lokator17 14.09.06, 00:09 Jakich zarządców należy wyrzucać a jakich zatrudniać? Czy są jacyś najlepsi? potrzebuję opinii w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anja Re: jaki zarządca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 11:31 Sluchaj, ja słyszałam o dobrym zarządcy - Feroma. Maja oddziały w kilku miastach, nawet mozna wejsc na ich strone (feroma.pl) i zobaczyc. Wiem od znajomej, ze sa w porzadku (awarie, remonty, itp). Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ircys Re: jaki zarządca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 13:51 Polecam firmę: Ga-Mi. Zarządzanie nieruchomościami 0 71 348 54 21, 51-691 Wrocław, Partyzantów 72 Mała, solidna, rodzinna firma. Na pewno nie zginiecie w gąszczu biurokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go,śc Re: jaki zarządca IP: *.wroclaw.vectranet.pl 12.09.13, 14:12 Ja osobiście polecam zarządcę Mah-Zarządzanie Nieruchomosciami, gdzie właścicielem jest bardzo solidna i rzetelna Pani Magdalena Hałasińska Odpowiedz Link Zgłoś
gustaw_82 Re: jaki zarządca 20.03.16, 07:16 Od dwoch lat moim budynkiem zarzadza .Prywatny Zarzad Mieszkaniami oddzial przy ulicy Otwartej 3/5.Jako wspolnota jestesmy bardzo zadowoleni ,posiadamy doskonaly kontakt z swoim zarzadcą ,awarie i usterki sa sprawnie usuwane i na czas.Nareszcie mamy czyste klatki schodowe.Bardzo Sympatyczna obsluga.Z czystym sumieniem polecam! Odpowiedz Link Zgłoś