Dodaj do ulubionych

WuWa -klepta w co się da....

IP: *.acn.pl 05.01.03, 20:06
www.wuwa1929.prv.pl zapraszam, klepcie w co sie da bo nie bawiłem się w odnosniki

pozdrawiam

bonk
Obserwuj wątek
    • Gość: jajaccek Re: WuWa -klepta w co się da.... IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 05.01.03, 20:14
      Ja sie doklepalem.:) A co z zagadka o: wiesz czym?
      • Gość: bonk Re: WuWa -klepta w co się da.... IP: *.acn.pl 05.01.03, 20:15
        odpowiedz była błędna :-)))))
        • Gość: jajaccek Re: WuWa -klepta w co się da.... IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 05.01.03, 20:17
          to d. zimna!:)) pozdrawiam.j.
          • Gość: bonk Re: WuWa -klepta w co się da.... IP: *.acn.pl 05.01.03, 20:18
            ano zimna ale próbuj......:-))))
            • Gość: jajaccek Re: WuWa -klepta w co się da.... IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 05.01.03, 20:23
              ja bylem za biedny, zeby zalczac wszystkie puffy w miescie. a literatury zadnej
              nie mam.:((
              Nad niegdysiejsza "Oaza" byl dom schadzek. Tylko nie pamietam czy to Kuznicza
              czy Szewska. Raczej Kuznicza.
              • Gość: bonk ale to przedwojenny dom!!! IP: *.acn.pl 05.01.03, 20:25
                • Gość: jajaccek Re: ale to przedwojenny dom!!! IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 05.01.03, 20:28
                  No tak wiem, Zartowalem! Nic mi do glowy nie przychodzi.:((
    • nxa Re: WuWa -klepta w co się da.... 05.01.03, 21:27
      Chyba wszystko zobaczyłem. A jak moja odpowiedź na zagadkę.
      Elek
      • Gość: bonk Re: WuWa -klepta w co się da.... IP: *.acn.pl 05.01.03, 21:36
        to nie jest ten budynek o jakim wspomniałeś !
        czekam na poprawną odpowiedz :-))))
    • predo Re: WuWa -klepta w co się da.... 05.01.03, 22:05
      Gość portalu: bonczek napisał(a):

> www.wuwa1929.prv.pl zapraszam, klepcie w co sie da bo nie bawiłem się w
      odnos
      > niki
      >
      > pozdrawiam
      >
      > bonk

bonk co do zagadki to poczatkowo myslalem ze to na oporowie bo tam kiedys byl
      taki "dom" jeszcze przed wojna... ale spadzac po tramwajach to zapewne gdzies
      kawalek za hala ludowa... biskupin? sepolno? mam racje?
      • predo Re: WuWa -klepta w co się da.... 05.01.03, 22:07
        albo nawet nie bo tramwaje 11 i 9 rozjezdzaja sie przed hala ludowa jeszcze...
        • Gość: Yani Re: WuWa -klepta w co się da.... IP: *.proxy.aol.com 06.01.03, 07:11
          To i ja sprobuje. Wiem, ze taki dom znajdowal sie w dzielnicy prominentow na
          Krzykach. Gdybym mial mapke W-wia podalbym nazwe ulicy. Mieszkalem tam w
          poblizu i czesto przechodzilem kolo tego domu, ale teraz nie pamietam juz nazw
          tych uliczek. Podam, ze jest on w kwadracie ulic:Wisniowa,Sudecka,Jastrzebia i
          Powst.Sl. Moze to byla ul.Kasztanowa lub Lipowa. W kwadracie tych ulic byl dom
          m.in. Ewy Braun i Boscha.
          Yani.
          • Gość: Yani Re: WuWa -klepta w co się da.... IP: *.proxy.aol.com 06.01.03, 07:16
            Chyba ten dom byl przy ul Sudeckiej, pomiedzy Lipowa i Kasztanowa.
            Przed wojna jezdzily ul. Sudecka tramwaje.
            Yani.
            • predo Re: WuWa -klepta w co się da.... 06.01.03, 07:44
              www.wroclaw.pd.pl/plany.html
              tam sa dokladne plany wroclawia z roznych lat... poszukaj ;)
          • Gość: piegdoń Re: WuWa -klepta w co się da.... IP: *.wroc.gazeta.pl 07.01.03, 21:06
            W kwadracie tych ulic byl dom m.in. Ewy Braun i Boscha.
            > Yani.

Coś więcej?
    • Gość: bonczek WuWa - podpowiedz...... IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 06.01.03, 07:50
      dom który jest przedmiotem zagadki jest elementem wuwy i na zdrowy rozum gdzie najczęsciej są
      burdele?POd jaką przykrywką działają tzw agencje? :-))))))))))))))))))))))odpowiedz jest naprawde
      prosta..popatrzcie na zdjęcia
      • Gość: Yani Re: WuWa - podpowiedz...... IP: *.proxy.aol.com 06.01.03, 08:08
        Gość portalu: bonczek napisał(a):

> dom który jest przedmiotem zagadki jest elementem wuwy i na zdrowy rozum
        gdzie
        > najczęsciej są
        > burdele?POd jaką przykrywką działają tzw agencje? :-))))))))))))))))))))))

Na zdrowy rozum, autor tej strony, nie zna wszystkich tow. agencji w
        prominenckich dzielnicach przedwojennego Weroclawia :)))))))))))))))))))))
        • Gość: bonk Re: WuWa - podpowiedz...... IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 06.01.03, 08:17
          zaczynamy sie już obrzucac błotem czy poczekamy ?Napisałem o jednym z najbardziej prestiżowych burdeli a nie o
          jedynym....
          bonk
          • Gość: terkas Re: WuWa - podpowiedz...... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.03, 18:41
            czyli po prostu w tymże hotelu....
            • Gość: bonczek Re: WuWa - podpowiedz...... IP: *.acn.pl 06.01.03, 18:46
              bingo terkas - zapraszam na drinka jak przyjadę się zamelduję wrzuć tylko telefon swój na maila do mnie
          • Gość: Yani Re: WuWa - podpowiedz...... IP: *.proxy.aol.com 06.01.03, 20:41
            Gość portalu: bonk napisał(a):

> zaczynamy sie już obrzucac błotem czy poczekamy ?

Niektore "panienki" na tym Forum, nawet na -dzien dobry- czuja sie urazone.
            Wyluzuj sie bonk...i wesolego N Roku!:)

Yani.
            • Gość: jajaccek Re: WuWa - podpowiedz...... IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 06.01.03, 21:05
              Gość portalu: Yani napisał(a):

> Gość portalu: bonk napisał(a):
              >
              > > zaczynamy sie już obrzucac błotem czy poczekamy ?
              >
              > Niektore "panienki" na tym Forum, nawet na -dzien dobry- czuja sie urazone.
              > Wyluzuj sie bonk...i wesolego N Roku!:)
              >
              > Yani.

Nie widze tu blota. Raczej przeczulice:)Gratulacje dla terkas. Bylas lepsza.
              W tej dziedzinie.:) Pozdrowionka.j
            • Gość: Janek Re: W maliny się dałem wpuścić IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.03, 21:07
              Posłuchałem rady Bonczka i wdrożyłem ją dzisiaj w autobusie. Dużo miejsca się
              wokół mnie zrobiło. Tylko ten dziwny wzrok pasażerów. :)))
              • Gość: jajaccek Re: W maliny się dałem wpuścić IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 06.01.03, 21:09
                Znaczy co z tym wzrokiem? Galy im wyszly na wierzch??
              • Gość: terkas Re: W maliny się dałem wpuścić IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.03, 01:48
                czyżbyś obrzucił się błotem? ale skąd je wziąłeś? dzisiaj temp. minusowe :)))
            • Gość: bonk masz racje Yani IP: *.acn.pl 06.01.03, 21:41
              Gość portalu: Yani napisał(a):

> Gość portalu: bonk napisał(a):
              >
              > > zaczynamy sie już obrzucac błotem czy poczekamy ?
              >
              > Niektore "panienki" na tym Forum, nawet na -dzien dobry- czuja sie urazone.
              > Wyluzuj sie bonk...i wesolego N Roku!:)
              >
              > Yani.
              to chyba już przwrażliwienie forumowe - sorry

pozdrawiam bonk
              • Gość: Yani Re: masz racje Yani IP: *.proxy.aol.com 08.01.03, 20:48
                Gratuluje strony WuWa. Nie wiedzialem, ze to Twoja robota.
                Pozdr.
                • Gość: bonk dzięki Yani IP: *.acn.pl 08.01.03, 22:21

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka