patrak 21.03.06, 21:45 czy ktos korzysta z uslug firmy Korbank (dostawca internetu)? Jakie doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johny_dd Re: korbank 21.03.06, 22:05 Poszukaj w archiwum. Opinie znajdziesz w przewazajacej wiekszosci"na nie". Ja jako ich byly klient zdecydowanie odradzam. No ale zaraz pewnie pojawi sie tutaj BOK sieci Korbank i zarzuci mi, ze uprawiam czarna propagande, jestem z konkurencji i ze u nich "wszystko git" i nigdzie nie ma lepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen Re: korbank IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 23.03.06, 00:14 Słuchaj stary, a ty przypadkiem to nie ten john_dd, co próbował oczeraniać Korbank w topicu o oszustwie przy pospisywaniu umów Netinga Kuczyńskiego? Bo jakoś dziwnie taka sama ksywa. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: korbank IP: *.echostar.pl 21.03.06, 22:59 wpisz w szukaja korbank i trszkę się wylistuje linków równeiż jako były User odradzam stanowczo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staśs Re: korbank IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 22.03.06, 14:06 Ja tez odradzam!!!! Załuje że zostałem ich klientem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: korbank IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 22.03.06, 22:32 Nie jestem z BOK-u Korbanu, lecz ich klientem od listopada 2004. Bywało kiepsko (choc nie nagminnie). Od miesiąca jest radykalnie lepiej. Na Kozanowie nie ma w tej chwili lepszej oferty w kategorii cena/wydajność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen Re: korbank IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 23.03.06, 00:08 Mi się podoba. Najlepsza ofera. 512 kbps można dostać za 49 zł, bez żadnych ograniczeń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eko Re: korbank - Stabilnie i dobrze! IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 23.03.06, 16:34 Mamy łącze w Korbanku już 6 rok! W tym czasie wielu providerów powstało i zniknęło. Korbank pomógł nam w uruchomieniu oraz kilka razy zwiększał w tym czasie łącze. Podoba nam się stabilność, nie mówiąc o szybkości i cenie, co u nich wypada zdecydowanie najlepiej w rozwiązaniach dla biznesu, szczególnie jak się z nimi dłużej pogada i potarguje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KORBANK Re: korbank - Stabilnie i dobrze! IP: *.Korbank-do-Telbank.Korbank.PL 23.03.06, 17:26 Cieszy nas to bardzo! Natomiast martwi to, że konkurencja próbuje nas oczerniać i częśc ludzi może w to uwierzyć. Jeśli ktoś twierdzi, że ma źle i nie podaje co - to z czym tu dyskutować. KORBANK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela i Karol Re: korbank - Stabilnie i dobrze! IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 24.03.06, 09:47 My rozważaliśmy przejście na kablówkę, gdzyż po tym co przeczytaliśmy na forum, myśleliśmy że mamy źle :-). Przez trzy wieczory testowaliśmy kablówkę u sąsiada - powiem wam- Korbank to niebo w porównaniu do ziemi czyli możliwości modemu kablowego. To co piszą na tym forum o Korbanku to głupty, albo Korbank jest za dobry i to jedyna metoda konkurencji. Cenowo wypadają też lepiej od Dialogu i TP SA, no i nie wymagają opłacania synadardowego abonamentu telefonicznego :-) Dwie komórki + internet z Korbanku to dla naszej rodziny optymalne rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stelma Re: korbank - Stabilnie i dobrze! IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 23.03.06, 21:05 Przeniosłam się z TVK do Korbanku i jak widzę, było to dobre posunięcie. W TVK robią wszystko, aby nie przechodzić, nawet proponowali mi zniżki i nowy abonament :-), ale byłam już zdecydowana. A teraz widzę, że zrobiłam bardzo dobrze. Po pierwsze dostęp do LAN z średnio 50 Mbps, po drugie ruch wychodzący jest tu znacznie lepszy niz w kablówce. Do tego działa bez przerw, a spodziewałam się, że moga być, bo takie opinie słyszałam. Jestem mile zaskoczona, dostałam więcej niż przypuszczałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: korbank - Stabilnie i dobrze! jasne, jak KURSK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.06, 17:59 Dialog DSL jest tanszy, bardziej stabilny, a KORBANK polecam tylko jesli lubisz przerwy w dostawie internetu np. po 2-3 dni... byly klient, wrogom bym nie polecil... A tak zupelnie na marginesie Stelma ile ty o tym interencie wiesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stelma Re: korbank - Stabilnie i dobrze! IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 24.03.06, 20:22 No tak faktycznie nie sprawdzałam ile kosztuje 512 Dialogu. Na stronie podają 69+ VAT, czyli 84 zł! A ja płacę 49 zł w Korbanku za taką usługę! BRUTTO! To ja dziękuję za Dialog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kszychol Re: korbank IP: *.biskupin.wroc.pl / *.dsl.biskupin.wroc.pl 24.03.06, 18:18 Mam neta z Korbanku d 4 albo i nawet 5 lat ;) Zadnych problemow. Na zgloszone awarie szybka reakcja, ale to jest, mysle - kwestia podejscia do sprawy samego admina. Mam nadzieje, ze w kazdym rejonie wrocka jest tak samo. W kazdym badz razie na Biskupinie ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam Korbank Re: korbank - jest OK! IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 24.03.06, 19:29 Ja mam Korbank i działa OK. Najdłuższa przerwa w całej historii mojej to 3 godziny. Reszta śmiga jak głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staśs Re: korbank - jest OK! IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 25.03.06, 09:22 A u mnie najdłuższa przerwa to razem wychodzi ok 1 tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
k.messi Re: korbank 04.09.16, 19:53 Mam internet z KorBanku od lat, jestem zadowolona. Czasem zdarzają się przerwy, awarie, ale dzwonię do Administracji i od ręki naprawiają problem, albo informują o jakichś pracach, konserwacjach itd. Jest okej, nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś