Dodaj do ulubionych

Drugi triumf TP SA nad prezesem UKE

25.05.07, 20:35
Pani Anna Streżyńska odwala kawał dobrej i ze społecznego punktu patrzenia
koniecznej roboty. MOJE PEŁNE POPARCIE !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ziomal101 Drugi triumf TP SA nad prezesem UKE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 01:27
      Nie rozumiem tego bałaganu. Jestem użytkownikiem usług teleinformatycznych TP.
      Uważam, że jest to jedyny bezawaryjny, szerokopasmowy internet, który może
      zaspokoić nawet najbardziej mordercze wymagania. Do tego za grosze i z
      dynamicznym IP i High ID, co nie jest bez znaczenia.
    • anwb Drugi triumf TP SA nad prezesem UKE 26.05.07, 08:56
      Jak zwykly dzialacz PiS. Gadanaie, gadanie, chwalenie sie i g. z tego. Kiedy
      wreszcie durni ludzie przestana sie na to nabierac. Jest ich podobno wiecej niz
      25% w Polsce. To dopiero wrozy nam katastrofe!
      • lapetu1 Re: Drugi triumf TP SA nad prezesem UKE 26.05.07, 14:58
        Po przeczytaniu tego artykułu nasunoł mi się wniosek że jeszcze długo nie
        będzimey ktrajem normalnym bo nawet pismaki z GW którzy są przecież bierwszą
        brygadą wykształciuchów nie rozumie co to jest prawo. NSA zakwestionował
        decyzję z przyczyn formalnych a nie merytorycznych. Decyzja jest nie ważna
        dlatego że osoba ją wydająca nie miała odpowiednich prerogatyw. Poprostu trzeba
        sprawę kar dla TP jeszcze raz sprawdzić i nałożyć karę bo chyba już pani
        Strzeżyńska nie jest PO.
        Druga sprawa to jak Piękny Kazio kwestionuje wyrok NSA który w dziedzinie prawa
        administracyjnego jest w PL najwyższą instancja bo jego dział prawy mu
        powiedzał że to on ma racje a nie wysoki trybunał. W pełni się zgadzam w końcu
        to banda starych tetryków z nosami w książkach, i gdyby nie konstytucja to już
        koledzy z nomen omen Prawo i Sprawiedliwość zatańczyli by z tą cała czerwoną
        chołotą ;-)
        • jurek7 Re: Drugi triumf TP SA nad prezesem UKE 26.05.07, 18:50
          lapetu1 napisał:

> Po przeczytaniu tego artykułu nasunoł mi się wniosek że jeszcze długo nie
          > będzimey ktrajem normalnym bo nawet pismaki z GW którzy są przecież bierwszą
          > brygadą wykształciuchów nie rozumie co to jest prawo. NSA zakwestionował
          > decyzję z przyczyn formalnych a nie merytorycznych. Decyzja jest nie ważna
          > dlatego że osoba ją wydająca nie miała odpowiednich prerogatyw. Poprostu trzeba
          >
          > sprawę kar dla TP jeszcze raz sprawdzić i nałożyć karę bo chyba już pani
          > Strzeżyńska nie jest PO.

Widzę, że nie za bardzo orientujesz się w sprawie. Akurat kary były nakładane
          przez Streżyńską już po powołaniu (nieprawidłowym) na Prezesa UKE. A SOKiK,
          który w tej sprawie orzekał, zmiażdżył jej decyzję zarówno pod względem
          formalnym, jak i merytorycznym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka