Gość: takigosc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.06, 20:15 gdzie we Wroclawiu "rzetelnie" i w miare tanio zrobie badania hormonalne?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: badania hormonalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 09:34 Ja robiłam w Mediconcepcie na Krzyckiej, ale prawdę mówiąć, nie porównywałam cen z innymi miejscami. Odpowiedz Link Zgłoś
nitca Re: badania hormonalne 22.06.06, 11:28 Instytut Imuunologii na Weigla (na przeciw szpitala wojskowego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSIA Re: badania hormonalne IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 05.07.06, 10:14 JA BĘDĘ ROBIŁA NA KRZYCKIEJ 94 W MEDICONCEPCIE I Z TEGO JAK PORÓWNYWAŁAM CENY Z INNYMI TO TAM JEST NAJTANIEJ! ZA WSZYSTKIE BADANIA TJ. PRL; TSH; FSH I LH ZAPŁACISZ 78 ZŁ.! A CO NAJWAŻNIEJSZE MAJĄ LABOLATORIUM NA MIEJSCU I W TYM SAMYM DNIU JEST ODBIÓR! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: badania hormonalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:11 W tym samym dniu nie ma odbioru, bo ja robiłam tam badania.Wyniki masz za 2,3 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takigosc Re: badania hormonalne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.06, 19:45 dziekuje za odpowiedzi. zrobilam juz badania. w vita - na olawskiej. calkiem niedrogo. wyniki mialam na drugi dzien. serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: badania hormonalne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.06, 11:50 czy należy mieć skierowanie na takie badania? Odpowiedz Link Zgłoś