m1chnik 19.05.06, 23:06 co to znaczy, że "drzwi są wywarzone"? Długo były warzone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meg500 Re: Porzucone listy płac IP: *.range81-153.btcentralplus.com 20.05.06, 09:56 I co to znaczy "noworodzka policja" w Nowej Rudzie? Nowo narodzona ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamara Re: Porzucone listy płac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.06, 10:47 no dobra "wywarzone","noworódzka": ale za przeproszeniem mnie szl....trafia bo artykuły trafiają na szerokie gremium czytelników!!z bykami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kto ich uczył polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NotBear Re: Porzucone listy płac IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 20.05.06, 20:14 > mnie szl....trafia Szlag bojowy? ;-) serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3336492.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Porzucone listy płac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 13:06 > no dobra "wywarzone","noworódzka": ale za przeproszeniem mnie szl....trafia bo > artykuły trafiają na szerokie gremium czytelników!!z bykami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kto ich uczył polskiego? Czego wy się czepiacie? Przecież pan Krzysztof powiedział "wywarzone" przez RZ i Gazeta tak zacytowała.:):):):) Trzeba się cieszyć że Gazeta tak dokładnie cytuje wypowiedzi swoich rozmówców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.N. Re: Porzucone listy płac IP: *.chello.pl 21.05.06, 14:46 Bardzo nieprzyjemne są ortograficzne byki w tym artykule! Szkoda że piszący treść artykułu,nie zasięga porady trochę bardziej "kumatych" w zasadach pisowni polskiej! Obywatel. Odpowiedz Link Zgłoś