Gość: pytanko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.06, 13:53 A cóż to za orkiestra będzie obsługiwać tę imprezę, skoro "wspomagać" ją ma Grupa MoCarta ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yassgot Re: Gwiazdy Przeglądu Piosenki Aktorskiej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.06, 23:31 No pewnie z tego teatru Catapultor czy jak mu tam... No i będą piękne kobiety oraz te pozostałe- ubrane w pokaz mody. No i najważniejszy punkt festiwalu: bankiet (nieustający)- w końcu aż rok temu się widzieliśmy to o co chodzi-a poza tym trza się odkuć, wydoić trochę keszu i się zabawić w tzw. aktorską interpretację piosenki czyli nierówno ale za to nieczysto i rękoma. A w pierwszym rzędzie pozdrawiam muzyków uprzednio jazzowych którzy dorobią sobie parę groszy i znajdą miłe towarzystwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczerba-ta Re: Gwiazdy Przeglądu Piosenki Aktorskiej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.06, 00:09 Ja pierdykam, znowu telebimy. Czy on w kazdyn swoim przedstawieniu musi dawac jakies monitory? troche juz sie ograły. daje mychą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12 ŁAWEK 12 ławek - Hip-Hopowy Projekt Teatralny IP: *.pro-internet.pl 08.02.06, 19:55 TO JEST WYDARZENIE, GRATULUJE PRZEGLĄDOWI ŻĘ UDAŁO IM SIE SCIĄGNĄĆ TAKIE PRZEDSTAWIENIE DO WROCŁAWIA TO NAPRAWDE SUPER WIADOMOSC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewe Re: 12 ławek - Hip-Hopowy Projekt Teatralny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 20:05 A ja jestem zawiedziony Wolałbym zobaczyć coś weselszego - np. wielki Kościelniaczy Exodus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Gwiazdy Przeglądu Piosenki Aktorskiej IP: 156.17.201.* 09.02.06, 08:28 Kościelniak specjalizuje się w nekroestradzie. Ciągle eksploatuje jeden pomysł: imprezy ku czci umarłych: Ciechowskiego, Kaczmarskiego, a teraz Kaliny Jędrusik. Próbuje świecić odbitym światłem tamtych wspaniałych, prawdziwych artystów. No ale czego mozna spodziewać się po zaszytym ""esperalem" alkoholiku? Boże! dlaczego świat pełen jest takich oblazłych dupków!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nekrosakro Re: Gwiazdy Przeglądu Piosenki Aktorskiej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.06, 11:38 A może to on usmierca gwiazdy żeby potem robic koncerty na ich cześć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Gwiazdy Przeglądu Piosenki Aktorskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 13:19 wielkie dzieki za taki program, za pomysly i za wszystko, przeglad bedzie na pewno wspanialy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Gwiazdy Przeglądu Piosenki Aktorskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 13:20 j atez sie starsznie ciesze na ten przeglad, chyba wszystkich nas zaskocza w tym roku happeningi i nurt off, bo szykuje sie niezla zabawa. wielkie dzieki za gale, bardzo lubie mariusza lubomskiego, a on wlasnie tam wystapi, same gwiazdy na tym festiwalu ale i mlode talenty, ja juz mam bilety i bardzo lubie PPA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiek Re: Gwiazdy Przeglądu Piosenki Aktorskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 18:58 Maciek, czy Ty aby nie jesteś Martą i na odwrót? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Gwiazdy Przeglądu Piosenki Aktorskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 19:23 chyba nie mam takiej potzreby zeby byc kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiek Re: Gwiazdy Przeglądu Piosenki Aktorskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 19:43 Hmmm, więc szukaj, szukaj... Szukaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: Gwiazdy Przeglądu Piosenki Aktorskiej IP: *.cust.tele2.pl 09.02.06, 23:24 Maciek Ty napewno jesteś martą bo robicie te same błędy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Gwiazdy Przeglądu Piosenki Aktorskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 23:31 sorry ale dalej cie gosciu nie rozumiem? niby jakie bledy? i co wy sie do mnie przyczepiliscie co? macie jakies rozdwojenie jazni, jakas dziewczyna ma podobne zdanie i co ma sie za mnie podawac? ludzie, chybascie oszaleli, to juz moze zreszzta zostac uznane za pomowienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzmann Re: Gwiazdy Przeglądu Piosenki Aktorskiej IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.02.06, 18:13 proponuje aby weryfikacji poddał się p. Kościelniak i cos zaspiewał.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weill Re: Gwiazdy Przeglądu Piosenki Aktorskiej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.06, 19:34 byle nie Brechta:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kokos Re: Gwiazdy Przeglądu Piosenki Aktorskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 00:13 bo cała sala go "wyBrechta"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Re: Gwiazdy Przeglądu Piosenki Aktorskiej IP: 62.141.222.* 15.02.06, 23:59 może gościu o którym piszecie tak ciepło rzeczywiście jest jakiś niehalo ale wy to chyba jakieś mocno skrzywdzone i rozżalone geje, co? Albo swędzą was dupy i błagacie o murzyński dyszel, albo co...? Nikt wam nie broni występować, jeśli potraficie, tam też będą geje, poczujecie się wszyscy wielką artystyczną rodziną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej antoni Re: Gwiazdy Przeglądu Piosenki Aktorskiej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.06, 00:25 Gośc ma łeb. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Big Gay Al Re: Gwiazdy Przeglądu Piosenki Aktorskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 18:32 Otóż to! Jesteśmy wstrętnymi gejami a dodatku komuchami! Zrobimy Wam z dupy park rozrywki - będzie się Wam lepiej pracowało - dzieci konwulsyjnej sztuki Kościelniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Re: Gwiazdy Przeglądu Piosenki Aktorskiej IP: 62.141.222.* 16.02.06, 22:50 Lepiej mieć w dupie rozrywkę niż w głowie gó.. tak jak ty, biedna miernoto bez honoru. W waszych zjedzonych przez glistę zazdrości mózgach nie mieści się możliwość, że ktoś spoza tego przecw..owanego środowiska może mieć swoje zdanie na temat prymitywnych metod szkalowania innych. Całe szczęście, że w efekcie broni się to co istotne, a takie oślizgłe sugestie cieszą tylko cw..i podobnych do ciebie. Z pogardą strzykam śliną prosto na twoją kostropatą twarz bladego onanisty Odpowiedz Link Zgłoś
yunan5 Re: Gwiazdy Przeglądu Piosenki Aktorskiej 17.02.06, 00:29 Mocne słowa jak na Forum dotyczące Przeglądu Piosenki Aktorskiej! No, chyba, że ktoś pomylił Forum z gejowską czaterią i gdzieś tam jeszcze tkwi w klimacie tamtych kamerek... No i ta zadziwiająca znajomość środowiska... normals! Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
chuck Re: Gwiazdy Przeglądu Piosenki Aktorskiej 17.02.06, 00:58 Nie pękajcie, ja ich wszystkich dorwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wykrywacz Debili Normals to nasz forumowy "unclefucka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 22:54 Stara Cię w dzieciństwie żelazkiem tłukła po łbie? Plujesz komuś w twarz? Uważaj żeby tobie ktoś nie napluł...łysa miernoto. Cwaniaczek, bo go nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
chuck Re: Normals to nasz forumowy "unclefucka" 17.02.06, 23:42 Do kogo to było dresie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wykrywacz debili Re: Normals to nasz forumowy "unclefucka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 11:24 A Ty masz nick "Normals"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Re: Normals to nasz forumowy "unclefucka" IP: 62.141.222.* 18.02.06, 11:44 Mogę ci się pokazać, jeśli o to chodzi. To wy jesteście cwani zza murku, geje. Nie tylko napluję ci w ryło ale jeszcze kopnę w zadek, kołku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Re: Normals to nasz forumowy "unclefucka" IP: 62.141.222.* 18.02.06, 11:57 jest nas trochę, przyzwoitych skinheadów, spotkamy sie chętnie z gejowską opcją artystyczną, ale nie bój się - sam ci wytłumaczę różnice mędzy krytyką a płaczliwym żaleniem się, którego słuchać chcą tylko takie same nieudaczniki z Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Re: Normals to nasz forumowy "unclefucka" IP: 62.141.222.* 18.02.06, 12:02 nieudaczniki z rozluźnionymi zwieraczami, jak ty i może jeszcze ze trzech identycznych pajaców. Chętnie przyjadę do ciebie i odwiedzę w MOIM rodzinnym mieście, wtedy sobie pogwarzymy w duchu pułkownika Dirlewangera. Gardzę tobą, nawet stylu nie masz swojego, ale rozumiem. Pisanie nie jest łatwiejsze od śpiewania a ty umiesz jedynie kopiować, glizdo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wykrywacz Debili Re: Normals to nasz forumowy "unclefucka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 13:17 oooo no proszę proszę - najprawdziwszy, niewyżyty koneser sztuki przez duże "S". Dzięki temu wymiana poglądów na forum Kultura staje się taka ciekawa... Tak to jest jak się ma dwóch tatusiów i się chce wyżyć na forum publicznym. Brawo, brawo wszechpolaku. Co do mojego stylu to faktycznie go nie mam - bezczelnie natomiast kopiuje słownictwo od Ciebie - tylko po to by Twój wyprasowany mózg mógł te informacje przetworzyć...wyraziłem się niedość jasno? Jesteś debilem, nie śmiesznym w dodatku i jeżeli właśnie tacy ludzie są zachwyceni sztuką PPA i Capitolu to gratuluję efektu. Chwyć Pałkę młodzieńcze, wybiegnij na ulicę i "za ojczyznę" tęp gejów, komunistów, czarnych, żydów i antyfanów Kościelniaka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pstryk Re: Normals to nasz forumowy "unclefucka" IP: *.pl-net.pl 18.02.06, 14:12 I Ciebie! Dumny Geju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals wszechpolactwo IP: 62.141.222.* 18.02.06, 14:24 WYMIANA POGLĄDÓW to coś co ciebie nie dotyczy, więc nie używaj podobnych określeń, kaleko intelektualny - umiesz jedynie bluzgać na tych, którzy robią rzeczy nieosiągalne dla nieudaczników twojego, bardzo małego formatu. W głupiej gadce z tobą można posługiwać się tylko językiem zrozumiałym dla podobnych kreatur- taki z ciebie wykrywacz jak śpiewak, biedna mizerio. W normalnej sytuacji nie masz szans na żadnym polu, za to bezpiecznie, z odwagą kundelka płci żeńskiej i niebywałym znawstwem obszczekujesz mocniejszych od siebie. I ten śmieszny ton...! Diagnoza za diagnozę - ja jestem łysym debilem a ty masz hemoroidy w samym środku gładko wygolonego tyłka. I nie smaruj mordy ojczyzną, wieśniaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wykrywacz Debili Re: wszechpolactwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 14:51 Nie jestem śpiewakiem kretynie. Hehehe, o matko jaki debil...ludzie , nie piszcie złego słowa - wszyscy, którzy są "przeciw" sa bezmózgimi nieudacznikami, a na dodatek pracownikami byłego Capitolu...Wesoła Gromadka fanów Teatrzyku Zielona Gęś - jest natomiast najbardziej elitarną grupą, to są wszak prawdziwi POLACY i koneserzy teatru z powołania - i to teatru nie tylko polskiego, ale i swiatowego! Gdzie my wieśniacy do Was - miastowych, "znafców" i prawdziwych "tfórców". Ale... Chcesz podyskutować? Proszę bardzo...! Piszesz, że : "umiem jedynie bluzgać na tych, którzy robią rzeczy nieosiągalne dla nieudaczników mojego, bardzo małego formatu." Jakież to rzeczy nieosiągalne oni robią? Oświeć nas Panie, bo my tu na wsi - we Wrocławiu nie wiemy o czym prawisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Re: wszechpolactwo IP: 62.141.222.* 18.02.06, 15:23 jesteś pokurczoną powłoką, która chce ale nie umi. Tyle. Więcej nie wejdę do tego twojego chlewika, chamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Re: wszechpolactwo IP: 62.141.222.* 18.02.06, 15:31 A jakby co - służę normalną ludzką ustawką. Umówimy się i wytłumaczę ci, że gdzie psy się zagrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Re: wszechpolactwo IP: 62.141.222.* 18.02.06, 15:33 tam lecą prawdziwe wióry, znawco choć nieśpiewaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wykrywacz Debili Re: wszechpolactwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 15:33 Ja jestem chamski? I do tego Cię sprowokowałem do takiej reakcji "kuRturarnej"? Hmmm... Ty poprostu jesteś "NIEnormals"! To ja powinienem już dawno Cię olać i nic już nie pisać, ale Twoja głupota i dobór argumentów mnie zafascynowały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chamoroid Re: wszechpolactwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.06, 18:06 Kurcze, ja też mam hemoroidy a nie jestem gejem. Co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
yunan5 Re: wszechpolactwo 18.02.06, 23:34 Jesteś! Albo gejem, albo żydem albo (na tym forum -jak zauważyłem to najgorsza obelga) byłym artystą operetki! A myśląc kategoriami tego tłuka niedomytego "normals'a" to wszystkim naraz! Ale nie martw się! Są ludzie, którzy nie zasługują na polemikę a co dopiero takie bydlaki zawszone! Proponuję więc wrócić na forum do prawdziwego wątku dotyczącego PPA, ignorując tą psychiczną kryptociotę, która usiłuje tu namieszać i sprowokować wszystkich swoimi erotycznymi fantazjami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chamoroid Re: wszechpolactwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.06, 01:35 Ale mnie nie interesuje operetka ani gejowie. przeczytałem coś o hemoroidach i pomyślałem, że ktoś mi pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
aryana Re: wszechpolactwo 19.02.06, 03:45 yuan5 pracował w operetce a oni tam o hemoroidach wiedzą prawie wszystko i on na pewno opowie co i jak żeby mniej piekło Odpowiedz Link Zgłoś
yunan5 Re: wszechpolactwo 19.02.06, 09:30 HAhaha! Nie zgadłeś, ćwoku! Nie pracowałem w Operetce! Zupełnie nie ta branża, kretynie! Ale jak chcesz to wypiszę ci receptę na... Nie, nie wypiszę! Nie ma leku na hemoroidy mózgu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Jesteście świetni IP: *.neta-si.pl 19.02.06, 10:31 Dzięki. Dawno nie czytałem takiej rzeczowej i interesującej dyskusji o kulturze.Tak trzymać!!Czym więcej sie w kulturze dzieje tym ciekawsze są dyskusje na forum. To bardzo pocieszające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy? Re: Jesteście świetni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 11:32 Przecież w kulturze już dawno się u nas nic nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Re: Jesteście świetni IP: *.neta-si.pl 19.02.06, 12:23 Dzieje się ,dzieje, ale nie w sferze sztuki tylko w sferze skandali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy? Re: Jesteście świetni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 12:47 Czyli to już nie kultura...Kultura we Wrocławiu umiera od pewnego czasu śmiercią tragiczną i najgorsze jest to, że "wszelkie próby" odrodzenia jej (typu nowa formuła PPA) tylko ją dobijają. Niestety. To smutne, ale jakby nie patrzeć prawdziwe. Kultura już dawno Wrocław opuściła i powędrowała w cztery strony świata. Odpowiedz Link Zgłoś
elgrej Re: Jesteście świetni 19.02.06, 13:36 Kiedy yunan5 pracowal w operetce to kultura jeszcze byla! To bylo jeszcze przed tym calym koscielniakiem i robili porzadne przedstawienia mozna bylo popatrzec i zawsze ladnie spiewali i do smiechu tez bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Jesteście świetni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.06, 14:25 jakby nie patrzeć wszystkie wycieczki szkolne z Pcimia Dolnego przyjeżdżały właśnie na przedstawienia operetkowe (co by o nich nie mówić).Nie było co prawda strazników z kamerami w biurze i ankiet pracowniczych ale też było fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aryana Re: Jesteście świetni 19.02.06, 14:31 i jeszcze pomyśl, że yunanowi5 było naprawdę przykro jak ci od koscielniaka nie chcieli już podpisać z nim umowy i powiedzieli mu że teraz tu będzie teatr a nie jakaś opereta a ciekawe komu to przeszkadzało nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Jesteście świetni IP: *.neta-si.pl 19.02.06, 15:10 aryana napisała: > yunanowi5 było naprawdę przykro jak ci od koscielniaka nie > chcieli już podpisać z nim umowy i powiedzieli mu że teraz tu będzie teatr a > nie jakaś opereta a ciekawe komu to przeszkadzało nie? To jest istotne pytanie. A przeszkadzało to PeOwcom, którzy obrazili sie na Rosteckiego i podarowali teatr Kościelniakowi, a jak obrażą się na Kościelniaka to podarują Capitol komuś innemu, który oświadczy, że to on teraz będzie robił prawdziwy teatr i wtedy aryano będzie ci naprawdę przykro jak nie bedą chcieli z tobą podpisać umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
yunan5 Re: Jesteście świetni 19.02.06, 15:32 I jeszcze jedno słowo: Nikomu w moim mieście, kto lubił ten Teatr nie byłoby przykro gdyby dyrektor Kościelniak wraz z ekipą stworzył -tak jak zapowiadał- prawdziwy Teatr Muzyczny. Taki z krwi i kości! No i co z tego wyszło? Za przeproszeniem, co tam grają? Spuśćmy litościwie zasłonę milczenia nad repertuarem tego teatrzyku! Wstyd! Posiłkowanie się starą, zramolałą Zemstą nietoperza. Odgrzewany Skrzypek na dachu Szurmieja. Piękny, ale już nie ten. Miało nie być klasyki? A My Fair Lady to co jest jak nie klasyka? I bajki dla dzieci! Po to rozwalali jeden z najpopularniejszych Teatrów w mieście? Żeby dyrygentkę i kierowniczkę chóru wsadzić do piwnicy? To ma być ten prawdziwy Teatr? A gdzie są władze miasta? Eeee! Jakoś nie tak wyobrażam sobie prawdziwą scenę muzyczną. Ale może ja po prostu nie mam wyobraźni! Odpowiedz Link Zgłoś
yunan5 Re: Jesteście świetni 19.02.06, 15:17 Hahaha! Znasz ten ból? Czy może jesteś niepewny jutra? Ja -chwalić Pana B. -tylko raz w życiu zmieniłem (i to nie pracę a miejsce pracy)! A jeśli chodzi o Operetkę, to fakt -wtedy chadzałem. Ale też i było na co. Zresztą nie tylko do Operetki. Starszym widzom polecam aby przypomnieli sobie co było w repertuarze Opery -np. za Satanowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pompka Re: Jesteście świetni IP: 62.141.222.* 19.02.06, 15:32 Cisnęły cię baletki? Odpowiedz Link Zgłoś
yunan5 Re: Jesteście świetni 19.02.06, 15:39 Po co mam ci odpowiadać? Po to, żeby było śmiesznie? Czy tragicznie? I tak wieje już grozą na tym forum. Jak tak sobie czytam polityczne Forum Onetu czy Gazety to nawet rysuje mi się przekrój osób, które usilują tu coś na temat kultury wrocławskiej z siebie wykrzesać. Cieniutko. Za to obrażanie innych -rewelacja! Szóstka z plusem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onan102 Re: Jesteście świetni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.06, 18:52 Poczekajmy, zobaczmy jak się sprawdzi wybitny manager Kościelniak jakoszef PPA. Na razie choć szumnie mówi o nowościach nic nowego nie wymyślił. Wszyscy znający temat usmiechają sie pod wąsem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
elgrej Re: Jesteście świetni 19.02.06, 21:47 ja myśle ze będzie naprawde miło bo pan kościelak dogada się z mlodziezą a nie z takimi zwolnionymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nienormals Re: Jesteście świetni IP: 62.141.222.* 19.02.06, 21:50 To się wykrywacz i onan102 zdenerwują bo ich kiedyś zwolnili i się teraz mszczą na wszystkich i obmawiają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojejku Re: Jesteście świetni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.06, 23:43 ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] Odpowiedz Link Zgłoś
wielkocyca.zakonnica Re: Jesteście świetni 19.02.06, 23:44 Czy to prawda, że gejowie roznoszą też ptasia grypę? Odpowiedz Link Zgłoś
chuck Re: Jesteście świetni 20.02.06, 08:13 Każdy ma takiego Koscielniaka na jakiego zasłużył:) jak widac jaki Capitol taka dyskusja:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nienormals Re: Jesteście świetni IP: 62.141.222.* 20.02.06, 11:49 z capitolu nikt nie bierze udzialu w tej niby dyskusji oprocz zwolnionych bylych pracownikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Jesteście świetni IP: *.neta-si.pl 20.02.06, 17:08 Gość portalu: nienormals napisał(a): > z capitolu nikt nie bierze udzialu w tej niby dyskusji oprocz zwolnionych > bylych pracownikow To ty skąd sie tu wziąłeś??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nienormals Re: Jesteście świetni IP: 62.141.222.* 20.02.06, 17:54 z wołowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nienormals to kret Re: Jesteście świetni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 21:19 Chyba z Tworek? Idź do Pana dyrektora i ucałuj jego spocone pietuszki. Polecisz przydupasie, tak to już jest. Polecisz tak samo szybko jak byli pracownicy Operetki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nienormals Re: Jesteście świetni IP: 62.141.222.* 21.02.06, 01:59 Biedna chora napompowana plemnikami pupo, my tu mamy w Wołowie takie przedstawienia dla ciebie i twoich znajomych z teatru muzycznego - nasz Aryjski Teatr Kameralny daje miejscowym dużo radości, teraz szykujemy Paradę Równości - takie śmiszne przedstawienie o kalekach, o biednych i o zwolnionych i zapraszamy ciebie oraz twoich - równie napompowanych odpowiednią dawką nasienia - na premierę i przyjęcie bankietowe, tam się zrównamy. Bardzo cię lubię ofermo, i lubię sobie z tobą pożartować i popsioczyć na to lub tamto. Bis Morgen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Jesteście świetni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.06, 13:40 A czy znany rumuński aktor-Konrad I też u was występuje? Odpowiedz Link Zgłoś
aryana Re: Jesteście świetni 21.02.06, 13:53 bardzo mi się podoba taki pomysł i czy moge przyjechać z kolezankami i kiedy to będzie Odpowiedz Link Zgłoś
moja.siora.laske.robi Re: Jesteście świetni 21.02.06, 17:23 moze wrocmy do dyskusji o Cap i tolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Jesteście świetni IP: *.neta-si.pl 21.02.06, 17:55 Dyskusja miała być o PPA, ale właściwie to na jedno wychodzi bo budynek ten sam i ludzie ci sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To se ne wrati Re: Jesteście świetni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.06, 18:46 pa pa PPA . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kundel bury Re: Jesteście świetni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:57 Ej mnie wyje**li z Teatru Polskiego...mogę też do tego Wołowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Jesteście świetni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.06, 19:47 Konrad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nienormalzz Re: Jesteście świetni IP: 62.141.222.* 21.02.06, 21:07 Zapraszamy miłe dziewczęta i wszystkich zwolnionych, zwłaszcza tych, których skrzywdził zły wilk capitolu. Będziemy pili piwo i rozmawiali o powinności teatrów muzycznych. Wystąpi pan, który kiedyś pracował w operetce i zaśpiewa kilka kupletów ludowych z okolic Anatewki. Urządzimy wybory Mistera Baletki. Poprzytulamy się i będzie fajnie, na pewno swobodniej i bardziej rodzinnie niż na oficjalnym przecież PPA. Ps. Każdy Rumun jest mile widziany jeśli ma wąsy czyste i starannie utrzymane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Jesteście świetni IP: *.neta-si.pl 21.02.06, 21:21 Jakby tak dobrze to wszystko rozkręcić to z Wołowa na Brodway jeden krok. To bardzo dobra inicjatywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C2H5OH Re: Jesteście świetni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.06, 00:49 Czego sie czepiacie kostka? On jest równy gość. Robi ogromne postepy w AA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nienormalss Re: Jesteście świetni IP: 62.141.222.* 22.02.06, 01:30 nikt oprócz ciebie nie czepia się, ty kłamco. cały czas miło rozmawiamy o przeglądzie piosenki kochających inaczej, który wspólnie ze zwolnionymi z operetki kolegami zamierzamy zrealizować w naszym teatrze w wołowie, blisko wrocławia i zapraszamy do wspólnej, teatralnej inicjatywy zamiast w kólko gadać o twoim zwolnieniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiedy na Wołów? Re: Jesteście świetni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 08:55 No ba! Nienormals nas poprowadzi jako najbliższy przypiętas Kostiego! Chwyty reżyserskie zna najlepsze, a i nie tylko tego go Kosti nauczył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Re: Jesteście świetni IP: 62.141.222.* 22.02.06, 09:42 mam dla ciebie parę chwytów , tewje. przekonasz się w wołowie, jak ci pogłębimy sztolnię tam, gdzie plecy tracą swoją nazwę Odpowiedz Link Zgłoś
bas.rutten Re: Jesteście świetni 22.02.06, 12:40 Nie cwaniakuj miękki bracie bo narobisz w gacie. Odpowiedz Link Zgłoś
elgrej Re: Jesteście świetni 22.02.06, 13:00 nie ten zwieracz już niestety więc go pizgli z operety Odpowiedz Link Zgłoś
analisis Re: Jesteście świetni 22.02.06, 14:00 Żaden zwieracz nie wytrzyma Gdy się w kichę ciągle dyma Odpowiedz Link Zgłoś
elgrej fraszki 22.02.06, 14:36 zwieracz się zepsuł, drodzy rodacy więc w operetce dymają ich z pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: Jesteście świetni,co za kultura!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 14:37 to podforum nazywa się kultura co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalss jesteśmy świetni, możemy być lepsi IP: 62.141.222.* 22.02.06, 16:21 Bardzo ładne wierszyki, a poezja właśnie należy do kulturalnego dziedzictwa białego człowieka - zapraszamy ich autorów oraz wszystkich wydymanych przez kierownictwo operetki byłych pracowników do współpracy z Aryjskim Teatrem Kameralnym przy organizowaniu Przeglądu Piosenki Kochających Inaczej. Razem możemy pokazać wszystkim, że umiemy tańczyć, śpiewać i grać na różnych instrumentach przynajmniej równie ładnie jak obecni etatowi pracownicy teatru muzycznego we Wrocławiu i nie tylko. White Pride! Odpowiedz Link Zgłoś
wielkocyca.zakonnica Re: jesteśmy świetni, możemy być lepsi 22.02.06, 16:30 swędzą kłaki koło sraki z rowa leci dym ach zaśpiewał bym, ach zatańczył bym. Odpowiedz Link Zgłoś
analisis Re: Jesteście świetni,co za kultura!! 22.02.06, 16:23 Na co człowiekowi kultura Gdy swędzi kakaowa rura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalss BRAWO!!! IP: 62.141.222.* 22.02.06, 16:35 brawo, zamiast kłócić się - twórzmy! Śliczne wierszyki, proste, celne i z morałem Odpowiedz Link Zgłoś
elgrej Re: BRAWO!!! 22.02.06, 16:39 na jego się se żopsku użyli a potem z zespołu zwolnili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pióro Trzymajcie poziom! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.06, 17:00 Jak wierszyki to rytmiczne przynajmniej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: Trzymajcie poziom! IP: *.wroclaw.mm.pl 22.02.06, 17:41 uwielbiam was!!!!elegancko jedziecie. Wszyscy jesteście super!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka bobek Re: Trzymajcie poziom! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.06, 18:19 Trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elgrej rytmicznie 22.02.06, 21:00 chociaż oceniono nas krytycznie żebyś jednak był zadowolony spróbujemy tak i siak rytmicznie fraszkę słodką skrobnąć o zwolnionych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liryka,liryka... Re: Trzymajcie poziom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:06 Gdy Kostiemu possiesz pałe Zrobi wzamian znowu hałę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h5n1 Re: Trzymajcie poziom! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.06, 22:09 Wojtek Magdę chyba woli niźli chłopców pop.erdolić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalss Chała IP: 62.141.222.* 22.02.06, 22:28 troszkę robisz błędy ortograficzne, ale nie można wiele wymagać od kaleki i zwolnionego z operetki - w wołowie mam dla ciebie robotę, słodki pierdziusiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liryka, liryka Re: Chała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 22:49 Ziomuś Normals głupia pała swoich błedów nie widziała... Udaj się do psychiatryka nedzny krytykancie, do swojej starej też mówisz per: "pierdzioszko operetkowa"? A chała - faktycznie pisze się przez CH, a nie jak napisałem - przez "H" :] Odpowiedz Link Zgłoś
elgrej do tych co stracili pracę bo są ciency 22.02.06, 22:50 przez górę przejszłem i rzekę i przez ocean słony i wiem już że gorszym człowiekiem jest ten co został zwolniony i skruszy się każda skała wyschnie ocean i rzeka a każdy zwolniony to pała i wstrętny gej i kaleka Odpowiedz Link Zgłoś
elgrej do pierdzioszka 22.02.06, 22:53 tylko ty jesteś moim pierdzioszkiem, świniaczku a moja stara pracuje w Aryjskiej Operze Narodowej w Wołowie, ty kmiotku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalss Re: do pierdzioszka IP: 62.141.222.* 22.02.06, 22:56 Naprawdę pracuje u nas w Operze?! Może zaśpiewa na Przeglądzie Piosenki Kochających Inaczej?! Odpowiedz Link Zgłoś
aryana STO!!! 100!!! 22.02.06, 23:06 a mi żal tych wyrzuconych z operetki ludzi bo gdzie sie podzieją bidulki to straszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuck-t Re: do tych co stracili pracę bo są ciency IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 22.02.06, 23:23 Tp zajebiste było. lol. Odpowiedz Link Zgłoś
walkiria.ochudzka Re: do tych co stracili pracę bo są ciency 23.02.06, 00:49 Proszę, jakie forum kultura może byc prężne i ciekawe:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
elgrej pozostał żal 23.02.06, 11:57 zwolnili mnie ach zwolnili chocia umiem ja śpiewać i tera już w operecie talent mój nie dojrzewa a chocia tak się się starałem w oczy biednemu wieje bo tutaj każdy ma gorzej gdy się urodził gejem lecz mówię sobie - to trudno czas się pogodzić z losem i tera myjąc naczynia nucę sobie pod nosem Odpowiedz Link Zgłoś
wielkocyca.zakonnica Re: pozostał żal 23.02.06, 12:45 ref. Hej dana hej dana Dola geja przechlapana (wersja soft, na koncertach bardziej dosadnie) Hej hola hej hola Po com ćwiczył od przedszkola Odpowiedz Link Zgłoś
elgrej piosenka wyrzuconych z operety 23.02.06, 16:31 wyrzucili nas podli ludzie jakże teraz zapobiec nudzie? hura, wiem już - strzelę se gruszkę a ty zrób se dobrze paluszkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: piosenka wyrzuconych z operety IP: *.neta-si.pl 23.02.06, 19:01 Capitolowcy. Zaczęliście wyzywać i obrażać i tak już dotkliwie skrzywdzonych operetkowiczów. Wasze rymy są niskich lotów, wręcz bardzo niskich, a zacietość z jaką usiedliście po długiej nieobecności na tym forum świadczy ,że nerwy puszczają i o to pewnie niektórym chodziło.Gdyby wszystko szło po waszej myśli to nawet nie odpowiedzielibyście na różnego typu prowokacje, bo znalibyście swoją wartość. A wogóle to nie rozumiem jak geje mogą wyśmiewać się z gejów. Gdzie wasza solidarność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Jesus Re: piosenka wyrzuconych z operety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:21 Niestety tak to już jest, że jak ktoś jest cienki to musi czymś nadrabiać - każda dziedzina życia rządzi się takimi prawami :) . Niektórzy lubia się powyżywać na innych na forum, bo to fajno przecież jak ryja nie widać, a od geja wyzwać można - to takie polskie. Poza tym artyści Capitolu chyba widzą, że ludzie wyczuwają powoli lekki nieprzyjemny zapaszek płynący z ich strony i chcą wytępić wszystkich tych, którzy mają podobne zdanie, czyli "są anty". Mi Capitol nie przeszkadzał, mam w dupie kto tam pracuje i pracował. Nie oceniam artystów, bo wiem, że czasami można dostać gorszą rolę, lub mieć zły dzień...ale fakt faktem - Teatr Muzyczny Capitol, to nie jest żaden teatr muzyczny. Co najwyżej teatrzyk amatorski z dużą sceną, światełkami i marnymi spektaklami. I nie jest on na żadnej mapie kulturalnej - ani Polski, ani Dolnego Śląska, a już nawet we Wrocławiu mało kto się nim interesuje. Więcej słów krytyki można usłyszeć, niż pochwał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals cienkich dawno się pozbyli IP: 62.141.222.* 23.02.06, 23:20 Te, amator dobrego teatru, chętnie pokażę ci swój ryj. Umówimy się pod Capitolem, tam z tyłu są fajne miejscówki na ustawkę. Przyprowadzę ze sobą tylu kibiców capitolu, że razem z tobą i twoimi kumplami będzie trochę tłok - wydymani obrażeni, no i my - zespół Aryjskiego Teatru Kameralnego, sami śpiewający Gay Skins. Co do zapachu, to chodzi chyba o tych co umarli z żalu za operetą - faktycznie, zwłoki rozkładające się koło kaloryfera muszą nieludzko śmierdzieć. Do zobaczenia, kaczuszko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizior Re: cienkich dawno się pozbyli IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 23.02.06, 23:28 Apeluję o rozwagę normals. Nie kozakuj bo poznasz ciemną strone mocy. bez odbioru pajacu:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Re: cienkich dawno się pozbyli IP: 62.141.222.* 23.02.06, 23:48 trochę się przestraszyłem, i jak to się mówi - ojejku. jak ci się nie podoba to nie odbieraj, wsioku Odpowiedz Link Zgłoś
wielkocyca.zakonnica Re: cienkich dawno się pozbyli 24.02.06, 10:51 Tańczyc chciałbym dzis od rana I od rana spiewać chcę Dupcia moja rozorana Pragnie Wojtku tylko Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trauma Re: cienkich dawno się pozbyli IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.06, 14:29 Może założyć oddział teatru aryjskiego w "Pociągu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Jesus Do normalsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:27 Bardzo chętnie zobacze te Twoje szwadrony, więc spotkać się jestem w stanie bardzo chętnie - pogadamy o teatrze, musicalach, o tym co widziałeś w życiu, ja Ci opowiem co ja widziałem. Może nawet powymieniamy się jakimiś nagraniami - wyglądasz mi na konesera z prawdziwego zdarzenia, więc chętnie Ciebie i Twoje poglądy poznam. Zaznaczam na wstępie, że nie musisz się obawiać - gejem nie jestem, ale nawet jeżeli ktoś ma taki problem - to mi to nie przeszkadza, więc nie irytuj się zbytnio. Napisz mi jeszcze, tak na poważnie - jakie spektakle widziałeś w Capitolu i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Docent Mojżesz Re: Do normalsa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.06, 17:35 normals jest najprawdopodobniej etatowym pracownikiem Catapulty, może nawet z samego naczalstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
dezynfekcja Re: Do normalsa 25.02.06, 11:20 Źle się dzieje w tym teatrzyku, skoro wszystkie szczury, wszy, pluskwy i inne robale wyłażą na forum i dramatycznie drą mordy o zwolnionych z operetki, obsesyjnie nazywając każdego z nich ciotą! Normals, debilu, wracaj skąd przyszedłeś bo to nie jest dobre miejsce dla ciebie! Palanty twojego pokroju niszczy się kopniakiem albo je zadeptując. I przestań podszywać się pod kogoś kim nie jesteś! Tutaj jeszcze jesteś anonimowy -ale w końcu ktoś cię spotka, mordę obije, zglanuje i po co ci to, kabotynie? Teraz pewnie zaczniesz się rzucać. ale mam to w głęboko gdzieś. Bo ciebie mam głęboko gdzieś. Jesteś nikim i jesteś tylko powaloną ukrytą ciotką tęskniącą za rozumem. A takie dna nie są dla mnie partnerem do dyskusji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Re: Do normalsa IP: 62.141.222.* 25.02.06, 11:40 Bardzo, bardzo boję się, żebyś mnie nie zbił - najpewniej spoconą baletką po głowie, ty karłowata miernoto WYRZUCONA Z OPERETKI raz na zawsze - pamiętaj, że Aryjski Teatr Kameralny poszukuje złych śpiewaków, mamy nawet etaty dla tych najgorszych i najbardziej cienkich. Tym swoim ciotowatym piskliwym głosikiem możesz straszyć kolegów z klasy z podstawówki, tam wycierano tobą posadzkę w męskiej toalecie średnio pięć razy w tygodniu, nie? Jak jesteś taki NIEANONIMOWY cwaniak - proszę, z przyjemnością przyjdę do ciebie po lanie, które obiecujesz mi publicznie, dyskutować nie musimy w ogóle. ty zresztą umiesz jedynie biadolić i zza węgła krzyczeć brzydkie wyrazy, ale to typowe dla ludzi o podobnej orientacji, zwłaszcza w połączeniu z zawyżoną samooceną i poczuciem wyimaginowanej krzywdy. Kup sobie banana wiesz po co, to cię rozluźni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Jesus Re: Do normalsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 13:49 Powtarzam moje pytanie. Ja wiem, że to trudne, ale proszę odpowiedz. Kiedy możemy się spotkać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Docent Mojżesz Re: Do normalsa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.06, 14:50 To głąb. Umie tylko rzucać inwektywami.Pomyliła mu się odwaga z odważnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Paranoja IP: *.neta-si.pl 25.02.06, 15:31 niektóre wypowiedzi dotyczą tylko gejów i wsadzania w d.... To już jest nudne jak capitolne przedstawiania, w których za każdym razem mamy konferansjera, slajdy, aerobic i nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej Antoni Re: Paranoja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.06, 20:29 bycie gejem zwykle polega na wsadzaniu w dupe. taka karma, co zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals do doktora jesusa IP: 62.141.222.* 26.02.06, 02:53 Wydaje mi się, że forum to właśnie miejsce do dyskusji i że zachodzi swego rodzaju nieporozumienie - jestem już w wieku wykluczającym edukację na poziomie, który pan proponuje. Wybaczy pan, ale ciężko mi wyobrazić sobie sytuację, w której spieramy się na tematy związane ze sztuką, wymieniamy nagraniami i głaszczemy po fiutach z poczuciem wyjątkowości naszej misji. Pozdrawiam pana życząc doznań artystycznych, które by odpowiadały jego wysokim wymaganiom estetycznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Jesus Do Normalsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 11:35 Ej, no co jest? A juz myślałem, że jesteś tak chetny na spotkanie (w końcu tak głośno o tym mówiłeś). Ja mimo wszystko nalegam, chcę zobaczyć Ciebie i Twoje szwadrony fanów Capitolu! Na forum nie potrafisz dyskutować - co już zaprezentowałeś, więc chce się spotkać i o teatrze muzycznym podyskutować, no dalej - zgódź się! Ps: Ponadto uprzejmie upominam wszystkich użytkowników neostrady wpisujacych się tutaj, aby czym prędzej zmienili operatora - bo wychodzi na to, że to wszystko to ja pisałem w tym wątku.Dziękuje z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Docent Mojżesz Re: Do Normalsa IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 26.02.06, 11:45 Nikt tego tak nie odczytuje. Polowa miasta należy do neo. A wracając do normalsa to oz zwyczajnie jaja sobie robi. Nie ma żadnego teatru aryjskiego w Wołowie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Jesus Re: Do Normalsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 11:50 Ale on nam groził...? A teraz z koleji pisze, że jest sinym staruszkiem. To ja nie rozumiem. Ja chce się spotkać! Naprawdę jestem ciekawy kim jest ta jakże barwna postać tak zawzięcie twierdząca, że jestem zwolnionym pracownikiem Operetki i w dodatku z baletu. Nalegam... Ps: Może Ty Docencie drogi również się na takie spotkanko we trójeczkę piszesz? (nie wliczając szwadronó Normalsa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Jesus Re: Do Normalsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 11:52 *szwadronów - oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
elgrej Opreretka za trzy grosze 26.02.06, 13:17 Mackie Majcherek : Mój boże, ach mój boże To będzie walka na noże...! Tygrysek Brown : I co się stanie z nami...? Walczmy dziś baletkami! (...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Jesus Re: Opreretka za trzy grosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 14:50 No cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
elgrej bal w operetce 26.02.06, 16:18 znawca bąknął: no cóż... chyba czas na mnie już, choć puchnę od uzdolnień sam siebie jednak zwolnię i każdy mnie uszanuje i każdy mi podziękuje krzycząc z góry do dołu - ...pozbył się mendy z zespołu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baletka Re: bal w operetce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.06, 21:54 To takie sobie było... Odpowiedz Link Zgłoś
munkustrap Re: bal w operetce 26.02.06, 22:29 To było tak samo kiepściutkie jak spektakle Kościelniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
analisis Re: bal w operetce 26.02.06, 23:16 Przegladając strony PPA można zauważyć pustą podstronę - sponsorzy. Dość ciekawe zważywszy, że festiwal za chwilę a w każdej umowie sponsorskiej gwarantuje się umieszczenie m.in. na stronie internetowej. Pan główny producent :))) zaspał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: bal w operetce IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 27.02.06, 22:23 wszyscy sponsorzy dali nogę jak usłyszeli, że to Kosti robi przegląd. Oraz manager Możdżera;) Odpowiedz Link Zgłoś
analisis Re: bal w operetce 28.02.06, 21:59 Dziś już jest podstrona sponsorzy ale ....raczej mało imponująca...))))) Widać, że ADF,KGHM, PKO i inni dali nogę. Ale za to pozyskali TVK TELKA .Bravo!!!! Oni są zaraz za MTv. Odpowiedz Link Zgłoś
chuck Re: bal w operetce 02.03.06, 00:08 A co z wierszykami oraz przedstawieniem Aryjskiego teatru pt. "Szpongi"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamparampam Re: bal w operetce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.06, 21:48 Odbędzie się na deskach Polnego Teatru Artyleryjskiego na stacji Wołów- Golonka. W głównej roli łysi z bejsbolami na czołach. Czołem... Odpowiedz Link Zgłoś
elgrej Aryjski Teatr Kameralny 03.03.06, 01:50 gdy wrócisz do domu bez siły zmęczony z gardłem ściśniętym baletki ci zdejmę mój miły i wymasuję ci pięty wiem że masz ciągle pod górę śpiewak dobry choć płochy zrobię ci więc manicurte spocone wypiorę rajstopy Odpowiedz Link Zgłoś