pipi11 13.03.06, 18:08 Witam, gdzie we Wrocławiu znajdę dobrego specjalistę, który robi USG brzuszków dziecięcych? Chodzi o 5-letnie dziecko. Podajcie, proszę, namiary na kogoś sprawdzonego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pipi11 Re: Wrocław-gdzie zrobić USG dziecięcego brzuszka 13.03.06, 20:58 Napiszcie coś, dziewczyny, to dla mnie bardzo ważne!!! Proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaholka Re: Wrocław-gdzie zrobić USG dziecięcego brzuszka 14.03.06, 14:52 Kurczę nie pamiętam nazwiska tej Pani doktor, ale znalazłam je kiedyś na forum wrocław. Jest też przychodnia na ślężnej - słoneczko, czy coś w tym rodzaju. Specjalna przychodnia dla dzieci i tam też robią usg. Ta Pani doktor też tam kiedyś pracowała i dziewczyny w rejestracji mają na nią namiary. Ja osobiście nie robiłam Usg ale słyszałam że ta lekarka jest świetna. Spróbuj znaleźć tą przychodnię - słoneczko, promyk słońca - coś w tym stylu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
staszka1974 Promyk Słońca 14.03.06, 15:25 Ta przychodnia to Promyk Słońca na ul. Ślężnej (róg Swobodnej). Nie mam przy sobie nr telefonu, ale nie będzie chyba problemu z jego znalezieniem. Odpowiedz Link Zgłoś