basala 18.02.06, 22:37 Chodzi mi konkretnie o aerobik: czy pierwsze zajęcia są tylko organizacyjne, czy już sie na nich ćwiczy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: johneck Re: Zajęcia z w-f na UWr IP: *.media4.pl 18.02.06, 23:02 ja na yodze pierwsze zajecia mialem organizacyjne.. BTW wiecie czy moze mozna sobie fakultatywnie chodzic na wf?? poza limitem osob?? Odpowiedz Link Zgłoś
magnes Re: Zajęcia z w-f na UWr 18.02.06, 23:17 U mnie na aerobiku zawsze ćwiczyło się już od pierwszych zajęć. Co do fakultatywnego wf-u to jest to możliwe, ale tylko pod warunkiem, że zmieścisz się w limicie osób na dane zajęcia. No i zapisanie się zobowiązuje do regularnego chodzenia, nawet jeśli ma się już zaliczone wszystkie obowiązkowe wf-y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basala Re: Zajęcia z w-f na UWr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.06, 23:54 A u kogo tak było? Ja będę miała zajecia z Moniką Jędrych. Co do w-f fakultatywnego, jest tak mniej więcej, jak napisała magnes. Zasady są chyba gdzieś podane na stronie zapisów. Odpowiedz Link Zgłoś
magnes Re: Zajęcia z w-f na UWr 20.02.06, 00:32 U Jędrych dwukrotnie ćwiczyłyśmy na pierwszych zajęciach, niezbyt intensywnie, ale jednak Odpowiedz Link Zgłoś