itziar Re: No PIS. Make love 10.05.06, 07:59 Faktycznie, nic odkrywczego w tym, że studenci myślą i żywo reagują na zmiany polityczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek A jak sie to ma do regulaminu GWniarstwa? Skoro IP: *.hsd1.ma.comcast.net 10.05.06, 08:03 "fuck" jest w porzadku, to zobaczmy czy opiekun forum przepusci "pyerdol michnika" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malazaba Re: No PIS. Make love IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.06, 08:33 SUPER !!!!!! POPIERAM CAŁYM SERCEM . SAMA TEŻ SKOŃCZYŁAM PWR. WPPT A WITTIGÓW ZAWSZE SŁYNĄŁ Z NIEKONWENCJONALNYCH POMYSŁAÓW JAK NP. ZRZUCANIE TELEWIZORÓW Z OSTATNICH PIĘTER PODCZAS WYŁĄCZENIA PRĄDU NA 3 GODZINY :))))) . PIĘKNE TO BYŁY CZASY . ZAKAZ KWAKANIA TO JEST TO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek IIIrTMS/EIT Wroclaw przeprasza za Sylwie i Marzene!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 10.05.06, 08:38 Jestem studentem PWr, niestety poniewaz teraz studiuje bardzo duzo ludzi, nie udaje sie uniknac przyjmowania w progi uczelni (nawet tak dobrej jak PWr) holoty, stad takie transparenciki. Zreszta wystarczy przeczytac "Nie miałyśmy koncepcji na to, co namalować. Zaczęłyśmy od pacyfki." - studentki chemii, wiekszosc czasu spedzaja na myslenie jak by tu chlopa wyrwac bo same baby na wydziale to i wariuja od tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4.rinf-EIT Re: Wroclaw przeprasza za Sylwie i Marzene!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.06, 09:22 Od zawsze wiadomo, ze mikrosystemowcy to, z drobnymi wyjatkami, pozbawione poczucia humoru keksy =] Tacy mlodzi, a jednak taaacy starzy, smiechu u nich nie uswiadczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek IIIrTMS/EIT Re: Wroclaw przeprasza za Sylwie i Marzene!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 10.05.06, 14:55 Wlasnie sie smieje z Ciebie bo nie jestem mikrosystemowcem i smieszy mnie Twoje wnioskowanie bo nigdzie nie napisalem ze mam cos z mikrosystemami. A informatycy smierdza i maja odparzone tylki ;) Jak masz poczucie humoru to zrozumiesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =] Re: Wroclaw przeprasza za Sylwie i Marzene!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.06, 17:23 Przynajmniej mam dystans do siebie i swiata, a nie sie pruje jak demenci w tramwajach, synek:D Mialo byc, ze zupelnie jak mikrosystemowcy:DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Wroclaw przeprasza za Sylwie i Marzene!!! IP: 70.18.6.* 10.05.06, 09:24 Gość portalu: Bartek IIIrTMS/EIT napisał(a): > Jestem studentem PWr, niestety poniewaz teraz studiuje bardzo duzo ludzi, nie > udaje sie uniknac przyjmowania w progi uczelni (nawet tak dobrej jak PWr) > holoty, stad takie transparenciki. Zreszta wystarczy przeczytac "Nie miałyśmy > koncepcji na to, co namalować. Zaczęłyśmy od pacyfki." - studentki chemii, > wiekszosc czasu spedzaja na myslenie jak by tu chlopa wyrwac bo same baby na > wydziale to i wariuja od tego. He,he Bartku. Pobyt na wymarzonej PWr definiuje twoja egzystencje? Biedaku, te dziewczyny zupelnie od niechcenia, okazaly sie o wiele bardziej interesujace od zakompleksionego Bartka.... Ile razy nalezy cie podeptac, zanim zauwazy sie co cos sie do buta przykleilo? Dla dobra nas wszystkich, oby Bartki nie rozmnazaly sie w przyszlosci. Bad gene pool. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek IIIrTMS/EIT Re: Wroclaw przeprasza za Sylwie i Marzene!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 10.05.06, 15:03 >"te dziewczyny zupelnie od niechcenia, okazaly sie o wiele bardziej >interesujace od zakompleksionego Bartka...." A to cie zmartwie bo ludzie nie bardzo zwracali na to (transparent) uwage, widac jednak na PWr burakow twojego pokroju brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =) Re: Wroclaw przeprasza za Sylwie i Marzene!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.06, 17:25 buheheh yntelektualysta buc z TMS kiedys na polibude nie przyjmowali rozpolitykowanych czterdziestolatkow, co za czasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taglinda Odwal się od Wroclawia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 09:24 koleś, wydrukuj swój post i trzymaj w teczce z cv. Jak będziesz pracy szukać, to niektórzy może nawet na jakąś listę cie wpiszą (patrz Kurski i Energa). A jak przepraszasz, to za siebie. W końcu Wrocław to porządne miasto i nie sądzę, żeby potrzebowały takiego żałosnego rzecznika. Zwłaszcza że PIS i Kaczyńscy tu przegrali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Wrocław poddaje się ostatni - postkomuchom IP: 62.87.161.* 10.05.06, 09:53 Bartek. Masz pracę u mnie. Coraz mniej normalnych ludzi kończy uczelnie!!! If you give me six lines written by the most honest man, I will find something in them to hang him. Cardinal Richelieu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Wrocław poddaje się ostatni - postkomuchom IP: 70.18.6.* 10.05.06, 10:27 > Bartek. > > Masz pracę u mnie. Coraz mniej normalnych ludzi kończy uczelnie!!! Bartek, Bierz nie ogladaj sie !!! Nareszcie cie doceniono (z wlasciwych powodow) :) > > > If you give me six lines written > by the most honest man, I will find > something in them to hang him. > > Cardinal Richelieu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek IIIrTMS/EIT Re: Odwal się od Wroclawia IP: *.wroclaw.mm.pl 10.05.06, 15:10 Zalosny jestes ty bo nigdzie nie napisalem ze jestem zwolennikiem/przeciwnikiem kogokolwiek (np. PISu) a jak masz problem z czytaniem ze zrozumieniem to musisz zaczac od 3 klasy podstawowki wiec nie trac czasu na intrnet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: No PIS. Make love IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.05.06, 08:40 Tak cena spada i poziom razem z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W. Re: No PIS. Make love IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 09:40 Dlaczego wyborcza rozdmuchuje na całą Polskę sprawę _kilku_ (jak sama pisze) prześcieradeł na którymś Miasteczu Akademickim? A na pozostałych prześcieradłach co było? Te kilka prześcieradeł zapewne najdoskonalej oddaje nastroje w Kraju. Pogratulować wyboru newsa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost Re: No PIS. Make love IP: *.kom / *.os1.kn.pl 10.05.06, 17:24 dlaczego to, dlaczego tamto. Nie chcesz to nie czytaj. Kto Cię zmusza? Przerzuć się na Nasz Dziennik to będziesz miał propagandę sukcesu. Dziennikarze mają takie poglądy jakie mają i piszą to co uważają za ważne. PIS cały czas wyraża się niepochlebnie o GW a GW robi to samo w stusunku do PIS Ot cała tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Niedobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 11:28 Naprawdę rzygać się chce od tej obsesji GW na temat Kaczyńskich: pierdną- źle, nie pierdną-źle, kichną-źle, niscy-źle. Dzień, w dzień, k... od kilku miesięcy, i pomyśleć że kiedyś czytałem ją prawie codziennie. W Pcimiu trzech licealistów osrało zdjęcie KAczyńskich, to wielka walka o wolność słowa, może opiszecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: Niedobrze IP: 213.199.196.* 10.05.06, 15:25 Powiedz mi co czytasz, a powiem ci kim jesteś. Jeżeli czytasz GW (Gazetę Wredną). to ci współczuję. Tego szmatławca przyzwoity człowiek nie weźmie do reki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadacz Re: PIS have love! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 11:32 Żanująca jest ta propaganda wyborczej. Czuję się jakbym czytał prasę komunistyczną w czasach PRL-u, z tą różnicą że wtedy pisywano o złych syjonistach i bezrobociu w USA. Teraz "źli syjoniści" pisują źle oinnych i to nagłaśniają. Po co było ich bronić i im współczuć? Jakże szybko "niektórzy" zapominają, że można się także pięknie różnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkid wrocławianka2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 12:23 Post niezwykle błyskotliwy, dziękuję za troskę i gratuluję polotu, poproszę jeszcze o kilka słów wyjaśnienia: Dlaczego tak uważasz że powinienem się leczyć? Co cię zaniepokoiło w moim poście? Czy obiło ci się o uszy słowo 'ironia?' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek IIIrTMS/EIT Re: wrocławianka2 IP: *.wroclaw.mm.pl 10.05.06, 15:20 Daj jej spokoj, jest zaslepiona nienawiscia, sama ma pewnie problem z lekarzami - jakies rozdwojenie jazni na co wskazuje nick ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomul Re: No PIS. Make love IP: *.wroclaw.mm.pl 10.05.06, 16:10 Jak czytam ten artykuł a potem patrze na wyniki ankiety to widze jakie idee propaguje wyborcza i wiadomo kto ją czyta - wszyscy przeciwnicy obecnej władzy a wyborcza po prostu podsyca nastroje antyrządowe, przeciw zwycięskiej partii bo nie może pogodzic sie z porażką "swojego" obozu Ankieta jest przykładem prowadzenia zwykłej nagonki na PiS a w ogóle jest to żałosne i wyborzca coraz mniej mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla Re: No PIS. Make love IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 11.05.06, 11:13 Oooooj... szkoda ze Radio Maryja nie potrafi utrzymać morale zwolenników "zwycięskiej partii" na dostatecznie wysokim poziomie, by nie przejmowali się oni Gazetą Wredną/Wybiórczą/czy jak ja tam zwą. Kup dekoderek Trwam - może poczujesz się pewniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrozik Re: No PIS. Make love IP: *.in-addr.btopenworld.com 10.05.06, 19:20 dont peace(pis) idiot go to school. Odpowiedz Link Zgłoś
pocomiwaszekonto No PIS. Make love 10.05.06, 20:44 kocham to miast NO PIS IN WROCLAW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normal boy Trzeba izolowac oszołomów z WYborczej i ich bazę IP: *.bazapartner.pl 10.05.06, 22:19 społęczną, bo to po prostu wstyd.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolnoślązak Zademonstrujmy przeciw durniom z rządu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:12 NAJBLIŻSZE DEMONSTRACJE PRZECIW GIERTYCHOWI: Łódz, 11 maja, czwartek, godz. 17.00, Pasaż Schillera Warszawa, sobota, 13.05, godz. 14, Plac Zamkowy Częstochowa, sobota, 13.05, godz. 12, pod Urzędem Miasta Gdańsk, sobota, 13.05, godz. 12, spod Dworca Głównego pod Kuratorium Kraków, sobota, 13.05, godz. 12, na Rynku Głównym Szczecin, sobota, 13.05, godz. 12, na Pl. Lotników pod pomnikiem Colleoniego Katowice, sobota, 13.05, godz. 12, pod Teatrem Śląskim Wrocław, niedziela, 14.05, godz. 15, Rynek Katowice, poniedziałek, 15 maja, godz. 14, Rynek Chcesz zrobić coś dobrego dla kraju? ROZEŚLIJ TĘ INFORMACJĘ. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
chrust Niestety PO się przejedzie na tej koalicji... 12.05.06, 04:36 Endrju się ucywilizuje, Piękny Roman nieco przygaśnie bo nie będzie chciał iść w odstawkę i wkrótce się okaże że tak naprawdę proponują to samo co PO! Odpowiedz Link Zgłoś