szpiro 29.10.01, 02:52 smieciarza wrzucimy do smieci i spalimy. Uwazasz sie za smieciarza i jestes smieciarzem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smieciarz Re: smieciarz do smieci 29.10.01, 03:26 jestem i do tego niebojacym a wielkiego szu to kto na smietniku naszdel? a ja nic do zgubienia ani straty nie posiadam tylko mie sie ludzie boja nie wiadomo czemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: smieciarz do smieci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.01, 13:17 smieciarz napisał(a): > jestem i do tego niebojacym a wielkiego szu to kto na smietniku naszdel? a ja > nic do zgubienia ani straty nie posiadam tylko mie sie ludzie boja nie wiadomo > czemu. Jak straszą, to się boją :) Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: smieciarz do smieci IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 29.10.01, 15:11 Gość portalu: MKK napisał(a): > smieciarz napisał(a): > Jak straszą, to się boją :) > Gosia Tak juz zludzmi jest.A smieciarzy to sie dopiero wtedy widzi jak miesto tonie w cuchnacym brudzie.Wystarczy tylko wspomniec okres po powodzi 97r.I nie zycze nikomu przezyc strajku smieciarzy.10 dni bez wywozu smieci, powalily wladze Londynu na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: smieciarz do smieci IP: *.txucom.net 30.10.01, 00:58 Nie ma zycia bez Smieciarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: smieciarz do smieci IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 30.10.01, 01:06 A zebys wiedzial.:))po przyjezdzie do New Yorku ( po polsku Nowy Jork)robily wrazenie sterty czarnych workow na Brodway i 5th Av. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: smieciarz do smieci IP: *.txucom.net 30.10.01, 04:24 Ja to jestem bywalec.W Nowym Jorku bywam dosc czesto,bylem nawet na Greenpoincie(to taka Lomza).W NY kazdy obija sie o smieci-doslownie. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: smieciarz do smieci 30.10.01, 07:04 Gość portalu: feran napisał(a): > Ja to jestem bywalec.W Nowym Jorku bywam dosc czesto,bylem nawet na > Greenpoincie(to taka Lomza).W NY kazdy obija sie o smieci-doslownie. od tego polacy , aby te smieci amerykanskie posprzatac. Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: smieciarz do smieci 30.10.01, 19:20 Śmieciarz, to jak zauwazyłem nowa osoba na naszym forum, pisze prawie wyłacznie o śmieciach, ale wydaje mi się, ze jest dość orginalny i przynajmniej zachowuje się kulturalnie (a nie jak co niektórzy)... Po prostu nowy Forumowicz ma specyficzne poczucie humoru i w dość orginalny sposób puentuje niektóre sprawy i wydarzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBBBBBbb Re: smieciarz do smieci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 20:12 #roberto65 napisał(a): > Śmieciarz, to jak zauwazyłem nowa osoba na naszym forum, pisze prawie wyłacznie > > o śmieciach, ale wydaje mi się, ze jest dość orginalny i przynajmniej zachowuje > > się kulturalnie (a nie jak co niektórzy)... Po prostu nowy Forumowicz ma > specyficzne poczucie humoru i w dość orginalny sposób puentuje niektóre sprawy > i wydarzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: smieciarz do smieci 30.10.01, 20:23 Jezeli chodzi o smieciarza to zachowuje sie ten smieciarz jak na sz. przytalo. Matka smieciara ,ojciec nieznany to i s. Najlepiej smiec mialby nz Jackowie. Smieci do zbierania wbrod.Azbest do zdarcia' tudziez. Nie rozplywajcie sie w zachwycie s, to s. Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: smieciarz do smieci 30.10.01, 20:30 szpiro napisał(a): > Jezeli chodzi o smieciarza to zachowuje sie ten > smieciarz jak na sz. przytalo. > Matka smieciara ,ojciec nieznany to i s. > Najlepiej smiec mialby nz Jackowie. > Smieci do zbierania wbrod.Azbest do zdarcia' > tudziez. > Nie rozplywajcie sie w zachwycie s, to s. Moze i jest śmieciarzem, ale na forum zbytnio nie...śmieci...większość jego wpisów to po prostu ironia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronio Re: smieciarz do smieci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 20:20 Jak paru innych chopaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: smieciarz do smieci IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 30.10.01, 21:02 szpiro napisał(a): > Gość portalu: feran napisał(a): > > > Ja to jestem bywalec.W Nowym Jorku bywam dosc czesto,bylem nawet na > > Greenpoincie(to taka Lomza).W NY kazdy obija sie o smieci-doslownie. > > od tego polacy , aby te smieci amerykanskie posprzatac. > Wrocilem Z NYC, Greenpoint odwiedzilem i nawet nocowalem u kolegi z Wroclawia.Lomza chyba piekniejsza jest.Dzielnica jest brudna,zamieszkala przez naszych i Portorykanczykow.Domy , budowane 100 lat temu, maja jeszcze instalacje oswietleniowa na gaz.Waziutkie klatki schodowe, skrzypiace podlogi i okna nigdy chyba nie myte.Dwupietrowe blokowiska przeznaczone dla ludzi zatrudnionych przy budowie tuneli.Pod Greenpointem sa ponoc nieoproznione zbiorniki z ropa i czasami zalatuje.Za to scieki wybijaja gdy mocno pada bo kolektor blisko, a zatem i smrodek wszechobecny. A co do sprzatania ulic to dostac prace wcale nie jest latwo.Konkurencja Afroamerykanow (co za nazwa)bardzo silna a Zwiazki(Unia)jeszcze silniejsza.Stala praca oplacana z funduszy magistratu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: smieciarz do smieci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 20:32 Moi drodzy. Widzę, że nowego kolegi nie doceniacie. Zdaje się, że perełka na forum zabłyśnie. Baczewskiego i pejsachówki byle kto nie pija, a nie wielu o takich spirytualiach słyszało. Ja witam i pozdrawiam Śmieciarza serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: smieciarz do smieci 30.10.01, 22:31 No wiec s......rz jako nowy symbol tego Forum. Jakie forum taki s....ciarz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: smieciarz do smieci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 22:53 Widzisz Szpiro. Jam też z nizin. Sługa wierny Jaśnie Pana Hrabiego i doglądający kozy, czyli pastuch choc Wędzonka przez grzeczność stajennym mnie woli mianować, a mniej grzeczny "Miszcz" do psa łańcuchowego porównuje, bo dobytku Jaśniepana należycie pilnuję. Ale demokrację mamy i każdy może głos zabierać na forum. Pewne ograniczenia są tylko na zebraniu tercjarek. Być może dlatego moje serce do Śmieciarza sympatię czuje. Parias pariasowi bratem. A może przy okazji przy udoju kozy mi pomoże. Pozdrawiam uniżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZPIRO Re: smieciarz do smieci IP: *.swipnet.se 30.10.01, 23:14 Gość portalu: Janek napisał(a): > Widzisz Szpiro. Jam też z nizin. Sługa wierny Jaśnie Pana Hrabiego i > doglądający kozy, czyli pastuch choc Wędzonka przez grzeczność stajennym mnie > woli mianować, a mniej grzeczny "Miszcz" do psa łańcuchowego porównuje, bo > dobytku Jaśniepana należycie pilnuję. Ale demokrację mamy i każdy może głos > zabierać na forum. Pewne ograniczenia są tylko na zebraniu tercjarek. Być może > dlatego moje serce do Śmieciarza sympatię czuje. Parias pariasowi bratem. A > może przy okazji przy udoju kozy mi pomoże. Pozdrawiam uniżenie. Lubisz swoj niski stan.Chlopcze z ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: smieciarz do smieci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 23:24 Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. A Hrabia dobre Panisko. Szczęście znaczy w życiu miałem. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: smieciarz do smieci 31.10.01, 21:12 Gość portalu: Janek napisał(a): > Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. A Hrabia dobre Panisko. > Szczęście znaczy w życiu miałem. Janku Hrabia to napewno dobre panisko, a pozatym z pieniedzmi. Dzisiaj w Polsce to rzadkosc.Polak z pieniedzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: smieciarz do smieci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.10.01, 22:47 Szpiro. Nie dla pieniążków Jaśnie Panu Hrabiemu służę. W wątku o honorze już to Wędzonce wyjaśniałem. W piwnicznej izbie mnie zobaczył, pastuszka ubogiego. Przygarnął, przyodział i na sługę awansował. Złote serce. Wierną służbą mu odpłacam. Kończę. Jakowaś rzewność mnie ogarnęła, że Szmaciarz biedny życzliwego człowieka na forum nie spotkał. Pozdrawiam jak zwykle serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: smieciarz do smieci IP: *.chicago-11rh15rt.il.dial-access.att.net 30.10.01, 23:37 Szpiro napisal:" od tego polacy, aby te smieci amerykanskie posprztac." Nie doceniasz Polakow.Sa tacy ktorzy zyja na Greenponcie (Polka jest wlascicielka 25 domow czynszowych)i sa Wroclawianie, ktorym sie powiodlo.A to np.Leonid Cukrowski b.dyr.administracyjny wroclawskiego AWF. "Times" w artykule na pierwszej stronie nazwal Go "czlowiekiem, ktory uratowal most Brooklinski.Czy skromny nauczyciel z Nowowiejskiej Stefan K. majacy majacy na Gornym Manhattanie przedstawicielstwo handlu diamentami.Obaj nic nia maja przeciw smieciarzom, bowiem produkuja je w ilosciach nadmiernych a sami za sprzatanie wziac sie nie zamierzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: smieciarz do smieci 31.10.01, 21:10 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > Szpiro napisal:" od tego polacy, aby te smieci amerykanskie posprztac." > Nie doceniasz Polakow.Sa tacy ktorzy zyja na Greenponcie (Polka jest > wlascicielka 25 domow czynszowych)i sa Wroclawianie, ktorym sie powiodlo.A to > np.Leonid Cukrowski b.dyr.administracyjny wroclawskiego AWF. "Times" w artykule > > na pierwszej stronie nazwal Go "czlowiekiem, ktory uratowal most > Brooklinski.Czy skromny nauczyciel z Nowowiejskiej Stefan K. majacy majacy na > Gornym Manhattanie przedstawicielstwo handlu diamentami.Obaj nic nia maja > przeciw smieciarzom, bowiem produkuja je w ilosciach nadmiernych a sami za > sprzatanie wziac sie nie zamierzaja. Jajacku Ci ktorzy maja pieniadze to polscy Zydzi.Lubia Ci Zydzi swoich sluzacych Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: smieciarz do smieci IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 01.11.01, 00:33 Nie przecze, ze Zydow sporo tutaj.Nie wiem jak traktuja ludzi, ktorych zatrudniaja.Ale z tymi dwoma typkami chodzilismy na piwo do Wikinga i Tempa. Do Palacyku i Piwnicy Swidnickiej na dyskoteki.A ilekroc Lonka Wroclaw odwiedza urzadza niezla balange dla znajomych i przyjaciol.Nigdy ich nie pytalem, czy sa Zydami. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: smieciarz do smieci 01.11.01, 00:43 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > Nie przecze, ze Zydow sporo tutaj.Nie wiem jak traktuja ludzi, ktorych > zatrudniaja.Ale z tymi dwoma typkami chodzilismy na piwo do Wikinga i Tempa. Do > > Palacyku i Piwnicy Swidnickiej na dyskoteki.A ilekroc Lonka Wroclaw odwiedza > urzadza niezla balange dla znajomych i przyjaciol.Nigdy ich nie pytalem, czy sa > > Zydami. Skoro maja pieniadze to sa Zydami.Upraszczam. Niech wysla 25 dolarow koledze Smieciarzowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: smieciarz do smieci IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 01.11.01, 02:25 Nie wiedzialem, ze posiadanie pieniedzy wyznacza kryterium przynaleznosci etnicznej.Mam tutaj sasiada, bylego kolarza z "Dolmelu" i musze sie troche lepiej mu przyjrzec, bo bogaty nad miare, do kosciola co niedziele, i jeszcze mnie podstepnie na chrzestnego prosil.A kolega Smieciarz musi sobie sam 25$ wygzrebac, bo tutaj obecnie organizuje sie zbiorki na rzecz dzieci z Afaganistanu. Odpowiedz Link Zgłoś