21.03.06, 21:45
czy ktos korzysta z uslug firmy Korbank (dostawca internetu)? Jakie doswiadczenia?
Obserwuj wątek
    • johny_dd Re: korbank 21.03.06, 22:05
      Poszukaj w archiwum. Opinie znajdziesz w przewazajacej wiekszosci"na nie".
      Ja jako ich byly klient zdecydowanie odradzam.
      No ale zaraz pewnie pojawi sie tutaj BOK sieci Korbank i zarzuci mi, ze
      uprawiam czarna propagande, jestem z konkurencji i ze u nich "wszystko git" i
      nigdzie nie ma lepiej ;)
      • Gość: Zen Re: korbank IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 23.03.06, 00:14
        Słuchaj stary, a ty przypadkiem to nie ten john_dd, co próbował oczeraniać
        Korbank w topicu o oszustwie przy pospisywaniu umów Netinga Kuczyńskiego?

Bo jakoś dziwnie taka sama ksywa. :-)))
    • Gość: Ja Re: korbank IP: *.echostar.pl 21.03.06, 22:59
      wpisz w szukaja korbank i trszkę się wylistuje linków
      równeiż jako były User odradzam stanowczo !
    • Gość: staśs Re: korbank IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 22.03.06, 14:06
      Ja tez odradzam!!!! Załuje że zostałem ich klientem
      • Gość: ja Re: korbank IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 22.03.06, 15:12
        również odradzam
        • devastorek Re: korbank 09.08.16, 18:14
          a ja polecam
    • Gość: Roman Re: korbank IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 22.03.06, 22:32
      Nie jestem z BOK-u Korbanu, lecz ich klientem od listopada 2004. Bywało kiepsko
      (choc nie nagminnie). Od miesiąca jest radykalnie lepiej. Na Kozanowie nie ma w
      tej chwili lepszej oferty w kategorii cena/wydajność.
      • Gość: Zen Re: korbank IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 23.03.06, 00:08
        Mi się podoba. Najlepsza ofera. 512 kbps można dostać za 49 zł, bez żadnych
        ograniczeń!
    • Gość: Eko Re: korbank - Stabilnie i dobrze! IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 23.03.06, 16:34
      Mamy łącze w Korbanku już 6 rok! W tym czasie wielu providerów powstało i
      zniknęło. Korbank pomógł nam w uruchomieniu oraz kilka razy zwiększał w tym
      czasie łącze. Podoba nam się stabilność, nie mówiąc o szybkości i cenie, co u
      nich wypada zdecydowanie najlepiej w rozwiązaniach dla biznesu, szczególnie jak
      się z nimi dłużej pogada i potarguje :-)
      • Gość: KORBANK Re: korbank - Stabilnie i dobrze! IP: *.Korbank-do-Telbank.Korbank.PL 23.03.06, 17:26
        Cieszy nas to bardzo!

Natomiast martwi to, że konkurencja próbuje nas oczerniać i częśc ludzi może w
        to uwierzyć. Jeśli ktoś twierdzi, że ma źle i nie podaje co - to z czym tu
        dyskutować.

KORBANK
        • Gość: Ela i Karol Re: korbank - Stabilnie i dobrze! IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 24.03.06, 09:47
          My rozważaliśmy przejście na kablówkę, gdzyż po tym co przeczytaliśmy na forum,
          myśleliśmy że mamy źle :-). Przez trzy wieczory testowaliśmy kablówkę u sąsiada
          - powiem wam- Korbank to niebo w porównaniu do ziemi czyli możliwości modemu
          kablowego. To co piszą na tym forum o Korbanku to głupty, albo Korbank jest za
          dobry i to jedyna metoda konkurencji. Cenowo wypadają też lepiej od Dialogu i TP
          SA, no i nie wymagają opłacania synadardowego abonamentu telefonicznego :-) Dwie
          komórki + internet z Korbanku to dla naszej rodziny optymalne rozwiązanie.
      • Gość: Stelma Re: korbank - Stabilnie i dobrze! IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 23.03.06, 21:05
        Przeniosłam się z TVK do Korbanku i jak widzę, było to dobre posunięcie. W TVK
        robią wszystko, aby nie przechodzić, nawet proponowali mi zniżki i nowy
        abonament :-), ale byłam już zdecydowana. A teraz widzę, że zrobiłam bardzo
        dobrze. Po pierwsze dostęp do LAN z średnio 50 Mbps, po drugie ruch wychodzący
        jest tu znacznie lepszy niz w kablówce. Do tego działa bez przerw, a
        spodziewałam się, że moga być, bo takie opinie słyszałam. Jestem mile
        zaskoczona, dostałam więcej niż przypuszczałam.
        • Gość: Kuba Re: korbank - Stabilnie i dobrze! jasne, jak KURSK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.06, 17:59
          Dialog DSL jest tanszy, bardziej stabilny, a KORBANK polecam tylko jesli lubisz
          przerwy w dostawie internetu np. po 2-3 dni... byly klient, wrogom bym nie
          polecil...

A tak zupelnie na marginesie Stelma ile ty o tym interencie wiesz ;)
        • Gość: Stelma Re: korbank - Stabilnie i dobrze! IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 24.03.06, 20:22
          No tak faktycznie nie sprawdzałam ile kosztuje 512 Dialogu. Na stronie podają
          69+ VAT, czyli 84 zł! A ja płacę 49 zł w Korbanku za taką usługę! BRUTTO! To ja
          dziękuję za Dialog.
    • Gość: kszychol Re: korbank IP: *.biskupin.wroc.pl / *.dsl.biskupin.wroc.pl 24.03.06, 18:18
      Mam neta z Korbanku d 4 albo i nawet 5 lat ;) Zadnych problemow. Na zgloszone
      awarie szybka reakcja, ale to jest, mysle - kwestia podejscia do sprawy samego
      admina. Mam nadzieje, ze w kazdym rejonie wrocka jest tak samo. W kazdym badz
      razie na Biskupinie ok!
      • Gość: mam Korbank Re: korbank - jest OK! IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 24.03.06, 19:29
        Ja mam Korbank i działa OK. Najdłuższa przerwa w całej historii mojej to 3
        godziny. Reszta śmiga jak głupie.
        • Gość: staśs Re: korbank - jest OK! IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 25.03.06, 09:22
          A u mnie najdłuższa przerwa to razem wychodzi ok 1 tydzień
          • Gość: . Re: korbank - jest OK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 23:19
    • devastorek Re: korbank 09.08.16, 18:12
      Ja jestem naprawdę zadowolony.
    • k.messi Re: korbank 04.09.16, 19:53
      Mam internet z KorBanku od lat, jestem zadowolona. Czasem zdarzają się przerwy, awarie, ale dzwonię do Administracji i od ręki naprawiają problem, albo informują o jakichś pracach, konserwacjach itd. Jest okej, nie narzekam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka