Dodaj do ulubionych

20 mln zł na budowę kościoła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

01.02.06, 17:52
Brawo! Rząd wydał z naszych pieniędzy 20 mln na jakiś kolejny kościół.
Dlaczego rząd naszymi pieniędzmi spłaca swoje długi wobec Rydzyka?
Obserwuj wątek
    • Gość: ista Re: 20 mln zł na budowę kościoła !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 01.02.06, 17:55
      skandal
      • Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Re: 20 mln zł na budowę kościoła !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.e-wro.net.pl 01.02.06, 18:05
        Potwierdzam. Skandal.
        • Gość: _ Re: 20 mln zł na budowę kościoła !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 19:39
          A ja chętnie oddam swoje podatki na budowę świątyni Opatrzności Bożej.
          Idiotyzmem, marnotrawstwem, piramidalną głupotą, byłoby zostawienie tej budowli
          niedokończonej. Ale dyskutanci na forum poruszają informacje wyrwane z
          kontekstu. PS. Najlepiej oddajmy 20mln złotych posłom SLD. Pasuje?
          • Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Re: 20 mln zł na budowę kościoła !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.e-wro.net.pl 01.02.06, 19:59
            To niech księża sprzedadzą swoje drogie samochody i sobie wybudują sami
          • mi.chal Re: 20 mln zł na budowę kościoła !!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.06, 20:06
            Jak jestes katolikiem, to przekaz z wlasnej kieszeni pieniadze. Ja bedac ateista nie mam zamiaru placic na jakis kosciol. Ciekawe czy gdyby w budzecie zapisano kase na np synagoge to czy tez tak by Ci to odpowiadalo.
            • Gość: busmen Re: 20 mln zł na budowę kościoła !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.orange.pl 01.02.06, 20:26
              mi.chal napisał:

> Jak jestes katolikiem, to przekaz z wlasnej kieszeni pieniadze. Ja bedac
              > ateista nie mam zamiaru placic na jakis kosciol. Ciekawe czy gdyby w
              > budzecie zapisan o kase na np synagoge to czy tez tak by Ci to odpowiadalo.

Odpowiadało by mi...

Poza tym i tak płacę na wiele rzeczy, które mi nie odpowiada (np. wychowanie
              do życia w rodzinie [w szkole])... No i co z tego... w ramach tolerancji muszę
              się z nimi zgodzić...
              • Gość: Lidka ...w tym lekcje religii, na ktore wszyscy placa... IP: *.cybernet.ch 02.02.06, 16:57
                ...w tym lekcje religii, na ktore wszyscy placa...

Szemrana tolerancja po polsku.

P. S.
                ...a wychowanie do zycia w rodzinie czesto i gesto prowadzi moher...
                • Gość: nosal Re: ...w tym lekcje religii, na ktore wszyscy pla IP: *.pft.wroc.pl 03.02.06, 19:22
                  Od moheru się odwal...co? przeszkadzają starsze kobiety, którym jedyne co
                  zostało to odmawianie "zdrowesiek" i słuchanie Radia... no chyba, że wszyscy,
                  którzy nie głosowali na PO i SLD są moherem no to sorry. Poza tym wydaje mi się,
                  że w tym kraju póki co jest wolność wyboru, przynajmniej u mnie w LO tak było
                  jeśli nie chcesz chodzić na religię i słuchać x-a możesz wybrać etykę... No
                  chyba, że sam widok człowieka w sutannie Cię przytłacza no to przepraszam. Co do
                  kasy...sama wiesz ile $ wyrzuca się w błoto i to we wszystkich sektorach,
                  ale...czy sądzisz że
                  przekazanie kościołowi (nawet 20mln. zł.) to zlodziejstwo i przekret? A gdyby
                  przeznaczyli tą kwotę na ustawienie siebie, swoich kolesi i znajomych, wszystko
                  było ok? No nic... pozdrawiam i życzę miłego dnia... a w końcu ponoć niebawem
                  wybory, więc będziesz mogła wybrać "bardziej tolerancyjną" partię :)
            • Gość: wojtek Re: 20 mln zł na budowę kościoła !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 23:48
              Zarowno RP jak i samorzady daja pieniadze na wiele synagog i kosciolow roznych
              wyznan (choc rzeczywiscie nie na budowe, ale na remonty) i jakos nie slyszalem
              zeby ktos sie o to pieklil.
          • Gość: jokajan Re: 20 mln zł na budowę kościoła !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.06, 23:38
            No to oddaj. Swoje. Nie moje. Zupełnym przypadkiem jestem katoliczką, ale na
            dobrą sprawę, jeśli z budżetu państwa finansowana jest budowa kościoła, to
            równie dobrze można byłoby sfinansować meczet czy synagogę. W końcu wyznawcy
            innych religii też płacą podatki w Polsce. I są i czują się Polakami.
    • Gość: jekdok To na "dobry" początek, potem będzie z górki :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 20:05
      • Gość: ziutek Re: To na "dobry" początek, potem będzie z górki IP: *.kom / *.os1.kn.pl 01.02.06, 20:19
        To już się stało i nie ma odwrotu. W Polsce jest fundamentalizm religijny.
        Ostatnie pohukiwania panów w czarnych sukienkach i torebkach na głowach
        wyraźnie to pokazują. Kler zawłaszcza coraz więcej dziedzin życia. To smutne
        ale prawdziwe. Sami tego chcieliście.
        • brody Re: To na "dobry" początek, potem będzie z górki 01.02.06, 21:25
          to jeszcze sie nie stało. te 20 mln musi jeszcze przejść przez sejm, a tam mam
          nadzieję że to odrzucą.
          • Gość: robb Re: To na "dobry" początek, potem będzie z górki IP: 212.160.172.* 02.02.06, 16:22
            ciekawe kto? Przecież widać jaki to sejm ...
        • andrzej.sawa Re: To na "dobry" początek, potem będzie z górki 02.02.06, 02:10
          ziutek,jesteś głupi,twoja sprawa,ale oszczędzaj klawiaturę,bo zacznie ciebie
          gryźć!!!!!
          • Gość: jekdok twoja klawiatura cię terroryzuje? współczuję ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 19:50
    • tia666 co do mamony, pamietaj KK zabiera - nie daje 01.02.06, 20:19
    • misiak38 Re: 20 mln zł na budowę kościoła !!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.06, 21:35
      widzę że większości miast spodobał się pomysł naszego wspaniałego rządu.;)
    • Gość: jekdok Przed chwilą senator Kutz wyjaśnił Monice Olejnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 22:50
      i nam komu ukradziono (dosłownie tak to określił) te pieniądze na kancelarię
      premiera, prezydenta i Opaczność Mentalną (to moje) - m.in biednym i
      bezdomnym, ratownictwu medycznemu i dokształcaniu lekarzy, ochronie środowiska.
      On to słusznie nazwał kradzieżą, ja określiłbym jako sk...syństwo.
      • tia666 wyborcy swoje zrobili i teraz trza cicho siedziec 02.02.06, 00:29
    • Gość: _ Re: 20 mln zł na budowę kościoła !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 00:18
      ...na szczęście mamy demokrację, a wynik ostatnich wyborów świadczy o tym, że
      jest wola społeczna by przekazywać środki budżetowe na budowę obiektów
      sakralnych. Chyba, że Panom-dyskutantom na forum śni się powrót liberum veto?
      • robak_wroc Re: 20 mln zł na budowę kościoła !!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 01:34
        e tam. jeden kosciolek w ta czy w tamta. i tak jest ich na peczki, bo srednio co
        2km w miescie jest kosciol, a czasami nawet w mniejszych odleglosciach. co to w
        koncu jest 20 baniek? czy jakas sensowna liczbe ludzi za to mozna uratowac?
        nakarmic? e... kolejny obiekt sakralny si przyda. fajny kraj mamy taki bardzo
        wierzacy. mowia ze 95% ludzi to katolicy. piknie jest prawda?

a jak im pekna te rozowe okulary to bedzie dopiero dym.
        • andrzej.sawa Re: 20 mln zł na budowę kościoła !!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 02:11
          robak-a może gó..,bardziej do ciebie pasuje!
          • Gość: ziutek Re: 20 mln zł na budowę kościoła !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kom / *.os1.kn.pl 02.02.06, 06:14
            Ty sawa obrażasz ludzi a księdzu pełnemu miłosierdzia to nie przystoi. Poza tym
            zaniedbujesz się w przerzucaniu kulek i klepaniu mantry o zdrowej kobiecie
            pełnej łaski. Do wina dolewaj więcej wody. Po mszy jesteś niemożliwy do
            wytrzymania.
            • czak.norris tylko 20 milionów? tak mało? 02.02.06, 08:53
              pamiętacie ile miała miesięcznie wydatków parafia w Licheniu?

sprawdzcie to wam szczęka opadnie

a potem powiedzcie mi co to ma wspolnego z milosierdziem bozym i takimi tam innymi
          • robak_wroc Re: 20 mln zł na budowę kościoła !!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 16:24
            andrzej.sawa napisał:

> robak-a może gó..,bardziej do ciebie pasuje!

oo.. katol sie odzywa. ten najbardziej tolerancyjny pewnie.
      • Gość: nickT Re: 20 mln zł na budowę kościoła !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.06, 13:59
        Misiu pluszowy - przypomnij mi, w ktorym momencie kampanii wyborczej pisiaki zapowiadaly przekazywanie publicznych pieniedzy na swiatynie.
        A skoro juz wycierasz sobie gebe demokracja to warto miec swiadomosc istnienia zasady rozdzialu kosciola od panstwa.
      • rebus13 Re: 20 mln zł na budowę kościoła !!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 16:23
        Gość portalu: _ napisał(a):

> ...na szczęście mamy demokrację, a wynik ostatnich wyborów świadczy o tym, że
        > jest wola społeczna by przekazywać środki budżetowe na budowę obiektów
        > sakralnych. Chyba, że Panom-dyskutantom na forum śni się powrót liberum veto?

W zamierzeniu Jego Ekselencji Glempa Świątynia ta miała powstać ze składek
        społecznych, ale społeczeństwo jakoś nie chciało się składać (nawet tego
        głupiego 1% nie przekazywało). Moze było po prostu źle zorganizowane? To teraz
        się złoży - 20 mln PLN to mniej niż 1 PLN na pracującego Polaka, a cel jaki
        szczytny ile celebry będzie można uprawiać, jakie piękne sarkofagi można tam
        postawić i bliżej Boga być.
    • kamillwawa Bo stolyca ma byc piekna 02.02.06, 12:43
      twoi rodzice i twoi dziadkowie budowali stolice i ty bedziesz to robil
      prowincjuszu. Gdyby nie Warszawa to twoj wroclaw bylby zwykla dziura
      • tia666 Re: Bo stolyca ma byc piekna 02.02.06, 12:57
        ta twoja stolyca juz nigdy nie bedzie piekna
        "prowincjuszu" - hehehe dobre to, slomiany wawiaku
      • robak_wroc Re: Bo stolyca ma byc piekna 02.02.06, 16:25
        kamillwawa napisał:

> twoi rodzice i twoi dziadkowie budowali stolice i ty bedziesz to robil
        > prowincjuszu. Gdyby nie Warszawa to twoj wroclaw bylby zwykla dziura

no widzisz jak ta warszawa cholerna spieprzyla nam wroclaw. ehhh..
    • knidyjka Re: 20 mln zł na budowę kościoła !!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 14:41
      to nie na kościół,to na mauzoleum dla najwyzszego urzędasa niejakiego Ziutka G.
    • pisowiec2 narodowa świątynia 02.02.06, 16:07
      narodowa świątynia, równie ważna jak wawel(w przyszłości) gdzie będzie się
      chować wybitnych Polaków, będzie skarbem narodowym. pomysł jej powstania powstał
      już dawno temu a nie teraz, matołki
      • robak_wroc Re: narodowa świątynia 02.02.06, 16:26
        pisowiec2 napisała:

> narodowa świątynia, równie ważna jak wawel(w przyszłości) gdzie będzie się
        > chować wybitnych Polaków, będzie skarbem narodowym. pomysł jej powstania powsta
        > ł
        > już dawno temu a nie teraz, matołki

co w zwiazku z tym? dlaczego mam to wspolfinansowac? wole zeby ta kasa poszla na
        zarcie dla biednych.
      • Gość: jekdok ty jesteś pisowiec2 czy piskoziołków2??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 20:35
        Skoro masz jakieś dziwaczne skojarzenia z matołkami chyba zmieniłeś
        orientację ;-). Właściwie bez chęci i przyjemności krótko skomentuję to co

pisowiec2 napisała:

> narodowa świątynia, równie ważna jak wawel(w przyszłości) gdzie będzie się
        > chować wybitnych Polaków, będzie skarbem narodowym. pomysł jej powstania
        powstał już dawno temu a nie teraz, matołki

Uważasz, że wszelkie pomysły z zamierzchłej przeszłości zasługują na uznanie
        tytanie intelektu, krynico mądrości, wieżo z kości słoniowej i oceanie cnót
        wszelakich??? :-DDDDDDDDDD
        Również na przykład wieszania biskupów w XVIII w, albo wcześniej mianowania
        konia senatorem w starożytnym Rzymie? Rozumiem, ze im starszy pomysł tym
        bardziej wartościowy?
        Ja na przykład bo tym bezprzykładnym akcie pogardy okazanej przez naczelnego
        purpurata dla woli i osoby zmarłego księdza Twardowskiego zrozumiałem pełniej
        motywacje warszawskiego ludu porywającego się na dostojników kościelnych.
        Poniewieranie zwłok, bo czymże innym jest chowanie ich na placu budowy, dla
        realizacji jakichś własnych chorych ambicyjek by metodą tworzenia faktów
        dokonanych wymusić dalsze ich finansowanie jest czymś co trudno skomentować
        językiem ludzi cywilizowanych. Pokazuje to pełną degrengoladę tych pajaców
        uzurpujących sobie prawo do rozstrzygania kwestii moralnych. Można byłoby
        powiedzieć, że to sprawa jego sumienia gdyby to sumienie miało.
        Wśród opowieści rodzinnych słyszałem o ekshumowanej i przeniesionej do grobowca
        krewnej, która długo potem śniła się seniorce rodu, będącej inicjatorką
        tych "przenosin", skarżąc się na chłód i niewygodę w grobowcu. Ponieważ piekło
        jest dla ludzi głęboko wierzących mam nadzieję, że ci którzy tam trafią będą
        mieli dość czasu na rozpamiętywanie swoich doczesnych dokonań.
        PS.
        Pytania zadane na początku są z gatunku retorycznych i nie oczekuję na
        odpowiedź (dość łatwą do przewidzenia)
    • Gość: morales Skandal to kłamstwo które powtarzasz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 16:46
      Cała wasza dyskusja na nic. Dziwię się że kłamstwo może mieć takie wzięcie.
      Otóż prawda jest taka 20 milionów zostało przeznaczone nie na Świątynię
      Opatrzności tylko na MUZEUM przy Świątyni!!!!!!! Muzeum będzie własnością
      Skarbu Państwa zarządzanym przez Ministerstwo Kultury.
      I po co było tyle jadu???
      • Gość: _ Re: Skandal to kłamstwo które powtarzasz!!! IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 23:24
        Widzisz Morales, problem w tym, że te matołki- studencki kwiat i przyszłość (o
        zgrozo!!!) naszego narodu, nie czytają ze zrozumieniem. Brak zdolności
        logicznego myślenia, charakterystycznych dla najwyższego(?) szczebla naczelnych.
      • hurysa1 Do Morales 02.02.06, 23:47
        Gość portalu: morales napisał(a):

> Cała wasza dyskusja na nic. Dziwię się że kłamstwo może mieć takie wzięcie.
        > Otóż prawda jest taka 20 milionów zostało przeznaczone nie na Świątynię
        > Opatrzności tylko na MUZEUM przy Świątyni!!!!!!! Muzeum będzie własnością
        > Skarbu Państwa zarządzanym przez Ministerstwo Kultury.
        > I po co było tyle jadu???

Czego Muzeum ma powstać przy Świątyni. To bardzo interesujące co w tym muzeum
        będzie pokazywane i po co
        • Gość: ziutek Re: Do Morales IP: *.kom / *.os1.kn.pl 03.02.06, 06:29
          A nie zauważyliście do q..y nędzy, że z budżetu wycieknie 20 milionów pln na
          pierdoły nikomu nie potrzebne. Nie zauważyliście, że Glemp zbeszcześcił
          zmarłego nie szanując jego testamentu, że dla kleru to tylko byznes?!!!!!!!!!
          Ten kler cholerny nie wierzy w boga tylko w mamone i żeruje na ludzkim strachu.
          Co za kraj co za ludzie!!!
      • killla Morales - sam "mijasz się" z prawdą 03.02.06, 08:46
        o ile pamiętam, to podczas dyskusji w senacie okazało się, że Państwo nie może
        oficjalnie finansować tego typu przedsięwzięć jak budowa Świątyni Opatrzności,
        więc pewien senator PIS wpadł na doskonały pomysł, żeby ten wydatek nazwać
        "finansowaniem muzeum przy Świątyni" i kłopot z głowy. Jak dla mnie to ewidentne
        obejście prawa - zasad dysponowania finansami publicznymi i konstytucyjnego
        (popartego Konkordatem) rozdziału Państwa i Kościoła- i to obejście prawa
        dokonane z inicjatywy partii z "Prawem" i "Sprawiedliwością" w nazwie. Nie
        bardzo rozumiem również, dlaczego jeżeli już zdecydowano się na taki ruch, to
        dlaczego środki na ten cel nie miałyby pochodzić np. z obcięcia wydatków na
        Kancelarię Prezydenta czy Premiera, które to wypadki dziwnym trafem, w ramach
        przedwyborczego hasła "tanie państwo" podwyższono o kilkanaście milionów złotych .
        • Gość: obserwator Re: Morales - sam "mijasz się" z prawdą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.06, 10:27
          Nie dziwcie się, ze państwo naszymi pieniędzmi spłaca długi zaciągnięte u
          tatusia Rydzyka i dziadka Glempa. W końcu większość zagłosowała na PiS,
          Samoogronę, LPR i PSL. IV Rzeczpospolita ma mordy panów, których naród wybrał.
          Kościól zaś firmują buzie Rydzyka, Leszka Sławoja i Glempa. I tak powstała
          spólka, którą Naród sobie wymarzył. T o jest demokracja, rządy wiekszości. A
          większość mamy właśnie taką. Kiedy mówiłem, ze bliżej nam do Białorusi niż do
          Portugalii, to wszyscy sie obruszali, bo my Zachód... A my jaskiniowcy,
          mongołowie (przez małe m, żeby nie obrażać zadnych plemion), ruskie mużyki... A
          kim w końcu są moherowe berety? Toż to nasze drogie ciocie, babcie,
          siostrzyczki, kuzynki, a może i córeczki - krew z krwi naszej. A co wam sie
          wydawało? Że my Europa, Wielki Świat? Śródziemnomorska cywilizacja? Kultura
          białego człowieka? Który ze smutasów na tym forum był na
          wyborach? "Europejczycy" wyraźnie przecież nie dopisali, bo mieli ciekawsze
          zajęcia - weekendy, studia zaoczne, praca zarobkowa, wycieczki, książki, muzea,
          restauracje, kawiarnie itp... A lud polski, sól ziemi naszej, naciągnął
          moherowe berety i na rozkaz kościoła karnie pomaszerował i jedynie słusznie
          zagłosował. No i komu się teraz należy 20 milionów, 200 milionów, 2 miliardy,
          20 miliardów (jesli policzyć przywileje podatkowe i niezliczone jawne lub
          ukryte darowizny dla koscioła)...? Ale po co ja to piszę? Wy o tym wiecie,
          moher nie przeczyta, a dyżurny pisowiec lub klecha z urzedu oślini i jadem
          opryska.
          • Gość: _ Re: Morales - sam "mijasz się" z prawdą IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 16:00
            Aż korci by skomentować zbrodniczą głupotę prezentowaną w wypowiedziach
            przedmówców, ale najdobitniej komentuje się to samo.
            • Gość: jekdok Może spróbuj jednakowoż, wysil szarą komórkę ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 16:14
              może przetrzyma ten "eksperyment"
              Nick masz nienachalnie skomplikowany (trzy krzyżyki prawdopodobnie za trudne;-
              )), może więc równie prosto objaśnisz nam upośledzonym zbrodniczy charakter
              naszej głupoty :-)))))))))))))
            • Gość: obserwator Re: Morales - sam "mijasz się" z prawdą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.06, 16:33
              Nic się samo nie komentuje, prymitywie. No, wysil łepetynę i coś bąknij. Może
              to będzie pierwszy krok do rozumu i ludzkiej mowy.
              • Gość: jekdok Zrozumiałem swą zbrodniczą głupotę ;-( RIP "_" ['] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 22:33
                Gość portalu: _ napisał(a):
                "Aż korci by skomentować zbrodniczą głupotę prezentowaną w wypowiedziach
                przedmówców, ale najdobitniej komentuje się to samo."
                A ja mu na to:
                "Może spróbuj jednakowoż, wysil szarą komórkę ;-)))" A tu złowróżbna cisza.
                Nie przewidziałem, że nakłanianie do ponadnormatywnego wysiłku jednokomórkowego
                jednokreskowca "_" może doprowadzić do rozładowania jego jedynej szarej komórki
                i samounicestwienia nieszczęśnika. Co i najprawdopodobniej się stało, ale na
                swoje usprawiedliwienie pragnę zauważyć, że zbrodnia moja była nieumyślna i
                poproszę o łagodny wymiar kary (lub uniewinnienie o ile to możliwe).
                Requiescat in pace "_".
                Gdyby nie to, że ma mnie kto utulić pozostałbym nieutulony w żalu.
      • Gość: jekdok O tempora o mor(al)es! Nie kpij i nie rżnij głupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 16:34
        Hmmm, muzeum, powiadasz? Grunt to "odpowiednie dać rzeczy słowo" a w mataczeniu
        tego rodzaju obecne "elyty" nie mają sobie równych. Szkoda, ze nie potrafię
        opisać miny znajomego muzealnika na te radosne wieści, bo wypowiedzianych słów
        moja klawiatura nie chciała przekazać (i tak by nie przeszły przez sito).
        Powiedzmy, że brzmiało to tak: piiiiiiiiiiiiip piiiiiiiiiiiiip piiiiiiiiiiiiip
        piiiiiiiiiiiiip piiiiiiiiiiiiip piiiiiiiiiiiiip piiiiiiiiiiiiip piiiiiiiiiiiiip
        A tak na marginesie polecam lekturę stenogramów z posiedzenia Senatu.
        Pouczająca i bynajmniej nie nudna to lektura ;-))).
        • Gość: drinks A masz gdzieś linkę do tych stenogramów? IP: *.magma-net.pl 03.02.06, 19:00
          może poczytam o ciężkiej pracy naszych senatorów :-)))
          • Gość: jekdok Na stronach Senatu: www.senat.gov.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 19:25
            www.senat.gov.pl/k6/agenda/index.htm
            Pliki pdf, głosowania poprawek (z krótką charakterystyką) w trzecim dniu obrad
            ostatniej sesji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka