jaskier8 19.07.06, 10:46 Czy możecie mi kogoś polecić? Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karalka1 Re: Dobry ginekolog-endokrynolog? 31.07.06, 10:53 Ja już przerobiłam róznych ginekologów łaczonych ze specjalizacją endokrynologia.. ale nawet i dr n. med. niektórym nei pomógł... Wiesz polecono mi ostatnio dr n. med. JolantęSender, która pzryjmuje w Polident we Wrocławiu przy. Pl. Grunwaldzkim 15 ( tam gdzie jest taki długi blok z lat 7- tych przy wejsciu na teren Politechniki Wrocławskiej - byłam jak dotąd na pierwszej wizycie i jestem zadowolona. Pani konkretna, skrupulatnie podchodzi do pacjentki - bez gdybania - moaj koleżanka trafiłą do niej przez przypadek a teraz leczy się u niej cała żeńska cześć jej rodziny - i wiesz mói, ze dopiero ta dr potr4afiłą zdiagnozować i trafić w 10 - poprostu pomóc - zobacyzmy jak bedzie ze mna. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: Dobry ginekolog-endokrynolog? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 11.08.06, 14:30 dr Wilczyński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Dobry ginekolog-endokrynolog? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.06, 20:01 Czarny humor? Odpowiedz Link Zgłoś
bab_bel Re: Dobry ginekolog-endokrynolog? 16.08.06, 14:01 dr Drozdowska - przymuje na pl. Dominikańskim ona jest endokrynolog położnik... Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio771 Re: Dobry ginekolog-endokrynolog? 20.08.06, 10:33 Ja osobno leczę się u ginekologa i osobno u endokrynologa i też jestem bardzo zadowolona, w końcu dzięki im dwum zaszłam w ciążę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
karalka1 A propos dr Sender! 23.09.06, 12:18 Sprawdziłam - lecze sie u niej! Niesamowite trafiła wprost w sedno przyczynę moich dolegliowści. A inni ginekolodzy wymyslali mi rozne diagnozy, m.in. i to ze nie będe mogła dzieci... Polecam wszystkim dziewczetom ikobietom, które nie sa pewne co do własnego ginekologa tę własnie Pania dr n. med.! :D Zycze wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadia Re: A propos dr Sender! IP: *.os1.kn.pl 04.10.06, 23:18 a czy doktro sender wykonuje usg i cytologie i ile kosztuje wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś
karalka1 Re: A propos dr Sender! 17.10.06, 18:31 USg na miejscu koszt 40 zl wizyta 70 zl co do cytologii nei pytalam sie bo nie bylo narazie potrzeby robic... tyle potrafie jedynie przekazac. Odpowiedz Link Zgłoś