Dodaj do ulubionych

Nalepkowy biznes na rejestracjach

09.07.06, 23:19
Pan Czuryło mimo, że pracuje w urzędzie, to myli się - tablice nie są
dokumentem państwowym. Był na ten temat conajmniej jeden wyrok SN. Wiem stąd,
że kiedyś jak ukradli mi tablice to Policjanci zastanawiali się, czy to
przestępstwo czy też wykroczenie. Wyszło na to że wykroczenie bo tablice nie
są dokumentem i warte poniżej 250 zł.
Obserwuj wątek
    • Gość: zigi Re: Nalepkowy biznes na rejestracjach IP: *.kom / *.os1.kn.pl 09.07.06, 23:47
      ciekawe czy Giertych już sobie kupił nalepki
      • uhu_an Re: Nalepkowy biznes na rejestracjach 10.07.06, 00:49
        predzej klapki na oczy
      • frant3 Re: Nalepkowy biznes na rejestracjach 10.07.06, 07:23
        Gość portalu: zigi napisał(a):
        > ciekawe czy Giertych już sobie kupił nalepki

On, prawdziwy patryjota, napewno jeździ w biało-czerwonych.
        A ja też bym wolał biało-czerwone, gdybym miał samochód. Póki co pożyczam od ojca rower.

--
        Frant - humor, satyra, krytyka
        • jola_dywity1 Przydała by się większości nalepka "MAM MÓZG" 10.07.06, 08:18
          Jest to pewnik!!
          • Gość: aga Re: Przydała by się większości nalepka "MAM MÓZG" IP: *.chello.pl 10.07.06, 08:36
            ale po co? przecież to już widać po naklejakch. alternatywa rozłączna: mam mózg
            albo tępo manifestuję swoją ksenofobię i antyeuropejskość.
            pozdrawiam
            • Gość: Jazzek Re: Przydała by się większości nalepka "MAM MÓZG" IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 10.07.06, 09:39
              Po naklejkach widzę inną alternatywę: mam mózg (i w dupie wszelkie naklejki
              tablice), albo traktuję to jako element walki o europejskość lub przeciw niej.
              Szczerze mówiąc, nie jestem w stanie pojąć motywacji ludzi, którzy zalepiają
              polską flagę tylko dlatego, że inni swojej flagi nie mają. Co innego powód
              praktyczny: gdy się mija granicę Schengenu - wtedy brak gwiazdek to sprawa
              dłuższej kolejki.
              • Gość: beznaklejki Re: Przydała by się większości nalepka "MAM MÓZG" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 11:52
                Ależ to jest z powodów praktycznych!!!!!!!!!!!
                Po co płacić za gpłupotę urzędasów,
                którzy co chwilę każa wymieniać tablice.
                Ciekawe kto na tym zarobi - paru cwaniaków
                produkujących tablice + moze troche państwo
                A tak jest ruch w interesie,
                urzędnicy są potrzebni
                a tanie państwo (buhahahahah) diabli wzięli
                Będzie się jeździć na naklejkach tak długo jak sie da
                a potem sięzobaczy...
                • Gość: NIE dla UE Idioci! Ja zakleje unijne gwiazdki polska flaga! IP: *.compi.net.pl 10.07.06, 12:53
                  To kolejny przyklad skrajnego zidiocenia naszego spoleczenstwa.
                  • Gość: rozśmieszony Naklej je sobie też na drzwiach izolatki... IP: *.152.3.62. / 212.244.90.* 10.07.06, 12:59
                • yavorius Re: Przydała by się większości nalepka "MAM MÓZG" 10.07.06, 14:22
                  Kiedy Ci ktoś kazał wymieniać tablice?
                  • Gość: je.oleg Re:Kazali zmienić IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 11.07.06, 13:39
                    Musiałem zmienić tablice i ZAPŁACIĆ. W dowodzie rej. skończyły się miejsca na
                    wpisy po przeglądach. Miałem czarne tablice całkiem dobre. Urzędnikowi się nie
                    podobały bo muszą być "idealne". Nie chcieli dać nowej tekturki pt "dowód
                    rejetracyjny" i klops. Pewnie było jakieś wyjście aby nie płacić prawie 200 zł.
                    NIE MIAŁEM CZASU NA GŁUPIE PRZEPYCHANKI I PODDAŁEM SIĘ. Wrocław
                • mary_ann panika w Urzędach 10.07.06, 15:28
                  ... no, bo być może nie będzie ekstra biznesu przy okazji wymiany tablic:-)))
                  Ale już coś panowie urzędnicy wymyślą, spokojna głowa...:-))
              • ppo Re: Przydała by się większości nalepka "MAM MÓZG" 10.07.06, 13:45
                >gdy się mija granicę Schengenu - wtedy brak gwiazdek to sprawa
                > dłuższej kolejki.
                Nieprawda! Rok temu jechałem z Włoch do Austrii na starych (czarnych!) polskich
                tablicach i nawet nie zwolniłem. Zorientowałm się, że jestem w Austrii dopiero
                jak zobaczyłem drogowskazy opisane po niemiecku. Po obszarze Schengen może się
                poruszać swobodnie obywatel DOWOLNEGO państwa! Jest to jeden z punktów tego
                traktatu. Jeśli chodzi o granice tego obszaru (np. Słowacja/Austria), to mija
                się ją identycznie, jak granice Polska/Słowacja. Zatrzymujesz się na minutę,
                pokazujesz dowód i jedziesz. A na granicy Słowenia/Włochy, to tylko zwolniłem
                przed budką celnika, a on usmiechnął się i machnął, żebym jechał. Sorry, ale
                jak się jeździ w dresie i klapkach, to się stoi na każdej granicy. Jeśli
                wyglądasz normalnie (nawet nie superbogato- poprostu zwyczajnie, jak turysta)
                to każdy przyjmuje cię z uśmiechem i nie robi żadnych trudności. Przekraczałem
                w życiu kilkadziesiąt granic i na ŻADNEJ! nie miałem problemów. Najpewniej
                dlatego, że nie wyglądam "na polaka" (takiego przez małe p). BTW- wypadałoby
                się choć umieć przywitać w języku kraju, do którego jedziesz- to też pomaga.
                • Gość: Ober Doskonaly Pomysl z zaklejaniem tych flag brawo UE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 14:34
          • Gość: Vanadium A tobie by sie przydalo mniej wolnego czasu... IP: *.umcs.lublin.pl 10.07.06, 09:25
          • ozby to się akurat da poznać bez naleki, choć jak tak 10.07.06, 11:27
            bardzo się czujesz niedoceniona to zainwestuj w drukarkę i papier
            samoprzylepny, pewnie na szerokim czole taki znaczek będzie się ekstra
            prezentował
          • Gość: libero Re: Przydała by się większości nalepka "MAM MÓZG" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 12:38
            Joleczko - sądząc po twojch wypowiedziach na temat twojego wodzusia -
            skazanaego Andrzeja L.i jego chlewicowej bandy -samabrona - taka laklejeczka
            przydałaby się tobie. Po twoich wypowiedziach nie widać byś miała mózg , lub
            jeśli go masz choć w sladowych ilościach, to żebyś te szczątki wykorzystywała.
            Doskonale pasuje do ciebie to co powiedziała o Kartezjuszu pewna gwiazdeczka z
            Hollywoodu - " On nie miał racji , ja nie myślę a przecież jestem ..."
            Tak wię Joleka - lepiej zamilcz..
          • maqoofka Jolci by się przydał mózg zamiast nalepki :DDD 10.07.06, 13:55
            niestety, nie wynaleziono dotąd myślacych nalepek :DDD
          • Gość: Henryk 56 Re: Przydała by się większości nalepka "MAM MÓZG" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 14:34
            O oo !Nalepka takze na mózg.Debilizm z kretynizmem nie zna granic.Czy jak
            chlejecie na Trafalgar Squer to was nie rozpoznają,nie da rady zrzucic na
            ruskich bo oni śpią w Hiltonie.Poznają was po złotych łańcuchach i umcyk,umcyk
            z głośnika samochodowego.Hej.
        • Gość: Bartek Re: Nie udał się biznes na nowych tablicach ! IP: *.magma-net.pl 10.07.06, 09:11
          Jednak nie mam zamiaru zaklejać polskiej flagi, dopóki ktoś mnie
          nie zmusi. Co tydzień jestem w Niemczech i nikomu tam nie
          przeszkadza znaczek polskiej flagi.
          Zresztą każdy, kto oglądał mundial może się od Niemców uczyć,
          jak szanować, a nawet adorować barwy narodowe.
          Nawet Michnik nie zarzuci Niemcom braku europejskości, co często
          czyni wobec słabej POlski.
          Słabej, po 60 latach rządów żydokomuny.
      • kurczeblade.pl co na to Giertych 10.07.06, 12:36
        hehehe, Giertych et consortes dostaną szału...

www.kurczeblade.pl
    • Gość: q Super, też sobie kupię, dzięki za informację ! IP: *.toya.net.pl 10.07.06, 00:36
      Tylko niestety przy kontroli od razu widać kiedy była rejestracja i jakie
      powinny być tablice. A szkoda !
      • uhu_an Re: Super, też sobie kupię, dzięki za informację 10.07.06, 00:51
        W Holandii też to przerabiali z tymze.....naklejki rozprowadzaly urzedy i
        wszystko bylo ok.
        • rafi13 Re: Super, też sobie kupię, dzięki za informację 10.07.06, 01:05
          A to jest Polska.
          Tepy biurokrata wygraza ze to dokument panstwowy!
          Szczyt absurdu.
      • Gość: aga Re: Super, też sobie kupię, dzięki za informację IP: *.chello.pl 10.07.06, 08:34
        data rejestracji nie ma znaczenia, tablice można wymienić później (jak ktoś np.
        zgubi albo chce zamanifestować swoje poglądy).
      • Gość: je.oleg Re: Super, też sobie kupię, dzięki za informację IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 11.07.06, 13:22
        Jest jeszcze naklejka na szybie, i w dowodzie rejestracyjnym tych nie podmienisz!!!
    • Gość: ja Re: chyba artyuł nie do końca prawdziwy... IP: 217.144.223.* 10.07.06, 00:40
      patrz link:
      www.allegro.pl/search.php?closed=1&string=naklejki+UE
      • Gość: selat ...rzekłbym - kłamliwy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 00:59
        • Gość: gość Re: ...jeśli w Gazecie Wyborczej, to kłamliwy! IP: *.magma-net.pl 10.07.06, 09:15
          Na 97%.
          • Gość: Robert Wilk. Ale WIOCHA !!! IP: 195.177.83.* 10.07.06, 13:25
            W promocji wiochy GW jest niedopobicia!!!!
            Naklejka na tablicę. Co za wieś....
            Wyobrażacie sobie gościa który wywala stówę na nowe tablice,
            tylko po to żeby mieć gwiazdeczki? To czub jakiś chyba...
            A czterech gości drukujacych naklejki? Faktyczne mogą ożywić gospodarkę.
            Podobnie jak ten co robił bransoletki "Spiep...dziadu".
            Też miał być na to boom. Sprzedał coś parę stetek.
    • Gość: Aguares Re: Nalepkowy biznes na rejestracjach IP: *.aster.pl 10.07.06, 00:45
      ie bardzo rozumiem po jaka nagła cholere mam kupowac nowe blachy i bezalowac za
      nie 100 zyla????? państwo rznie nas kierowców w dupe bez mydła i jeszcze ma
      czelnosc taki gnój straszyc ludzi???? ..powinny byc tego typu naklejki do
      kupienia w kazdym wydziale komunikacji a nie zmuszanie ludzi którzy regneli
      brykczki przed 1 maja br. to nastepnych opłat...złodziejstwo jak za fucking
      komuny!!!!! .. polske..złodziejski pie..ny kraj...nienawidze go!!!!!!!!!
      Obywatelu..nie kradnij...rzad nie znosi konkurencji..qwy ..e!!!!
      • Gość: m A kto Ci kaze zmieniac rejectracje? IP: *.swipnet.se 10.07.06, 00:49
        A kto Ci kaze zmieniac rejectracje? Przeciez czytales, ze stare sa nadal wazne!
        To o co chodzi?
        • Gość: Zenon Słaby Re: A kto Ci kaze zmieniac rejectracje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 01:57
          Chodzi mu o to, że wszystko jest do dupy i nienawidzi tego kraju. A z jakiego
          powodu to już nieistotne.
          • Gość: gość Re: A kto Ci kaze zmieniac rejectracje? IP: *.magma-net.pl 10.07.06, 09:19
            "Chodzi mu o to, że wszystko jest do dupy i nienawidzi tego kraju. A z jakiego
            powodu to już nieistotne."

Prawie wszystko, co zostało po żydokomunie jest do dupy,
            a nawet są tacy nieliczni, którzy nienawidzą tego kraju.
            Tylko co oni tu robią jeszcze? Granice przecież otwarte.
    • Gość: Jan to bzdura nikt tych naklejek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 00:50
      nie kupuje - to wymysł antypolskiej wyborczej...
      • Gość: gość Re: to bzdura nikt tych naklejek nie potrzebuje IP: *.magma-net.pl 10.07.06, 09:26
        Goście z Gazety Wyborczej już patrzeć nie mogą na polskie
        barwy narodowe.
        Długo wciskali kit o braku europejskości,tam gdzie patriotyzm
        i szacunek dla flagi narodowej.
        Po mundialu, cały wysiłek zmarnowany, chyba, że Gazecie uda się
        przekonać, że Niemcom, Francuzom, Włochom brak europejskości.
        • ozby Re: to bzdura nikt tych naklejek nie potrzebuje 10.07.06, 11:40
          Kolgo, brak patriotyzmu to można na razie zarzucić tylko tam gdzie zamist
          Polski liczy się jakaś IV RP. Nie ważne, że rozpirzamy Polske, ważne,że nasz
          projekt IV RP zyskuje.
          Nic dziwnego, że ludzie chcą się wypisać z tych barw.
          Najgorszy antypatriotym polaga na zawłaszeniu sobie symboli narodowych i
          patrioryzmu i pociągnięciu ich za soba na dno. Co nie udało się wrogom, uda się
          przyjaciołom i naszym przywódcom.
          Dwóch kaczorów potrafi oskubać orła na cacy w dwa - trzy lata.
      • ozby Re: to bzdura nikt tych naklejek 10.07.06, 11:29
        masz pan rację, gdyby były takie za herbem IV rzeszypospolitej to by szły
        dopiero
      • Gość: bq Re: to bzdura nikt tych naklejek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 12:23
        To zerknij sobie na Allego, jaki jest popyt. Może to Cie przekona. Chociaż
        myślę, że prędzej twój genialny tok rozumowania doprowadzi Cię do wniosku, że
        Allegro to też antypolski spisek żydo-gejo-masonów. powodzenia
    • Gość: Felicjan Czy sa naklejki o kartoflach, draniaich ktore IP: *.in-addr.btopenworld.com 10.07.06, 00:54
      chca rzadzic Polska? Kto sprzedaje jakies antyrzadowe naklejki w internecie?
      Widzialem zilta wanienna kaczuszke przekreslona na czerwono, ale jest ona zbyt
      infantylna. Poszukuje porzadnej nalepy anykaczystowskiej, antygiertychowskiej
      lub jakiejkolwiek innej antyrzadowej.
    • Gość: Donald_Dusk Kurdę, GW jest po prostu antypolska!Oświeciło mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 00:57
      • Gość: woda z mlekiem Re: Kurdę, GW jest po prostu antypolska!Oświeciło? IP: 132.170.7.* 10.07.06, 03:32
        "Donaldzie" - oswiecilo Cie? Czyzby glos Oyca Rydzyka,
        a moze osobisty udzial w zlocie czarownic na Jasnej
        Gorze? Sciagnij juz z glowki moherowy berecik
        i przyloz kostke lodu na zbytnio rozpalone
        czolo... przyda sie!
        • Gość: gość Re: GW jest antypolska? Nie, to Niemcy nie-europej IP: *.magma-net.pl 10.07.06, 09:30
          Tak samo jak Francja i Włochy, którzy takie przywiązanie okazali
          di narodowych barw.
          Naprwdę to tylko Gazeta Wyborcza jest euroPejska.
    • Gość: a Re: Nalepkowy biznes na rejestracjach IP: *.dhcp.stls.mo.charter.com 10.07.06, 01:12
      "Sposobem wykorzystania unijnych nalepek oburzony jest Marek Czuryło: - Tablica
      rejestracyjna to dokument państwowy. Jakiekolwiek ingerencja weń to
      przestępstwo."

Pieprzenie urzędnika, który na dodatek nie ma zielonego pojęcia o prawie i
      dokumentach państwowych.
      Może niedługo i na pierdzenie trzeba będzie mieć urzędowe pozwolenie.

• Gość: KR$ Re: Nalepkowy biznes na rejestracjach IP: *.eranet.pl 10.07.06, 01:50
      Trzeba byc niezlym pojebem by kupic taka naklejke - ja tam bede jezdzil z polska
      flaga tak dlugo jak tylko sie da.
    • svarozyc Re: Nalepkowy biznes na rejestracjach 10.07.06, 02:25
      Polałem się ze śmiechu! :) Czyżby zainspirował Cię Adaś Miauczyński?

A co do tablic, ja wolałbym mieć takie z polską flagą. Obecnie jestem na obczyźnie, ale jak wrócę i kupię sobie samochód, będę wolał tablice z polską flagą. Jak najbardziej cieszę się, że jesteśmy w UE, ale jestem Polakiem a nie "unijczykiem". Jeśli nie będzie możliwości zarejestrowania bryki z tablicami z polską flagą, to kupię sobie naklejkę z takąż. :)
      • Gość: gość Re: Europejczyk? Ni pies, ni wydra, coś ze świdra! IP: *.magma-net.pl 10.07.06, 09:38
        Spytajcie Niemca, czy wolałby być Europejczykiem zamiast Niemcem.
    • Gość: NYC Re: Nalepkowy biznes na rejestracjach IP: *.ny325.east.verizon.net 10.07.06, 02:25
      PIEKNY POMYSL BO TE TABLICE Z POLSKA FLAGA TO WYGLADALY POWIEDZYM DELIKATNIE
      MALO ESTETYCZNIE CHWALA TYM CO WYMYSLILI TE NALEPKI !!!

PIEKNIE CHLOPAKI !
    • Gość: bloody_rabbit Panie prezydencie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 02:40
      i dlatego pan nie pojechał na spotkanie Trójkąta Weimarskiego?
    • Gość: zaorac was buc urzednik, buc milicjant IP: *.hsd1.wa.comcast.net 10.07.06, 03:51
      a u was nadal komuna, buce tepo groza ze beda zrywac, a jacy wku..eni ze nie
      moga karac mandatami i do pierdla wzucac. co za tepe bydlo....
      • Gość: tak,tak... Komu przeszkadza polska flaga ?... IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.07.06, 05:52
        Prowincjonalne kompleksy...
        • Gość: lze_elita Na szosach Europy tracisz anonimowosc. Sa tacy IP: *.range86-129.btcentralplus.com 10.07.06, 07:19
          ktorym na wtopieniu sie w tlum zalezy. A w dodatku reklamuje to ci rocznik
          wozu:)
        • Gość: gość Re: Komu przeszkadza polska flaga ?.GazecieWyborcz IP: *.magma-net.pl 10.07.06, 09:41
          Nam nie.
          • Gość: Robert Wilk. Ale wiocha.... IP: 195.177.83.* 10.07.06, 13:14
            W Polsce promocją wiochy zajmuje się GW.
            Poza tym to chyba sami to sobie wymyślili.
            Nawet jesli zajmuje się tym cztery osoby w Polsce, to jeszcze nie żaden boom.
            Ostatnio boom był na bransoletkę :"Spieprzaj dziadu". Robił je JEDEN gość.
            Zaprawdę gogantyczny interes.
          • Gość: piotras Re: Komu przeszkadza polska flaga ?.GazecieWyborc IP: *.Red-80-25-75.staticIP.rima-tde.net 10.07.06, 14:19
            a nam tak
        • Gość: rozśmieszony a kto chce się chwalić że przyjechał z Polski???? IP: *.152.3.62. / 212.244.90.* 10.07.06, 13:02
      • Gość: qqwa mogą karać!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 07:49
        Gość portalu: zaorac was napisał(a):

> a u was nadal komuna, buce tepo groza ze beda zrywac, a jacy wku..eni ze nie
        > moga karac mandatami

PORD wyraźnie zabrania ozdabiania tablic w jakikolwiek sposób
    • Gość: krzych1 Panie Ciurmyło ! IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 10.07.06, 06:18
      Nie ma Pan racji !!!!
    • Gość: ale kupa... IP: *.chello.pl 10.07.06, 06:35
      :D
    • Gość: Wobo Re: Nalepkowy biznes na rejestracjach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 06:57
      Świetny artykuł propagandowy. Kupiłeś gwiazdki? Timur i jewo komanda już kupili.
      A ty? Wobo, zwierz gorszy od wódki przyłącza się do gratulacji dla autora!
    • Gość: rebel7 Re: Nalepkowy biznes na rejestracjach IP: *.shl.pl / *.shl.pl 10.07.06, 07:23
      Daleko mi do "narodowego szowinizmu",ale moim zdaniem w tym zglobalizowanym europejskim tygielku, czasami warto podkreślić "swoją niezależnośc".
      Dlatego "pojeżdżę sobie" z polskimi barwami na tablicy które to są "równie dobre...i złe" niż każde inne.
    • Gość: luk GW tworzy nową rzeczywistosc IP: *.175.wp3.ptc.pl 10.07.06, 07:34
      GW pisze w takim tonie jakby co najmniej połowa populacji kierowców oblegała
      dzien i noc urzedy i z wrzaskiem na ustach żądała wydania wspaniałych
      supercoolowych nowych rejestracji z przepięknym logo wspaniałej UE. A druga
      połowa oblega allegro i kupuje naklejki. Goscie nie nadązaja z wysylką, bo az
      zawrotna liczba 20 kupujacych jest na najpopularniejszej aukcji a naklejki nie
      sa po 5 zl tylko po 3. Tu ciekawostka, gdy czytalem przed chwila artykul pisalo
      ze sa po 5 zl +7 zl wysylka a teraz pisze sa od 2 do 4 zl hahaha. GW wyborcza
      przechodzi sama siebie w propagadndzie i manipulanctwie.
      • Gość: gość Re: GW usiłuje tworzyć nową rzeczywistosc IP: *.magma-net.pl 10.07.06, 09:53
        I jest w tym niestrudzona. To najbardziej manipulancka gazeta
        na świecie.
        No może na drugim miejscu za New York Times. Córka za Matką.
        • Gość: LZ Re: GW usiłuje tworzyć nową rzeczywistosc IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 11:57
          Ale odrobina gorzkiej prawdy jest :-( Kiedyś czytałem artykuł o tym, jak
          nowobogackie pospólstwo kupuje w antykwariatach przedwojenne fotografie
          dżentelmenów i dam, najchętniej z dworkiem w tle. Potem stawia sobie na
          komodach i kominkach zdjęcia OBCYCH ludzi. To wersja rozwojowa "portretów
          przodków" z Desy... Bo zawsze lepiej sugerować, że dziadek brylował przed
          pałacykiem, aniżeli w czworakach. W gruncie rzeczy wcale niedaleko do
          nalepiania gwiazdek.
    • Gość: KL Re: Nalepkowy biznes na rejestracjach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.06, 07:46
      Marek Czuryło, zastępca dyrektora Wydziału Spraw Obywatelskich wrocławskiego
      Urzędu Miejskiego ... super kolejny urzędnik niedoinformowany .....
    • Gość: Jacenty A co na to Romek & przydupasy faszystowskie :-))) IP: *.orange.pl 10.07.06, 07:56
      • Gość: riddertje Re: A co na to Romek & przydupasy faszystowskie : IP: *.skynet.net.pl 10.07.06, 09:00
        pewnie wypuszczą własne nalepki - z polską flagą i literkami "RM"
        • Gość: gość Re: przydupasy faszystowskie wyjechały do Israela! IP: *.magma-net.pl 10.07.06, 09:51
          Obecnie faszyzm kwitnie w Israelu, najbardziej ksenofobicznym
          kraju na świecie.
          • Gość: piotras Re: przydupasy faszystowskie wyjechały do Israela IP: *.Red-80-25-75.staticIP.rima-tde.net 10.07.06, 14:22
            zabrali widocznie ze soba z Polski co "najlepsze" - opuszczajac po roku 1968
            ten wspanialy kraj
    • Gość: Arek Re: Nalepkowy biznes na rejestracjach IP: *.elsat.net.pl 10.07.06, 08:11
      jestem Polakiem, mieszkam w Polsce i będę mial na tablicy polską flagę. To co z
      nami (Polakami) wyprawiają, pozbawiająć nas narodowych symboli, każąc płacić za
      kołchozowe Unijne gwiazdki kwalifikuje się do obywatelskiego nieposłuszeństwa.
      Won unijen pachołki~!
      • Gość: Ssijmipento Re: Nalepkowy biznes na rejestracjach IP: *.chello.pl 10.07.06, 16:02
        jebnij sie!!!
    • Gość: ZbN Re: Nalepkowy biznes na rejestracjach IP: *.lanet.net.pl 10.07.06, 08:23
      A co z flagą znajdującą się na nalepce umieszczanej na szybie???
    • Gość: Wrocek Re: Nalepkowy biznes na rejestracjach IP: 195.20.110.* 10.07.06, 08:32
      Nie bardzo rozumię .. w UK mówili mi, że za wymianę białych tablic z PL na UE -
      nie będzie opłat !! To skąd te 100 zł ????

Pozdrawiam
      Wrocek
    • zupper Myślenie jak widac boli !! 10.07.06, 08:43
      Bo wystarczyłoby, by wydziały komunikacji sprzedawały takie nalepki po 15 pln za
      komplet to i wilk syty i owca cała. ALe u nas brak zdrowego rozsądku więc
      urzędas straszy w swej bezsilnosci, policja głupieje bo nie ma unormaowań
      prawnych w tej materii a zarabiają ci co mają zaskok do interesów na Allegro.
      Takie proste ale tradycyjnie niemożliwe do wykonania bo trzeba kuć nową blachę,
      kraść 100 pln by być w pełni zadwolonym !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka