bunia_bunia 08.03.06, 08:10 "- mamo chodż zbudujemy samolot, - no dobrze synku mozemy zbudowac z klocków - ale mamooo niee nie taki tylko prawdziwy - no ale z czego ty byś zbudował taki samolot - jak to z czego z cegieł oczywicie" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bunia_bunia Re: Przedszkolaki 08.03.06, 08:12 " - dziecko jedz są przecierz dzieci co nie mają nic do jedzenia i głodne chodzą - to moze przyprowadzimy jakies i je nakarmimy" Odpowiedz Link Zgłoś
bunia_bunia Re: Przedszkolaki 08.03.06, 08:25 - mamo czemu ty musisz chodzić do pracy ? - no musze żeby zarabiac na "życie" - a dziadek nie pracuje i żyje Odpowiedz Link Zgłoś
agasik4 Re: Przedszkolaki 08.03.06, 10:11 mój syn, kilka lat temu jeszcze przedszkolak: - mamo, kupisz mi cos tam? - nie, nie mamy na to pieniędzy - przecież pracujesz w banku? - i co z tego? - przecież możesz sobie wziąść Odpowiedz Link Zgłoś
bunia_bunia Słodkich snów :)) 21.03.06, 08:44 -mamusiu kolorowych snów ci życzę, -a ja tobie synku żeby ci sie przyśnił kubuś puchatek (bardzo lubi) -na dvd mamo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
agasik4 Re: Przedszkolaki 08.03.06, 10:14 ja, prawie 100 km od domu dzwoni telefon - tak synku? - mamo kran sie urwal ... Odpowiedz Link Zgłoś
bunia_bunia z dzisiejszego ranka 08.03.06, 10:27 - mamo jak urosnę to sie z tobą ożenie - synku nie ma takiej możliwości nie mozesz ożenic sie z mamą znajdziesz dziwczyne w swoim wieku i z nią sie ożenisz -ale ty mi odpowiadasz -dziecko nie możesz sie ozenic z własną mamą -to ożenię sie z dziadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
agasik4 Re: z dzisiejszego ranka 08.03.06, 10:31 no, ten etap żenienia sie z kim popadnie to ja dobrze pamietam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agasik4 Re: Przedszkolaki 08.03.06, 10:34 zawsze zostawiajac syna w domu samego: - tylko nikomu nie otwieraj drzwi - przeciez wiem po powrocie: - nikomu nie otwieralem - ciesze sie - tylko pani Renacie ale ja znam (sasiadka) - ale prosiłam zebys nie otwierał nikomu - to Adrianowi (kolega) tez mialem nie otwierac? Odpowiedz Link Zgłoś
qrczatko grunt to dobre wychowanie :)) 09.03.06, 09:57 jedziemy autobusem pełnym ludzi -mamo PRZEPRASZAM (głośno) ja zdziwiona -ale za co synku -a bo bąka puściłem Odpowiedz Link Zgłoś
aga1972 Re: Przedszkolaki 21.03.06, 09:00 Madzia (4,5 roku) rozmawia z dziadkiem, który śpiewał jej piosenkę "Ładne oczy masz, komu je dasz?" D- Madziu a co Ty masz ładnego? M- Wszystko na moim ciele jest ładne!! Odpowiedz Link Zgłoś
bunia_bunia zabawy na świeżym powietrzu 14.04.06, 08:41 -mamo czy bedziemy puszczać kręgle ?? -hm.. dziecko kregli sie nie puszcza je sie zbija -mamo no co ty, pójdziemy na rzeke to ja ci pokaże -a skąd ty kregle weźmiesz, -jak to kamienii nazbieram i ci pokaże -no a te kregle ?? -mamo bo jak wrzucasz kamienie do wody to sie kręgle robią !! nie wiedziałaś ?? !! Odpowiedz Link Zgłoś