Gość: ryba IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 14:21 Rodzice dzieci uczących się w gimnazjum na ul. Zachodniej i Jeleniej!! Co o nich sądzicie, bo muszę coś wybrać!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cal-ineczka Jelenia 08.03.03, 02:11 Co sądzę? Gimnazjum na Jeleniej jest świetne! Mój brat tam chodzi i zbiera same 5 i 6-stki. Sama dziwie sie jak to jest. Ja w 8 klasie mialam takie problemy a on ......żyć nie umierać ;))) naprawde! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Jelenia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 13:27 hmm jak zbiera same super oceny, to widac ze tam jest łatwo. Ja bym bardzo polecała Gimnazjum 24 na ul. Przybyszewskiego, jednak to jest chyba zupełnie inny rejon miasta i by było zbyt daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: Jelenia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.04, 17:40 Zależy... gimnazjum nr. 28 ma bardzo wysoki poziom i jest raczej dla inteligentów :P Odpowiedz Link Zgłoś
ewencja Re: które gimnazjum: ul. Zachodnia czy Jelenia 04.04.03, 19:51 Ja proponuję gimnazjum numer 28 przy ulicy ZACHODNIEJ 2 - Chodiłąm tam, byłąm pierwsyzm rocznikiem, widać, że się chce nauczycielom, i ludziom tam pracującym coś robić, organizują wycieczki, dyskoteki, jest wiele kółek zainteresować. Jest wysoki poziom nauczyania, ale nie ma żadnego wyścigu szczurów! Pozdrawiam serdecznie Ewa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morela7 Jelenia moge polecic 26.01.04, 13:26 Gimnazjum przy Jeleniej czesc kadry odziedziczylo z niegdysiejszej SP 3 przy Bobrzej, jednej z najlepszych szkol w miescie. Kiedys mieli tam nawet jedna klase realizujaca program "maksimum", nie wiem, czy nadal ja prowadza. Nieuzdolnione matematycznie dziecko znajomej po takiej klasie fantastycznie radzi sobie teraz w licemu (XIV) nawet z przedmiotow scislych. Moze istnieja jakies rankingi gimnazjow, porownujace np. srednie wyniki uczniow z tych szkol w testach koncowych, licea, do ktorych absolwenci sie dostali, wyksztalcenie i doswiadczenie pedagogow, obiekty sportowe czy pracownie komputerowe? Odpowiedz Link Zgłoś