Dodaj do ulubionych

Basen dla niemowlaka

01.03.06, 15:33
Chcialibyśmy chodzić z naszą pięciomiesięczną córką na basen. Podobno we
Wrocławiu sa dwa baseny dla maluchów - Redeco i AWF.
Czy ktoś z forum chodzi na nie ze swoim dzieckiem? Może macie jakieś
informacje/doświadczenia, opinie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Dorota Re: Basen dla niemowlaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 00:10
      Jest więcej - zorganizowane zajęcia są na AWF, Redeco, są jakieś Friaszki i
      hotel gem - jak dobrze poszukasz to wszystkie oprócz AWF mają swoją stronę.
      Samemu z niemowlakiem można chodzić do redeco - na bilety to na pewno. Polecam,
      to super sprawa.
      • Gość: mama Re: Basen dla niemowlaka IP: *.kom / *.os1.kn.pl 02.03.06, 08:21
        My właśnie w tę sobotę rozpoczynamy taki kurs z niemowlaczkiem na
        basenie "Fariaszka"...a opinia będe mogła się podzielić dopiero po
        weekendzie:o))
    • Gość: P Re: Basen dla niemowlaka IP: 156.17.201.* 02.03.06, 09:10
      a moja córeczka nie może się doczekać otwarcia wrocławskiego aquaparku - za rok
      będziemy tam stałymi gośćmi
    • tamara07 Re: Basen dla niemowlaka 02.03.06, 09:52
      dziękuję za informacje i czekam na wrażenia po zajęcia na Fariaszce:) (jeśli
      mama zechce się nimi podzielić:)))
    • Gość: polibius Re: Basen dla niemowlaka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.06, 18:43
      Od ponad roku chodzę na zajęcia na "Fariaszce". Jesteśmy bardzo zadowoleni.
      Zajęcia prowadzone są przez kilka rehabilitantek, które starają się urozmaicać
      program. Przebieralnia jest trochę mała, powinna być większa przebieralnia.
      NIe wiem jak wyglądają zajęcia w innych ośrodkach. Wydaje mi się, ze 3 baseny
      dla niemowląt na prawie 700 tysięczne miasto, to zdecydowanie za mało.
      • ciapek7 Re: Basen dla niemowlaka 02.03.06, 19:58
        czy na którymś z basenów we Wrocławiu jest woda ozonowana ? Bo obawiam się , że
        nie...a taka dla maluszków być powinna.
        A może się mylę ?
        • Gość: b Re: Basen dla niemowlaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 20:18
          Hej, ja z moją 2-latką chodzę do Redeco (od roku). Woda jest ozonowana i dla niemowlaków jest taki brodzik z wodą podgrzaną do 38-39 st (może nawet więcej). Dziecko musi mieć pieluszkę do pływania (ja zakładam Little Swimmers od Haggisa). Dla dzieci są specjalne godziny (ja chodzę w poniedziałki o 17). Bilet na 60 minut kosztuje 13 zł (dziecko wchodzi na bilet rodzica)- w karnecie taniej. Troche kijowe są szatnie, kabin jest za mało, ale poza tym SUPER. Polecam. Pzdr. B
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka