Gość: MICHAL IP: *.skane.se 12.01.03, 21:05 Widzialem tam asd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr Tajemnica szyfru Marabuta IP: ikatel2:* / 192.168.1.* 13.01.03, 06:11 o - współczuję. Dziwne historie, śledzący mężczyźni, gołębie, dilerzy - ciężkie jest życie dziennikarza. Stąd się potem biorą takie kwiatki - "szyld zaprasza na potrawkę ze ślimaków, ale nieprzyjemnie pachnie spalonym olejem". Złota czcionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: Tajemnica szyfru Marabuta IP: *.skane.se 13.01.03, 06:55 Gość portalu: piotr napisał(a): > o - współczuję. Dziwne historie, śledzący mężczyźni, gołębie, dilerzy - ciężkie > jest życie dziennikarza. Stąd się potem biorą takie kwiatki - "szyld zaprasza > na potrawkę ze ślimaków, ale nieprzyjemnie pachnie spalonym olejem". Złota czci > onka Zawinila korekta.Artykul bardzo ciekawy.Nie czeoiajmy sie szczegolow. Odpowiedz Link Zgłoś
zwujdrutu Re: Dworzec Główny nocą 13.01.03, 17:01 "Kiedy opuszczamy lokal, jeden z mężczyzn idzie za nami. Wycofuje się, kiedy widzi aparat fotograficzny." Tylko mi nie zabierajcie chleba "koledzy". Ja zyje ze sprzedazy fotek. Sa bardzo dobrej jakosci, robione przewaznie "dlugim obiektywem", a moi klienci sa niezwykle zadowoleni z tych pamiatek. Odpowiedz Link Zgłoś
emka60 Re: Dworzec Główny nocą 13.01.03, 18:44 Przecież nikt nie twierdzi, że nasz dworzec jest "przyjazny' To jest nasza bolączka. I wciąż mamy nadzieję, że Ci co obiecali :))) zrobią porządek na nim. Przecież tak naprawdę to pękna budowla i aż żal aby tak się marnowała. Macie rację co do jej klimatu i upadku, przechodzę tędy co najmniej kilka razy w tygodniu:((( niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Dworzec Główny nocą IP: *.dialog.net.pl / localhost 13.01.03, 20:26 To jest tekst(zamieszczony tu na forum), również mowiący o naszym "pięknym" dworcu. Drodzy policjanci pomóżcie: na dworcu kręcą się różne czarne typy ostatnio (wczoraj) byłam na dworcu i....jeden starszy mężczyzna próbował mnie zagadywać aż w końcu przeszedł do sedna powiedział że zapłaci mi za usłułgi seksualne!!!!!! To okropne zróbcie coś z tym i nie pzymykajcie oczu jak widzicie starszego faceta gadającego z nastolatką to jest wtedy podejrzane. POMÓŻCIE tym dziewczynom które dają się nabrać poprzez słowa :choć postawię ci pepsi lub odwiozę cię do domu. Albo jest dla nich ważna suma pieniędzy oferowanych.POMÓŻCIE BŁAGAM ! P.S. napisała to paola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Dworzec Główny nocą IP: *.dialog.net.pl / localhost 14.01.03, 18:54 Tylko kto wniesie ład i porządek na Dworcu Głównym ? Odpowiedz Link Zgłoś