capo_di_tutti_capi 12.04.06, 18:39 Tak sobie pomyślałem. Czy nie uważacie, że ciekawie by było gdyby na tej linii jeździły tylko wozy 102, odnowione, pomalowane na niebiesko-biało, bez zbędnych reklam? Kto jest za? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mroberto Klimatyczna linia 20 popieram!!!! IP: *.chello.pl 12.04.06, 20:05 ja jestem za bardzo ciekawie sie nimi dojezdza do szkoly byla by to jedna z bardziej interesujacych atrakcji miasta, ale malowanie zostawil bym takie jakie jest Odpowiedz Link Zgłoś
capo_di_tutti_capi Re: Klimatyczna linia 20 popieram!!!! 13.04.06, 09:09 Gość portalu: Mroberto napisał(a): > ja jestem za bardzo ciekawie sie nimi dojezdza do szkoly byla by to jedna z bar > dziej interesujacych atrakcji miasta, ale malowanie zostawil bym takie jakie je > st Ależ ja jestem za obecnymi barwami, tyle, że bez reklam w stylu Hanoi itd. Niech tramy będą całe niebiesko-białe. Zyczył bym sobie także powrotu do swojsko brzmiącej nazwy pętli: Robotnicza, a nie Wrocławski Park coś tam coś tam. Odpowiedz Link Zgłoś
wro73 Re: Klimatyczna linia 20 popieram!!!! 13.04.06, 09:41 capo_di_tutti_capi napisał: > Niech tramy będą całe niebiesko-białe. > Zyczył bym sobie także powrotu do swojsko brzmiącej nazwy pętli: Robotnicza, > a nie Wrocławski Park coś tam coś tam. Albo lepiej - skierować 20-tkę na pętle o swojsko brzmiącej nazwie PILCZYCE. Odpowiedz Link Zgłoś
capo_di_tutti_capi Re: Klimatyczna linia 20 popieram!!!! 14.04.06, 10:16 > Albo lepiej - skierować 20-tkę na pętle o swojsko brzmiącej nazwie PILCZYCE. Jak dla kogo:) A może by tak w niedalekiej przyszłości skierować dwudziestkę w okolice Bystrzyckiej? Możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
rw.wro Re: Klimatyczna linia 20 12.04.06, 23:00 o nie, "kondonki" musimy rozdzielić równomiernie na wszystkie linie, szczególnie w zimie - bo tylko w nich jest zawsze ciepło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hulio Re: Klimatyczna linia 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 13:48 Nie niebiesko-biało, tylko niebiesko-kremowo - bardziej po wrocławsku. Co do powrotu do nazwy "Robotnicza", to mogę się z wami spierać. Wolę nazywać przystanki tak, jak jest praktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
capo_di_tutti_capi Re: Klimatyczna linia 20 23.04.06, 20:56 Gość portalu: hulio napisał(a): > Nie niebiesko-biało, tylko niebiesko-kremowo - bardziej po wrocławsku. Co do > powrotu do nazwy "Robotnicza", to mogę się z wami spierać. Wolę nazywać > przystanki tak, jak jest praktycznie. Tu nie chodzi o praktykę. Tu chodzi o nostalgię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUŁA Re: Klimatyczna linia 20 IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.04.06, 08:41 Reklamy powinny iść precz. Kto to widział zaklejać szyby (w tramwajach i autobusach) taką "siatką". Nic prawie nie widać. Oczy się męczą. A tak wogóle to cały tabor komunikacji miejskiej powinien mieć barwy miasta z którego pochodzi. Tak jest bardzo ładnie i estetycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perian Re: Klimatyczna linia 20 IP: *.kom / *.os1.kn.pl 25.04.06, 15:52 A będziesz robić przelewy na konta bankowe przewoźników uzupełniające niedobór pieniędzy z tytułu rezygnacji z reklam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zafryki Re: Klimatyczna linia 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 15:59 a niby dlaczego ma robić przelew? wystarczy ze płaci za bilet , jesli MPK nie potrafi zarzadzac wpływami to jego problem MPK-owi zapomniało sie chyba ze autobusy i tramwaje są DLA PASAŻERÓW a nie odwrotnie, i ze sa SRODKAMI TRANSPORTU LUDZI a nie trzody chlewnej, w takim zaklejonym wagonie nie wiesz gdzie jesteś i gdzi e za chwile bedziesz , a jesli do kompletu jeszce np. pada deszcz to jest to gra w zgadywanke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perian Re: Klimatyczna linia 20 IP: *.kom / *.os1.kn.pl 25.04.06, 16:29 MPK nie zarządza wpływami z biletów, zatem nie może robić tego źle. Odpowiedz Link Zgłoś
wro73 Re: Klimatyczna linia 20 25.04.06, 17:01 MPK za określoną stawkę godzi się wykonywać określoną ilość km. Więc słusznym jest domniemanie, że stawka ta jest wystarczająca do pokrycia kosztów przejechania tych km. Jeśli tak nie jest, to należy natychmiast zmienić Zarząd Spółki. A oklejanie szyb, osobiście uważam, za postępowanie na niekorzyść pasażerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perian Re: Klimatyczna linia 20 IP: *.kom / *.os1.kn.pl 25.04.06, 17:22 Może i pokrywa koszty, ale np na inwestycje już nie starcza a firma chce się rozwijać, ale nie w tym rzecz. W umowie ze zleceniodawcą nie ma zapisów zabraniających reklam na pojazdach, tyle. Widać nie macie innych zmartwień, zamieszkajcie w GOP, wtedy poczujecie różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś