Gość: Krysia Re: prezenterz tv3 Wrocław_cd. IP: 83.238.210.* 14.06.06, 19:24 Możecie tu sobie nie wiem, jak zrzucać winę na innych. Od prawdy nie uciekniecie. Małżeństwo Sitko legło w gruzach, bo głupia była i pozwoliła mężowi szukać spełnienia poza domem. Romans trwa nadal, cokolwiekby Pani Paulina nie mówiła i jak bardzo nie próbowała nas wszystkich przekonać, że jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do krysi Re: prezenterz tv3 Wrocław_cd. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.06, 20:34 A ja myśle że nie ma żadnej kochanki . Patrząc na was dawno byście napisali kim ONA jest a to chyba jakaś znana osobistość : ciągle piszecie o jej związku pozamałżeńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Do Krzysi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:42 Droga Krzysiu , myślę ze gó.. cię to obchodzi - zajmij się swoim małzenstwem jezeli je masz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaza Dzisiejsze Fakty IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 16.06.06, 08:45 A może raczej fuckty.. ? Dziś przesadzili . Długaśna , rozwleczona , niemal fabularna "prognoza" na rowerach nieprzystająca do programu , amatorski przegląd prasy z przebitkami na tyrułu gazet , zamiast na artykuły , przegląd kulturalny ze stękającą panią O. i... zero informacji . Za panią Orzeł widoczna główka stażysty , głowy się dublowały . Podstawowy błąd operatora , wydawca nie powinien do tego dopuścić . Panią Sitko ubrano w gruby , zimowy bezrękawnik , zapewne , by ukryć nienadającą się już do oglądania anorektyczną chudość (to i tak waga ciężka przy młodej Maciejewskiej , która wygląda jak szkielet na rowerze , aż chce się podać jej pajdę chleba, biedactwu ... ). No i błędy w wymowie , wręcz bełkot . Zacytuję , bo to przejęzyczenie akurat bardzo pasowało do p. Sitko , która je popełniła : "Amatory..." Tak , amatory są wśród nas . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: Dzisiejsze Fakty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 12:29 A jak może być lepiej,skoro szef tego bajzlu nie zna się na telewizji. Czas,aby tego koleśa rozliczyć z roku jego pseudo zarządzania telewizją.Jaki Pan taki kram.Grześ nie możę popierać takie miernoty we Wrocławiu.Żałosny jest musi być ten facio,skoro nie zauważa że TVP Wrocław tak podupadła.Musi się ktoś znaleźć,aby zacząć naprawę.Grześ i robuś do lamusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Dzisiejsze Fakty - prowadzila ladana kobitka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 23:42 NIe mam czasu ogladac faktów, ale przez pilke kopaną przypadkowo ogladalem. Nie wiem jak sie ta pani nazywa, bo nie podpisuja. Uwazam, ze jest swietna dobrze mowi, ladnie sie prezentuje. Czy to byla ta Pani Sitko o ktorej piszecie Jak tak, to uważam, robicie jej przykrosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qrka Re: Dzisiejsze Fakty - prowadzila ladana kobitka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 14:52 ależ w zyciu, to nie sitko, to Agatka Dzikowska była, fakt ładna i zna się na rzeczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr .......Agata Dzikowska - prowadzila ladana kobitka IP: *.pools.arcor-ip.net 20.06.06, 01:08 Zrobila na mnie wrazenie, jest profii. Szkoda, ze tak malo ogladam Fakty we Wroclawiu. Pani Agata jest bardzo dobra prezenterka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: .......Agata Dzikowska - prowadzila ladana ko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.06, 09:44 Ja wolę Paulinę Sitko, dziewczyna jest profesjonalna. Ale jednym podobają się blondynki(Agata)innym brunetki(Paulina).I niech tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: .......Agata Dzikowska - prowadzila ladana ko IP: *.pools.arcor-ip.net 21.06.06, 00:31 Paulina, to ta brunetka? Nie jest prowincjonalna, ma slby przekaz do widza Widzialem ona jest tak bez wyrazu. Agata tak jak mowicie ma charakter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakt tvp3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 21:17 Jeżeli ktoś nie wie jak wygląda nabzdyczona i zalewająca się łzami porzucona żona musi zobaczyć FAKTY w TVP3 o 21.45 i o 18.00 a w nich Paulinę Sitko. Umalowała by się dziewczyna inaczej i zakryła te cienie pod oczami. Pierwsza zasada profesjonalizmu to nie przenoszenie osobistych problemów do pracy. Odbiorca chce obejrzeć wiadmości a nie wypisane na twarzy małżeńskie problemy zdradzanej Pauliny Sitko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: tvp3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.06.06, 22:03 Ten "fakt" to jakaś/jakiś kompletny k.retyn i i.mbecyl ! Jak można takie rzeczy pisać na forum ! Trzeba być ostatnią gnidą, pewnie to kolega lub koleżanka z pracy ! Szkoda, że nie wiem kim jesteś... odważna/y anonimie ! Powiedz to prosto w oczy, a nie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
bez_nicku Re: tvp3 24.06.06, 12:10 Proponuję Ci wziąć duży rozbieg i walnąć głową o ścianę - ale tak porządnie... Odpowiedz Link Zgłoś
bez_nicku Re: tvp3 24.06.06, 12:13 To było oczywiście nie do toja, tylko do tego żałosnego faktu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajx --------------------------------- --Ladne laseczki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.06, 16:30 W TV Wroclaw pracuja same ladne laseczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja Re: Dzisiejsze Fakty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.06, 10:15 Ilono droga, wierzę, że ty jesteś świetna ! Złóż swoje cv do tv i zobaczymy czy cię przyjmą. A koniecznie powiedz jakie masz zdanie o telewizji i co chciałabyś zmienić ! i nie p.ieprz głupot ! widać, że nie znasz rynku mediów u nas, ani tej tv. Ograniczenie rozwiązywania umów, czyli wyrzucania "świetnych" dziennikarzy ! Albo jesteś jedną z nich i bronisz właśnie swojej d.upy, bo zaczęli się do ciebie dobierać i chcą wywalić !! A tak poza tym to prosimy o konkretny ! Jakie masz zarzuty ? Ale konkretnie, a nie w ogólnikach !!!! Jak chcesz rozliczać to napisz za co !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaza Re: Dzisiejsze Fakty IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 17.06.06, 11:07 Gość portalu: ilona napisał(a): > A jak może być lepiej,skoro szef tego bajzlu nie zna się na telewizji. > Czas,aby tego koleśa rozliczyć z roku jego pseudo zarządzania telewizją.Jaki > Pan taki kram.Grześ nie możę popierać takie miernoty we Wrocławiu.Grześ i robuś do lamusa. Słusznie ale.. Jaki Grześ ? Robuś B. a Grześ ? Może chodziło Ci o Tomusia ? Odpowiedz Link Zgłoś
bez_nicku Re: Dzisiejsze Fakty 17.06.06, 12:07 Oj zaza, Ty chyba młodziutka jesteś i niewiele jeszcze wiesz, skoro pytasz o jakim Grzesiu mowa... :)) Choć rzeczywiście za Fakty bardziej odpowiada Tomasz D. niż Robert B. Ale mam nadzieję, że Ci chociaż złość na Marcina przeszła :D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Dzisiejsze Fakty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 13:45 jakiego Marcina? Odpowiedz Link Zgłoś
bez_nicku Re: Dzisiejsze Fakty 17.06.06, 15:47 To było do zazy... Fan club rośnie czy co?? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zażenowany Re: Dzisiejsze Fakty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.06, 00:24 Tak to czytam co wypisujecie i sobie myślę-swoje 5 minut przechlapaliście, pracujecie w tej firmie, uważacie,że jesteśccie świetni(pod pseudonimem,haha) i zamiast pójść i powiedzieć:ja X Y uważam że to i tamto jest niedobre, wypisujecie pod pseudoniem uwagi na temat kolegów na forum. A nie wiecie,że to co robicie to działanie na szkodę firmy, w której pracujecie? To,że ktoś z was tak nie lubi prezentera(rki),że psuje jego wizerunek na forum gazety, to po prostu świadczy o małości i nieudolności tego, który pisze. Kompleksy mają niektórzy,albo za dużo wolnego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaza Zazenowany , IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 18.06.06, 13:23 ja nie pracuje i nigdy nie pracowalam w "firmie" . Patrze z pozycji szarego widza i denerwuje mnie brak predyspozycji , kompetencji i profesjonalizmu . Ot co . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki Brat Re: Zazenowany , IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.06, 13:33 Zaza - to teraz rozumiem dlaczego piszesz takie brednie. Widać, że nie znasz tej firmy i tych ludzi, możliwości, i wielkich ograniczeń np. w zwalnianiu i zatrudnianiu. A inna sprawa to brak dobrych ludzi do pracy w telewizji na rynku dolnośląskim. Gdzie i skąd ludzie mają zbierać doświadczenia teelwizyjne ??? W tej branży trzeba umieć napisać, mówić i wyglądać - a ilu takich dziennikarzy znasz tutaj ?? Jeżeli niektórym nie da się możliwości to nie będziemy wiedzieli co potrafią ! Ja twierdzę, że należy dac im szansę ! Pozdrawiam Zouzo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaza Re: Zazenowany , IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 23.06.06, 22:12 Ja nie napisałam że nie znam tej firmy tylko że w niej nie pracuję i nie pracowałam . A to co innego . Nie piszę bredni . Sama znam osoby które nadawałyby się po stokroc lepiej . Ale jak piszesz , nie znam "ograniczeń" . Ograniczona to jest dyrekcja i ci którzy decydują . Liczą się układy i dawanie tyłka a nie kompetencje . Żenada . Odpowiedz Link Zgłoś
sauternes Re: Zazenowany , 25.06.06, 07:03 z tiwi jak z radiem,obsadzane sa stanowiska przez osoby z zydowskim pochodzeniem. Wystarczy sie wykazac jakimi takimi umiejetnosciam i wlasciwym pochodzeniem. To jest kryterium przesadzajace.' Wystarczy popatrzec.Naiwni forumowiecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Dyrektor1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:12 OTo część wywiadu, jaki półtora roku temu Wildstein, przeprowadził z Janem Dworakiem, ówczesnym prezesem TVP jest w nim mowa o naszym Dyrektorku ! Rozmowa ukazała się w styczniu 2005 r. w „Rzeczpospolitej” („Pomiędzy rewolucją a ewolucją”, „Rz”, 22.-23.01.2005., dodatek „Plus-Minus”, str. 12-13). "Dworak: - (…) Żądacie, żebym pewne osoby wyrzucił z pracy… Wildstein/Zalewska: - Bo nam się wydaje, że dla osób skompromitowanych w telewizji publicznej nie powinno być miejsca. A tymczasem one tylko wędrują na inne stanowiska. Tak jakby w TVP funkcjonował bardzo specyficzny ekosystem, w którym wciąż krążą te same osoby". Nas jednak szczególnie interesuje Wrocław. "Wildstein/Zalewska: - A co pan powie o kompetencjach nowego dyrektora ośrodka we Wrocławiu? Ostatnio pracował w firmie ochroniarskiej. Dworak: - Przez kilka lat Robert Banasiak tworzył i prowadził we Wrocławiu dużą prywatną rozgłośnię. To zdecydowało o jego wyborze. Wildstein/Zalewska: - A nie dobre układy z Grzegorzem Schetyną, wrocławskim posłem i sekretarzem Platformy Obywatelskiej? Dworak: - Kto się z kim prywatnie przyjaźni, to już jego sprawa. Dla mnie ważne jest to, że Banasiak ma wieloletnie doświadczenie w mediach elektronicznych. Wildstein/Zalewska: - A nie jest tak, że w tej sprawie Schetyna bezpośrednio się do pana zwracał? Dworak: - Nie przypominam sobie". Czyżby ta wymiana zdań sprzed półtora roku miała teraz okazać się zapowiedzią zmian we wrocławskim ośrodku TVP? Ale w tym samym wywiadzie obrywa też PiS. Dworak musi tłumaczyć się z nominacji prominentnego działacza tej partii na dyrektora ośrodka TVP w Katowicach. „Czy to nie to samo, co robił Kwiatkowski, ale w drugą stronę?” – pytają słusznie ówczesnego prezesa telewizji Wildstein z Zalewską. My też zastanawiamy się, czy w Wildsteinie zwycięży uczciwość i niezależność, czy zauroczenie władzą i politycznymi grami. Na razie Aurora wystrzeliła. Czekamy na rewolucję.1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v-ce dyrektor Re: Dyrektor1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 23:33 Dworak: - Przez kilka lat Robert Banasiak tworzył i prowadził we Wrocławiu dużą prywatną rozgłośnię. To zdecydowało o jego wyborze. Ktora i gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Konkurs na dyr TV Wroclaw ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.06, 12:35 Faktycznie ? Fakty moze to sprawdza, czy zostal ogloszony konkurs na dyra telewizji wroclaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyr Kęęęędzierski dyrektorem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 21:43 Stolica klepnela tego swietnego dziennikarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Zazenowany , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 11:45 a skad oni wzieli tego prosiaka od pogody? przeciez on wyglada strasznie nieestetyznie i zaslania pol mapy! czy ten gosc nie ma lustra w domu? i jeszcze do tego jego plytki dowcip i jakies karteczki jak w przedszkolu! to nie 5-10- 15!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Zazenowany , IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.06, 09:09 W pełni popieram! Tez nie moge na niego patrzec. Mowi jak do ulomnych 5-latkow. Chyba kierownictwo TV nie oglada prognozy pogody bo juz dawno by tego goscia wywalilo. Ale niedlugo przyjdzie pis i ich zmiecie,a przy okazji tego bubka. Byle wtedy nie zapowiadaly prognozy siostry zakonne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piser Re: prezenterz tv3 Wrocław_cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 23:00 ten jakajacy zostal dyrektorem radia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaza Dzisiejsza żenada w głównym wydaniu ! IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 09.08.06, 18:26 To już był skandal . Widzieliście napis pod materialem o zalanym cmentarzu w Legnicy ? Zrujnowana METROPOLIA !!! Lektorka już powiedziała prawidłowo: nekropolia. Żeby mylić te dwa wyrazy , no no .. Wydawca - Marek Dembiński i Monika Jagielska-Mikłos. BRAWA , naprawde . Na miare nowo-polszczyzny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tazet Re: Dzisiejsza żenada w głównym wydaniu ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.06, 18:31 Kleciono TV,czas na zmiany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaza Re: Dzisiejsza żenada w głównym wydaniu ! IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 10.08.06, 19:19 Dzis po Faktach : Magda Pawlinow : " Zawitalismy do Karpacza. Czy każdy będzie mógł takie złoto WYPUKAĆ ? " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Dzisiejsza żenada w głównym wydaniu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 20:42 A cóż się tak dziwicie!Dyrektor Kleciny przecież wyznał beztrosko,że na telewizji się nie zna.Zapewne przez czas kierowania Oddziałem niczego sie nie nauczył.Macie rację - dyrektor i ci miernoci już powinni dawno zrezygnować z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Marek Obszarny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.06, 13:21 Czy ten Pan sie zlustrowal w IPN-nie Prowadzil slynny klub tajniakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Marek Obszarny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 20:31 To jest chamstwo co tu pisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johan Re: Marek Obszarny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 01:28 i co z tego, ze prowadzil Klub Dziennikarza. Odpowiedz Link Zgłoś