Dodaj do ulubionych

Radni nie chcą Śląska

• Gość: gość Radni nie chcą Śląska IP: *.magma-net.pl 19.10.06, 10:49
      A imprezki kulturalne są rentowne. Może ta "Pani" mało wie o Wrocławiu bo WKS
      Śląsk to jest symbol i tradycja Naszego miasta
      • Gość: Msciwoj Pójdę na wybory żeby wyciąć te babsko ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 10:56
        ...i jej popleczników . Z artykułu zrozumiałem, że są to kandydaci na radnych z
        POPiS. Viwat WKS !
    • Gość: pawson Radni nie chcą Śląska IP: *.eranet.pl 19.10.06, 11:16
      Jak zwykle zaczyna się mamienie wyborców. Dlaczego właściwie decyzja ma paść po
      wyborach? Niech się wyjaśni przed. Zrozumcie w końcu ludzie, że piłka nożna to
      SPORT DLA MAS!!! Oprócz wykształconych i dobrze zarabiających "koneserów
      sztuki" w tym mieście jest 1000 krotnie liczniejsza rzesza "zwykłych",
      przeciętnych ludzi, którzy chcą się rozerwać podczas meczu a nie na "Skrzypku
      na dachu" albo tonąco-płonącej "Giocondzie".
      W koszykówce mamy lige to samo w żuzlu, czas na ligę w piłkę.
      Trzymam kciuki za rozsądnie myślących radnych a nie kulturalnych snobów.

• Gość: Vivaldi Radni nie chcą Śląska IP: 195.136.26.* 19.10.06, 11:25
      To jest skandal w biały dzień, madame Zdrojewska nie ma pojęcia o czym mówi i
      już knuje. Ku...wa szlag mnie trafi, miasto spotkań ale chyba nie kolesi od PO.
      Jedyny racjonalny pomysł ABY WRESZCIE UPOKORZENIE KLUBU PIŁKARESKIEGO POSZŁO W
      ZAPOMNIENIE. CHODZĘ NA ŚLĄSK OD 30 LAT I MAM ZDECHNĄĆ A MÓJ UKOCHANY KLUB MA
      BŁĄKAĆ SIĘ PO III lidze? Zresztą wielebna Zdrojewska nie wie co to III liga.
      JEŚLI PRZEJĘCIE PRZEZ MIASTO ŚLĄSKA NIE NASTĄPI ZLEWAM WAS WSZYSTKICH JAŚNIE
      RADNYCH I NIE IDĘ NA WYBORY MAJĄCE WYLANSOWAĆ TAKIE MIERNOTY I DYLETANTÓW.
      Opamiętajcie się wreszcie ludzie i zostawcie POLTYKĘ. POLITYKA PASZOŁ WON OD
      ŚLĄSKUNIA.
      • cancro Re: Radni nie chcą Śląska 21.10.06, 09:54
        Gość portalu: Vivaldi napisał(a):

> To jest skandal w biały dzień, madame Zdrojewska nie ma pojęcia o czym mówi i
        > już knuje.

W przypadku, o którym dyskutujemy nie potrzebna jest "znajomość piłki nożnej"
        (cokolwiek miałoby to znaczyć), ale realiów gospodarczych, zasad finansowania,
        prawa finansowego, oraz innych (jak uważają niektórzy) bzdetów. Dyskusja idzie
        bowiem nie o pięknie, czy też brzydocie piłki nożnej, ale o pieniądzach. I
        właśnie dlatego podzielam wątpliwości p. Zdrojewskiej. Kto chce skoczyć mi do
        gardła, niech najpierw powie, co to znaczy, że "miasto ma zainwestować w klub"?
        Kto detalicznie miałby dostać te "marne" 2-3 miliony? Prezes Śląska, czy ci
        pożal się boże kopacze, którzy za niemałą kasę raczą nas widowiskiem wątpliwej
        jakości? I ja mam udawać, ze mi się to podoba, w imię miłości do Śląska?!
        Jestem za inwestowaniem przez miasto we wszystkie obszary życia jego ludności, w
        tym także w sport. Uważam, ze Wrocławowi potrzebny jest nowoczesny obiekt
        sportowy. Irytują mnie wypowiedzi kibiców piłki, którzy odmawiają kibicom innych
        dyscyplin radować się z występów swoich pupili. Dlatego nie przekonują mnie ich
        argumenty, w myśl których miasto ma utopić kasę (nie ważne czyją) w piłkarski
        Śląsk, bo piłka to dyscyplina nr 1 na świecie i takie tam. Na kasę trzeba
        zapracować, pokazać, że jest się coś wartym, że warto we mnie inwestować.
        Tymczasem piłkarski Śląsk od kilkunastu co najmniej lat wzbudza co najwyżej akty
        strzeliste swych kibiców, w rodzaju "chłopaki nic się nie stało".

> Jedyny racjonalny pomysł ABY WRESZCIE UPOKORZENIE KLUBU PIŁKARESKIEGO POSZŁO W
        > ZAPOMNIENIE.

To znaczy jaki?

> CHODZĘ NA ŚLĄSK OD 30 LAT I MAM ZDECHNĄĆ A MÓJ UKOCHANY KLUB MA
        > BŁĄKAĆ SIĘ PO III lidze? Zresztą wielebna Zdrojewska nie wie co to III liga.

Podejrzewam, ze nie wie, ale w tym przypadku ta wiedza nie jest jej potrzebna.
        Powtarzam jeszcze raz: dyskusja jest o pieniądzach, a nie o miłości, czy choćby
        o przywiązaniu do piłkarskiego Śląska.

> JEŚLI PRZEJĘCIE PRZEZ MIASTO ŚLĄSKA NIE NASTĄPI ZLEWAM WAS WSZYSTKICH JAŚNIE
        > RADNYCH I NIE IDĘ NA WYBORY MAJĄCE WYLANSOWAĆ TAKIE MIERNOTY I DYLETANTÓW.

Rozumiem twoje rozgoryczenie - sam jestem kibicem dyscypliny, którą
        "inteligentni inaczej" kibice kopanki tak chętnie wycierają swe buzie. Też
        mógłbym wzorem ciebie pomstować na radnych miejskich, którzy odkupili "olimpik"
        od AWF w stanie grożącym katastrofą budowlaną i nic dalej nie robią! A co mnie
        obchodzi kopanka, choć podobno to dyscyplina nr 1?! "Moja chata z kraja"!
        Powtarzam zatem jeszcze raz: przejąć obiekt, lub zbudować nowy na co najmniej
        europejskim poziomie -TAK! I to najlepiej wielofunkcyjny, coś na wzór Wembley.
        Miasta wielkości Wrocławia nie stać na to, aby wybudowany za ciężką kasę obiekt
        był wykorzystywany tylko dwa razy w miesiącu i do tego tylko w sezonie.

> Opamiętajcie się wreszcie ludzie i zostawcie POLTYKĘ. POLITYKA PASZOŁ WON OD
        > ŚLĄSKUNIA.

No teraz nie kumam - to chcesz tej kasy od polityków, czy nie?
    • Gość: KIBIC IRLANDJA Radni nie chcą Śląska IP: 89.100.167.* 19.10.06, 11:37
      To co ta baba opowiada to jakies brednie POLSKA pilka juz nie jest taka slaba
      przynajmniej ta na najwyszym szczeblu !!! wysyarczy spojrzec na frekfecje ktora
      sie zazebia Gornik -14tys Pogon-16tys Wisła-zawsze 12tys Legia-12tys pyryyyy-
      maja stadion i ostatnimi czasu-18 tys nie licze zaglebie z lubina bo oni nigdy
      tego kolosa nie zapelnia . A wielkie miast potrzebuje wielkiej pilki a nepewno
      Wrocław !!! tu ludzie narazie wspominaja wielkie wyjazdy ktorych stawka byl
      mistrz POLSKI czy Puchar Polski !!! A teraz jedna baba nie chce nic robic bo
      woli "koziolka matolka" wystawic !!! Tylko niech pamieta ze ŚLask to my
      Wrocławianie a ona jest glosem nas wszystkich I MY CHCEMY STADON NA OPOROWSKIEJ
      NA 20tys to miasto nie ma krola ktory robi co chce a czego nie chce to nie
      robi!!!
    • Gość: KIBIC zdrojewska do galerii won IP: *.os1.kn.pl 19.10.06, 11:37
      Dla mnie to babsko a co za tym idzie jest skonczone.Na pewno nie bede glosowal
      na nich.A ,tak na marginesie to niech zdrojewska pilnuje swojej galerii a nie
      wpie.. sie w najwiekszy klub naszego miasta.Tym tekstem sama sie
      skompromitowala w oczach kibicow.
    • Gość: metol Gruba baba IP: *.os1.kn.pl 19.10.06, 11:39
      co ta gruba baba wygaduje?? kim ona jest? dla mnie to zero.Takimi wypowiedziami
      PO samo sie kompromituje.
      • Gość: Maniek Re: Gruba baba IP: *.nat.tvk.wroc.pl 19.10.06, 14:46
        To jest wypowiedz tylko Zdrojewskiej nie całego PO a że akurat ten spasiony
        pasztet jest wysoko postawiony... Ona nawet nie wie co to jest piłka nożna zna
        to pojęcie z słownika. Polska piłka upada... Może upada ale nie wiem jeszcze
        gdzie wsumie we Wrocławiu już dawno upadła dzięki takim ludzią jak ona
    • Gość: lop tumanica IP: *.os1.kn.pl 19.10.06, 11:41
      Apel do kibicow-zbojkotoawc ta tumanice w wyborach
    • Gość: olp tumanica IP: *.os1.kn.pl 19.10.06, 11:42
      zbojkotowac tumanice w wyborach
      • Gość: Wrocek Re: tumanica IP: *.chello.pl 19.10.06, 11:46
        Dla mnie ta pani nie istnieje !!! Slask na zawsze!!!,choćby w 3 lidze!!!
    • Gość: Kibic Hej Śląsk IP: 80.51.194.* 19.10.06, 11:49
      Do garów a nie polityką się zajmować.
    • Gość: Jack Radni ręce precz od Śląska IP: 213.77.10.* 19.10.06, 12:10
      Radni ręce precz, od ślaska.Kaski by nie chcieli wydać, ale na meczykach, to
      okupują loże i jeszcze pewnie mają pretensje że muszą płacić za wejście.Niech
      spadają na drzewo...
    • Gość: bodzio Radni nie chcą Śląska IP: *.proxy.aol.com 19.10.06, 12:11
      co ta pain wie o WKS- gdzie ona jest urodzona.Pewnie w POZNANIU? A tak po zatym
      kto ta pania wybieral .Ja mysle ze ludzie a wiec niech oni sie wypowiedza a nie
      ona za wiekrzosc.A tak po zatym jako pierwszy moze by SAM WKS sie wypowiedzial
      czy chce byc reprezetantem i NOSIS HERB WROCLAWJA i go reprezetowac ????.Bo jak
      sie jest troche w dolku to wszyscy(kumple sa precz-ale jak sie jest na oben to
      wszyscy wtedy cie znaja).Awiec dajmy tez szanse NASZEMU SLASKOWI
      Wiele innych inwestyci we Wroclawiu bylo albo jest niepotrzebnych gdzie tu jest
      ta pani ja sie pytam?? WROCLAWIANIN Z ULICY MYSLIWSKIEJ
    • Gość: Gab Radni nie chcą Śląska IP: *.server.ntli.net 19.10.06, 12:26
      Cholera jasna, zawsze sie jakas menda znajdzie!!!!Nie dajcie rzadzic tej babie!!
      WKS!!!
    • Gość: Konrad Popieram PO-PIS w tej sprawie IP: *.zlotniki.pl 19.10.06, 12:27
      Bardzo słusznie. Czemu wszyscy mieszkańcy mają dopłacać do prywatnego klubu
      piłkarskiego ? Mimo, że sam wolę koszykówkę, to nigdy bym się nie zgodził na
      podobny krok z Śląskiem w kosza ! To jest po prostu nieuczciwe.
      A może Prezydentowi chodzi tylko o zdobycie dodatkowych głosów w wyborach ?
      • Gość: Alex Re: Popieram PO-PIS w tej sprawie IP: 83.168.90.* 19.10.06, 12:39
        Czto normalne, że miasto ma być właścicielem klubu. To jak za komuny wtedy
        również kluby były miejskie lub kopalniane. Może niech klub kupią wodociągi i
        zatrudnią piłkarzy na etatach. W całej Europie i Polsce jakoś sobie poradzili
        ze znalezieniem prywatnych inwestorów więc niech i u nas sobie poradzą. Jak nie
        mogą to znaczy, że to tak wielu ludzi nie interesuje. Poznań czy Szczecin gdzie
        naprawdę jest zainteresowanie jakoś mimo wzlotów i upadków zawsze sobie
        inwestora znajdzie, a u nas tylko wyciąganie kasy na stadion, utrzymanie, a
        teraz będziemy się skladali na transfery.
        • Gość: uuuu Re: Popieram PO-PIS w tej sprawie IP: 212.160.139.* 19.10.06, 13:39
          niestety proszę Państwa piłka nożna to najpopularniejszy sport w tym kraju i
          należy się liczyć z kibicami a poprzez nogę promuje się całe miasto region itd.
          wiedzą o tym w tylu miejscach w tym kraju a nie wiedzą tego we Wrocąłwiu, poza
          tym proponuje Pani Zdrojewskiej siedzieć cicho bo sznowny mąż jeszcze za
          fontane się z mieszkańcami nie rozliczył!!!
          • Gość: ram Re: Popieram PO-PIS w tej sprawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 16:25
            Wszystkim trzesie wąska grupka ludzi ze Zdrojewskimi, Schetynami i
            Dudkiewiczami na czele. Gdyby nie te popisy mielibyśmy sport taki jak maja
            najwieksze polskie miasta (Warszawa, Kraków, Trójmiasto, Poznań, Łódz). A nie
            tylko chłopców na smiesznych motorkach bez hamulców jeżdżących tylko w lewo.
    • Gość: Łoś_bimbacz skandal! urzędnik do roboty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 14:08
      A pajace co wypisuja
      >
      > o marnowaniu publicznych czyli ich pieniedzy to debile!

niektórzy POdatnicy zastanawiają się co dzieje się z ich dziesięciną, co
      dotyczy także ciebie: kłusujesz w godzinach pracy na forum na własną rękę, czy
      w ramach obowiązków?
      Poza tym nazywanie podatników debilami, to skandal, ale dobrze poznać
      szczerość Kierownictwa.
      Może w stolicy dynamizmu to niePojęte, ale w niektórych krajach decyzje o
      ważnych lub kontrowersyjnych inwestycjach gminnych są podejmowane w
      referendum, żeby urzędnik traktujący nas jak debili nie uszczęśliwiał na
      siłę.
      • Gość: jacek Re: skandal! urzędnik do roboty IP: *.um.wroc.pl 19.10.06, 14:41
        Moj drogi nie nazywam wszystkich podatnikow debilami, lecz sposob myslenia
        niektorych podatnikow jako debilny i o to chodzilo w tym zdaniu. Odnosnie
        mojego rzekomego klusowania po necie to oswiadczam ci ze kazdy w pracy ma czas
        na przerwe tzw "snaidaniowa" ale niektorzy ze wzgledu na nadmiar pracy maja ja
        co najwyzej ok 14.00 czyli w czasie kiedy ty juz dawno pewnie oblizujesz sie po
        obiedzie. Pozdrawiam:-)))
    • Gość: Ja Nie dla Giocondy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 14:18
      Nie zgadzam sie na wydawanie miejskiej kasy na koncerty Placido Domingo czy
      innych tenorow. Nie zgadzam sie na ladowanie naszych pieniedzy w plonace statki
      na wodzie. Niech Zdrojewska odda cala kase ktora wpakowala w tzw.
      przedsiewziecia kulturalne. Teatr tak, ale tylko za prywatne pieniadze. Opera
      tak, ale tylko za prywatne pieniadze. Koncerty tak, ale tylko za prywatne
      pieniadze. A jak juz ta kase odda to ja powiem: Slask tak, ale tylko za
      prywatne pieniadze
    • Gość: Borja Re: Radni nie chcą Śląska IP: 80.51.194.* 19.10.06, 14:26
      Miałem głosować na PO. Ale takiego wała.
    • Gość: Tadek Radni nie chcą Śląska IP: 212.127.66.* 19.10.06, 14:41
      Ta kaflara Zdrojewska niech spieprza w podskokach z Wrocławia.Wychodzi prawdziwe oblicze PO.
    • Gość: romek Radni nie chcą Śląska IP: *.Rozyckiego.korbank.pl 19.10.06, 14:59
      Sprawa prosta poprzeć w wyborach blok Dudkiewicza a nie
      PO ani PIS jak będą mieli większość nikt im nie podskoczy
    • Gość: anty kibic Radni nie chcą Śląska IP: 156.17.92.* 19.10.06, 15:16
      Popieram radnych.
      Nareszcie ktoś w Radzie Miejskiej zrobił coś w tej sprawie sensownego i chciał
      chociaż poznać rzeczywiste koszty tej awanturniczej inicjatywy. Już myślałem,
      że wszyscy radni to potulne barany nie mające własnego zdania nie interesujący
      się wyrzucaniem publicznych pieniędzy w błoto. Tak niestety skończyłoby sie
      inwestowanie w ten klub w danych warunkach.
      Jak można pakować miasto w przedsięwzięcie dalece śliskie, niepewne, i w
      dodatku bardzo drogie.
      Mam nadzieję że prezydent Wrocławia i jego ekipa przedstawią biznesplan tego
      przedsięwzięcia, konkretne cele pośrednie i cel ostateczny nie zapominając o
      prawdziwych kwotach na ten cel przeznaczonych.
      Już widać, ze deklaracje władz miasta o kwocie 2 mln złotych to czysta fikcja.
      Bez jednorazowej kwoty 15-20 mln nie ma w ogóle co tego pseudointeresu
      zaczynać.
      Czy miasta stać na wyrzucenie w błoto teraz ze 20 mln a następnie po 5-10 mln
      rocznie?
      To co mnie naprawdę wkurza w tej sprawie to fakt, że o sprawie próby
      wydatkowania kwot rzędu 20-30 mln z kasy miejsckiej nie było w ogóle żadnej
      dyskusji- szast prast i po wszystkim jakby chodziło o wydanie kilku czy
      kilkunastu tysięcy zł na meble do czyjegoś gabinetu. To się po prostu nie
      mieści w głowie żeby w cywilizowanym i niby europejskim wrocławiu takie rzeczy
      miały miejsce. Ja rozumiem, że prezydent Dutkiewicz chce wygrać wybory ale
      koszty wygrania tych wyborów poprzez tego typu akcje są niestety zbyt wysokie.
      Może pan Prezydent by wybudował kryte, pełnowymiarowe lodowisko bo nie mamy
      takiego we wrocławiu. A może kryty 50 m basen pływacki bo mamy tylko jeden w
      mieście. Może boiska piłkarskie i finansowanie szkółek piłkarskich przy
      szkołach.
      A tak na marginesie jak pan prezydent wyobraża sobie działanie takiej spólki
      miejskiej jak Sląsk Wrocław spółka miejska?
      Jaki pakiet akcji będzie miasto miało?
      Jeśli 51% to powinno zgodnie z polskim prawem spełnić szereg warunków m.in. jak
      miasto wyobraża sobie przekazywanie pieniędzy na pokrycie wydatków:
      przetarg na najlepszą ofertę na pokrycie długu?
      A może przetarg publiczny na zakup napastnika?
      Przearaża mnie cytowana w artykule wypowiedź dyrektora od sportu w urzędzie
      miejskim, że miasto już planowało wzmocnienia nie mając zgody na wydanie
      pieniędzy czy przejęcie śląska. Czy to jest prywatny folwark pana dyrektora?
      Jestem ciekaw czy sam by wyłożył swoje własne pieniądze na taki "interes"
      Przeraża mnie, że prezydent umawia się po cichu za plecami, na twarz z
      prywatnym przedsiębiorcą co do interesu wartego ostatecznie ileś mln zl
      (obecnie kwota w obrocie to jak rozumiem 6 mln)i podejmuje zobowiązania(jak
      wynika z poprzednich serii artykułów prasowych) nie mając plenipotencji rady
      miejskiej. Co więcej gdy rada miejsca nie ma zielonego pojęcia, że taka
      tranzakcjaw ogóle może mieć miejsce.
      • Gość: DW 1947 SaMoBóJ pani Basi IP: *.wro.vectranet.pl 19.10.06, 16:04
        Ale walnęła babola kandydować z okręgu nr.3 gdzie najwięcej jest kibiców Śląska,
        proponuje takie rzeczy, czyli dzisiaj pożegnała się ze stołkiem conajmiej na
        kilka lat. Pozostanie tylko galeria na Solnym ;(
      • Gość: czas Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.coxfiber.net 19.10.06, 16:08
        Duzo racji w tym co pisze Anty Kibic, Nic dodac nic ujac, sprawa tylko ujmuje
        splendoru Preziowi przed wyborami. Powaznie rzecz biorac to takie 'dzoint
        wencze' jest z gory skazane na plajte /interesu publicznego/i niesie piekielny
        ladunek kryminogenny...modlmy sie!. Przynajmiej doniesienia prasowe tak
        sugeruja. Jak tak dalej pojdzie, to czas najwyzszy zaprzestac placenia
        podatkow, oczywiscie Honorowo i Obywatelsko. Co Pan na to Panie Hrabio?.
      • Gość: Tola Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 00:45
        Pani Zdrojewska nie mowi sprortowi NIE tylko ma obawy! ja tez je mam! nie
        rozumiem po co inwestowac w cos co ma przyniesc straty??? lepiej w cos co
        przyniesie pewny zysk! po co sie chwalic jakas druzyna ktora jest kiepska?
        • Gość: Gienio Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 08:24
          Takim zyskiem byla Giokonda???? Czy tez remont Opery poszedl z pieniedzy
          sponsorow i UM nie dolozyl ani zlotowki??????
    • Gość: zIBI Radni nie chcą Śląska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.06, 15:58
      Jestem kibicem Śląska od 1971 roku.Nawet jeśli głosowanie będzie dla klubu
      niekorzystne,na pewno ja i moi znajomi zagłosujemy na Dutkiewicza.Na pewno
      jednak nie na radnych PO-PiS.100% nie na Zdrojewską.DOBRY KLUB PIŁKI NOŻNEJ TO
      NAPRAWDE WSPANIAŁA REKLAMA DLA WROCKA
      • Gość: bbbbb DeCyZJa po wyborach IP: *.wro.vectranet.pl 19.10.06, 16:17
        Niezajęto się dzisiaj sprawą przejęcia Śląska, mają zająć się po wyborach.
    • Gość: olo [...] IP: *.os1.kn.pl 19.10.06, 16:08
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: gość Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.devs.futuro.pl 19.10.06, 16:14
      Jeżeli na mecze pseudokopaczy Śląska chodzi tulu kibiców i piłka jest tak
      popularna to gdzie są sponsorzy i inwestorzy.Nie ma ich bo poziom kopanej jest
      we Wrocławiu tak żenujący, że zwykły kibic na mecz nie pójdzie bo i po co a
      sponsorów nie interesują szalikowcy jako grupa docelowa do której miała by
      trafić reklama a tym bardziej nie interesuje ich antyreklama w postaci burd i
      zadym. Liga Mistrzów, europejskie puchary - ludzie opamiętajcie się, przecież
      polska piłka jest cienka, że oprócz reprezentacji przegrywa wszystko i
      wszędzie. Z naszych podatków wybudujcie lepiej nowe drogi i nie topcie ich w
      piłkarskim bagnie.
    • Gość: bojur Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.06, 16:32
      Popieram działanie Pani Zdrojewskiej. Bo co mają pieniądze miejskie ze
      SLĄSKIEM.Jesli Oni sobie chcą grac to niech na siebie sami zarobią po 800 zł na
      miesiąc. mnie interesują inne plany MIASTA.A śmietanka kibiców jest widoczna
      wśród gości FORUM takich np.jak luka1975,dutliewicz
      zdrój,WuKaEs,Saviola,wyborca,metol,Gab i wielu innych.Mam iść na mecz i wsród
      nich siedzieć i gębe drzeć???
    • Gość: anastazjapotocka Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 16:35
      Jaki kochany Wrocław? TO PRYWATNY KLB. Niech sam się sponsoruje,a nie z moich
      podatków. BASIU! POPIERAM CIĘ.
      • Gość: bojur Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.06, 16:39
        Też popieram anastazje potocką.
    • Gość: kop Radni nie chcą Śląska IP: *.os1.kn.pl 19.10.06, 16:42
      Anastazja Potocka oki.Przespałbym sie z nią.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka