Dodaj do ulubionych

STUDNIÓWKA!!!!

23.01.06, 16:41
Witamy wszytkich tegorocznych studniówkowiczów! Jestesmy juz studentkami, ale
z checia poszlybysmy na studnioiwke, gdyz mile wspominamy swoje:) Wiec jesli
ktos nie ma jeszczd osoby towarzyszacej, a ma ochote pojsc z milymi ladnymi i
szalonymi dziewczynami:) To czekamy na zaproszenia:) POZDRAWIAMY
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: STUDNIÓWKA!!!! IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 23.01.06, 16:45
      trzeba było pisac na początku Stycznia :P
    • Gość: rumburak Ja też bym sobie poszedł jeszcze raz. IP: *.e-wro.net.pl 23.01.06, 16:50
      Ja też bym sobie poszedł jeszcze raz. Ze studniówki najbardziej mi utkwiły w
      pamięci czerwone majtki koleżanek. Ech... to były czasy :)
      • szynszyl824 Tak czerwone majtki! yeeeeeaaaaa.....! 23.01.06, 16:58
        Dziewczyny przysyłajcie mi na maila zdjęcia swoich majtek ze studniówki!
        Czekam! yeeeeeaaaaa.....!
    • Gość: Mroczek z VII LO Re: STUDNIÓWKA!!!! IP: *.e-wro.net.pl 23.01.06, 17:07
      Mój kolega zaprosił kiedyś "wesołą studentkę". Siary sobie narobił jak mu legła
      na parkiecie i musiał ją znosić przy nauczycielach. Dobrze jeszcze pawia nie
      puściła
      • Gość: danex107 Re: STUDNIÓWKA!!!! IP: *.kom / *.os1.kn.pl 23.01.06, 17:14
        sprostowanie: nie wszystkie studentki sa alkocholiczkami!!! Jakbysmy chcialy
        sie napic to bysmy zrobily to w domu, a nie na studniowce, a poza tym nam
        zalezy tylko na zabawie!!!
        • Gość: D2O Re: STUDNIÓWKA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 17:28
          danex107, ja sie chetnie wybiore z ktoras z was. jest tylko maly problem - nie wiem, do ktorej budy mozna sie wkrecic? :) pzdr.
          • Gość: rumburak Re: STUDNIÓWKA!!!! IP: *.e-wro.net.pl 23.01.06, 17:33
            To jest proste. Trzeba zapłacić jakiejś parze i ONA zaprasza Ciebie jako osbę
            towarzyszącą a ON zaprasza danex107 i już jesteście w środku :)
            ON i ONA(czyli maturzyści) mogą się bawić razem a przy okazji będą mieli
            studniówkę za friko. Wy zapłacicie ale za to jesteście w środku ;)
            • Gość: D2O Re: STUDNIÓWKA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 14:00
              > To jest proste. Trzeba zapłacić jakiejś parze i ONA zaprasza Ciebie jako osbę
              > towarzyszącą a ON zaprasza danex107 i już jesteście w środku :)
              > ON i ONA(czyli maturzyści) mogą się bawić razem a przy okazji będą mieli
              > studniówkę za friko. Wy zapłacicie ale za to jesteście w środku ;)

podoba mi sie Twoj sprytny plan :D
          • Gość: danex107 Re: STUDNIÓWKA!!!! IP: *.kom / *.os1.kn.pl 23.01.06, 18:06
            D20: jak znajdziesz jakas szkole to daj znac, a jak nie to zrobimy sami
            studniowke:)
            • Gość: danex107 Re: STUDNIÓWKA!!!! IP: *.kom / *.os1.kn.pl 24.01.06, 23:40
              ?
              • Gość: Waldi Re: STUDNIÓWKA!!!! IP: *.e-wro.net.pl 26.01.06, 14:15
                Ja chętnie zabiore którąś z Pań na studniówke!!
                • Gość: danex107 Re: STUDNIÓWKA!!!! IP: *.kom / *.os1.kn.pl 26.01.06, 22:08
                  hej waldi! z mila checia ktoras z nas wybierze sie z toba, byloby fajnie jakbys
                  jeszcze kolege znalazl kolege dla drugiej:) odpisz szybko to podamy nr i sie
                  zgadamy, kiedy ta studniowka?
                  • Gość: Waldi Re: STUDNIÓWKA!!!! IP: *.e-wro.net.pl 26.01.06, 22:47
                    Spokojnie studniówka dopiero 11 lutego wiec jest jeszcze troche czasu.A co do
                    kolegi to zobaczymy co da sie zrobic:)kontakt ullrich@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka