Dodaj do ulubionych

szukam lekarza z brochowa lub trzebnicy

20.03.06, 19:32
witam,
bardzo proszę o namiary na gabinet dobrego lekarza który pracuje także w
szpitalu na brochowie lub w trzebnicy. Zgodnie z większością waszych listów
to w tej chwili chyba najlepsze szpitale gdzie można czuć się dobrze a co
ważniejsze bezpiecznie podczas porodu. Chciałabym aby moją ciążę prowadził
lekarz z jednego z tych szpiatli dlatego proszę o namiary.
Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • domin19761 Re: szukam lekarza z brochowa lub trzebnicy 21.03.06, 10:08
      Polecam dr Halamę - jest ordynatorem w trzebnicy, pracuje obecnie w mediconcept
      www.mediconcept.pl/ginekologia.phtml, wspaniały lekarz. Ja chodziłam do
      dr Jarosza, super opieka, jednak jarosz nie [pracuje w szpitalu, ale z Halamą
      są dobrymi kolegami, wieć w razie czego mozna się dogadac.
      • joasiapa Re: szukam lekarza z brochowa lub trzebnicy 21.03.06, 17:09
        Polecam lekarza Z. Saczko. Pracuje w szpitalu na Brochowie. Rodziłam u niego
        dwójkę swoich chłopaków (młodszy ma tydzień).Telefon 0601931326.
        • polibius Re: szukam lekarza z brochowa lub trzebnicy 26.03.06, 20:51
          Też polecam dr Z. Saczko .
    • luna1000 Re: szukam lekarza z brochowa lub trzebnicy 21.03.06, 13:47
      hej,
      jak chcesz się czuc bezpiecznie/ raczej chodzi tu o dziecko/
      to przemyśl jeszcze raz Trzebnicę, bo jest to szpital
      powiatowy w którym 2 lata temu nie mieli respiratora
      dla noworodków- w razie ciężkich komplikacji u dziecka karetka wiezie malucha
      do Wrocławia- a to może potrwać, zwłaszcza przy korkach.Taką informacje
      uzyskałam u źródła i zrezygnowałam z porodu w Trzebnicy. Owszem, warunki i
      lekarze są tam super, ale czasem to nie wystarczy.
      • mamulinka trzebnicy 21.03.06, 21:35
        witam
        Ja rodzilam w Trzebnicy. Szpital rzeczywiscie swietny, personel rowniez.
        Ja przez niemal cala ciaze chodzilam do ginekologa w Krakowie, dopiero pod sam
        koniec gdy przeprowadzilam sie do Trzebnicy szukalam na miejscu jakiegos
        lekarza.W sumie to polecily mi go rozne ciotki itp. Pani Rakowska-Stefanidis,
        przyjmuje prywatnie i pracuje w Trzebnicy tel 071 12 19 71
        Jestem z niej bardzo zadowolona. Mimo ze bylam u niej tylko kilka razy przed
        porodem, opiekowala sie mna w szpitalu jakbym byla jej pacjetka.
        W szpitalu zas poznalam ordynatora. Musze przyznac ze zrobil namnie wrazenie.
        Bardzo sympatyczny czlowiek. Cos na rodzaj "idealnego" ginekologa.

Pozdrawiam i zycze zdrowka

Jesli chcesz wiecej informacji napisz na
        myszka-monika@wp.pl
    • dorotamoron Re: szukam lekarza z brochowa lub trzebnicy 22.03.06, 09:28
      W Poliklinice na Grobli przy Pl. Hirszfelda (mają swoją stronę internetową więc
      możesz popatrzeć w necie) przyjmują sami lekarze ze szpitala w Brochowie.
      Polecam ordynatora dr Bielanowa i M. Maciejewskiego - świetny facet. Ale tam
      wybór lekarzy jest spory :-)
    • madziolek2005 Re: szukam lekarza z brochowa lub trzebnicy 22.03.06, 10:19
      Hej! ja rodziłam w listopadzie na Brochowie. Porodówka super - gorzej później,
      na położnictwie, więc nie wiem czy to jest dobry wybór. Podobno lepszy jest
      szpital na kamińskiego, albo Kliniki. W każdym razie ja trzymałam się Brochowa,
      bo tam pracuje moja ginekolog - super kobietka - dr Agnieszka Pajtasz.
      Przyjmuje w CM Lim, na ul Szewskiej w pon, wt. i śr.
    • dino28 Re: szukam lekarza z brochowa lub trzebnicy 23.03.06, 15:03
      cześć dziewczyny, dziękuję za wszystkie informacje, napewno mi pomogą w wyborze
      lekarza, bo ten do którego chodzę obecnie nie jest najlepszy pozdrawiam
      wszystkie mamy i życzę zdrówka
    • husarka Re: szukam lekarza z brochowa lub trzebnicy 21.04.06, 15:26
      Jeśli jeszcze się nie zdecydowałaś to polecam jak koleżaniki doktora Saczko (
      odbierał mój poród - nie prowadził mojej ciąży ale swoje pacjentki odwiedzał na
      oddziale) oraz doktora Piotra Lachowskiego - przyjmuje prywatnie w Pulsantisie
      na Ostrowskiego we wtorki i piątki rejestracja pod nr 508313120. Dobry lekarz i
      nie ździera. Pracuje też na Brochowie. Dzięki niemu przyjęli mnie do szpitala na
      patologię pomimo że był zatłoczony. Potwierdzam, że porodówka i patologia jest
      ok na poporodowym musisz się nastawić na 70% na niezbyt pomocny personel. Życzę
      szybkiego porodu i zdrowego dzidzisia
      • warta15 Re: szukam lekarza z brochowa lub trzebnicy 21.04.06, 22:27
        Powiedzcie mie a czy Saczko robi dobrze cesarskie cięcie
        • andzia794 Re: szukam lekarza z brochowa lub trzebnicy 19.05.06, 10:29
          Dr Saczko prowadził moją ciąże- ma b. sympatyczną powierzchowność, ale nie
          założył mi karty usg, brał pieniądze za wykonanie usg na terenie szpitala.
          Miałam poważne komplikacje po cc (wykonywał je dr Hapon (super nieuprzejmy) i
          dr Orzeszko (milutka choć na 1h przed porodem pomylila sie w szcunku wagi
          dziecka o 1,5kg) i leżąc na oddziale mojego lekarza, nie doświadczyłam żadnego
          zainteresowania i żadnej opieki z jego strony.
        • polibius Re: szukam lekarza z brochowa lub trzebnicy 19.05.06, 21:20
          Wielokrotnie na tym forum polecałam dr Saczko. Wykonywał mi cc (
          niezaplanowane). Minęły 2 lata, a rany nie widać, ba nawet nie wiem gdzie ona
          jest, żadnego zgrubienia , dosłownie niczego nie czuję. Dr Saczko poleciły mi
          koleżanki, które były również z niego niezwykle zadowolone. Ale cóż, po
          zapoznaniu się z lektura poprzedniego postu, okazuje się, że nie każdy jest z
          niego zadowolony. Ja w każdym bądź razie jestem bardzo zadowolona. Nie dawałam
          mu żadnych łapówek, ani nie spotkałam się z braniem pieniędzy za USG wykonywane
          w szpitalu. Płaciłam 50 zł za wizytę
          • andzia794 Re: szukam lekarza z brochowa lub trzebnicy 22.05.06, 10:41

Dr Saczko jest godny polecenia, pod wrunkiem, że ciąża przebiega śpiewająco, a
            poród (także cc )bez komplikacji, czego wszystkim przyszłym mamusiom życzę.
            Mnie osobiście postawa dr Saczko wobec problemów zdrowotnych pacjentki wielce
            rozczarowała, lekarz nie sprawdził sie w sytuacji trudnej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka