ballest 15.12.02, 02:22 Od Nowego Roku nie obrazamy !!! Kto jest za kultura na FORUM !!!? Mysle, ze dla kazdego zdrowo myslacego to nie problem zachowac sie z kultura, a nie obrazac kogos osobiscie, kogos ktorego sie nie zna!!! Co Wy na to???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyrwikutas Re: Od Nowego Roku nie obrazamy !!! 15.12.02, 12:54 Jestem za! Pzdr, WK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kultura_osobista Re: Od Nowego Roku nie obrazamy !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.02, 13:04 wyrwikutas napisał: > Jestem za! > > Pzdr, > WK ZMIEŃ NICK! Odpowiedz Link Zgłoś
wyrwikutas Re: Od Nowego Roku nie obrazamy !!! 15.12.02, 13:21 Gość portalu: kultura_osobista napisał(a): > ZMIEŃ NICK! Jasne;) - rzuć jakieś propozycje. Tylko nie KRZYCZ! Odpowiedz Link Zgłoś
konik.nr1 Re: Od Nowego Roku nie obrazamy !!! 16.12.02, 00:32 wyrwikutas napisał: > Gość portalu: kultura_osobista napisał(a): > > > ZMIEŃ NICK! > > Jasne;) - rzuć jakieś propozycje. > Tylko nie KRZYCZ! np.Big Dick Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Od Nowego Roku nie obrazamy !!! 16.12.02, 10:04 ballest napisał: > Od Nowego Roku nie obrazamy !!! > Kto jest za kultura na FORUM !!!? > Mysle, ze dla kazdego zdrowo myslacego to nie problem zachowac sie z kultura, > a nie obrazac kogos osobiscie, kogos ktorego sie nie zna!!! > Co Wy na to???????? Nie ma szans. Niewielu na tym forum ma argumenty, za to kląć potrafi każdy. W podkręcaniu atmosfery też jest tu paru mistrzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fragles Re: Oby!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.12.02, 19:36 Straszna nuda by była. Tylko isis, żarcie , spotkania i tym podobne onanizmy. P.S. Pies mojego kumpla wabił się Argo. Odpowiedz Link Zgłoś