Dodaj do ulubionych

Internet na Kromera

IP: *.unicity.pl / 212.160.78.* 16.11.03, 13:23
Hej wszystkim, interesuja mnie opinie nt internetu na ulicy Kromera,
Torunskiej (w nowym budynku - podkowa). Jak to sie wszsytko sprawuje, czy
jestescie zadowoleni, czy warto w to wchodzic? Z tego co wiem, to siec
zalozyla tam firma Korbank.
Obserwuj wątek
    • Gość: vvako Re: Internet na Kromera IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 19.11.03, 18:35
      Mam ten net u siebie. jesli chodzi o jakos to stawiam im 3+ albo 4-
      w zaleznosci od dnia. Wbrew pozorom nie jest taniej. Obnizaja transfer
      zrywaja polaczenia itp. Szkoda ze sie pospieszylem teraz wzialbym DSL
      Dialogu poszukal jakiegos sasiada i podzieli sie kosztami!

Dobre strony: masz juz kabel w scianie (odkrec TV-RTV - zwiniety nie zarobiony
      8 zyl), oprocz netu masz jestes podlaczony do sieci osiedlowej -mozesz sie
      wymieniac plikami, stosunkowo szybko zakladaja.

W sumie obecnie (poki sie Dialog dobrze nie rozwinal) oferta znosna,
      ale telefon do admina umiesc w widocznym miejscu.
      Pozdrawiam
      • Gość: ciekawski Re: Internet na Kromera IP: *.kedzierzyn.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 20:35
        Dzieki za info. A zjakiej taryfy korzystasz? Podstawowej czy rozszerzonej?
        • Gość: vvako Re: Internet na Kromera IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 03.12.03, 19:12
          Ustalona indywidualnie. 512kB/s za 180brutto. Troche drogo i przycinaja lacze
          czasami, ale ogolnie transfery osiagaja szczyt. Nie jest zle, tylko te pady
          czasami sa straszne i polgodzinne przerwy w dzialaniu. Rozwiazanie sieci
          lokalnej tez nie grzeszy rozumem, ale co tu duzo mowic. Oferta nie jest
          najgorsza jezeli nie jestes bardzo wymagajacym uzytkownikiem, jednak jezeli
          nie potrzebujesz stalego ip, to zdecydowanie bardziej polecam neostrade albo
          poczekac do nowego roku na nowe oferty tpsy i mozliwosc instalacji DSLa na
          kromerowie.
          • Gość: vvako Re: Internet na Kromera IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 03.12.03, 19:13
            na samym koncu DSL Dialogu mialem na mysli rzecz jasna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka