adwo-kat Re: Zginęli w Katowicach 31.01.06, 10:20 ["]["]["] "Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modlishka Re: Zginęli w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:11 Szok! Prystupa był moim nauczyciele wf-u i dyrektorem 24-ki kiedy do tej podstawówki uczęszczałam. Miał ze mną same problemy i dziękuje że mnie nigdy nie skreślił. Niech mu ziemia lekkabędzie. I innym gołębiarzom też. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Zginęli w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 10:28 [***] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Zginęli w Katowicach IP: *.tueuropa.pl 31.01.06, 11:11 Wiesław Prystupa był moim dyrektorem i nauczycielem. Był człowiekiem, któremu praca z dziećmi sprawiała przyjemność. Ja osobiście wspominam go bardzo dobrze. Lekcje prowadzone przez niego to była czysta przyjemność i nie dlatego, że był to W-F dla mnie to był prawdziwy przyjaciel młodzieży. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;( Re: Zginęli w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 18:52 ogrom tragedii dotarl do mnie dopiero wtedy, gdy okazalo sie ze jedna z ofiar to znajoma osoba;( wieczny odpoczynek niech raczy Bog Tobie dac, Panie Zbyszku, dobrze mi sie z Panem wspolpracowalo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Zginęli w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 21:02 Pan Prystupa uczył w latach 80-tych również w szkole podstawowej nr 26 na Maślicach był równiez wychowafcą w przyszkolnym internacie. Odpowiedz Link Zgłoś