego. Mam nadzieje, ze PD w koncu odbije sie od dna i zacznie zachowywac sie bardziej aktywnie na scenie lokalnej. Zycze zapalu do ciezkiej pracy i wytrwalosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kklement He he, to artykuł z serii "Z życia mikrobów" ? 18.01.06, 18:36 Albo raczej "Z życia roztoczy kanapowych" :) PD, zwani też demokratami.pl, to garstka żałosnych looserów. Lata nadętego moralizatorstwa, "wychowywania" społeczeństwa w duchu politycznej poprawności i romansowania z postkomuną zepchnęły to środowisko na polityczny śmietnik. I dobrze, tam ich miejsce. Nigdy więcej różowych bubków ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boxik Re: Zmiany w regionalnej PD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.06, 19:35 Nowotarski - nowa jakość ? Toż to kpina. Z tego co wiem jest w PD kilka osób zasługujących na szacunek - z racji dokonań, życiorysu, kariery naukowej, zawodowej czy też zwykłej przyzwoitości i uczciwości, bądź ewentualnie osób młodych dynamicznych, które swoim poziomem mogłyby być przykładem dla innych, ale wybór tego człowieka powoduje, że nigdy więcej nie oddam na nich głosu. Wolę juz PO przy wszystkich ich ułomnościach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chojar M. Re: Zmiany w regionalnej PD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.06, 20:38 W kampanii do sejmu poznałem (na Świdnickiej pod pocztą zresztą) wręczającego mi ulotkę gościa o nazwisku Sury (tyle zapamietałem o jego tożsamości :), facet był chyba z pd albo jakiejś centroprawicowej partii. Generalnie dał radę i jest przynajmniej dla mnie nadzieją młodych na normalną Polskę, (nie głosowałem na niego bo na wybory nie poszedłem z racji tego, że byłem poza Wrocławiem),a w sumie miałby mój głos jako człowiek prezentujący zdrowy rozsąsdek w tej całej waszej "skomplikowanej" polityce której kompletnie nie rozumiem. 9, gadaliśmy z pół godziny - fajny gość, dużo mówił o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chojar M. Re: Zmiany w regionalnej PD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.06, 20:50 Fajnie mówił i na temat !!! Odpowiedz Link Zgłoś