preslaw 27.06.06, 23:16 Myślenie partyjne i wąskotorowe nie omija nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eno Re: Dutkiewicz drażni Platformę IP: *.aster.pl 27.06.06, 23:42 I jak mamy cokolwiek wspólnie robic w tym kraju jak sam fakt spotkania kogokolwiek z kimś myslącym inaczej niz my deprawuje go w naszych oczach? Przecież to takie polskie az do bólu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolporter Re: Dutkiewicz drażni Platformę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 10:43 Moi drodzy tutaj nie chodzi o spotkanie tylko o kampanię wyborczą Kolega z sld chce byc prezydentem Szczecina. Pan Rafał pomaga więc SLD w kampani wyborczej. Już nie pamiętacie jak Zachowywało się Sld kiedy rzadziło tym krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tfu Re: Dutkiewicz drażni Platformę IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 28.06.06, 18:32 Tu chodzi o prezydenta miasta a nie kraju! Nie długo tacy jak ty będą chcieli kazać ludziom chodzić z widocznymi emblematami partii jakiej są zwolennikami, tak żeby wiedzieć kto jest kim, kto ma chodzić po chodniku, a kto ma schodzić na ulicę. Odpowiedz Link Zgłoś
chrust No i o to chodzi 27.06.06, 23:51 zeby rozmawiac o meritum a nie emocjonowac sie kto w jakiej partii siedzi. Brawo Rafal, tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: No i o to chodzi IP: *.media4.pl 28.06.06, 01:38 Popieram. Coż to za idea żeby się nie spotykac z człowiekiem bo jest w innej partii politycznej?! To chyba jest definicja 'betonu'. Klasyczny styl polskiej prawicy. Zapewne jak głosują o np. budowie kanalizacji, to jak sld jest za, po + pis automatycznie przeciw. Dzieki temu ewentualna kanalizacja czy droga bedzie czysta ideowo, jesli w ogole powstanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin sorry, jeżeli coś przekręciłem, ale do tej pory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 08:58 myślałem że wasz prezydent jest popierany przez PO. wydawało mi się logicznym, że z wzajemnością. stąd nieskrywane zdziwienie nas w Szczecinie, ze prezydent Dutkiewicz pojawił się na imprezie przedwyborczej kandydata na prezydenta z ramienia SLD w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacobs Re: sorry, jeżeli coś przekręciłem, ale do tej po IP: 62.233.249.* 28.06.06, 10:10 Nasz Prezydent jest popierany przede wszystkim przez wrocławian , są wśród nich i tacy co należą do PO , PiS ale i też SLD i LPR . Myślę też ze Dutkiewicz dba przede wszystkim o interesie Wrocławia a nie jednej , choćby i jedynie słusznej partii . Można się z nim nie zgadzać i krytykować wpadki ( zarządzanie mieniem komunalnym ) ale i tak na tle prezydentów innych miast wypada nieźle . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tfu Re: sorry, jeżeli coś przekręciłem, ale do tej po IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 28.06.06, 18:41 Drogi szczecinianinie, właśnie to wyróżnia Wrocław spośród polskich miast, że u nas nie używa się politykierskiej frazeologii, u nas rozmawia się merytorycznie z każdym kto jest fachowcem niezależnie z jakiej opcji się wywodzi - to jest tak zwana racja stanu (racja mieszkańców), gdzie do kieszeni się chowa legitymacje. Dlatego mamy sukcesy inwestycyjne, a inne miasta na czele z warszawką tkwią w typowo polskim warcholstwie. Pozdrawiam Szczecin, w którym się urodziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szn Re: sorry, jeżeli coś przekręciłem, ale do tej po IP: 217.98.72.* 28.06.06, 20:33 Piechota bedac ministrem gosp niczego dobrego dla regionu szczecinskiego nie uczynil...przeciwnie! robil wszystko zeby intwstycje omijaly Szczecin! proponuje panu Piechocie wystartowac we Wroclawiu! chetnie sie tego aparatczyka pozbedziemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szn Re: sorry, jeżeli coś przekręciłem, ale do tej po IP: 217.98.72.* 28.06.06, 20:33 Piechota bedac ministrem gosp niczego dobrego dla regionu szczecinskiego nie uczynil...przeciwnie! robil wszystko zeby intwstycje omijaly Szczecin! proponuje panu Piechocie wystartowac we Wroclawiu! chetnie sie tego aparatczyka pozbedziemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Dutkiewicz drażni Platformę IP: *.206.112.98.telsat.wroc.pl 27.06.06, 23:55 W Polsce wielka koalicja typu CDU/SPD nie bylaby mozliwa. Straszyliby sie "dziadkami", lustracja itd. Jesli nie wyrosniemy z podzialow to ten kraj nie ma szansy sie za wiele zmienic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiuczer A może to przyszłość prawicy? IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 28.06.06, 00:23 Check it out: prawica.net/node/3978 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Dutkiewicz drażni Platformę IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 28.06.06, 07:09 Mnie też. Nawet nie raczył odpowiedziec od kilku miesięcy na pismo. Nie ustalił terminu spotkania.Co dla niego znacza mieszkańcy??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic koleżeństwo IP: *.chello.pl 28.06.06, 07:35 po prostu pojechał spłacić dług za pomoc przy ściąganiu inwestorów- koleżeństwo na tym polega, że ludzie wspierają się w ważnych dla siebie chwilach. Nie wiem tylko po co mówi, że pojechał tak opowiadać o wrocławiu;))) w takim celu powinien wysłać jednego z licznych, nudzących się na codzień, pracowników swojego biura. Odpowiedz Link Zgłoś
jurekpy Re: Tak trzymać Panie Prezydencie 28.06.06, 08:38 Z tego co pamiętam Rafał Dutkiewicz wystartuje w wyborach samorządowych jako kandydat niezależny.Dokonania R.Dutkiewicza i jego poprzedników są niepodważalnym dowodem na to,że można sprawnie i konsekwentnie zarządzać dużym miastem mając na uwadze dobro jego mieszkańców a nie partyjne gierki. Warto aby obecność R.Dutkiewicza w Szczecinie zauważył lewicowy elektorat Wrocławia bo w osobie Pana Dutkiewicza mamy super kandydata na kolejną prezydencką kadencję w mieście. Pozdrawiam pana Dutkiewicza,będę na niego głosować. Tak trzymać Panie Prezydencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdanowitch Platforna dumna prężna i zdebilała IP: *.e-wro.net.pl 28.06.06, 13:39 chopaki z PO swiruja za bardzo Chca sobie strzelic w kolano ale caly czas trafiaja sobie w stopę. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: Platforna dumna prężna i zdebilała IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 16:25 Artykuł ten dał świetną odpowiedź dlaczego jacuś nic nie zrobił dla Szczecina jako minister gospodarki, za to kierował każdą wielką inwestycję do Wrocka, ale z niego partyjny gnojek, oby nie został prezydentem Szczecina bo będzie tak samo jak za Maryjana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Czyli do Zurychu tez nie moze przyjechac ?! IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 28.06.06, 17:15 Czyli do Zurychu tez nie moze przyjechac ?! We wszystkich wiekszych miastach Szwajcarii rzadzi od lat lewica ! W swiatowym Zurychu, swiatowej Genewie, Bernie, Bazylei i Lozannie. Czy inteligentna PO w zwiazku z tym bedzie bojkotowala te swiatowe centra gospodarcze i finanasowe. hi, hi... Odpowiedz Link Zgłoś