karyna-z-radzymina
15.11.24, 20:14
u mnie w firmie beda szukac osoby na kierownika rejonu, bo jedna dziewczyna odchodzi no i mi moja regionalna powiedziala zebym sprobowala jak sie ogloszenie pojawi. No i tak sie od kilku dnia zastanawiam co robic, no bo to troche wiecej kasy, ale nie az tak strasznie duzo, i jeszcze samochod dają. Ale pracy tez duzo i takiej glupiej, jezdzisz i krzyczysz tylko na pracownikow w sklepach ze za malo, za malo, za malo sprzedane. Duzo sie robi jakis raportow, zestawien dla prezesów samych. Szuka pracownikow do sklepow i trzeba ich sprawy zalatwiac i ich szkolic, a nie kazdy chwyta, cos o tym wiem bo tu sie przewinelo troche takich ludzi ze to az dziwne ze oddychac potrafia sami. No ale z plusow to stanowisko wyzsze, podwyzka i auto. Tak sie rozmarzylam jak parkuje u nas a sasiedzi duposcisk maja. Jakbym sie zdecydowala to nie ma odwrotu, nie mozna sie rozmyslec ze mi sie nie podoba i chce wrocic na stare smieci, jak ktos sobie nie radzi to go zwalniaja anigdy nie bylo takiej sytuacji zeby wrocil do sklepu. Ryzykowac, jak myslicie?