Gość: wizytator IP: *.to.interklub.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:40 Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd!!! Takie kluby to powinny grać co najwyżej w III lidze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: speedboy Re: Zagłębie Lubin pod wiatą IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.06.06, 22:05 Co to znaczy takie kluby? Przypominam ze Zaglebie to brazowy medalista zakonczonego niedawno sezonu. Wstyd tak ale jesli chodzi o dzialaczy i politykow. Bo dopoki KGHM bedzie wlascicielem klubu dalej bedziemy musieli byc swiadkami takich prowizorycznych modernizacji. A w 3 lidze to moga grac jesli co to rezerwy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: Zagłębie Lubin pod wiatą IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.06.06, 23:20 Gdyby nie kghm to byscie o 3 lige sie modlili, a ta smieszna wiata by nie powstala bo w 3 lidze nie ma takich wymagan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomwroc Re: Zagłębie Lubin pod wiatą IP: 194.146.219.* 21.06.06, 06:57 Wiec jezeli wlasnie ma sie takiego wlasciciela i ambicje mistrziwskie to trzeba albo wyremontowac ten nedzny stadion albo postawic nowy na 12-15 tys widzow i na taka mala miescinke to wystarczy i tak by sie nie zapelnil!a tak kombinuja i kombinuja, a pod koniec roku takie sobie zarzad premie wezmie i nagrody ze juz dawno bylybu 3 dachy i to na calym obiekcie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Zagłębie Lubin pod wiatą IP: *.biz / *.lubin.dialog.net.pl 21.06.06, 08:49 malinowe nosy zajmijcie się swoim podwórkiem. U was za to jest stadion zajebisty.Lepiej byscie sie nie odzywali. P.S. Piłkarzyki już pozbierali gruz :D:D:D Gratulujemy profesjonalizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JasioJasio Re: Zagłębie Lubin pod wiatą IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 21.06.06, 07:51 Gdyby nie Cupiał, Wisła Kraków walczyłaby co najwyżej z Heko Czermno czy Piastem Gliwice, gdyby nie Drzymała, Dyskobolia grałaby pewnie w 3 lidze, gdyby nie Ptak.. A to chyba nie był dobry przykład:) Możesz sobie KRUK pogdybać, ale jaki to ma sens? Dla mnie żaden. W przypadku Zagłębia dodatkowo żaden, bo KGHM jest właściwie właścicielem, a nie sponsorem klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: Zagłębie Lubin pod wiatą IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 21.06.06, 13:28 No wiec powiedz dlaczego ktos narzeka na kghm. Zauwazylem ze powinniscie sie cieszyc z tego co macie. Bo tyo i tak za duzo jak dla was... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JasioJasio Re: Zagłębie Lubin pod wiatą IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 23.06.06, 15:28 A cóż to znaczy: "...jak dla was..." Czyzbyś był zwolennikiem idiotycznego pomysłu: I liga w dużych miastach? Ja uważam, że 1 liga jest dla tych, którzy grają na pierwszoligowym poziomie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: Zagłębie Lubin pod wiatą IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 23.06.06, 21:49 Jestem zwolennikeim piłki nożnej dla kibiców. A slusznosci tego nie trzeba chyba wyjasniac. Po co robic piłke nożna w miescie typu wronki, zupelnie inaczej sie oglada taki mecz gdzie jest zero atmosfery jakies muchy lataja czy cos jeszcze, a co innego sie oglada mecz np. Lecha Poznan, czy Widzewa Łódź, gdzie kibice dopinguja caly mecz i mimo nawet nieraz slabszego poziomu mozna sie poemocjonowac tym meczem. Dlatego futbol powinnien byc nie tyle w duzych miastach, ale w miastach gdzie sa kibice, przyklad Korony Kielce, miasto nie duzo, stadion ladny, kibicow jak na polskie warunki dosc duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiojasio Re: Zagłębie Lubin pod wiatą 24.06.06, 12:01 No tak, a jak to się ma do Lubina? Mam wrażenie, że albo dawno, albo wręcz nigdy nie byłeś na meczu w Lubinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: Zagłębie Lubin pod wiatą IP: *.cable.wsm.wielun.pl 27.06.06, 13:54 Do lubina ma sie to tak, ze widze jak wyglada ich stadion i w gazecie rubryczka frekwencja sie znajduje i nie jest klopotem to odczytac. A na stadion do lubina raczej predko sie nie wybiore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chybil Re: Zagłębie Lubin pod wiatą IP: 80.50.177.* 30.06.06, 08:54 No tak. Nie ma jak Wrocław. Miasto ledwie osiem razy większe a ludzi na stadionie że ło ho ho. Bilety są reglamentowane, policja pilnuje porządku pod kasami, 90% miejsc na stadionie rozchodzi się przed sezonem (karnety). Nie można powiedzieć że Wrocławianie mają swój klub w dupie - gdyby się dało to na stadion przychodziło by 40 000 ludzi. PS. Lubin jak na swoje możliwości (papulacja itp) daje rade czego nie można powiedzieć o Wrocławiu. Pamiętajcie powinno być was na stadionie 8 razy więcej niż w "lubińskiej wisce".I nie piszcie mi że macie inne rozrywki bo Wrocław to takie metropolis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JasioJasio Re: Zagłębie Lubin pod wiatą IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 03.07.06, 15:02 No i dlatego właśnie pytałem kiedy będziesz na meczu. Wpadnij na nasze forum, nawet tylko pczytac relacje z meczów. Ewentualnie poszukaj frekwencji w 2-3 RÓŻNYCH źródłach, które opisują mecze. Znajdziesz zadziwiające rozbieżności od 3 do 8 tysięcy ludzi w zależności od źródła! Średnio na meczach ligowych jest około 5 tysięcy ludzi, na Legię, Wisłę i PP brakowało krzesełek (tych jest około 7tysięcy), ludzie stali na koronie stadionu lub nawet siedzieli na teoretycznie wyłączopnych sektorak z ławkami. Oczywiście stadion jest za duży i nawet 8 czy 10 tysięcy ludzi na nim się gubi, ale wcale z frekwencją nie jest tak źle. Nadal uważam, że 1 liga powinna być tam gdzie się dobrze w piłkę gra, a nie tam gdzie jest więcej kibiców. Załóżmy hipotetycznie, że Wronki, Grodzisk, Zabrze czy Iskra Kochlice budują 25 tysięczne, nowoczesne stadiony i na każdym meczu jest komplet. to co, relegujemy z ligi Legię Warszawa, bo na łazienkowską może chodzić max 15 tysięcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrzysioW. Re: Zagłębie Lubin pod wiatą IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.06.06, 15:37 Ja tylko przypominam, ze dopoki KGHM jest glownzm sponsorem Zaglebia mozliwe sa dobre wyniki i gra w ekstraklasie. Co sie stalo z klubami sportowymi z ktorych odeszli sponsorzy lub ograniczyli naklady finansowe. Kto pamieta o takich do niedawna potegach jak - Stal Mielec czy Gornik Walbrzych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Re: Zagłębie Lubin pod wiatą IP: *.chello.pl 21.06.06, 09:06 Maja tyle kasy,ale zawsze pozostana prowincja Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: Zagłębie Lubin pod wiatą 21.06.06, 11:22 Nie chce być ze Śląskiem na prowincji czytaj II liga to znajdźcie sobie sensownego sponsora. Bo Ptak już nie jeden klub w tym kraju wyrolował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZuluGula Ręce mi opadły jak zobaczyłem montaż podgrzewanej IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.06.06, 09:59 murawy !! liczyłem że być może zostanie boicko przesuniete do trybuny pod jaskółką co mogło by w dalszej części modernizacji pozwolić na budowe nowej trybuny wschodniej a co za tym idzie robić stadion typowo pilkarski ! ale nic z tego dalej będziemy ogladać mecze przez rolnetki ! a wiate można było zbudować tam gdzie jest klub kibica gości i niech sie PZPN od......li !! Odpowiedz Link Zgłoś
sentrum Re: Ręce mi opadły jak zobaczyłem montaż podgrzew 21.06.06, 11:08 A co to za problem przesunąć się na miejsce obok, jeśli filar zasłania? Ze względu na frekwencję miejsca na lubińskim stadione jest przecież sporo... Odpowiedz Link Zgłoś