Gość: enra IP: 80.54.200.* 27.10.06, 21:06 drogie kobietki, który szpital we wrocławiu jest dobrym miejsec do porodu a które trzeba omijać z daleka, chodzi mi przedewzstkim o opieke lekarzy i ich zaangażowanie ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ktoś Re: wrocławskie szpitale IP: *.e-wro.net.pl 27.10.06, 21:25 Najlepiej rodzić poza Wrocławiem. Wszystkie szpitale w naszym mieście są beznadziejne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka293 Re: wrocławskie szpitale IP: *.os1.kn.pl 27.10.06, 21:30 hm z doswiadczenia i opinii moich znajomych to warto omijac Brochów i Dyrekcyjną... na Kamińskiego jest najbardziej przyjazny szpital, mniejsze sale po porodowe:)-i bardziej przyjazne sale ale tak naprawde to niestety liczy sie zmiana na ktora trafisz mniej albo bardziej przyjazna i to tak naprawde zalezy od Losu szcześcia!!! niestety!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arvenka29 Re: wrocławskie szpitale IP: *.os1.kn.pl 27.10.06, 21:38 Kobiety.....OPINIE O WROCŁAWSKICH SZPITALACH SA GRUBO PRZESADZONE.TO NIE SZPITAL DECYDUJE O SWOJEJ RENOMIE A OSOBY TAM PRACUJACE.OD WAS TYLKO ZALEZY CO DALEJ.WYBIERZCIE DOBREGO LEKARZA PROWADZACEGO I ZAUFAJCIE MU A WSZYSTKO BEDZIE BEZ PROBLEMU.SAMA MAM TERMIN NA GRUDZIEN I WIEM ZE WYLADUJE NA DYREKCYJNEJ GDZIE RODZIŁAM TEZ 10 LAT TEMU.NIE NARZEKAM NA TE KLINIKE MIMO ZE OBECNOSC STUDENTOW PODCZAS PORODU NIE JEST MIŁA.NIE MYSLCIE O TYM JAK WAS TAM POTRAKTUJA ALE JAK PRZYJMA WASZE MALENSTWO.W KONCU I TAK PO KILKU DNIACH BEDZIECIE TYLKO PAMIETAC O PIERWSZYM SPOJRZENIU WASZEGO DZIECIATKA A NIE O TYM ZE POŁOZNA WARKNELA CZY LEKARZ WSZEDŁ NA SALE ZASPANY.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izini Re: wrocławskie szpitale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 16:11 Ja rodziłam na Dyrekcyjnej w 2005 w lipcu córeczkę,chciałam rodzinnie i po paru godzinach udało się,bo tam jest tylko jedna sala do rodzinnych.Wprawdzie miałam w sumie przez 11godzin 3 położne i w ostatniej fazie porodu położna nie opłacona bardzo mi pomagała,lekarze super,nie przeszkadzali,z poczuciem humoru,dostałam córeczke do karmienia i instrukcję co do przystawiania .A w pierwszej fazie,mogłam robić co chcę,co bardzo sobie chwalę,zero pozycji leżącej.Po porodzie naprawdę wspaniałe położne,pomagały z piersiami i nie tylko o każdej porze dnia i nocy,salowe codziennie pytały,czy zmienić pościel.Trochę gorzej oceniam pielęgniarki do dzieci,ale z tym można sobie poradzić,będąc dociekliwym.A na studentów nie trafilam bo 1 lipca to wakacje,ale,że byłam osobą towarzyszącą mojej siostrze w porodzie na Dyrekcyjnej w 2001 stąd wiem,że można zaprotestować.Najpierw zgodziła się,ale kiepsko się czuła i się rozmyśliła,a studenci wyszli bez szemrania.I po sprawie.Mogę z czystym sumieniem polecić Dyrekcyjną POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
1234a14 Re: wrocławskie szpitale 04.11.06, 18:26 ja rodzilam dwoje dzieci na kamienskiego w99roku i 2003 roku jest dobrze opieka jest mila polozne sa troskliwe Odpowiedz Link Zgłoś
akademiapilotow Re: wrocławskie szpitale 12.11.06, 11:33 ja tez mam dwie córy, obie przyszly na swiat na kamienskiego w naprawde dobrej atmosferze.. Odpowiedz Link Zgłoś