Dodaj do ulubionych

Nowe nurty PPA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 18:50
Co to za nowe nurty jeśli większość offów jest robiona przez kolegów Wojtka
Kościelniaka dyrektora PPA. To jednak polska rzeczywistość, przydałaby się
antykorupcyjna komisja do tych spraw. Bo przeciez oni nie wystepuja za
darmo....
Obserwuj wątek
    • Gość: wuka Re: Nowe nurty PPA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.06, 19:50
      A przez czyich powinno być robione? Dutkiewicza?
      • Gość: rocławianin Re: Nowe nurty PPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 18:35
        To Pan niw wie,że Wojtek kościelnak i Rafał Dutkiewicz to dwaj koledzy a może
        nawet dwa bratanki?Rafał idzie za nim jak w dym,nawet gdy Wojtek łamie prawo w
        Capitolu w ramach niekończącej się recydywy.To,że pijany to pół biedy,ale gdy
        znowu zacznie raczyć nas swoim pijanym widem w pasiakach,trzeba będzie udać się
        na emigrację.
    • Gość: Pijaczek Re: Nowe nurty PPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 20:22
      Eee tam, ja widziałem ostatnio pijanego Wojtka i wyglądał jakby miał jeszcze
      sporo pomysłów, którymi mógłby nas mile zaskoczyć podczas tegorocznego PPA...
      • Gość: AA Re: Nowe nurty PPA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.06, 21:21
        Przecież podobno sie leczy!
        • antyvir Re: Nowe nurty PPA 12.03.06, 00:55
          "Najbardziej dla widzów poświęci się Maria Kociumbas. Artystka spędzi całą
          niedzielę w łóżku ustawionym na zaśnieżonym Rynku. A następnego dnia, już od
          godz. 7 rano, wylegiwać się będzie na pl. Dominikańskim. Planowała rozebrać się
          do naga, ale zimowa aura ocenzurowała jej występ. Do łóżka wchodzić będzie o
          pełnych godzinach i nie zawsze sama."

W takim razie ja chciałbym szanownych forumowiczów niniejszym poinformować, że z
          okazji PPA całą niedzielę też spędzę w łóżku!!! Całkowicie za darmo i... nie
          całkiem sam! Będę wychodził tylko na siusiu i na posiłki! A co? Tak się
          poświęcę! Mam nadzieję, że zostanie to docenione w kolejnych edycjach PPA! Życzę
          miłych wrażeń estetycznych. W końcu to Piosenka Aktorska -cokolwiek by to nie
          oznaczało. Czyli jutro śpiewająco leżę w łóżku!
          • Gość: pe pe sza Re: Nowe nurty PPA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.06, 01:12
            pogoń konika przy okazji
          • Gość: Ciekawski Re: Nowe nurty PPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 12:30
            Czyli do tej Pani można za friko wskoczyć do tego łóżka?
            I jak ona wygląda, bo nie wiem, czy warto się zbierać z domu?
            • Gość: obserwator Re: Nowe nurty PPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 17:12
              M.K -rocznik 1968,warto...
              • Gość: zolog amator Re: Nowe nurty PPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 13:25
                ja doskonale rozumiem, że nie powinni wystawiać znajomi Pna Ziutka, hydraulika,
                ale jak robi się tak, że z każdego kąta wychodzą współpracownicy Kościelniaka,
                to robi się to troszkę niesmaczne... zwłaszcza, że nie jest to zbiór wybitnych
                artystów. niezłych rzemirślników tak, ale niewiele więcej (może ze dwa wyjątki
                są, które pozdrawiam, ale pewnie wszyscy się poczują:)
                • teatralna_pizdziocha Re: Nowe nurty PPA 18.03.06, 23:05
                  wszystko by było w porzadku gdyby pan Koscielniak robił to co ro bi za
                  pieniadze pozyskane od sponsorów. Wiekszośc pieniedzy dostał on od miasta
                  (czyli od nas) i to co wyrabia w tym kontekście jest troche nie fair.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka