Dodaj do ulubionych

Dutkiewicz drażni Platformę

27.06.06, 23:16
Myślenie partyjne i wąskotorowe nie omija nikogo.
Obserwuj wątek
    • Gość: eno Re: Dutkiewicz drażni Platformę IP: *.aster.pl 27.06.06, 23:42
      I jak mamy cokolwiek wspólnie robic w tym kraju jak sam fakt spotkania
      kogokolwiek z kimś myslącym inaczej niz my deprawuje go w naszych oczach?
      Przecież to takie polskie az do bólu!
      • Gość: kolporter Re: Dutkiewicz drażni Platformę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 10:43
        Moi drodzy tutaj nie chodzi o spotkanie tylko o kampanię wyborczą Kolega z sld
        chce byc prezydentem Szczecina. Pan Rafał pomaga więc SLD w kampani wyborczej.
        Już nie pamiętacie jak Zachowywało się Sld kiedy rzadziło tym krajem.
        • Gość: Tfu Re: Dutkiewicz drażni Platformę IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 28.06.06, 18:32
          Tu chodzi o prezydenta miasta a nie kraju! Nie długo tacy jak ty będą chcieli
          kazać ludziom chodzić z widocznymi emblematami partii jakiej są zwolennikami,
          tak żeby wiedzieć kto jest kim, kto ma chodzić po chodniku, a kto ma schodzić na
          ulicę.
    • chrust No i o to chodzi 27.06.06, 23:51
      zeby rozmawiac o meritum a nie emocjonowac sie kto w jakiej partii siedzi.
      Brawo Rafal, tak trzymac
      • Gość: m Re: No i o to chodzi IP: *.media4.pl 28.06.06, 01:38
        Popieram. Coż to za idea żeby się nie spotykac z człowiekiem bo jest w innej
        partii politycznej?! To chyba jest definicja 'betonu'. Klasyczny styl polskiej
        prawicy. Zapewne jak głosują o np. budowie kanalizacji, to jak sld jest za,
        po + pis automatycznie przeciw. Dzieki temu ewentualna kanalizacja czy droga
        bedzie czysta ideowo, jesli w ogole powstanie.
        • Gość: szczecinianin sorry, jeżeli coś przekręciłem, ale do tej pory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 08:58
          myślałem że wasz prezydent jest popierany przez PO. wydawało mi się logicznym,
          że z wzajemnością. stąd nieskrywane zdziwienie nas w Szczecinie, ze prezydent
          Dutkiewicz pojawił się na imprezie przedwyborczej kandydata na prezydenta z
          ramienia SLD w Szczecinie.
          • Gość: Jacobs Re: sorry, jeżeli coś przekręciłem, ale do tej po IP: 62.233.249.* 28.06.06, 10:10
            Nasz Prezydent jest popierany przede wszystkim przez wrocławian , są wśród nich i tacy co należą do PO , PiS ale i też SLD i LPR . Myślę też ze Dutkiewicz dba przede wszystkim o interesie Wrocławia a nie jednej , choćby i jedynie słusznej partii . Można się z nim nie zgadzać i krytykować wpadki ( zarządzanie mieniem komunalnym ) ale i tak na tle prezydentów innych miast wypada nieźle .
          • Gość: Tfu Re: sorry, jeżeli coś przekręciłem, ale do tej po IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 28.06.06, 18:41
            Drogi szczecinianinie, właśnie to wyróżnia Wrocław spośród polskich miast, że u
            nas nie używa się politykierskiej frazeologii, u nas rozmawia się merytorycznie
            z każdym kto jest fachowcem niezależnie z jakiej opcji się wywodzi - to jest tak
            zwana racja stanu (racja mieszkańców), gdzie do kieszeni się chowa legitymacje.
            Dlatego mamy sukcesy inwestycyjne, a inne miasta na czele z warszawką tkwią w
            typowo polskim warcholstwie. Pozdrawiam Szczecin, w którym się urodziłem.
            • Gość: szn Re: sorry, jeżeli coś przekręciłem, ale do tej po IP: 217.98.72.* 28.06.06, 20:33
              Piechota bedac ministrem gosp niczego dobrego dla regionu szczecinskiego nie
              uczynil...przeciwnie! robil wszystko zeby intwstycje omijaly Szczecin!
              proponuje panu Piechocie wystartowac we Wroclawiu! chetnie sie tego aparatczyka
              pozbedziemy!
            • Gość: szn Re: sorry, jeżeli coś przekręciłem, ale do tej po IP: 217.98.72.* 28.06.06, 20:33
              Piechota bedac ministrem gosp niczego dobrego dla regionu szczecinskiego nie
              uczynil...przeciwnie! robil wszystko zeby intwstycje omijaly Szczecin!
              proponuje panu Piechocie wystartowac we Wroclawiu! chetnie sie tego aparatczyka
              pozbedziemy!
    • Gość: Kuba Re: Dutkiewicz drażni Platformę IP: *.206.112.98.telsat.wroc.pl 27.06.06, 23:55
      W Polsce wielka koalicja typu CDU/SPD nie bylaby mozliwa. Straszyliby
      sie "dziadkami", lustracja itd. Jesli nie wyrosniemy z podzialow to ten kraj
      nie ma szansy sie za wiele zmienic...
      • Gość: Fiuczer A może to przyszłość prawicy? IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 28.06.06, 00:23
        Check it out:
        prawica.net/node/3978
    • Gość: mieszkaniec Re: Dutkiewicz drażni Platformę IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 28.06.06, 07:09
      Mnie też. Nawet nie raczył odpowiedziec od kilku miesięcy na pismo. Nie ustalił
      terminu spotkania.Co dla niego znacza mieszkańcy???????
    • Gość: wic koleżeństwo IP: *.chello.pl 28.06.06, 07:35
      po prostu pojechał spłacić dług za pomoc przy ściąganiu inwestorów- koleżeństwo
      na tym polega, że ludzie wspierają się w ważnych dla siebie chwilach. Nie wiem
      tylko po co mówi, że pojechał tak opowiadać o wrocławiu;))) w takim celu
      powinien wysłać jednego z licznych, nudzących się na codzień, pracowników
      swojego biura.
    • jurekpy Re: Tak trzymać Panie Prezydencie 28.06.06, 08:38
      Z tego co pamiętam Rafał Dutkiewicz wystartuje w wyborach samorządowych jako
      kandydat niezależny.Dokonania R.Dutkiewicza i jego poprzedników są
      niepodważalnym dowodem na to,że można sprawnie i konsekwentnie zarządzać dużym
      miastem mając na uwadze dobro jego mieszkańców a nie partyjne gierki.
      Warto aby obecność R.Dutkiewicza w Szczecinie zauważył lewicowy elektorat
      Wrocławia bo w osobie Pana Dutkiewicza mamy super kandydata na kolejną
      prezydencką kadencję w mieście.
      Pozdrawiam pana Dutkiewicza,będę na niego głosować.
      Tak trzymać Panie Prezydencie.
    • Gość: zdanowitch Platforna dumna prężna i zdebilała IP: *.e-wro.net.pl 28.06.06, 13:39
      chopaki z PO swiruja za bardzo
      Chca sobie strzelic w kolano ale caly czas trafiaja sobie w stopę.
      ;]
      • Gość: Gregor Re: Platforna dumna prężna i zdebilała IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 16:25
        Artykuł ten dał świetną odpowiedź dlaczego jacuś nic nie zrobił dla Szczecina
        jako minister gospodarki, za to kierował każdą wielką inwestycję do Wrocka, ale
        z niego partyjny gnojek, oby nie został prezydentem Szczecina bo będzie tak
        samo jak za Maryjana.
    • Gość: Lidka Czyli do Zurychu tez nie moze przyjechac ?! IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 28.06.06, 17:15
      Czyli do Zurychu tez nie moze przyjechac ?!

We wszystkich wiekszych miastach Szwajcarii rzadzi od lat lewica !

W swiatowym Zurychu, swiatowej Genewie, Bernie, Bazylei i Lozannie.

Czy inteligentna PO w zwiazku z tym bedzie bojkotowala te swiatowe centra
      gospodarcze i finanasowe.

hi, hi...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka