kurczepieczone7 05.07.06, 13:43 Mam pytanie do wszystkich przedsiębiorców na temat księgowościa elektronicznej... To podobno najtańsza i najprostsza w obsłudze usługa na rynku. Czy ktoś z was jej używa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Księgowość internetowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 23:48 Taką ksiegowość praktycznie prowadzi sie samodzielnie, portal tylko udostępnia narzędzie (program) i przechowuje dane. Kiedyś była firma iCentrum, która proponowala tego typu uslugi. Niestety, splajtowała... Nie lepiej w normalnym biurze rachunkowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Firanka Re: Księgowość internetowa IP: *.finemedia.pl 06.07.06, 08:30 Ja korzystam z www.ifirma.pl/ od kilku miesiecy i sobie chwale. Pomoc przez telefon lub GG i nie robia zadnych fochow ani problemow. Na poczatku strasznie namieszalam w srodkach trwalych, ale pomogli mi wszystko odkrecic. Cena korzystna. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrgoryZ Re: Księgowość internetowa IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.14, 19:15 Też korzystam obecnie z www.ifirma.pl/ i jestem bardzo zadowolony, bo wszystko działa jak w zegarku. Szczególnie pomocne jest to, że jeżeli coś się dzieje to zawsze masz do kogo zadzwonić i naprawdę starają się pomóc. Mój przyjaciel korzysta z superksiegowa.pl/ i też sobie chwali. To po prostu bardzo wygodne i oszczędne narzędzia. Odpowiedz Link Zgłoś