Gość: szteter IP: *.malpa.komp.pl 21.08.03, 12:33 jak wam się podoba sposób expresji tego pana? bo mi nie bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: walerek buśków Re: Przemysław Babiarz IP: *.chello.pl 21.08.03, 13:13 mi też nie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Przemysław Babiarz IP: 195.117.188.* 21.08.03, 14:47 wiecznie uśmięchnięty chłopiec - czy jest powód, czy bez powodu uśmiech nie schodzi mu z twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babeczka Re: Przemysław Babiarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.03, 14:15 wczoraj zauwazylam ze on ma duzy nos, Odpowiedz Link Zgłoś
lena_magda Re: Przemysław Babiarz 29.08.03, 14:23 Bardzo fajny facet. Dobry komentator, widać że kocha to co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwinia Re: Przemysław Babiarz IP: *.chello.pl 29.08.03, 14:59 pewnie mało osób oglądało (emisja przed południem chyba)program STAWKA WIEKSZA NIŻ SZYCIE gdzie prowadzącym był właśnie Przemek. to ci dopiero było kuriozum.! był to program dla krawcowych amatorek, które prezentowały swoje ekonomiczne kreacje przed szanowną komisyją (w składzie min. pani Hoff). program wymyslono chyba podczas jakiejś sesji z mocnymi kwasami - scenografia np. to była wielka, stara maszyna łucznik, spod główki której ciągnął się podeściko-materiało-wybieg, na którym panie się prezentowały. komisja oceniała ubiory wykręcając odpowiednią ilość pkt z wielkich centymetrów na stoliku. a Przemek trzymał mikrofon oburącz i z kwiatkiem w butonierce zapowiadał : a teraz Stanisława Pieróg z Małkinii i jej wyjściowy komplet z anilany! przysięgam, że nic nie zmyslam - ten program był!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ivek1 Re: Przemysław Babiarz 29.08.03, 15:11 Gość portalu: jadwinia napisał(a): > pewnie mało osób oglądało (emisja przed południem chyba)program STAWKA WIEKSZA > NIŻ SZYCIE gdzie prowadzącym był właśnie Przemek. to ci dopiero było > kuriozum.! kiedyś na wagarach niechcący obejrzałem kawełek tego g... rany co za szajs. Od tej pory ten nielubiany przeze mnie komentator wzbudzał już tylko litość nie poirytowanie. Zresztą czego się spodziewać po kolesiu z takim nazwiskiem. pozdrawiam, Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konkurent Re: Przemysław Babiarz IP: 217.153.116.* 29.08.03, 17:49 A ja lubię Przemka. Uważam, że dziennikarzowi sportowemu wręcz przystoi, aby mówił z takim zapałem. To jest sport i rywalizacja, a nie relacja z pogrzebu Bieruta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nazwa6 Re: Przemysław Babiarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.03, 14:10 plotki mowia ze ten babiarz to pies na kobiety! Odpowiedz Link Zgłoś