Dodaj do ulubionych

Ranking najlepszych lekarzy pediatrów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 11:17
Jak w temacie, wpisujcie na listę swoich ulubionych, których polecacie lekarzy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Natalia Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:41
      Pewnie i tak skasują post, ale niech tam. Dla mnie ( a właściwie mojego
      dziecka) najlepszy jest dr Aleksandrowicz z naszego szpitala. Pełen
      profesjonalizm !!!
      • jaremax Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów 29.06.06, 20:50
        dr.Aleksandrowicz.
        • nilats2 Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów 29.06.06, 21:19
          Tylko dr Muszkowa ale nie wiem czy ona jeszcze pracuje.
    • Gość: Qba_jg Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 22:47
      Polecam dr Ewę Pomarańską. Na codzień lekarza CPiA w Karpaczu. Przyjmuje też w
      przychodni Adiuwant w JG, ul. Piłsudskiego
    • mama_kotula Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów 30.06.06, 02:12
      No dobra, muszę polecić - ale proszę nie uznawać tego za nepotyzm, obiektywnie
      uważam, że jest bardzo dobrym pediatrą ;-PP
      Typuję panią ordynator oddziału dziecięcego, Annę Widlińską-Podlachę :)

PS. Dodam jeszcze, że robi najlepszą sałatkę gyros na świecie :DDD i znakomicie
      usypia dzieci :))
    • Gość: Agulka Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.06, 18:37
      JOanna Koralewska
      • ciapek7 Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów 06.07.06, 22:20
        Joanna Koralewska
        • Gość: basha Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.06, 22:05
          Ale nie podajecie nawet miast. Domyślam się że dr Koralewska jest z wrocławia.
          Czy przyjmuje ona gdzieś na nfz?
          • andzia794 Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów 15.07.06, 21:29
            Z Ołtaszyna pani dr Anna Krzyszowska- Kamińska

mama Julci
    • Gość: mama4 Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: 82.177.103.* 17.07.06, 21:42
      Dr Grzegorz Rajca, ma gabinet prywatny przy ul. Zielnej na Psim Polu we
      Wrocławiu. Uratował życie naszemu dziecku i w tym okresie nas ratował od
      załamania psychicznego. Znamy się od 7 lat i nasze dzieci go uwielbiają.
      • Gość: elin Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: 82.160.195.* 29.11.06, 16:06
        Bardzo proszę o informację gdzie we Wrocławiu przyjmuje dr Rajca, nr telefonu
        itp.z góry serdecznie dziekuję...
        elinek7@yahoo.com
      • Gość: mika Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.os1.kn.pl 30.11.06, 16:25
        > Dr Grzegorz Rajca,

Jego tata był znakomitym lekarzem, miło że poszedł w ślady ojca i pomaga
        maluszkom.Chodzi mi o tego p. dr z Jedności Narodowej.
        • Gość: anka Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 10:30
          jego tata mnie leczył jak byłam dzieckiem - kazał mnie zabrać na amen ze żłobka,
          bo inaczej powiedział, nie podejmie się leczenia - na zdrowie mi to wyszło!
    • Gość: Agnieszka Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: 80.48.71.* 06.11.06, 10:17
      Ja również z czystym sumieniem polecam dr Rajcę, który leczy 3 dzieci w mojej
      rodzinie. Fantastyczny człowiek, świetne podejście do dzieci, cierpliwie
      tłumaczy i wyjaśnia wszelkie wątpliwości. Moja córcia go uwielbia.
      • anna11233 Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów 08.11.06, 15:34
        Ojciec tego doktora Rajcy też był pediatrą - leczył mnie i moich braci w dzieciństwie. Uratował zycie mojemu bratu, gdy tez zapadł na bardzo rzadką chorobę. Był wspaniałym człowiekim. Zmarł na raka. Nie znam jego syna, ale jeśli bede miała dzieci to pewnie trafie z imi własnie do niego.
        A mój brat to dziś chodzi stawiac świeczkę na grobie dr rajcy - i zawsze jest tam mnówstwo zniczy.
      • Gość: was Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.magma-net.pl 08.11.06, 21:28
        Dr Grzegorz Rajca jest rzeczywiście świetnym lekarzem, nie tylko dobrym
        pediatrą, ale też bardzo życzliwym i sympatycznym człowiekiem. Nasze dzieci
        bardzo go lubią i my (rodzice)też.
        • dorota2121 Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów 29.12.06, 12:55
          witam prosze mi podac namiary na doktora Rajce z gory dziekuje
          dorota2121@gazeta.pl
          • jovi78 Ja również na pricv poprosze o namiary na doktora. 13.02.07, 20:23
            Rajcę....dziekuję
    • Gość: tata Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 11:45
      dr Waldemar Gołębiowski

pracuje w Klinice Hematologii na Bujwida i w Hospicjum Dziecięcym
    • misia_32 Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów 14.11.06, 18:35
      Witam,
      ja również jak większość osób tego wątku polecam dr Grzegorza Rajcę - chciałoby
      się aby każdy lekarz miał takie podejście do drugiego człowieka.
      • surrow Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów 29.12.06, 12:42
        czy mógłbym prośić naniary na rwronski@poczta.fm
        pozdrawiam
    • Gość: mika Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.os1.kn.pl 30.11.06, 16:22
      Pani dr Ciesielska z Kliniki przy ul. Wrońskiego.
      • Gość: awe Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.generacja.pl 29.12.06, 21:57
        ciesze sie ze ten lekarz jest tak lubiany ale to ze ktos jest sympatyczny nie
        swiadczy o jego wyjatkowosci...czy sie myle?
        • Gość: gosc Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.as.kn.pl 17.05.07, 14:45
          Poproszę namiar na dr Rajcę (jeśli możliwe też adres gdzie przyjmuje). Mój
          adres: malkont2@gazeta.pl
    • Gość: sabina Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.07, 13:29
      Pani doktor Koralewska przyjmuje prywatnie na Ołtaszynie na ulicy Abrahama (
      numeru nie znam).Podobno jest super lekarzem ale u mojego dziecka nie wykryła
      mononukleozy.Pani doktor Anna Krzeszkowska- Kamińska też przyjmuje na
      Ołtaszynie w przychodni na Uczniowskiej na NFZ i jest lekarzem
      rodzinnym.Polecam.To bardzo dobry lekarz i nigdy nie żałuje badań jeśli ma
      wątpliwości.
      • Gość: elin Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: 82.160.195.* 12.02.07, 17:07
        Dr Koralewska bazuje na opinii z dawnych czasów. Na dzień dzisiejszy interesuje
        ją jedynie ilość pacjentów, co niestety nie idzie w parze z jakością
        świadczonych przez nią usług. Nie polecam...Nie dostrzegła elementarnych rzeczy
        u naszego Maluszka...:-((
    • sufenta Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów 21.01.07, 21:24
      Ja dopisuję dr Pejcza-leczy mojego synka,dzieci w rodzinie i dzieci znajomych. Doświadczony,opanowany,ma podejście do dzieci,nie przesadza z lekami.Ordynator oddz. dziecięcego w Trzebnicy
      • neoaferatu Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów 16.02.07, 13:49
        Dra Pejcza wezwałam kiedyś do córeczki - noworodka, bo wypisali ja z porodówki z
        katarem i zaczeła mi w domu kaszleć. Dr Pejcz był bardzo sympatyczny i często
        powtarzał że wszystko będzie dobrze. Zmierzył córeczce temperaturę i
        stwierdziwszy gorączkę zalecił mi podawanie co drugie karmienie ziółek zamiast
        piersi oraz kazał mi brać wit. C. Powiedział że kaszel zmieni się na mokry,
        dziecko pokaszle i córeczka szybko wyzdrowieje i że nic więcej nie trzeba robić
        żadnych badań wszystko jest ok. Ja prosiłam go żeby mi powiedział raczej co
        zrobić gdyby było gorzej. Powiedział że dziecko zacznie szybko oddychać ale był
        zmęczony moimi pytaniami. Ja byłam zaniepokojona bo to było moje pierwsze
        dziecko i nie znałam się ani na dzieciach ani na ich chorobach. Jak tylko
        wyszedł pobiegłam nasłuchiwać jak szybko oddycha moje dziecko, ale wydawało mi
        się że ona już szybko oddycha! Poza tym jak miałam zmierzyć kiedy będzie
        szybciej? Mąż był zadowolony a ja zaniepokokojona, bo wydawało mi się, że moje
        dziecko nie jest bezpieczne chociaż nie wiedziałam dlaczego. Córeczka kaszlała
        coraz więcej na mokro ale ten kaszel wcale mnie nie cieszył i wezwałam
        pogotowie. Lekarz z pogotowia zbadał moją córeczkę i stwierdził że dziecko ma
        rozwiniete obustronne zapalenie płuc i moze się udusić w każdej chwili -
        określił jego stan jako ciezki i był oburzony postępowaniem dra Pejcza który
        kaszlacego noworodka z gorączka nie skierował do szpitala chociaż na badania.
        Dziecko zostało natychmiast przewiezione do szpitala i po kilku godzinach
        przekazane na reanimację z powodu niewydolnosci oddechowej. Normalni rzetelni
        uczciwi lekarze uratowali życie mojemu dziecku i obecnie córka jest zupełnie
        zdrowa. Nigdy nie zapomnę doktora Pejcza i jego sympatycznego, bardzo
        sympatycznego uśmiechu i olbrzymiego optymizmu. Ja byłam zupełnie zieloną na
        szczęście czujną matką. Optymizm i sympatyczność to nie wszystko trzeba być
        jeszcze lekarzem.
    • luasa Re: Oborniki Śl.!!!! 22.01.07, 18:59
      A może ktoś zna pediatrę dobrego z Obornik (zależy mi żeby jeździł na wizyty
      domowe).
    • Gość: beata Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 08:51
      dr Ramzi ze Srody Sląskiej !!!! polecam gorąco
    • Gość: mag Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: 89.200.212.* 27.02.07, 23:43
      Proszę o namiary na dr Grzegorza Rajcę.Z góry dziekuję.
      mag.leo@onet.eu
    • Gość: agn Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.wroclaw.mm.pl 15.05.07, 22:37
      dr Joanna Puławska
    • Gość: ania Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.ha.pwr.wroc.pl 18.05.07, 18:22
      Moge też prosić o namary na Dr Grzegorza Rajca annajucha@o2.pl
    • Gość: ala Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: 212.2.100.* 23.05.07, 11:26
      czy ktoś zna dr Agatę Skalską, czy to dobry pediatra?
    • Gość: Koralewska-NIE Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 14:10
      Po 13 miesiącach opieki nad naszym dzieckiem- Stanowczo odradzam !
      Pani Koralewska to pediatra dla dzieci zdrowych, wizytka pitu, pitu, kasa i
      kolejny frajer, który nabrał się na przereklamowaną Panią doktor, która jest
      znudzona/wypalona profesją .

Kwalifikacje/doświadczenie – może ma, ale u mojej córki nie wykryła np.
      trzydniówki, władowała dziecku antybiotyk, gdy po trzech dniach pojawiła się
      wysypka, kazała przyjechać ponownie. Podczas drugiej wizyty stwierdziła że
      dziecko ma powiększone węzły chłonne i że jest to trzydniówka.
      Dlaczego nie sprawdziła węzłów wcześniej?? Bo w między czasie odebrała z dwa
      telefony no i przerwała badanie żeby wcisnąć domofon. Dla mnie skandal !!!
      dodatkowo druga wizyta to wynik jej błędnej diagnozy i nie powinna nas kasować
      tylko przeprosić, ale nie Pani Koralewska skasowała 60 zł jak by jej się
      należało!

Konsultacje telefoniczne – nie łudźcie się że odbierze od Was telefon z prośbą
      o konsultacje. Nie mam na myśli godz. nocnych. Jeżeli nie jest to czas wizyt w
      gabinecie to nie ma szans! Ludzie dzwonią w godz. otwarcia gabinetu bo jest to
      jedyna szansa na uzyskanie od niej porady wówczas przerywa badanie dziecka
      starszego, jeżeli bada noworodka to słyszy się głos rodzica „proszę zadzwonić
      za 10 min Pani Dr bada”. Nie wiem szkoda jej kasy na pielęgniarkę, która
      odbierze telefon ustali termin wizyty wstępnie pomoże. Porażka organizacyjna.

Wizyty domowe – brak szans! Nawet jeżeli przez 11 miesięcy jesteśmy/byliśmy jej
      klientami to miło by było gdyby Pani Koralewska w pilnych sytuacjach
      podjechała. Oj nie! Trzeba z chorym dzieckiem jechać do niej i siedzieć w
      poczekalni z innymi (my akurat trafiliśmy na jakiś poślizg czasowy 1,5 h
      czekania). A z chorym dzieckiem nie wiadomo co zrobić czy wychodzić na zimnice
      i wracać do domu, czy czekać w poczekalni w towarzystwie innych chorych dzieci.
      Nie wiem tylko po co Pani Koralewska wywiesiła cennik, w którym napisała ze
      wizyta domowa kosztuje 100 zł.

Ktoś na tym forum bronił Panią Koralewską, że jest gaduła. Jeżeli chce pogadać
      nie ma sprawy nich wizyta trwa 40 min. a nie 20 z jej poganianiem. Na innym
      forum dziewczyna opisywała że malutkie dziecko ubierała w poczekalni bo ją
      lekarka wyprosiła i kazała ubrać dziecko w poczekalni- wiecie co wierzę w to!
      Uważam że 20 min. na małe dziecko to bardzo mało.
      Ona kiedyś powiedziała, że lubi jak zaangażowani są oboje z rodziców. Po 13
      miesiącach wiem dlaczego – bo jest szybciej. Mamusia ubierze dziecko, tatuś
      poda książeczkę, mamusia zapłaci, tatuś otworzy drzwi – dowidzenia Państwu 
      Kto tam czeka Karolinka….

Polecam Pana Dr Marka Michalskiego pediatra.gong.pl/ przyjeżdża do domu
      (wizyta kosztuje100 zł). Bardzo dokładnie i długo bada dziecko. Ponadto nie
      miałam problemu z dodzwonieniem się do niego i ustaleniem terminu wizyty, on
      wstępnie zalecił co można zrobić do jego przyjazdu.
      • Gość: klin Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 19:42
        Dr Ewa Kokocińska - zawsze dostępna po godzinach pracy w ramach NFZ praktykuje
        prywatnie.

W ramach NFZ przyjmuje w NZOZ PRIMA-MED , ul. Daszyńskiego 27
        32 23 561

polecam.
      • Gość: anka Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 09:33
        co do Michalskiego - nie wiem jakim jest lekarzem, ale mam bardzo złe
        wspomnienia kiedy mój wcześniak leżał u niego na oddziale z zapaleniem płuc a ja
        nie mogłam się niczego dowiedzieć, a na moje pytanie o informacje zawarte w
        karcie informacyjnej, która wisi na łóżku dowiedziałam się, że ona jest dla
        lekarza, a nie dla mnie! mój mąż kończył wtedy medycynę i gdyby nie łacińska
        informacja o podejrzeniu wylewu do nadnerczy, pewnie nikt by nas o tym nie
        poinformował, bo cały czas byliśmy zbywani! a już zupełnym kuriozum był fakt, ze
        lekarz prowadzący nie mógł nam udzielić żadnych informacji o dziecku - bo pan
        ordynator ZABRONIł - I KAZAł ZASIęGAć INFORMACJI TYLKO U SIEBIE!
      • Gość: luk Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: 137.191.225.* 18.08.07, 21:48
        Widze ze jak lekarz w dupe wlazi i jest na zawolanie to jest OK

W Anglii za 100 funtow nikt nie przyjedzie do dziecka ktore ma
        katarek

PozdrO!
    • Gość: rodzic Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.am.wroc.pl 08.08.07, 11:13
      dr.Pokorna-Kałwak Dagmara
      wspaniały,uczynny człowiek i świetny specjalista
      przychodnia Wrocław ul.Syrokomli
      • Gość: Normalna Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 13:30
        Czemu sa tu wymieniani tylko mniej znani lub stanowczo
        przereklamowani pediatrzy prywatni a nikt nie widzi rzetelnie i na
        co dzien ciezko pracujacych pediatrow ktorych jest we Wroclawiu i w
        przychodniach i w szpitalach nie malo....
        • Gość: anka Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 09:26
          ależ ci wszyscy wymienieni pracują albo wiele lat pracowali w szpitalach i
          poradniach - nie wzięli się z księżyca, zapewniam... a co do nieznanych lekarzy
          z przychodni - do dziś nie zapomnę, jak do zwykłego kataru mojego 1,5 rocznego
          synka nie chciałam zawracać głowy zaprzyjaźnionemu neonatologowi i poszłam do
          przychodni - wszystkie zalecenia były dokładnie odwrotne niż dawał mi zwykle mój
          lekarz! łącznie z tym, ze przepisano mu lek wykrztuśny, który podaje się
          dzieciom od 5-go roku życia, a mój syn miał bezwzględny zakaz przyjmowania leków
          wykrztuśnych (wcześniak, urodzony z niewydolnością oddechową itp., itd..).
          Oczywiście leczyłam go tak jak zwykle, a przychodnia przydała się tylko do
          osłuchania dziecka i stwierdzenia, ze nie ma zapalenia płuc czy też oskrzeli.
          Gdybym leczyła go wg zaleceń przychodnianej lekarki, aż strach pomyśleć ile by
          to trwało i czym by się to skończyło...
          • Gość: Normalna Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 12:10
            A czy zaprzyjazniony neonatolog nie powiedzial ci, ze
            leki "wykrztusne" np Mucosolvan sa podawane w formie dozylnej
            wlasnie wczesniakom z niewydolnoscia oddechowa i to zaraz po
            urodzeniu? ( mam to wpisane w karcie informacyjnej!) Teraz wszystkie
            matki wiedza lepiej niz lekarze co i jak nalezy podawac, to ze w
            ulotce leku jest napisane ze od 5-go roku, nie znaczy ze nie mozna
            podac go wczesniej, lekarz umie korygowac dawki i wie co robi, a
            wlasnie ci przereklamowani zaczynaja zawsze od "a co to za
            weterynarz leczyl pani dziecko", przeczytaj dokladnie dlugi post
            powyzej o noworodku z zapaleniem pluc i anonimowych ,rzetelnych
            lekarzach. Niestety wielokrotnie spotkalam sie z nierzetelnoscia
            tych prywatnych, ktorz plota glupoty byle zatrzymac i pacjenta i
            kase. Zycze zdrowka!
            • Gość: anka Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 13:24
              ten prywatny leczył moje dziecko za darmo, również dzięki niemu zyje i mimo
              urodzenia 3 miesiące przed terminem jest w zasadzie zdrowe, cała akcja działa
              się ponad 10 lat temu, a wtedy przeżywało jakieś 10% tak wcześnie urodzonych
              dzieci. nie jestem z tych co wiedzą lepiej niż lekarz, ale skoro stosowany przez
              mojego lekarza wielokrotnie sposób postępowania prowadził do szybkiego
              wyleczenia najczęściej bez stosowania leków wykrztuśnych i antybiotyków, to nie
              dziw się, że wolałam nie stosować się do kompletnie odwrotnych zaleceń niż te,
              które wcześniej zadziałały ok. ( Dziwne że zapisano mojemu dziecku mukolinę, a
              zabroniono podać rutinoscorbin - bo za małe!) Co do przepisanych leków -
              ponieważ leczyłam wcześniej dziecko prywatnie, a nie w przychodni, karta
              informacyjna była prawie pusta - a lekarka, która nas przyjmowała nie zadała
              sobie trudu, żeby zrobić jakikolwiek wywiad - w końcu to tylko katar, prawda?
              Nauczyła mnie ta historia natomiast jednego - jeśli tylko jest to możliwe
              zasięgam opinii lub leczę siebie i dzieci u lekarza, którego znam i któremu
              ufam. No i sama mówię o wszystkim co może mieć związek z leczeniem lub mi się
              wydaje, ze może mieć związek - lepiej powiedzieć za dużo niż za mało.
              • Gość: normalna Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 14:31
                Mukoline mozna podac, rutinoscorbin w tabletkach byl skonstruowany
                dla doroslych, ale mozna go podzielic, teraz jest w syropie dla
                dzieci,natomiast zawsze zastanawia mnie zalecenie niektorych
                pediatrow zeby goraczkujacym dzieciom podac czopek z pyralginy ktora
                wg farmakologii jest dla dzieci niedozwolona bo bardzo toksyczna, do
                tego dawka w czopku jest olbrzymia a podzielenie krzywego czopka
                mija sie z celem. Co do zaufania masz racje, ale mysle ze jest wielu
                lekarzy ktorym mozna ufac.Przezywalnosc wczesniakow 10 lat
                temu,dzieki oddzialom intensywnej terapii byla wieksza niz 10 %
                • Gość: anka Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 15:09
                  rok 1993, wcześniak 28tyg ciąży, płec męska - sprawdź jaka była ta
                  przeżywalność, bo o tych 10% słyszałam, jak leżał na intensywnej terapii po
                  urodzeniu od neonatologa...
                  co do Twoich wywodów - naprawdę nie zjadłaś wszystkich rozumów, jak Ci się
                  wydaje... wychowałam trójkę dzieci i co do ich leczenia - mam swoje sprawdzone
                  metody, a dzieci nie są chorowite, chociaż chodziły i do żłobków i do
                  przedszkoli, rzadko kończyło się na antybiotyku, chociaż często chodziły
                  usmarkane tygodniami, ale były to tylko zwykłe przeziębienia... co do pyralginy
                  - zdarzało mi się ja podać w ostateczności kiedy już nic nie pomagało na zbicie
                  wysokiej gorączki - ani leki, ani kąpiele w letniej wodzie, a temperatura rosła
                  niebezpiecznie wysoko..
                  medycyna uczy pokory - każdy pacjent może inaczej przechodzić chorobę, inaczej
                  reagować na leki itd.... dlatego więcej pokory życzę, a jak będziesz już matką z
                  doświadczeniem, to może zrozumiesz, ze lepiej znasz swoje dziecko niż
                  przypadkowy pediatra z przychodni - ba każde dziecko jest inne a niuanse w jego
                  zachowaniu łatwiej dostrzeże mama niz obcy - i dlatego lekarz powinien
                  współdziałać z rodzicami w procesie leczenia, a nie traktować nas jak osoby
                  trzecie, co zdarza się i w przychodniach i u lekarzy prywatnie praktykujących
                  pozdrawiam
                • Gość: Iga Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 22:23
                  Pyralginy nie podaje się na deser tylko wtedy gdy inne leki zawodzą.
                  Dawkę można dobrać do wieku dziecka - po prostu muszą być zrobione w
                  aptece i już.
            • Gość: luk Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: 137.191.225.* 18.08.07, 21:51
              Dokladnie

Polski pacjent zawsze wie lepiej, nawet w Anglii. Zawsze najwiecej
              pretensji i wymadrzania sie. Ufff

• Gość: ola dr Irena Leśniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 22:13
      niestety nie wiem gdzie teraz przyjmuje. Kiedyś pracowała na
      Ulanowskiego. Miała też prywatny gabinet na ul. Zawiszy Czarnego.
      Wspaniały, troskliwy lekarz i człowiek
    • Gość: gosc dr Jerzy Wojciech Janowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 00:24
      Kiedys pracowal w Szpitalu Wojskowym na Weigla, rewelacyjny lekarz.
    • joannaceglarek Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów 23.08.07, 21:45
      poprosze o namiary na dr Rajcę: joannaceglarek@interia.pl

Ja polecam swoją panią doktor z przychodni na Sądowej
    • Gość: anka1 Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.wssk.wroc.pl 20.09.07, 20:49
      Nic nie widzęo Pani dr Marciniak Urszuli z Ołtaszyna a ja bym
      właśńie ją poleciła
    • Gość: Beba Re: Ranking najlepszych lekarzy pediatrów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 08:56
      dr Asia Iwankiewicz jest fantastyczna , pełen profesjonalizm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka