Dodaj do ulubionych

Plebiscyt Avonu - finał o auto

11.06.07, 22:29
Dziś w południe odbył się finał tego konkursu. 1200 osób odpowiadało na
pytanie "Kiedy został założony Avon w Polsce". Pochwalcie się swoimi wynikami
w szybkości odpowiedzi. Mi się wydawało, że odpowiedziałam bardzo szybko,
nawet nie doczytałam do końca pytania a w sumie cała operacja jak sprawdziłam
od momentu wysłania pytania przez Avon do momentu otrzymania mojej odpowiedzi
trwała 27sekund. Coś mi się zdaje , że strasznie długo sad
A komuś udało się szybciej?
Ciekawe gdzie tym razem trafi samochód Opel Corsa.
Obserwuj wątek
    • lesnapani1 Re: Plebiscyt Avonu - finał o auto 13.06.07, 13:09
      a jak sprawdziłaś ile ci to zajęło? włączyłaś stoper?
      ja też grałam, ale wygrałam tylko kosmetyki, które jeszcze nie doszły
      • virginia15 Re: Plebiscyt Avonu - finał o auto 16.06.07, 21:27
        Nie był mi potrzebny stoper. Na komórce w raporcie pojawia się dokładna godzina
        wysłania smsa z pytaniem przez Avon i mojego wysłania odpowiedzi. Proste zadanie
        matematyczne.
        Ale już zapewne jest gdzieś szczęśliwy posiadacz samochodu. Gratuluję, tu się
        liczyło szczęście smile
        • avon.olsztyn.pl Re: Plebiscyt Avonu - finał o auto 16.06.07, 21:33
          Też jestem ciekawa kto został szczęśliwym zwycięzcą tego konkursu smile
          • milka2000 Re: Plebiscyt Avonu - finał o auto 17.06.07, 00:40
            Mi się wydaje że auto zostało "wylosowane" zanim rozstrzygnął się finał
            konkursu. Kto komu udowodni że wysłał najszybciej czy też nie odpowiedz? Takie
            konkursy o "dużą" nagrodę są zwykle rozstrzygnięte zanim konkurs się zakończy,
            albo nawet zacznie. Kosmetyki to mogą rozdać, sama jeden zestaw wygrałam, ale
            samochód... Oczywiście jeśli się mylę to zwracam honor osobie która takowy
            samochód wygrała i nie jest tylko figurantem. Czekam na info kto wygrał
            samochód.
            • fionkaa Re: Plebiscyt Avonu - finał o auto 17.06.07, 13:27
              Muszę przyznać droga koleżanko że się mylisz. Jeśli jest samochód do wygrania
              to na pewno ktoś go wygrał i to po zakończeniu konkursu. Firma Avon jest zbyt
              bogata, żeby żałować sobie 1 samochód... Osobiście wygrałam komputer w Avonie i
              trochę trwało zanim do mnie dotarł. Wszystkie formalności... to trwa.Ale teraz
              juz jest u mnie i jestem bardzo zadowolona.
              • milka2000 Re: Plebiscyt Avonu - finał o auto 18.06.07, 10:23
                Gratuluję wygranego komputera. Ale cena komputera i samochodu.... no cóż ja i
                tak mam swoje zdanie. I to nie chodzi o to że Avonu nie stać na taką nagrodę
                jak samochód, tylko o to aby ten samochód nie przypadł komukolwiek. Tak jak
                wcześniej napisałam, zwracam honor jeśli się mylę.
                • oj_naiwni Re: Plebiscyt Avonu - finał o auto 22.06.07, 09:05
                  Ludzie, tam jest takie krętactwo! Trzeba trochę posiedzieć w środku.
                  Stać, pewnie, że stać, ale po co wyrzucać w błoto?
                  • jajcara3 Re: Plebiscyt Avonu - finał o auto 22.06.07, 21:33
                    Z przykrością stwierdzam że zgadzam się z przedmówcą. Wysłałam (błyskawicznie) 10 smsów i dziwne że ani 1 nagrody nie wygrałam. Świeta naiwności - tylko dalam avonowi zarobic jak ostatnia kretynka
    • avonka-avonka Re: Plebiscyt Avonu - finał o auto 22.06.07, 19:37
      Ze strony Avonu:
      Za niekwestionowany hit piętnastolecia uznaliście Perełki brązujące.
      Nagrodę główną - samochód Opel Corsa wygrała Joanna Michalak ze Zduńskiej Woli.
      • truskaweczka47 Re: Plebiscyt Avonu - finał o auto 27.06.07, 06:11
        Jak przeczytałam listę zwycięzców to dziwne że są nazwiska bardzo często
        powtarzające się, nawet ok.10 razy a niektóre to całe rodziny, czyżby ktoś miał
        aż takie wyjątkowe "szczęście"??? aż trudno w to uwierzyć...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka