Dodaj do ulubionych

No PIS. Make love

• itziar Re: No PIS. Make love 10.05.06, 07:59
      Faktycznie, nic odkrywczego w tym, że studenci myślą i żywo reagują na zmiany
      polityczne
    • Gość: Jurek A jak sie to ma do regulaminu GWniarstwa? Skoro IP: *.hsd1.ma.comcast.net 10.05.06, 08:03
      "fuck" jest w porzadku, to zobaczmy czy opiekun forum przepusci "pyerdol
      michnika"
    • Gość: malazaba Re: No PIS. Make love IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.06, 08:33
      SUPER !!!!!! POPIERAM CAŁYM SERCEM . SAMA TEŻ SKOŃCZYŁAM PWR. WPPT A WITTIGÓW
      ZAWSZE SŁYNĄŁ Z NIEKONWENCJONALNYCH POMYSŁAÓW JAK NP. ZRZUCANIE TELEWIZORÓW Z
      OSTATNICH PIĘTER PODCZAS WYŁĄCZENIA PRĄDU NA 3 GODZINY :))))) . PIĘKNE TO BYŁY
      CZASY . ZAKAZ KWAKANIA TO JEST TO
    • Gość: Bartek IIIrTMS/EIT Wroclaw przeprasza za Sylwie i Marzene!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 10.05.06, 08:38
      Jestem studentem PWr, niestety poniewaz teraz studiuje bardzo duzo ludzi, nie
      udaje sie uniknac przyjmowania w progi uczelni (nawet tak dobrej jak PWr)
      holoty, stad takie transparenciki. Zreszta wystarczy przeczytac "Nie miałyśmy
      koncepcji na to, co namalować. Zaczęłyśmy od pacyfki." - studentki chemii,
      wiekszosc czasu spedzaja na myslenie jak by tu chlopa wyrwac bo same baby na
      wydziale to i wariuja od tego.
      • Gość: 4.rinf-EIT Re: Wroclaw przeprasza za Sylwie i Marzene!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.06, 09:22
        Od zawsze wiadomo, ze mikrosystemowcy to, z drobnymi wyjatkami, pozbawione
        poczucia humoru keksy =]
        Tacy mlodzi, a jednak taaacy starzy, smiechu u nich nie uswiadczysz.
        • Gość: Bartek IIIrTMS/EIT Re: Wroclaw przeprasza za Sylwie i Marzene!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 10.05.06, 14:55
          Wlasnie sie smieje z Ciebie bo nie jestem mikrosystemowcem i smieszy mnie Twoje
          wnioskowanie bo nigdzie nie napisalem ze mam cos z mikrosystemami. A informatycy
          smierdza i maja odparzone tylki ;) Jak masz poczucie humoru to zrozumiesz ;)
          • Gość: =] Re: Wroclaw przeprasza za Sylwie i Marzene!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.06, 17:23
            Przynajmniej mam dystans do siebie i swiata, a nie sie pruje jak demenci w
            tramwajach, synek:D

Mialo byc, ze zupelnie jak mikrosystemowcy:DD
      • Gość: A Re: Wroclaw przeprasza za Sylwie i Marzene!!! IP: 70.18.6.* 10.05.06, 09:24
        Gość portalu: Bartek IIIrTMS/EIT napisał(a):

> Jestem studentem PWr, niestety poniewaz teraz studiuje bardzo duzo ludzi, nie
        > udaje sie uniknac przyjmowania w progi uczelni (nawet tak dobrej jak PWr)
        > holoty, stad takie transparenciki. Zreszta wystarczy przeczytac "Nie miałyśmy
        > koncepcji na to, co namalować. Zaczęłyśmy od pacyfki." - studentki chemii,
        > wiekszosc czasu spedzaja na myslenie jak by tu chlopa wyrwac bo same baby na
        > wydziale to i wariuja od tego.

He,he Bartku. Pobyt na wymarzonej PWr definiuje twoja egzystencje?
        Biedaku, te dziewczyny zupelnie od niechcenia, okazaly sie o wiele bardziej
        interesujace od zakompleksionego Bartka....
        Ile razy nalezy cie podeptac, zanim zauwazy sie co cos sie do buta przykleilo?
        Dla dobra nas wszystkich, oby Bartki nie rozmnazaly sie w przyszlosci.
        Bad gene pool.

• Gość: Bartek IIIrTMS/EIT Re: Wroclaw przeprasza za Sylwie i Marzene!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 10.05.06, 15:03
          >"te dziewczyny zupelnie od niechcenia, okazaly sie o wiele bardziej
          >interesujace od zakompleksionego Bartka...."

A to cie zmartwie bo ludzie nie bardzo zwracali na to (transparent) uwage, widac
          jednak na PWr burakow twojego pokroju brak.
          • Gość: =) Re: Wroclaw przeprasza za Sylwie i Marzene!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.06, 17:25
            buheheh yntelektualysta buc z TMS
            kiedys na polibude nie przyjmowali rozpolitykowanych czterdziestolatkow, co za
            czasy!
      • Gość: taglinda Odwal się od Wroclawia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 09:24
        koleś, wydrukuj swój post i trzymaj w teczce z cv. Jak będziesz pracy szukać, to
        niektórzy może nawet na jakąś listę cie wpiszą (patrz Kurski i Energa).

A jak przepraszasz, to za siebie. W końcu Wrocław to porządne miasto i nie
        sądzę, żeby potrzebowały takiego żałosnego rzecznika. Zwłaszcza że PIS i
        Kaczyńscy tu przegrali.
        • Gość: Wojtek Wrocław poddaje się ostatni - postkomuchom IP: 62.87.161.* 10.05.06, 09:53
          Bartek.

Masz pracę u mnie. Coraz mniej normalnych ludzi kończy uczelnie!!!

If you give me six lines written
          by the most honest man, I will find
          something in them to hang him.

Cardinal Richelieu !!!
          • Gość: A Re: Wrocław poddaje się ostatni - postkomuchom IP: 70.18.6.* 10.05.06, 10:27
            > Bartek.
            >
            > Masz pracę u mnie. Coraz mniej normalnych ludzi kończy uczelnie!!!

Bartek, Bierz nie ogladaj sie !!!
            Nareszcie cie doceniono (z wlasciwych powodow) :)

>
            >
            > If you give me six lines written
            > by the most honest man, I will find
            > something in them to hang him.
            >
            > Cardinal Richelieu !!!
        • Gość: Bartek IIIrTMS/EIT Re: Odwal się od Wroclawia IP: *.wroclaw.mm.pl 10.05.06, 15:10
          Zalosny jestes ty bo nigdzie nie napisalem ze jestem zwolennikiem/przeciwnikiem
          kogokolwiek (np. PISu) a jak masz problem z czytaniem ze zrozumieniem to musisz
          zaczac od 3 klasy podstawowki wiec nie trac czasu na intrnet.
    • Gość: Michał Re: No PIS. Make love IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.05.06, 08:40
      Tak cena spada i poziom razem z nią.
    • Gość: W. Re: No PIS. Make love IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 09:40
      Dlaczego wyborcza rozdmuchuje na całą Polskę sprawę _kilku_ (jak sama pisze)
      prześcieradeł na którymś Miasteczu Akademickim? A na pozostałych prześcieradłach
      co było? Te kilka prześcieradeł zapewne najdoskonalej oddaje nastroje w Kraju.
      Pogratulować wyboru newsa...
      • Gość: ghost Re: No PIS. Make love IP: *.kom / *.os1.kn.pl 10.05.06, 17:24
        dlaczego to, dlaczego tamto. Nie chcesz to nie czytaj. Kto Cię zmusza?
        Przerzuć się na Nasz Dziennik to będziesz miał propagandę sukcesu.
        Dziennikarze mają takie poglądy jakie mają i piszą to co uważają za ważne.
        PIS cały czas wyraża się niepochlebnie o GW a GW robi to samo w stusunku do PIS
        Ot cała tajemnica.
    • Gość: :P PIS hand love! IP: *.chello.pl 10.05.06, 09:41
      Lub w dziób!!!
      • Gość: kk Niedobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 11:28
        Naprawdę rzygać się chce od tej obsesji GW na temat Kaczyńskich:
        pierdną- źle, nie pierdną-źle, kichną-źle, niscy-źle.

Dzień, w dzień, k... od kilku miesięcy, i pomyśleć że kiedyś czytałem ją prawie
        codziennie.

W Pcimiu trzech licealistów osrało zdjęcie KAczyńskich, to wielka walka o
        wolność słowa, może opiszecie.
        • Gość: RR Re: Niedobrze IP: 213.199.196.* 10.05.06, 15:25
          Powiedz mi co czytasz, a powiem ci kim jesteś. Jeżeli czytasz GW (Gazetę
          Wredną). to ci współczuję. Tego szmatławca przyzwoity człowiek nie weźmie do reki.
      • Gość: gadacz Re: PIS have love! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 11:32
        Żanująca jest ta propaganda wyborczej.
        Czuję się jakbym czytał prasę komunistyczną w czasach PRL-u, z tą różnicą że
        wtedy pisywano o złych syjonistach i bezrobociu w USA. Teraz "źli syjoniści"
        pisują źle oinnych i to nagłaśniają. Po co było ich bronić i im współczuć?
        Jakże szybko "niektórzy" zapominają, że można się także pięknie różnić.
    • wroclawianka2 Konkid idź się leczyć! 10.05.06, 12:03
      Najlepiej do psychiatry
      • Gość: konkid wrocławianka2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 12:23
        Post niezwykle błyskotliwy, dziękuję za troskę i gratuluję polotu,

poproszę jeszcze o kilka słów wyjaśnienia:
        Dlaczego tak uważasz że powinienem się leczyć?
        Co cię zaniepokoiło w moim poście?
        Czy obiło ci się o uszy słowo 'ironia?'
        • Gość: Bartek IIIrTMS/EIT Re: wrocławianka2 IP: *.wroclaw.mm.pl 10.05.06, 15:20
          Daj jej spokoj, jest zaslepiona nienawiscia, sama ma pewnie problem z lekarzami
          - jakies rozdwojenie jazni na co wskazuje nick ;)
    • Gość: Asiek Re: No PIS. Make love IP: *.e-wro.net.pl 10.05.06, 15:58
      i PO PIS
    • Gość: tomul Re: No PIS. Make love IP: *.wroclaw.mm.pl 10.05.06, 16:10
      Jak czytam ten artykuł a potem patrze na wyniki ankiety to widze jakie idee
      propaguje wyborcza i wiadomo kto ją czyta - wszyscy przeciwnicy obecnej władzy a
      wyborcza po prostu podsyca nastroje antyrządowe, przeciw zwycięskiej partii bo
      nie może pogodzic sie z porażką "swojego" obozu Ankieta jest przykładem
      prowadzenia zwykłej nagonki na PiS a w ogóle jest to żałosne i wyborzca coraz
      mniej mi sie podoba
      • Gość: blablabla Re: No PIS. Make love IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 11.05.06, 11:13
        Oooooj... szkoda ze Radio Maryja nie potrafi utrzymać morale
        zwolenników "zwycięskiej partii" na dostatecznie wysokim poziomie, by nie
        przejmowali się oni Gazetą Wredną/Wybiórczą/czy jak ja tam zwą. Kup dekoderek
        Trwam - może poczujesz się pewniej.
    • Gość: mrozik Re: No PIS. Make love IP: *.in-addr.btopenworld.com 10.05.06, 19:20
      dont peace(pis) idiot go to school.
    • pocomiwaszekonto No PIS. Make love 10.05.06, 20:44
      kocham to miast NO PIS IN WROCLAW
    • Gość: normal boy Trzeba izolowac oszołomów z WYborczej i ich bazę IP: *.bazapartner.pl 10.05.06, 22:19

społęczną, bo to po prostu wstyd....
    • Gość: dolnoślązak Zademonstrujmy przeciw durniom z rządu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:12
      NAJBLIŻSZE DEMONSTRACJE PRZECIW GIERTYCHOWI:
      Łódz, 11 maja, czwartek, godz. 17.00, Pasaż Schillera
      Warszawa, sobota, 13.05, godz. 14, Plac Zamkowy
      Częstochowa, sobota, 13.05, godz. 12, pod Urzędem Miasta
      Gdańsk, sobota, 13.05, godz. 12, spod Dworca Głównego pod Kuratorium
      Kraków, sobota, 13.05, godz. 12, na Rynku Głównym
      Szczecin, sobota, 13.05, godz. 12, na Pl. Lotników pod pomnikiem Colleoniego
      Katowice, sobota, 13.05, godz. 12, pod Teatrem Śląskim
      Wrocław, niedziela, 14.05, godz. 15, Rynek
      Katowice, poniedziałek, 15 maja, godz. 14, Rynek

Chcesz zrobić coś dobrego dla kraju? ROZEŚLIJ TĘ INFORMACJĘ.

Pozdrawiam:)

• chrust Niestety PO się przejedzie na tej koalicji... 12.05.06, 04:36
      Endrju się ucywilizuje, Piękny Roman nieco przygaśnie bo nie będzie chciał iść
      w odstawkę i wkrótce się okaże że tak naprawdę proponują to samo co PO!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka