ketom 20.10.01, 19:36 czy ktoś wie? Jakiś następca czy może ośrodek badań nad twórczością???? A może likwidacja?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
advocem Re: Teatr Pantomimy-co dalej? 01.12.01, 07:58 Mogę się założyć, że likwidacja. Tyle krawężników do pomalowania a tu jakieś kretyńskie wygibusy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: Teatr Pantomimy-co dalej? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.01, 04:09 O nie drodzy państwo, mam nadzieję, że to nie koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Teatr Pantomimy-co dalej? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 23:16 "Wszystko dobre co się dobrze kończy". Lecz przecież ostatnia sztuka Teatru Pantomimy nie kończy się dobrze. Może następna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe49 Re: Teatr Pantomimy-co dalej? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 16:42 Obserwuję "żałosne gry" odbywające się na publicznej scenie o tzw. przyszłość Teatru Pantomimy i ubolewam (spójrz czytelniku na str. internetową i kliknij "historia"); to były Wydarzenia Artystyczne w każdym odniesieniu...i łza się w oku kręci i jakoś tak po prostu żal, że Gdzieś - Tam niedaleko...wczoraj... z zachwytem i dumą mówiąno o TYM Teatrze. A dzisiaj??? na scenie próżnośći jak w bajce Andersena pojawia się Cesarz - owa*(*odpowiednie zaznaczyć)w nowych szatach i...nic poza tym nic, tylko obnażanie...wszystkiego co i w tym zoo przyćmiło wczorajsze Piękno Teatru Pantomimy... P.S. Jestem podatnikiem i nie chcę łożyć na eksperymenty, które w tym wypadku nie są PANTOMIMĄ A JEDYNIE KIEPSKĄ I ZNANĄ WSZYSTKIM SZMIRĄ !!!!. Polityka korytarzowa... ambicje - "..." - za wszelką cenę, i urojenia "...", którymi się karmi obserwatora zakulisowej sceny tych żałosnych gier - przeniesione są żywcem z "Hamleta w Głuchej Dolnej" - I TO ZA MOJE PIENIĄDZE(ciężko zarobione) I BEZ MOJEGO PRZYZWOLENIA... i tylko łza..a niech to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gullum Re: Teatr Pantomimy-co dalej? 03.07.02, 10:39 Gość portalu: bebe49 napisał(a): > P.S. Jestem podatnikiem i nie chcę łożyć na eksperymenty, które w tym wypadku > nie są PANTOMIMĄ A JEDYNIE KIEPSKĄ I ZNANĄ WSZYSTKIM SZMIRĄ !!!!. Polityka > korytarzowa... ambicje - "..." - za wszelką cenę, i urojenia "...", którymi się > karmi obserwatora zakulisowej sceny tych żałosnych gier - przeniesione są > żywcem z "Hamleta w Głuchej Dolnej" - I TO ZA MOJE PIENIĄDZE(ciężko zarobione) > I BEZ MOJEGO PRZYZWOLENIA... i tylko łza..a niech to!!! Jako podatnika na pewno zainteresuje Cię drogi internauto to że p. Czerczuk na koszt Urzędu Marszałkowskiego odwiedza sobie znajomych w Paryżu. A tak przy okazji polecam artykuł w Wyborczej pt. "Ściana płaczu" wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=908889&dzial=wrw010201 zastanawiające że wszyscy wiedzą ale nikt z tym nic nie robi Pozdrawiam wroclawskich decydentów Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: Teatr Pantomimy-co dalej? 11.04.02, 15:56 Właśnie, widziałam wczoraj plakaty, będa wystawiać w przyszłym tygodniu "tragiczne gry", ale ten spektakl ma już kilka lat, a kiedy cos nowego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: Teatr Pantomimy-co dalej? IP: *.vogel.pl 11.04.02, 16:07 Wieść niesie, że jesienią. Ale niczego konkretnego nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitarw Re: Teatr Pantomimy-co dalej? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 00:35 być może jesienią tylko którego roku?? jest mały problem tam nadal nie ma dyrektora artystycznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: Teatr Pantomimy-co dalej? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.02, 11:33 Gość portalu: Jarosz napisał(a): > Wieść niesie, że jesienią. Ale niczego konkretnego nie wiem. tia "Dziady" w wykonaniu Pantomimy ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajgor Re: Teatr Pantomimy-co dalej? IP: 217.97.233.* 30.04.02, 15:43 W zespole drzemią ogromne możliwości. Jeśli tylko nowa Panidyrektornaczelnyikreatorwcałejrozciągłości nie spowoduje zdziesiątkowania zespołu i umożliwi mu zrobienie premiery, to wszystko powinno być dobrze. A swoją drogą - zastanawiam się czym kierują się nasi urzędnicy rozdając stanowiska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ketom Re: Teatr Pantomimy-co dalej? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.02, 22:08 Gość portalu: Ajgor napisał(a): > A swoją drogą - zastanawiam się czym kierują się nasi urzędnicy rozdając > stanowiska... Obawiam się że doświadczenie stoi na miejscu ostatnim ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: Teatr Pantomimy-co dalej? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 22:49 szukanie oszczędności a jednocześnie zatrudnienie rzecznika prasowego (byłego rzecznika TPSA p. Kapłona), zatrudnienie "managera",wynajęcie firmy doradczej którą kieruje przyjaciółka p. Czerczuk, zwalnianie młodych zdolnych i zatrudnianie starych dosłownie i w przenośni aktorów, no i wizytówki pani dyr. tytułującej się: Dyrektor Narodowego Tetru Pantomimy. Gazeto POMOCY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś