Dodaj do ulubionych

Praca w mediach - proszę o radę

20.02.06, 18:11
Marzę o dziennikarstwie, ale obawiam się, że mam kilka wad, które dyskwalifikują mnie jako dziennikarza. Jestem dyslektykiem, nie znam ortografii i gramatyki, i w ogóle, kiepsko posługuje się językiem polskim, mało czytam, bo nie lubię. Poza tym, jestem pedofilem, narkomanem, a w czasie stanu wojennego byłem agentem SB i donosiłem na kolegów za pieniądze.
Czy mam szanse zostać dziennikarzem? Czy znajdzie się redakcja, która by mnie przyjęła? Jak myślicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: Praca w mediach - proszę o radę IP: *.sp.se 20.02.06, 18:12
      Masz duze szanse w "Naszym Dzienniku" lub TV Trwam.
    • Gość: Hakan_Sukur Re: Praca w mediach - proszę o radę IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.02.06, 18:32
      Oczywiście, szanse są zawsze! Tak jak radzi abc, spróbuj w TV Trwam lub
      ewentualnie w Radiu Maryja... Jeśli do tego co już wypisałeś dodasz w CV, że
      jesteś rasistą i szowinistą, ojciec grzyb pewnie nawet pośle po ciebie samochód!
      • Gość: heniek Re: Praca w mediach - proszę o radę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.06, 07:54
        Najważniejsz jest to, że źle piszesz, mało czytasz i nie przejawiasz chęci do
        nauki. Moim zdaniem - wszędzie masz szansę. Media stoją dla ciebie otworem. Nie
        pękaj - wyrośnie z ciebie kawał dziennikarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka