Dodaj do ulubionych

Mugabe w Paryzu

IP: 144.249.86.* 20.02.03, 16:41
No niezle .co jeszcze zabojady wymysla?
A swoja droga to co na to forumowe lewactwo?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kanadol Re: Mugabe w Paryzu IP: *.sympatico.ca 20.02.03, 18:47
      Tez o tym slyszalem i tez zastanawia mnie, czy to juz dno galijskiej polityki,
      czy zejda jeszcze nizej. Gdyby nie powaga sytuacji, to postawa Francji wobec
      kryzysow minionych i obecnych moglaby byc nawet rozweselajaca.
      A lewactwo? Jak zwykle, lewactwo schowa glowe w piasek. Lewactwo siedzialo
      cicho, gdy kilka miesiecy temu Indie i Pakistan braly sie za lby grozac
      konfliktem nuklearnym, ktory bez watpienia kosztowalby zycie wiekszej ilosci
      istnien ludzkich niz kazda operacja wojenna w Iraku. Gdzie byly wtedy
      manifestacje wzywajace do pokoju?
      Manifestacji nie bylo, bo tak naprawde lewicujacym liberalom zachodniego swiata
      nie chodzi o obrone zycia ludzkiego, ale o wykorzystanie kazdej okazji na
      dowalenie Stanom Zjednoczonym. Gdyby Bush "ugoscil" Mugabe, manifestacje by
      byly. Zreszta zyjace w domkach rodzicow i utrzymywane za pieniadze podatnikow
      lewactwo wie, ze tak naprawde, to moze sobie pozwolic tylko na stawianie sie
      Stanom, bo wszyscy inni maja ich gleboko w... nosie, a Ameryka, dla powodow mi
      w ogole niepojetych, liczy sie z opinia publiczna.
      • Gość: Toto Forumowe lewactwo w szoku IP: *.proxy.aol.com 21.02.03, 15:36
        Nie moze dotrzec do nich ze ich intelektualni idole z Paryza potraktowali ich
        jak szczeniakow a nie partnerow.
        Co do wizyty kacyka ,no coz o tym domorosli wojownicy o pokoj chyba nawet nie
        wiedza bo sie nie za bardzo orientuja co sie dzieje na swiecie ,a moze wyborcza
        nie napisala to i skad maja wiedziec.
      • Gość: Kanadol Re: Mugabe w Paryzu IP: *.sympatico.ca 21.02.03, 18:11
        Dla liberalnych pseudo-intelektualistow nie jest Mugabe az taki straszny, bo
        przeciez otwarcie gnoi bialych (czarnych po cichu), a im to sie w ramach
        sprawiedliwosci dziejowej nalezy, nie? Dla wtajemniczonych: "karma."
        • Gość: Toto Namibia ,RSA. IP: *.proxy.aol.com 21.02.03, 19:35
          W Namibii dzieje sie to samo.Bojowki czarnych(nie wiem czy mi wolno tak pisac?)
          poluja na bialych farmerow,ale cicho sza wazniejsze jest ze USA nie podpisala
          dokumentu z Kioto.W RSA juz niedlugo bedzie jak w Rodezji ale moze bardziej
          krwawo.Wg "postepowcow" bialym sie nalezy(jak to napisales).Tymczasem okropni
          Amerykanie pra do wojny przeciwko biednym terrorystom i to jest powod do
          demonstracji.
          Tylko dlaczego Francuzi napluli w twarz swoim wielbicielom ze wschodniej Europy?
          • Gość: Kanadol Re: Namibia ,RSA. IP: *.sympatico.ca 21.02.03, 20:02
            Bo maja swoich wschodnioeuropejskich wielbicieli w d... , tak jak i mieli w
            1939. Narcyz wie, ze jest piekny sam w sobie i dla siebie.
            • Gość: Contra Cicho sza IP: 144.249.86.* 24.02.03, 18:32
              Nie dziwi mnie ze taki maly odzew na ten post.Poza kolegami zza oceanu reszta
              nie ma nic do powiedzenia.No coz ,wciaz nie moga uwierzyc ze zabojady ich
              olewaja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka