Dodaj do ulubionych

Radni nie chcą Śląska

• Gość: jura Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.os1.kn.pl 19.10.06, 16:45
      dziwna baba z tej zdrojewskiej..a czy to nie jest zona czasem tego bylego
      prezydenta wrocka? jesli tak to dlaczego on ma taka ochyde?
      • Gość: maryla Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 00:29
        trzeba miec w glowie a nie w wygladzie! poza tym Pani Zdrojewska ma klase i
        jest zadbana a to ze ma kilka kilo wiecej nic nie znaczy! moze od razu
        niepelnosprawnych tez nalezy obrzucic blotem bo maja problem z poruszaniem sie?
        wezcie lepiej stworzcie sobie miasto babek 90/60/90 i sami skladajcie sie na
        pilke nozna. macie kase to zrobcie zrute skoro tyle was jest i tak bardzo
        kochacie pilke!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: WK Uwaga do administratora sieci w Urzędzie Miejskim IP: *.ig.pwr.wroc.pl 19.10.06, 16:45
      Mam nadzieję, że administrator sieci w Urzędzie Miejskim zidentyfikuje "jacka" -
      pracownika tegoż Urzędu, który pozwala sobie w godzinach pracy, na służbowym
      komputerze wpisywać do internetu obelgi pod adresem miejskiej radnej oraz
      podatników, którzy go utrzymują. Mam też nadzieję, że przełożony tegoż
      pracownika właściwie oceni ten niesłychany popis arogancji.
      • Gość: jacek Re: Do WK IP: *.e-wro.net.pl 19.10.06, 23:10
        Szanowny MK.
        Jesli czujesz sie obrazony za tresc mojego posta, to przyjmij moje przeprosiny,
        Nie mialem an nie mam zamiaru obrazac podatnikow. Sam jestem jednym znich i
        Twoja uwaga odnosnie utrzymywania mnie z twoich podatkow jest rowniez
        niestosowna w stosunku do mnie jak i innych pracownikow sfery budzetowej. Sami
        placimy podatki i uwazam ze tez mamy prawo decydowac na co te pieniadze beda
        wydawane. Jesli chodzi o rzekoma obraze pani radnej to stanowczo sie z toba nie
        zgadzam Nie mam nic osobiscie do PAni Zdrojewskiej, jednak sposob w jaki sie
        wypowiada o Slasku i o calej sprawie zwlaszcza przed wyborami daje duzo do
        myslenia. Byc moze uzylem zbyt mocnych slow jednak uwazam ze stanowczo nie ma w
        tym przypadku racji. A ludzie ktorzy nie znaja dokladnie planow co do mirazu
        miasta ze Slaskiem pisza takie wlasnie brednie i zaostrzaja sytuacje na forum.
        Przeciez nigdzie nie jest napisane ze miasto ma wiecznie utrzymywac Slask. MA
        byc jedynie pomostem w znalezieniu bogatego i preznego sponsora jaki jest
        niezbedny do prawidlowego funkcjonowania klubu pilkarskiego na odpowienim
        poziomie. TAki byl plan od poczatku i tu nalezy poierac Prezydenta Dutkiewicza
        w calosci. Pomysl czym bylaby BArcelona bez FC Barcelony. Madryt bez Realu czy
        Mediolan bez Milanu. Chodzi o to ze jesli chcemy wejsc do Europy to musimy sie
        promowac a najlepszym tego przykladem bedzie silna druzyna najpopularniejszej
        dyscypliny sportowej na swiecie. Nie rozumiem tylko czemu niektorzy nie moga
        lub poprostu nie chca tego zrozumiec. Pozdrawiam:-))
        • Gość: Łoś_bimbacz mity promocji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 23:37
          > Przeciez nigdzie nie jest napisane ze miasto ma wiecznie utrzymywac Slask. MA
          > byc jedynie pomostem w znalezieniu bogatego i preznego sponsora jaki jest
          > niezbedny do prawidlowego funkcjonowania klubu pilkarskiego na odpowienim
          > poziomie.

Prywatny właściciel Śląska nie jest w stanie korzystnie sprzedać klubu?
          Obecny właściciel klubu zakupił go niedawno, jaką będzie miał w tej chwili
          przebitkę z transakcji?. Moze poczekać aż spadnie do III ligi i kupić go
          jeszcze taniej. Prawdziwym majątkiem klubu są chyba jego nieruchomości, a
          najemni kopacze i działacze zawsze są do kupienia.

>>TAki byl plan od poczatku i tu nalezy poierac Prezydenta Dutkiewicza
          > w calosci. Pomysl czym bylaby BArcelona bez FC Barcelony. Madryt bez Realu
          czy > Mediolan bez Milanu. Chodzi o to ze jesli chcemy wejsc do Europy to
          musimy sie > promowac a

Mediolan i Barcelona mają jeszcze inne gadżety, których i tak Wrocław sobie
          nie kupi.
          Niestety wejście do Europy nie polega na promocji i hodowli klubu piłkarskiego.
          Złośliwe posty o zakupie klubu mają inny podtekst: jakość życia sportowego w
          mieście jest żałosna, nie można dostać się w normalnej porze na basen, korty
          czy inną halę.
          W akwaparku w Oleśnicy bywa w łykendy po 1300 osób. Ile osób przychodzi na
          mecze? ten akwapark kosztwał 15 mln brutto i finansuje się sam. Ile będzie
          kosztowała ta klubowa skarbonka bez dna?
          Jeśli masz dostęp na Wielkiego Sternika, to spróbuj mu przekazać głos ludu, że
          bizantyjskie udawanie europejkości, przez postawienie sobie największego
          mostu, wieżowca itp. są już skompromitowane, moze warto zapoznać się z
          europejskością w tylu szwajcarskim lub słoweńskim, bez piramid ale
          przestrzeganym rozkładem jazdy KZ.
          • Gość: WK Re: mity promocji IP: *.ig.pwr.wroc.pl 20.10.06, 13:52
            Otóż to: zamiast hasła "Wrocław miasto spotkań" niech będzie "Wrocław miasto
            dla mieszkańców" - praktyczne, wygodne, zwyczajne. Ale to takie niemedialne...
          • Gość: Jacek Re: mity promocji IP: *.e-wro.net.pl 21.10.06, 17:29
            Przedstawie Ci po krotce moj tok pojmowania.
            Na poczatek sorry za niewlasciwe slowa ktore faktycznie padly z mej strony w
            stosunku do niektorych osob wypowiadajacych sie na forum. Uwaga ta skierowana
            byle nie do podatnikow sensu stricto, nie do Pani Zdrojewskiej, ktora szanuje
            jako radna mojego miasta, kobiete, czy chociazby opcje polityczna z ktorej sie
            wywodzi, lecz do krytykantow wszelkich pomyslow zwiaznych ze Slaskiem i osob
            ktore wiecznie szydza z tego klubu, pilkarzy i kibicow. Nie mialem
            najmniejszego zamiaru nikogo obrazac, lecz w tym wypadku emocje wziely gore, bo
            szlag mnie jasny trafia jesli jest w koncu szansa zrobienia fajnego projektu, a
            wiekszosc ludzi nie majac tak naprawde pojecia o calym przesiewzieciu potrafi
            wszystko sprowadzic do rangi absurdu!
            Najbardziej mnie jednak denerwuje jak ktos wiecznie obraza nas urzednikow
            twierdzac ze jestesmy utrzymywani z ich podatkow i powinnismy byc wdzieczni ze
            mamy prace. Przeciez my tez placimy podatki z ktorych sie buduje szkoly, drogi,
            wspiera transport publiczny wyposaza uczelnie itp. I co skoro ja naprzyklad nie
            jezdze autobusem, lub nie chodze do teatru to mam ziac nienawiscia do wladzy ze
            marnuje moje pieniadze?! Przeciez z nie wszystkich dobr "sponsorowanych" przez
            pieniadze z podatkow korzystamy. Dlaczego wiec jestescie takimi oponentami
            projektu ktory moze naprawde przyniesc nam wszystkim korzysc. Ja nie namawiam
            nikogo na chodzenie na mecze, (Chociaz mam wrazenie ze wiekszosc z was
            krytykantow nigdy na nim nie byla) lecz mam prawo aby m.in moje pieniadze choc
            w czesci szly na wspieranie sportu (a takim bez watpienia jest projekt
            Prezydenta Dutkiewicza. ) Piszesz ze w aqaparku w Olesnicy w weekendy bywa
            1300 osob, to powiem ci ze rok temu na Slask pod wodza R.Tarasiewicza, ktory
            sie otarl o awans do I ligi chodzilo na niektore meczy po 8-9 tys kibicow.
            Pomysl teraz ile chodziloby na Slask gdyby walczyl o najwyzsze cele w I lidze.
            Smiem twierdzic ze 20-25 tys lekko. I to jest moim zdaniem m.in rozrywka ktora
            miasto chce zasponsorowac tym tysiacom spragnionych dobrej pilki kibicom. A
            teraz inny przyklad na budowe filharmoni miaso zamierza wudac ok 200 mln zl.
            Pokaz mi Forum w necie w ktorym kibice pilkarscy beda krytykowac ten pomysl,
            gdzie tygodniowo odbedzie sie kilka oper, ktore obejrzy w sumie 5-10 tys osob.
            Faktem jest niezaprzeczalnym ze dzieki temu ze jestesmy w UE Wroclaw rozwija
            sie nieslychanie szybko. Jest coraz wiecej pracy dla ludzi ale nie sama prac
            zyje czlowiek. Mysle ze powiedzenie CHLEBA I IGRZYSK jest tu na miejscu
            poniewaz, my wroclawianie mamy prawo do godnej pracy jaki i wspanialej
            rozrywki, a taka bez watpienia bylaby pomoc miasta w budowe klubu pilkarskiego
            na miare wielkosci Wroclawia i oczekiwan kibicow.
            Ps.
            1. Ze statystyk wynika, że blisko 100% osob majacych w pracy dostep do
            internetu z niego korzysta. Dlatego nie rozumien Twojego oburzenia. Zostal
            kupiony m.in z moich podatkow.
            2 Prawdziwym majatkiem klubu sa jego kibice, bez nich sport nie mialby sensu.
            Dizki nim FC Barcelona przez 106 lat nie musiala nosic loga sponsora na
            koszulkach.
            Pozdrawiam:-))))
            • Gość: WK Re: mity promocji IP: *.ig.pwr.wroc.pl 23.10.06, 18:20
              Jednak jest zasadnicza różnica między dofinansowaniem z publicznych pieniędzy
              transportu miejskiego, który służy naprawdę wszystkim mieszkańcom (także tym
              którzy jadą samochodem prywatnym bo jest więcej miejsca na ulicach) od
              dofinansowania z tychże pieniędzy np. klubu sportowego. To jest dofinansowanie
              rozrywki grupy kibiców przez nie-kibiców (akurat zresztą Dutkiewicz nie jest
              kibicem sportowym). Równie dobrze można byłoby kupować z funduszy miejskich
              buty do biegania dla maratończyków, rowery kolarzom itd. bo i maraton i wyścigi
              kolarskie też mogą miasto promować.
              W gospodarce rynkowej hasło "chleba i igrzysk" nie ma racji bytu - to było
              zawołanie rzymskiej gawiedzi utrzymywanej przez cezara z podatków łupionych w
              całym imperium. Fundusze publiczne powinny być wydawane wyłącznie na wspólne
              potrzeby wszystkich obywateli: np. dostępną dla wszystkich infrastrukturę,
              oświatę, powszechną służbę zdrowia (skoro płacimy na to osobne podatki).
              Natomiast wszelkie usługi, które są zwykłym biznesem - kluby sportowe,
              restauracje, galerie sztuki, itd. niech się utrzymują same i oderwą wreszcie od
              budżetowego cycka!
              Co do rzekomej promocji miasta przez piłke nożną: Paryż, Berlin, Oslo,
              Kopenhaga, Wiedeń, Genewa nie mają klubów piłkarskich w Lidze Mistrzów a miasta
              tak jakby wszystkim znane.
        • Gość: WK Re: Do WK IP: *.ig.pwr.wroc.pl 20.10.06, 13:46
          Cieszę się, że można jednak przedstawić swoje racje bez niepotrzebnych emocji.
          Akurat w kwestii promowania miasta poprzez sponsorowanie drużyny piłkarskiej
          mam nadal odmienne zdanie.
          Pozdrawiam
        • Gość: Trener Re: Do jacka IP: *.os1.kn.pl 26.10.06, 23:18
          I po co odwracać kota ogonem teraz? Wydygałeś? Lać na Zdrojewską! Nie ma się co
          bać!
    • szalik_w_grochy Baba i piłka nożna :) Zawsze tak się kończy :) 19.10.06, 16:56
      Podczas meczów baby powinny siedzieć w kuchni
      • Gość: bojur Re: Baba i piłka nożna :) Zawsze tak się kończy : IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.06, 17:15
        A mnie się ta BZ podoba,jest pulchna i ponętna.Załatwiła SLĄSK i RONDO REAGANA
        l Hrabiego
    • Gość: kibic Radni nie chcą Śląska IP: *.core.lanet.net.pl 19.10.06, 16:58
      kto to jest ta zdrojewska :/ pierwsze slysze!! co ona ma do gadania wogole.
      dlaczego niby nie mozna przeznaczac na sport?? jakos w krakowie czy poznaniu
      mozna tylko we wroclawiu nie. ;/ zdrojewska do wora!!!!!
      • maro_wks Re: Radni nie chcą Śląska 19.10.06, 18:50
        Proszę panią Nas jest wielu to nie jest inwestycja w szachy dla 50 pasjonatów
        jak być może się pani wydaje...
        Pani Barbaro-STRZELIŁA SOBIE PANI PIĘKNEGO GOLA SAMOBÓJCZEGO PRZED WYBORAMI!!!
        NIKT O ZDROWYCH ZMYSŁACH NA PANIĄ NIE ODDA GŁOSU,WROCŁAW TO NIE TYLKO GIOCONDA I
        WRATISLAVIA CANTANS!!!!!
        • Gość: bob Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.proxy.aol.com 19.10.06, 19:28
          Zdrojewska paralizuje rozwoj pilki noznej w naszym miescie.
        • Gość: wroc Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.devs.futuro.pl 19.10.06, 19:38
          Poieram inicjatywę Zdrojewskiej. Samobója to by sobie strzelili dając pieniądze
          z naszych podatków na ten korupcjonogenny pseudo-sport. Przecież to nie komuna,
          że przejadało się nie swoje pieniądze. Klub jest prywatny to niech pozyskuje
          środki od prywatnych inwestorów.
      • Gość: maryla Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 00:24
        aby inwestowac trzeba miec dobra pilke a nie jaka dalekoligowa bande :(
        popieram sport ale pilka nozna we wroclawiu nie jest na tyle dobra by tyle kasy
        w nia pakowac, przeciez to nie pilkarscy geniusze! moze w takiem razie ucznia
        ktorzy maja dwoje dac stypendium naukowe co????????????
    • Gość: wojtek Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.math.umd.edu 19.10.06, 17:18
      > A pajace co wypisuja o marnowaniu publicznych czyli ich pieniedzy to debile!

Powtorze za autorem: "mistrzoska" opinia.

Z kontekstu to jasno nie wynika, wiec musze sie zapytac: ci obywatele miasta
      (czy jak ich pan nazywa "pajace" - n.b. czy pan tak tez mowi petentom wprost?)
      sa "debilami", bo
      (a) wypisuja o marnowaniu publicznych pieniedzy
      czy
      (b) wypisuja o marnowaniu _ich_ pieniedzy?

> A teraz
      > przykalad z Krakowa Wisla od kilku lat gra w pucharach, gosci wielkie
      > pilkarskie potegi dzieki czemu Krakow jest o niebo lepiej rozpznawalny w
      > Europie niz Wroclaw.

Abstrahujac od powodow dla ktorych "Krakow jest o niebo lepiej rozpoznawalny w
      Europie niz Wroclaw" :))), to male pytanie:

Co bylo pierwsze: duze inwestycje miasta w stadion czy duze inwestycje
      prywatnego inwestora w klub pilkarski?
      • Gość: jacek Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.e-wro.net.pl 21.10.06, 17:48
        hej:-))) Mialo byc mistrzowska ale ze wzgledu na emocje wkradl sie blad. Jesli
        poczules sie urazony tym zdaniem to przepraszam, tak jak wszystkich
        pozostalych, poniewaz kontekst mial byc zupelnie inny. Nie nazywam
        petentow "pajacami" i powtorze raz jeszcze ze nikogo nie mialem zamiaru
        obrazic. Chociaz faktycznie troche mnie nerwy poniosly, kiedy po raz kolejny
        przeczytalem, ze kibice slaska to jedynie banda szalikow, lysych i chuliganow
        ktorzy niszcza ten klub i sa zakala tego miasta. Powtorze raz jeszcze nie tylko
        oponenci przejmowania przez miasto Slaska placa podatki, a wiekszoca z was
        uzurpuje sobie prawo do decydowania na co powinny one byc wydane. Pewnie ze
        mozna sie spierac czy to ma sens, jednak dla wielu ma i skoro pomysl zrodzil
        sie w glowach wlodazy tego miasta to patrzac na 4 lata rzadow Prezydenta
        Dutkiewicza i Rady Miejskiej ma ogromna szanse na odniesienie sukcesu. A to ze
        nie wszyscy lubia pilke nozna, nie jest w mojej ocenie powodem aby go "besztac"
        tylko dlatego ze ktos nigdy nie byl i nie bedzie na meczu pilkarskim. Ja nie
        chodze do teatru, opery i nie mam pretensji ani nie wylewam swoich zalow na
        forum, że czesc moich pieniedzy idzie na zaspokajanie gustow melomanow:-)))
        PS.Pierwsze owszem byly pierwsze inwestycje sponsora w klub pilkarski. To fakt,
        ale o to w tym wszystkim chodzi ze dzieki miastu jako wiarygodnemyu partnerowi
        tego sponsora w koncu uda sie znalezc. Pozdro:-)))
        • Gość: wojtek Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.math.umd.edu 22.10.06, 23:38
          > wiekszoca z was uzurpuje sobie prawo do decydowania na co powinny one byc
          > wydane.

Byc moze czegos nie rozumiem, ale jesli "wiekszosc", rzeczywiscie ma pomysl jak
          pieniadze maja, lub nie, byc wydawane, to w demokracji wydawaloby sie, ze
          powinni oni miec racje, a nie "uzurpacje"?

> i skoro pomysl zrodzil sie w glowach wlodazy tego miasta to patrzac na 4 lata
          > rzadow Prezydenta Dutkiewicza i Rady Miejskiej ma ogromna szanse na
          > odniesienie sukcesu

I tak juz Pan "podpadl" :)) wiec teraz nie ma co sie podlizywac. No chyba, ze
          Pan to no powaznie ... ?

> ale o to w tym wszystkim chodzi ze dzieki miastu jako wiarygodnemyu partnerowi
          > tego sponsora w koncu uda sie znalezc.

No to niech miasto szuka tego sponsora, a nie kupuje klub. Po co robic dwie
          rzeczy na raz? Prosze bardzo zwrocic uwage na ta kolejnosc i zrozumiec, ze ona
          nie byla przypadkowa (w warszawie tez). Czy ma Pan jakikolwiek przyklad miasta w
          Polsce, ktore zainwestowalo w klub pilkarski i potem znalazlo mu inwestora i
          wszystko skonczylo sie jak w bajce? Moze Szczecin? :)))
    • Gość: ja Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 19:36
      Pani Basia powinna troszkę poćwiczyć bo widać, że o sporcie zielonego pojęcia
      nie ma. Może ona chce żeby w bierki inwestować.
      Żenada.
      • Gość: :) Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 19:48
        Powstańców mówi pani, papa
        • Gość: x Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.os1.kn.pl 19.10.06, 21:33
          Na poważne rzeczy brakuje ieniędzy, ate pajace chca marnowac pieniądze na jaką
          ś piłkę!Przedszkola sie zamyka,bo brak kasy,ale są na imprezy dla pijanych
          troglodytów!Precz ze śląskiem i inym tego typu gównem!
          • Gość: Wrocek Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.chello.pl 20.10.06, 00:33
            X rąbnij się w łeb i nie denerwój normalnych ludzi!
    • wielki_czarownik Popieram radnych 19.10.06, 23:13
      Dlaczego z moich podatków ma być łożone na gromadę facetów w krótkich spodenkach, którzy biegają za kawałkiem skórki? Niech płacą ci co oglądają mecze. Ja nie oglądam, nie jest mi to do szczęścia potrzebne i tyle.
      • Gość: Gienio Re: Popieram radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 08:30
        NIe zgadzam sie z Toba... tak samo podatnicy nie interesujacy sie teatrem,
        koncertami, opera mogli by napisac ze dlaczego tam maja isc ich podatki??
        Ciekawe czy remont Opery oplacili milosnicy przedstawien?? Nie mysl tylko o
        sobie i sobie podobnym nie jestes jedynym podatnikiem w miescie... Gwarantuje Ci
        ze kibicow Slaska jest zdecydowanie wiecej niz np. melomanow!!!!
        • wielki_czarownik Ależ 20.10.06, 12:37
          Ależ teatry etc. powinny się same utrzymywać!
          • Gość: Gienio Re: Ależ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 12:46
            Ale sie nie utrzymuja!! remont Opery tez nie z biletow sie odbyl... wyrzuc
            klapki z oczu...
      • Gość: Donald Re: Popieram radnych IP: *.e-wro.net.pl 22.10.06, 11:06
        wielki_czarownik napisał:

> Dlaczego z moich podatków ma być łożone

Nie z twoich tylko z moich.
    • Gość: Wrocek Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.chello.pl 20.10.06, 00:11
      Nareście normalne podejście w tej sprawie brawo Jacek jakby było więcej tak
      myslących ludzi w radzie miasta a nie jak p.Zdrojewska[tu mam nadzieję konczy
      się jej przygoda z władzą]To Sląsk juz dawno grałby z Wisłą i Legią w
      lidze.Piłka nozna jest wielką promocją miasta.Miasto jest też wiarygodnym
      partnerem w rozmowach z potencjalnymi bogatymi inwestorami.W
      Poznaniu,Krakowie,Warszawie o tym wiedzą i dobrze na tym wychodzą.Wrocław
      powinien skorzystać z tych przykładów.Bądzmy dobrej myśli!!!
    • Gość: wks Radni nie chcą Śląska IP: *.e-wro.net.pl 20.10.06, 07:01
      hej slask
    • Gość: OK Jak najbardziej....bo po co placic. IP: *.wro.vectranet.pl 22.10.06, 14:04
      Za rozwydrzonych, zidiocialych, zchamialych kiboli...
      • Gość: gość Re: Jak najbardziej....bo po co placic. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 14:16
        Ci kibole to sila frajerze!!!!
        • Gość: Alex Re: Jak najbardziej....bo po co placic. IP: 83.168.111.* 23.10.06, 01:45
          Miasto powinno inwestować w młodzież, a o sport profi powinni się martwić
          sponsorzy. Gdyby rzeczywiście było tak, że we Wrocławiu jest tak dużo kibiców
          piłki nożnej to sponsor by się już znalazł (przykład Krakowa, Łodzi, Warszawy,
          Poznania,Szczecina, Bydgoszczy to pokazuje). Kosz czy żużel sponsorów znalazły
          bez pomocy miasta. Sprawdziłem sobie frekwencję na innych stadionach i co ona
          pokazuje. Okazuje się,że na drugą ligą w Poznaniu czy Szczecinie chodziło
          kilkanaście tysięcy ludzi. W tej chwili w Chorzowie chodzi około 10 u nas
          chodzi 3-4 tyś. Może Wrocław woli inne sporty co na świecie się zdarza. Jeżeli
          jest inaczej to sponsor się znajdzie sam, a tak będziemy płacili kasę na nie
          wiadomo co. Za co za grę czy za transfery (sprzedamy pół miasta to starczy na
          jakiegoś Adriano) Jak już to moge się zgodzić, żeby płacić za wyniki i
          przeznaczyć np. określoną kwotę za awans do 1 ligi. Jak jest dobry zarząd, są
          ambitni piłkarze to kasę dostaną tylko, że wtedy będzie to za coś, a nie za to,
          ze chcą.
    • Gość: romek Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.Rozyckiego.korbank.pl 23.10.06, 12:40
      Jak czytam te wpisy przciwników to śmiać mi się chce.
      Że niby za ich pieniądze to nie wolno, nie zgadzają się.
      To ja się pytam a jak dotujemy kulturę to ok.Operze dajmy
      bo tam chodzą porządni a na mecze to swołocz a przecież
      tylko elita może się bawić i rozerwać prawda?
    • Gość: Jacek Przepraszam IP: *.um.wroc.pl 24.10.06, 07:51
      Niniejszym chciałbym raz jeszcze serdecznie przeprosić wszystkich forumowiczów,
      którzy poczuli sie dotknieci moja wypowiedzią. Zaznaczam że nie mialem zamiaru
      nikogo personalnie urazic, jednak fakt iż teść tego postu może w odczuciu wielu
      osób przeczyć tej tezie. Ostry ton wypowiedzi i użyte w niej "epitety"
      spowodowane były zbyt emocjonalnym podejściem do opisywanego tematu i silną
      frustracją w związku z treścią zawartą w artukule jak i komentarzami do niego.
      Zaznaczam, że było to moje prywatne zdanie, jednak po ochłonięciu w temacie
      zgadzam się, że niezbyt fortunne i stosowne. Jeszcze raz przepraszam i proszę o
      wyrozumiałość. Pozdrawiam :-)))
      Ps. Szczególne pozdrowienia dla WK i Wojtka za konstruktywną krytykę i
      merytoryczną dyskusję.
      • e-kibic Re: Przepraszam 24.10.06, 18:35
        Aż tak źle?
        Jacku trzymaj się! Któż z nas nie pisuje z pracy ;) Gdybyś mieszkał w
        Barcelonie to byś jeszcze dostał awans ale niestety urodziliśmy się we
        Wrocławiu wśród ludzi typu Zdrojewska, którzy sami nic nie robią i innym nie
        pozwolą :)
        Hej Śląsk!
    • Gość: mały Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 22:03
      Wrocławianie na zawsze za ukochanym ŚLĄSKIEM !NA DOBRE I NA ZŁE !Śląsk był jest
      i będzie ! a ci radni NIE !
    • Gość: gawor Radni nie chcą Śląska IP: *.cable.ubr09.haye.blueyonder.co.uk 27.10.06, 18:30
      "Slask" nie powinien byc przejety przez miasto, nie tym powinni sie radni
      zajmowac
      • Gość: andrzej Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 12:39
        AVE ŚLĄSK !!! 12-go zmiana co nie których radnych !My już wiemy których !
        Tylko Śląsk Wrocław !!! ŚLĄSK to My !!!
    • Gość: smoku Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.06, 15:03
      Jeden chce:
      michaljaros.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka