Dodaj do ulubionych

Zagłębie Lubin pod wiatą

IP: *.to.interklub.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:40
Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd!!!
Takie kluby to powinny grać co najwyżej w III lidze!
Obserwuj wątek
    • Gość: speedboy Re: Zagłębie Lubin pod wiatą IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.06.06, 22:05
      Co to znaczy takie kluby?

Przypominam ze Zaglebie to brazowy medalista zakonczonego niedawno sezonu. Wstyd
      tak ale jesli chodzi o dzialaczy i politykow. Bo dopoki KGHM bedzie wlascicielem
      klubu dalej bedziemy musieli byc swiadkami takich prowizorycznych modernizacji.
      A w 3 lidze to moga grac jesli co to rezerwy ;)
      • Gość: kruk Re: Zagłębie Lubin pod wiatą IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.06.06, 23:20
        Gdyby nie kghm to byscie o 3 lige sie modlili, a ta smieszna wiata by nie
        powstala bo w 3 lidze nie ma takich wymagan.
        • Gość: tomwroc Re: Zagłębie Lubin pod wiatą IP: 194.146.219.* 21.06.06, 06:57
          Wiec jezeli wlasnie ma sie takiego wlasciciela i ambicje mistrziwskie to trzeba
          albo wyremontowac ten nedzny stadion albo postawic nowy na 12-15 tys widzow i
          na taka mala miescinke to wystarczy i tak by sie nie zapelnil!a tak kombinuja i
          kombinuja, a pod koniec roku takie sobie zarzad premie wezmie i nagrody ze juz
          dawno bylybu 3 dachy i to na calym obiekcie;)
          • Gość: Ja Re: Zagłębie Lubin pod wiatą IP: *.biz / *.lubin.dialog.net.pl 21.06.06, 08:49
            malinowe nosy zajmijcie się swoim podwórkiem. U was za to jest stadion
            zajebisty.Lepiej byscie sie nie odzywali.
            P.S. Piłkarzyki już pozbierali gruz :D:D:D
            Gratulujemy profesjonalizmu
        • Gość: JasioJasio Re: Zagłębie Lubin pod wiatą IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 21.06.06, 07:51
          Gdyby nie Cupiał, Wisła Kraków walczyłaby co najwyżej z Heko Czermno czy
          Piastem Gliwice, gdyby nie Drzymała, Dyskobolia grałaby pewnie w 3 lidze, gdyby
          nie Ptak.. A to chyba nie był dobry przykład:)

Możesz sobie KRUK pogdybać, ale jaki to ma sens? Dla mnie żaden.
          W przypadku Zagłębia dodatkowo żaden, bo KGHM jest właściwie właścicielem, a
          nie sponsorem klubu.
          • Gość: kruk Re: Zagłębie Lubin pod wiatą IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 21.06.06, 13:28
            No wiec powiedz dlaczego ktos narzeka na kghm. Zauwazylem ze powinniscie sie
            cieszyc z tego co macie. Bo tyo i tak za duzo jak dla was...
            • Gość: JasioJasio Re: Zagłębie Lubin pod wiatą IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 23.06.06, 15:28
              A cóż to znaczy: "...jak dla was..."

Czyzbyś był zwolennikiem idiotycznego pomysłu: I liga w dużych miastach?
              Ja uważam, że 1 liga jest dla tych, którzy grają na pierwszoligowym poziomie i
              tyle.
              • Gość: kruk Re: Zagłębie Lubin pod wiatą IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 23.06.06, 21:49
                Jestem zwolennikeim piłki nożnej dla kibiców. A slusznosci tego nie trzeba chyba
                wyjasniac. Po co robic piłke nożna w miescie typu wronki, zupelnie inaczej sie
                oglada taki mecz gdzie jest zero atmosfery jakies muchy lataja czy cos jeszcze,
                a co innego sie oglada mecz np. Lecha Poznan, czy Widzewa Łódź, gdzie kibice
                dopinguja caly mecz i mimo nawet nieraz slabszego poziomu mozna sie
                poemocjonowac tym meczem. Dlatego futbol powinnien byc nie tyle w duzych
                miastach, ale w miastach gdzie sa kibice, przyklad Korony Kielce, miasto nie
                duzo, stadion ladny, kibicow jak na polskie warunki dosc duzo.
                • jasiojasio Re: Zagłębie Lubin pod wiatą 24.06.06, 12:01
                  No tak, a jak to się ma do Lubina?

Mam wrażenie, że albo dawno, albo wręcz nigdy nie byłeś na meczu w Lubinie.
                  • Gość: kruk Re: Zagłębie Lubin pod wiatą IP: *.cable.wsm.wielun.pl 27.06.06, 13:54
                    Do lubina ma sie to tak, ze widze jak wyglada ich stadion i w gazecie rubryczka
                    frekwencja sie znajduje i nie jest klopotem to odczytac. A na stadion do lubina
                    raczej predko sie nie wybiore.
                    • Gość: chybil Re: Zagłębie Lubin pod wiatą IP: 80.50.177.* 30.06.06, 08:54
                      No tak. Nie ma jak Wrocław. Miasto ledwie osiem razy większe a ludzi na
                      stadionie że ło ho ho. Bilety są reglamentowane, policja pilnuje porządku pod
                      kasami, 90% miejsc na stadionie rozchodzi się przed sezonem (karnety). Nie
                      można powiedzieć że Wrocławianie mają swój klub w dupie - gdyby się dało to na
                      stadion przychodziło by 40 000 ludzi.

PS. Lubin jak na swoje możliwości (papulacja itp) daje rade czego nie można
                      powiedzieć o Wrocławiu. Pamiętajcie powinno być was na stadionie 8 razy więcej
                      niż w "lubińskiej wisce".I nie piszcie mi że macie inne rozrywki bo Wrocław to
                      takie metropolis.

• Gość: JasioJasio Re: Zagłębie Lubin pod wiatą IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 03.07.06, 15:02
                      No i dlatego właśnie pytałem kiedy będziesz na meczu. Wpadnij na nasze forum,
                      nawet tylko pczytac relacje z meczów. Ewentualnie poszukaj frekwencji w 2-3
                      RÓŻNYCH źródłach, które opisują mecze. Znajdziesz zadziwiające rozbieżności od
                      3 do 8 tysięcy ludzi w zależności od źródła!
                      Średnio na meczach ligowych jest około 5 tysięcy ludzi, na Legię, Wisłę i PP
                      brakowało krzesełek (tych jest około 7tysięcy), ludzie stali na koronie
                      stadionu lub nawet siedzieli na teoretycznie wyłączopnych sektorak z ławkami.

Oczywiście stadion jest za duży i nawet 8 czy 10 tysięcy ludzi na nim się gubi,
                      ale wcale z frekwencją nie jest tak źle.
                      Nadal uważam, że 1 liga powinna być tam gdzie się dobrze w piłkę gra, a nie tam
                      gdzie jest więcej kibiców. Załóżmy hipotetycznie, że Wronki, Grodzisk, Zabrze
                      czy Iskra Kochlice budują 25 tysięczne, nowoczesne stadiony i na każdym meczu
                      jest komplet. to co, relegujemy z ligi Legię Warszawa, bo na łazienkowską może
                      chodzić max 15 tysięcy?
      • Gość: KrzysioW. Re: Zagłębie Lubin pod wiatą IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.06.06, 15:37
        Ja tylko przypominam, ze dopoki KGHM jest glownzm sponsorem Zaglebia mozliwe sa
        dobre wyniki i gra w ekstraklasie. Co sie stalo z klubami sportowymi z ktorych
        odeszli sponsorzy lub ograniczyli naklady finansowe. Kto pamieta o takich do
        niedawna potegach jak - Stal Mielec czy Gornik Walbrzych.
    • Gość: Wrocek Re: Zagłębie Lubin pod wiatą IP: *.chello.pl 21.06.06, 09:06
      Maja tyle kasy,ale zawsze pozostana prowincja
      • zaciekawiony4 Re: Zagłębie Lubin pod wiatą 21.06.06, 11:22
        Nie chce być ze Śląskiem na prowincji czytaj II liga to znajdźcie sobie
        sensownego sponsora. Bo Ptak już nie jeden klub w tym kraju wyrolował.
    • Gość: ZuluGula Ręce mi opadły jak zobaczyłem montaż podgrzewanej IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.06.06, 09:59
      murawy !! liczyłem że być może zostanie boicko przesuniete do trybuny pod
      jaskółką co mogło by w dalszej części modernizacji pozwolić na budowe nowej
      trybuny wschodniej a co za tym idzie robić stadion typowo pilkarski ! ale nic z
      tego dalej będziemy ogladać mecze przez rolnetki ! a wiate można było zbudować
      tam gdzie jest klub kibica gości i niech sie PZPN od......li !!
      • sentrum Re: Ręce mi opadły jak zobaczyłem montaż podgrzew 21.06.06, 11:08
        A co to za problem przesunąć się na miejsce obok, jeśli filar zasłania?
        Ze względu na frekwencję miejsca na lubińskim stadione jest przecież sporo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka