Gość: bonczek IP: *.acn.pl 05.01.03, 20:06 www.wuwa1929.prv.pl zapraszam, klepcie w co sie da bo nie bawiłem się w odnosniki pozdrawiam bonk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jajaccek Re: WuWa -klepta w co się da.... IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 05.01.03, 20:14 Ja sie doklepalem.:) A co z zagadka o: wiesz czym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk Re: WuWa -klepta w co się da.... IP: *.acn.pl 05.01.03, 20:15 odpowiedz była błędna :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: WuWa -klepta w co się da.... IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 05.01.03, 20:17 to d. zimna!:)) pozdrawiam.j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk Re: WuWa -klepta w co się da.... IP: *.acn.pl 05.01.03, 20:18 ano zimna ale próbuj......:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: WuWa -klepta w co się da.... IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 05.01.03, 20:23 ja bylem za biedny, zeby zalczac wszystkie puffy w miescie. a literatury zadnej nie mam.:(( Nad niegdysiejsza "Oaza" byl dom schadzek. Tylko nie pamietam czy to Kuznicza czy Szewska. Raczej Kuznicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: ale to przedwojenny dom!!! IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 05.01.03, 20:28 No tak wiem, Zartowalem! Nic mi do glowy nie przychodzi.:(( Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: WuWa -klepta w co się da.... 05.01.03, 21:27 Chyba wszystko zobaczyłem. A jak moja odpowiedź na zagadkę. Elek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk Re: WuWa -klepta w co się da.... IP: *.acn.pl 05.01.03, 21:36 to nie jest ten budynek o jakim wspomniałeś ! czekam na poprawną odpowiedz :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
predo Re: WuWa -klepta w co się da.... 05.01.03, 22:05 Gość portalu: bonczek napisał(a): > www.wuwa1929.prv.pl zapraszam, klepcie w co sie da bo nie bawiłem się w odnos > niki > > pozdrawiam > > bonk bonk co do zagadki to poczatkowo myslalem ze to na oporowie bo tam kiedys byl taki "dom" jeszcze przed wojna... ale spadzac po tramwajach to zapewne gdzies kawalek za hala ludowa... biskupin? sepolno? mam racje? Odpowiedz Link Zgłoś
predo Re: WuWa -klepta w co się da.... 05.01.03, 22:07 albo nawet nie bo tramwaje 11 i 9 rozjezdzaja sie przed hala ludowa jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yani Re: WuWa -klepta w co się da.... IP: *.proxy.aol.com 06.01.03, 07:11 To i ja sprobuje. Wiem, ze taki dom znajdowal sie w dzielnicy prominentow na Krzykach. Gdybym mial mapke W-wia podalbym nazwe ulicy. Mieszkalem tam w poblizu i czesto przechodzilem kolo tego domu, ale teraz nie pamietam juz nazw tych uliczek. Podam, ze jest on w kwadracie ulic:Wisniowa,Sudecka,Jastrzebia i Powst.Sl. Moze to byla ul.Kasztanowa lub Lipowa. W kwadracie tych ulic byl dom m.in. Ewy Braun i Boscha. Yani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yani Re: WuWa -klepta w co się da.... IP: *.proxy.aol.com 06.01.03, 07:16 Chyba ten dom byl przy ul Sudeckiej, pomiedzy Lipowa i Kasztanowa. Przed wojna jezdzily ul. Sudecka tramwaje. Yani. Odpowiedz Link Zgłoś
predo Re: WuWa -klepta w co się da.... 06.01.03, 07:44 www.wroclaw.pd.pl/plany.html tam sa dokladne plany wroclawia z roznych lat... poszukaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegdoń Re: WuWa -klepta w co się da.... IP: *.wroc.gazeta.pl 07.01.03, 21:06 W kwadracie tych ulic byl dom m.in. Ewy Braun i Boscha. > Yani. Coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek WuWa - podpowiedz...... IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 06.01.03, 07:50 dom który jest przedmiotem zagadki jest elementem wuwy i na zdrowy rozum gdzie najczęsciej są burdele?POd jaką przykrywką działają tzw agencje? :-))))))))))))))))))))))odpowiedz jest naprawde prosta..popatrzcie na zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yani Re: WuWa - podpowiedz...... IP: *.proxy.aol.com 06.01.03, 08:08 Gość portalu: bonczek napisał(a): > dom który jest przedmiotem zagadki jest elementem wuwy i na zdrowy rozum gdzie > najczęsciej są > burdele?POd jaką przykrywką działają tzw agencje? :-)))))))))))))))))))))) Na zdrowy rozum, autor tej strony, nie zna wszystkich tow. agencji w prominenckich dzielnicach przedwojennego Weroclawia :))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk Re: WuWa - podpowiedz...... IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 06.01.03, 08:17 zaczynamy sie już obrzucac błotem czy poczekamy ?Napisałem o jednym z najbardziej prestiżowych burdeli a nie o jedynym.... bonk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terkas Re: WuWa - podpowiedz...... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.03, 18:41 czyli po prostu w tymże hotelu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek Re: WuWa - podpowiedz...... IP: *.acn.pl 06.01.03, 18:46 bingo terkas - zapraszam na drinka jak przyjadę się zamelduję wrzuć tylko telefon swój na maila do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yani Re: WuWa - podpowiedz...... IP: *.proxy.aol.com 06.01.03, 20:41 Gość portalu: bonk napisał(a): > zaczynamy sie już obrzucac błotem czy poczekamy ? Niektore "panienki" na tym Forum, nawet na -dzien dobry- czuja sie urazone. Wyluzuj sie bonk...i wesolego N Roku!:) Yani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: WuWa - podpowiedz...... IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 06.01.03, 21:05 Gość portalu: Yani napisał(a): > Gość portalu: bonk napisał(a): > > > zaczynamy sie już obrzucac błotem czy poczekamy ? > > Niektore "panienki" na tym Forum, nawet na -dzien dobry- czuja sie urazone. > Wyluzuj sie bonk...i wesolego N Roku!:) > > Yani. Nie widze tu blota. Raczej przeczulice:)Gratulacje dla terkas. Bylas lepsza. W tej dziedzinie.:) Pozdrowionka.j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: W maliny się dałem wpuścić IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.03, 21:07 Posłuchałem rady Bonczka i wdrożyłem ją dzisiaj w autobusie. Dużo miejsca się wokół mnie zrobiło. Tylko ten dziwny wzrok pasażerów. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: W maliny się dałem wpuścić IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 06.01.03, 21:09 Znaczy co z tym wzrokiem? Galy im wyszly na wierzch?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terkas Re: W maliny się dałem wpuścić IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.03, 01:48 czyżbyś obrzucił się błotem? ale skąd je wziąłeś? dzisiaj temp. minusowe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk masz racje Yani IP: *.acn.pl 06.01.03, 21:41 Gość portalu: Yani napisał(a): > Gość portalu: bonk napisał(a): > > > zaczynamy sie już obrzucac błotem czy poczekamy ? > > Niektore "panienki" na tym Forum, nawet na -dzien dobry- czuja sie urazone. > Wyluzuj sie bonk...i wesolego N Roku!:) > > Yani. to chyba już przwrażliwienie forumowe - sorry pozdrawiam bonk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yani Re: masz racje Yani IP: *.proxy.aol.com 08.01.03, 20:48 Gratuluje strony WuWa. Nie wiedzialem, ze to Twoja robota. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś