Dodaj do ulubionych

Kardiolog dobry we Wrocku- pomozcie- pilne

IP: *.centertel.pl 30.06.06, 00:46
Bardzo prosze o namiary na dobrego kardiola we Wroclawiu. Jest nam bardzo
potrzebny bo moj 30 letni maz ma zle wyniki badan ekg :-((
Czekam niecierpliwie na info. Jesli mozna to z numerem tel.
Bardzo dziekuje!
Zona- Joanna
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Kardiolog dobry we Wrocku- pomozcie- pilne IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.06.06, 09:04
      Z tego co wiem Wrocław nie jest w kardiologii zbyt mocny. Jedźcie lepiej do
      Zabrza, albo Warszawy.
    • Gość: toja Re: Kardiolog dobry we Wrocku- pomozcie- pilne IP: *.biol.uni.wroc.pl 30.06.06, 16:00
      Pani dr Sobkowicz, 3212019
      Pozdrawiam
    • Gość: L Re: Kardiolog dobry we Wrocku- pomozcie- pilne IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.06, 11:47
      Ja bym spróbowała na Nowowiejskiej, pro corde czy jakoś tak sie to nazywa. Mój
      ojciec miał tam gruntowną diagnostykę i to na nfz, a usługa była naprawdę w
      porzadku. Jak sie okaże, że to rzczywiście jakieś bardzo poważne rzeczy np. do
      operacji to dopiero mnożna myśleć czy we Wrocławiu czy gdzie indziej. Jedno czy
      dwa złe ekg to nie koniec świata, sama też takie kiedyś miewałam, żyję mam się
      dobrze, nie potrzebuję kardiologa.
      • Gość: gosia Re: Kardiolog dobry we Wrocku- pomozcie- pilne IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 05.07.06, 10:08
        ja proponuje dokt. Telichowskiego - moj kuzyn jest pod jego opieka i wczoraj
        mial operacje i wszystko jest w jak najlepszym porzadku! Z tego co wiem to na
        pewno pracuje w Szpiatlu Klinicznym we Wrocławiu przy ul. Weigla! Pozdrawiam i
        życze zdrówka!!!
        • Gość: wyspa81 Re: Kardiolog dobry we Wrocku- pomozcie- pilne IP: *.chello.pl 23.08.06, 23:34
          dolnoslaskie centrum chorób serca MEDINET ul.kamieńskiego
    • alko77 Re: Kardiolog dobry we Wrocku- pomozcie- pilne 31.08.06, 17:53
      Prof.Molęda (Molenda?)przyjmuje w specjalitycznej przychodni na Róży Wiatrów,
      niestety nie mam nr telefonu.Drogi,ale prawdziwej klasy fachowiec - celne
      diagnozy.Wyleczył 3 lata temu babcie mojego męża, której nie dawano juz szans-
      zyje i ma sie świetnie, jest pod jego stała opieką
    • Gość: Georg dr n.med.Jerzy Śpikowski - polecam IP: 156.17.170.* 01.09.06, 11:58
      Polecam dr n.med.Jerzego Śpikowskiego. Pracuje w Oddziale Kardiologicznym
      Szpitala przy ul.Kamieńskiego. Bardzo dobry lekarz, specjalista kardiolog i
      zabiegowiec. Wykonuje koronarografie i wszczepia rozruszniki serca. Prowadzi
      również prywatną praktykę. Gorąco polecam. Telefon kontakowy: 0692-406-959

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka