jabbur 31.05.06, 11:27 Witam, Zostaliśmy poproszeni o założenie forum Zdrowie dla Wrocławia. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiwan Re: Forum zdrowie IP: *.magma-net.pl 31.05.06, 11:38 jestem za.szczerze przyznam,że mnie ta tematyka nie interesuje ale ilość postów z tej dziedziny umieszczana jak popadnie na podforach doprowadza mnie do rozpaczy Odpowiedz Link Zgłoś
nitca Re: Forum zdrowie 31.05.06, 12:54 Zdecydowanie popieram. Przydaloby sie rowniez forum 'Poszukuje' dla tych, ktorzy prosza o informacje np. gdzie znajda serwis rowerowy, kostium do pracy, najlepsza pizze, spokojna kawiarnie, (czy tak ja swego czasu) sprawdzonego krawca meskiego. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=41907122&a=41939239 (odpowiedzi od opiekuna forum nie otrzymalam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezkonserwantow nie interesuje cię IP: 213.199.196.* 31.05.06, 12:59 bo jesteś zdrowy. Ale poczekaj, jak zaczniesz chorować, a połowa lekarzy wyjedzie na Zachów to forum będzie Twoją deską ratunku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwan Re: nie interesuje cię IP: *.magma-net.pl 31.05.06, 13:17 nie jestem zdrowy,choruję całkiem czesto.nawet teraz walczę z anginą.ale z całym szacunkiem na info z forum w kwestii zdrowia nie polegałbym.ale powtarzam-jestem za bo przyda sie to wielu forumowiczom a mi-mam nadzieję-ułatwi dostep do kwestii mnie interesujacych.lubie porzadek.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: nie interesuje cię IP: 213.199.196.* 31.05.06, 13:26 Nie chodzi o wirtualne leczenie i stawianie diagnoz. Ale chętnie poczytałabym o namiarach na porządnych lekarzy w tym mieście co nie zdzierają skóry z człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
dobry.login Do jabbur Re: Forum zdrowie 31.05.06, 12:50 Bardzo dobry pomysł, popieram. Lubię to i mogę pomóc. Tylko jak? Może masz coś do zaproponowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek moja propozycja IP: 213.199.196.* 31.05.06, 13:02 Czarna Lista Wrocławskich Łapówkarzy. Albo poradnik - gdzie biorą najmniej. A dla równowagi Biała Lista tych co nie biorą. Będzie krótsza, ale należy pokazywać nie tylko negatywne wzorce, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
dobry.login Do jabbur 31.05.06, 14:47 Nadal czekam na poważne propozycje decydentów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Smutna konieczność w polskich realiach IP: 213.199.196.* 31.05.06, 12:57 W dobie przewlekłego upadku służby zdrowia - pacjencie - lecz się sam. Jestem za. Coraz trudniej dotrzeć do lekarzy z prawdziwego zdarzenia, więc forum mogłoby być miejscem wymiany namiarów - gdzie warto w tym mieście się leczyć (zostawiać pieniądze) oraz jak się leczyć samemu, czekając na wizytę u specjalisty... za pół roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwkala Re: Forum zdrowie IP: *.emea.csc.com 31.05.06, 13:05 Jestem jak najbardziej za. Dzisiaj własnie poszukiwałam wątków o ortopedach we Wrocławiu i naprawdę trzeba poświęcić trochę czasu aby coś znaleźć. Takie forum bardzo się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Forum zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:09 ja tez jestem ZA od roku poszukuje jakiegos prawdziwego laryngologa lub otolaryngologa i niestety nic ... wydalam kupe kasy i dalej jest jak jest [tzn brak poprawy]nikt nic nie potrafi [lub raczej nie chce] powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumcajs Re: Forum zdrowie IP: 213.199.196.* 31.05.06, 13:18 Wrocław to pustynia ortopedyczna. Zwłaszcza jeśli chodzi o ortopedów dla dorosłych. Ortopedia z prawdziwego zdarzenia to jest w Poznaniu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwan do jabbura IP: *.magma-net.pl 31.05.06, 13:20 przepraszam,że tutaj i nie w kwesti,ale do kogo kierowac pomysł innych zmian na forum Wrocław-tzn nowe podfora albo połączenia for zblizonych... Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: do jabbura 02.06.06, 10:58 Wszystkie rzeczy związane ze zmianami na forum do mnie, a dotyczące naruszeń netykiety/regulaminu do forum.abuse@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Forum zdrowie 31.05.06, 14:32 Zostaliście też poproszeni o założenie forum o providerach internetowych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliw Re: Forum zdrowie IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 31.05.06, 14:40 oczywiście ze jest potrzebne -coś na kształt informatora -np.gdzie robią badanie i ceny oraz jakość , zawsze kazdy kiedy nie wie co ma zrobić dzwoni i szuka a forum to tanie źródło informacji - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chory Re: Forum zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 16:28 Zdecydowania za, interesują nas lokalne informacje. Tu mieszkamy i tu się leczymy. Chcemy wiedzieć co tu w trawie piszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Forum zdrowie - jestem ZA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.06, 16:45 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chorowity!! Re: Forum zdrowie - jestem ZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 18:41 Jestem ZA Odpowiedz Link Zgłoś
trustek Ja znalazłem lepsze forum!!! :) 31.05.06, 17:44 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40044 Co Wy na to? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyli Re: Ja znalazłem lepsze forum!!! :) IP: *.e-wro.net.pl 31.05.06, 19:09 > Co Wy na to? :) Wreszcie jakieś forum dla ludzi :) Tylko dlaczego trzeba się logować? Ja nie mam zamiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Ja znalazłem lepsze forum!!! :) 02.06.06, 13:34 logowanie jest po to by takie buractwo mozna bylo odfiltrowac Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Forum zdrowie 31.05.06, 18:42 wg mnie totalny bezsens. i co bedzie w tym zdrowiu? info gdzie sa sklepy ze zdrowym papu, czy gdzie mozna sie nie sztachnac spalinami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyli Re: Forum zdrowie IP: *.e-wro.net.pl 31.05.06, 19:07 robak_wroc napisał: > wg mnie totalny bezsens. Totalny bezsens na tym forum to robak_wroc. Jemu trzeba życzyć wiele zdrowia, bo głupi jest jak but! Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Forum zdrowie 01.06.06, 14:46 Gość portalu: bazyli napisał(a): > > wg mnie totalny bezsens. > Totalny bezsens na tym forum to robak_wroc. Jemu trzeba życzyć wiele zdrowia, > bo głupi jest jak but! wypowiadam swoje zdanie. jesli ci sie prostaku nie podoba, to zachowaj do dla siebie, a nie durnowato komentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyli Re: Forum zdrowie IP: *.e-wro.net.pl 01.06.06, 17:47 A ja wypowiadam swoje zdanie na temat twoich durnowatych komentarzy. Jeśli ci się prostaku nie podoba to zachowaj to dla siebie a nie durnowato komentujesz Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Forum zdrowie 02.06.06, 13:30 badz tak dobry kleszczu i sie zaloguj, zbym mogl cie ladnie wyfiltrowac sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
toka95 Re: Forum zdrowie 31.05.06, 22:17 abbur napisał: > Witam, > Zostaliśmy poproszeni o założenie forum Zdrowie dla Wrocławia. > Co Wy na to? A może by tak odwiesić zawieszone fora. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Forum zdrowie 31.05.06, 23:02 Nie licz na to. Już nie raz pytałem o forum straży miejskiej na forum o forum i temat jest skrżetnie olewany ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Forum zdrowie 01.06.06, 14:47 straz wiejska sie boi po prostu chyba ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Forum zdrowie 02.06.06, 12:03 Jak już pisałem na forum o forum, można by zlikwidować eksperckość tego forum - tak jak to się zrobiło z forum ZDiK. Odpowiedzi pani rzecznik i tak były do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ren Re: Forum zdrowie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.06, 13:35 Jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
corte Dolnośląski Portal Zdrowia www.e-medyk.info 05.06.06, 14:32 Jak chcecie coś dowiedzieć się o leczeniu, placówkach medycznych na Dolnym Sląsku, wysłac pytanie do lekarza, znaleźć tańsze leki etc., a także inne ciekawe informacje o zdrowiu zajrzyjcie na www.e-medyk.info Odpowiedz Link Zgłoś