Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 18:22 Chciałabym kupić psa rasy syberian husky, nie musi być z rodowodem. Czy ktoś z was ma do sprzedania takiego pieska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kynolog Re: Syberian IP: 79.185.236.* 26.08.08, 20:47 Pomysl najpierw, ile godzin każdego dnia mozesz poświęcic na bieganie. Husky to pies zaprzęgowy, który bez wybiegania męczy się, niszczy otoczenie lub uprawia kłusownictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Syberian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 22:21 Sądzę, że mogłabym mu zapewnić odpowiednie warunki. A ciekawa jestem czy płeć psa ma tu jakieś znaczenie. Może samce potrzebują więcej ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kynolog Re: Syberian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 16:34 Jeśli nie zależy ci na rodowodzie, poszukaj na allegro. Znajdziesz tam mlodsze i starsze ZA DARMO. Bez nabijania kabzy producentom pseudorasowych szczeniakow, ktore potem często czeka poniewierka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Syberian IP: *.gprs.plus.pl 27.08.08, 16:25 Mam dziewięciomiesięczną suczkę bardzo ładną, ksiązeczka zdrowia. Jeśli jesteś nadal zainteresowana to proszę o kontakt. Mój adres email: bartek.space@home.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś