Dodaj do ulubionych

Lista transferowa

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.06, 23:20
W Toruniu jezdzi Mariusz Puszakowski a nie Marcin Puszakowski :/
Obserwuj wątek
    • michal1965 Re: Lista transferowa 06.04.06, 11:24
      artur pietrzyk wybrzeze
    • Gość: *** Re: Lista transferowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.06, 14:53
      2 ligi tutaj niema wiec Wybzerza równiez :/
    • Gość: Piter Re: Lista transferowa IP: *.tvgawex.pl 06.04.06, 22:13

Witam!

w zwiazku z konkursem zastanawia mnie jedna sprawa : otozw Ekstralidze wystartuje 8 zespolow- co daje 14 spotkan w rundzie zasadniczej,natmoiast w pierwszej lidze wystartuje tylko 7 zespolow (12 spotkan).w zwazku z tym wystawianie do skladu zawodnikow z 1 ligi staje sie mniej oplacalne gdyz maja oni mniej okazji do zdobycia punktow!o tym,ze w 1 lidze wystartuje tylko 7 zespolow ostatecznie zdecydowano dopiero dzisiaj badz wczoraj!czy w zwiazku z tym planowane jest na przyklad stosowanie jakiegos "wyrownania" dla zawodnikow z pierwszej ligi takby mimo wszystko oplacalo sie ich brac do skladu?czy moze wszystko pozostaje bez zmian i jest to niejako wliczone w ryzyko jakie podejmuje gracz?
      prosilbym o szybka odpowiedz zapewne nie tylko ja mam dylemat z tego powodu dotyczacy zestawienia skladu...
      pozdrawiam
      • Gość: Łukasz Re: Lista transferowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 13:20
        no i co z tego ze jest 14 spotkań w rundzie zasadaniczej?
        Przecież konkurs uwzględnia cały sezon. A w całym sezonie jest przewidziane po
        XX kolejek w obu klasach.
    • Gość: michał Re: Lista transferowa IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.06, 14:56
      Lindgren jest młodzieżowcem!
    • cancro Re: Lista transferowa 08.04.06, 19:32
      Wie ktoś w jakiej walucie te ceny? I co przy nazwisku zawodnika oznacza np.
      "0,7"? A może to ceny w orzechach kokosowych? :-)
    • Gość: Danielek Re: Lista transferowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 14:35
      Nie wiem czy dobrze zrozumiałem regulamin, co tydzień trzeba wysyłać esa ze
      składem??
      • Gość: redakcja Re: Lista transferowa IP: *.wroclaw.agora.pl 13.04.06, 14:14
        Raz zgłoszona drużyna ”jedzie” w naszym konkursie do końca sezonu. Nie trzeba
        jej zgłaszać każdorazowo na kolejne kolejki.
    • Gość: carlon Re: Lista transferowa IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 16.04.06, 01:32
      W Tomas Suchanek z Lublina to junior a nie senior

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka