Dodaj do ulubionych

porada dla turysty

IP: *.compower.pl 15.07.06, 12:46
Mam trudne pytanie ;) jak jadąc od strony Krakowa dojechać w miarę blisko
centrum Wrocławia. Czytałem że macie straszne korki w mieście, może doradzicie
jak spróbować je ominąć? A poza tym to jak ze znalezieniem miejsca do
parkowania, jest się gdzie zatrzymać?
Obserwuj wątek
    • piast9 Re: porada dla turysty 15.07.06, 13:18
      Ale dokąd jedziesz? Jadąc od strony Krakowa nie przejeżdżasz przez miasto, jest
      autostrada.
      • Gość: josip Re: porada dla turysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 13:53
        Przeciez wyraznie napisal ze jedzie do centrum i chce gdzies tam zostawic samochod.
        • piast9 Re: porada dla turysty 15.07.06, 17:02
          Ech, za szybko czytałem...
    • Gość: nb Re: porada dla turysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 14:01
      Zjeżdżasz z A4 na Wrocław (nie W-w Wschód). Jedziesz tak, jak na Warszawę. W
      okolicach Dworca PKS - koniec ul. Ślężnej/początek Suchej - kierujesz się na
      Centrum lub Panoramę Racławicką lub Plac Dominikański.
      Przejeżdżasz pod torami kol. / Wjeżdżasz na parking w Galerii Dominikańskiej.
      1h za darmo, druga - 2zł, trzecia i następne po 4zł. W weekend cały dzień 5zł.
    • Gość: Neo[EZN] Re: porada dla turysty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.06, 00:24
      > Mam trudne pytanie ;) jak jadąc od strony Krakowa dojechać w miarę blisko
      > centrum Wrocławia. Czytałem że macie straszne korki w mieście, może doradzicie
      > jak spróbować je ominąć? A poza tym to jak ze znalezieniem miejsca do

Ostatnio nie ma prawie w ogóle korków w centrum miasta także jedź spokojnie :)
      Nawet na Klecińskiej jest nie najgorzej w godzinach szczytu.
    • Gość: Mat Re: porada dla turysty IP: *.compower.pl 16.07.06, 18:30
      dzieki za pomoc. ciekawe czy wasze korki są wieksze niz te w Krakowie...u nas to
      porażka
      • Gość: artek Re: porada dla turysty IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 16.07.06, 21:07
        > dzieki za pomoc. ciekawe czy wasze korki są wieksze niz te w Krakowie...u nas
        > to porażka

jakby ci tu powiedzieć ..
        u nas to dopiero porażka!
        • Gość: c# Re: porada dla turysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 09:42
          Kraków lepszy (tzn. gorszy!). Jak się wpakowałem w estakady itp. w okolicy
          Dworca PKP, to musiałem wjechać na parking, choć nie chciałem. Rozryte jest
          chyba więcej niż u nas. Korki monstrualne - było się nie pchać do centrum...

A u nas, jak sobie studenty pojechały na wakacje, to lekko lżej się zrobiło.
          Objazdów od groma, ale korki jakby mniejsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka