gochamasl 23.03.06, 14:02 jakiego homeopate polecacie i ile koszt. wizyta :( mam mieszane uczycia , isc czy nie isc bo wiem ze wizyty drogie, ale mam dosc niezdiagnozowanych chorob u moich dzieci :( leczonych antybiotykami moze homeopatia cos pomoze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lirio Re: prosze-polećcie homeopate we Wrocławiu 23.03.06, 16:53 Polecam Lenę Szwarc-Kaletę. Jest pediatrą i homeopatą klasycznym. Tu masz namiary: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=612&w=31448894&a=34923000 Ja trafiłam do niej po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii na forum, zarówno jako o pediatrze jak i homeopatce. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: do Lirio 24.03.06, 08:19 Powiedz mi prosze czy pani doktor Lena Sz.K. jest rzeczywiscie klasycznym homeo? ja tez szukam bo musielismy zrezygnowac z neszego lekarza.jesli mozesz to napisz jak przebiega Wasze leczenie,czy macie jakies sukcesy, czy pani doktor jest dostepna telefonicznie w razie jakis kłopotów?Dobrała Wam dobrą konstytucję?Leczy całościowo czy objawowo?Jesli mozesz to napisz tu na forum lub na priva.Bardzo prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: do Lirio 24.03.06, 14:48 Pani doktor Szwarc-Kaleta jest homeopata klasycznym, jest dostepna pod telefonem. Dobiera leki całościowo, ma bardzo dobre efekty leczenia dzieciaczkow. W razie pytan pisz na priva. Pozdrawiam K Odpowiedz Link Zgłoś
kareczka Re: prosze-polećcie homeopate we Wrocławiu 23.05.06, 19:23 Tez polecam dr Lene, u mojego synka np. zapalenie uszek wyleczyla homeopatia. Odpowiedz Link Zgłoś