Dodaj do ulubionych

Meble Agata

• Gość: madzik poprostu tragedia IP: *.206.114.85.static.telsat.wroc.pl 07.12.08, 20:23
      ja postanowiłam zakupic meble w salonie meblowym a konkretnie łożko.
      deklaracja ze dostane je za 30 dni.ze szczegołami opisałam jakie
      dokładnie chcem! oczywiscie tydzien poślizgu to ze w umowie jest
      napisane ze gdy sie spóźnia z umowną datą poninni udzielic 0,2%
      rabatu (smieszne pieniadze-umowa robiona pod nich) ale zapomnij ze
      dostaniesz te 0,2%.hym transport w granicach miasta powinien byc
      darmowy zapomnij ,musisz we własnym zakresie załatwiac sobie
      transport <kolejne 90 zl>,mąż kazał mi pojechac upewnic sie czy
      produkt jaki zamowiłam jest dokładnie taki jaki chciałam- usłyszałam
      cytuje"łożko jest zapakowane w folie i gąbki jak je sciągniemy to
      nie odpowiadamy za to ze łózko dostanie pani brudne bo pakowac
      ponownie go nie beda-hymmm bardzo dziwne ale machnełam reką i to moj
      ogromny błąd!!! łóżko przetransportowałam do domu i po jego
      rozpakowaniu okazuje sie ze chciałam poduszki w kształcie rożka mam
      prostokąty ,pewnie gamoń ktory je robił podstawówki nie skończył ale
      to nie wszystko,poduszki -ich kolor jest inny niż zamawiałam !! wiec
      na dodatek daltonista!!! poprostu słow brak !!!! jutro przejade sie
      do salonu z tymi poduszkami znow bede czekac miesiac na nowe,hymmm i
      czy dostane takie jak chcem czy teraz bedą jeszcze inne. i ciekawe
      kto mi odda za paliwo bo od domu do salonu mam 30 km w obie strony
      wychodzi 60 jak nic bede chciała wystawic im fakture za kilomety
      wiec czuje ze bedzie jadka :( załamka mój mąż jest na mnie wsciekły
      bo przeciez kazał mi jechac i sprawdzic towar czy jast zgodny z
      umową !!!!
    • Gość: nastyyyy Re: Meble Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 01:44
      Powiem Ci tak, znajoma czekała ok. miesiąca na wymianę mebli, które przyszły z
      ich winy złe, po prostu ktoś się pomylił, do tego nie chcieli zabrać niechcianej
      szafki, którą jej wcisnęli, musiała zapłacić, inaczej nie dostała by droższej
      szafki, za którą zapłaciła. Sama, mimo tej dziwnej sytuacji postanowiłam kupić
      łóżko, mimo tego, że było z wystawy nie obniżono ceny (na nowe czeka się ok. 8
      tygodni, po przeprowadzce nie miałam gdzie spać), ale zgodziłam się na to. Po
      zapłaceniu okazało się, że nikt nie dostosuje godzin dowozu do mojego czasu
      wolnego. Trzeba mieć pół dnia specjalnie dla nich mniej więcej 10-14, 14-18.
      Jeśli ktoś pracuje do 15, to nie ma możliwości dogadania, bo trasę ustalają
      później. Wyszło na to, że na łóżko, mimo pilnej sytuacji czekałam prawie
      tydzień, szkoda, że nikt nie powiedział o tym zanim zapłaciłam. Na szczęście
      przyszło w dobrym stanie. Firmy nie polecam.
      • Gość: gość Re: Meble Agata IP: *.router.finemedia.pl 29.01.09, 18:25
        Nie wiem kto teraz zasiada w dziale reklamacji, ale bynajmniej nie są to osoby,
        z którymi można cokolwiek załatwić...Miałam przyjemność (choć wątpliwą) rozmowy
        z jedną z Pań na temat uszkodzonego mebla i muszę przyznać, iż bardzo ciężko
        było mi uzyskać konkretne informację odnośnie załatwienia reklamacji...Chciałam
        być pomocna i przywieźć ze sobą reklamowany mebel (aby przyśpieszyć cały
        proces), lecz spotkałam się z dezaprobatą pracownicy, a przecież można niektóre
        sprawy załatwić niemalże od ręki...tym bardziej, że mebel, który reklamuje jest
        na stanie!!! Ludzie po prostu trochę wyobraźni i chęci pomocy klientom!!! To
        przecież również Wam usprawni pracę...Nie do wszystkich spraw jest potrzeba
        wysyłania serwisu!!!!! Jestem klientką sklepu od początku jego istnienia i
        zdarzało mi się już nie raz reklamować COŚ..., ale kiedyś załatwiano mi to "od
        ręki" lub w max dwa tygodnie, trochę dłużej to trwało z meblami z Malezji czy
        skądś tam indziej..a teraz to jakiś koszmar! Proszę to przemyśleć i działać,
        działać
        • Gość: lolek relamacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 22:15
          Ja również miałam "przyjemnosc" reklamować mebel i powiem jedno -
          masakra !!! Kiedys było inaczej- potwierdzam, pracowały tam takie
          dwie panie, z którymi mozna było wiele spraw załatwić od ręki albo w
          niedługim czasie i w ogóle inaczej tam było. No ale cóz jak się nie
          ma tego co się lubi to się lubi to co się ma ...
          • Gość: otto Re: relamacje IP: *.54.19.216.static.telsat.wroc.pl 01.02.09, 22:44
            Przyjemność piszemy używając na końcu literek "ś" oraz "ć", drogi "Lolku" a
            "coż" ma w końcówce "ż" a nie "z" i brakuje paru przecinków.Pozdrawiam, pa.
            • Gość: lolek Re: relamacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 16:24
              no comment
            • Gość: ktoś Re: relamacje IP: *.128.107.234.static.crowley.pl 03.02.09, 09:26
              chodzi raczej o sens wypowiedzi a nie błędy interpunkcyjne, etc....
            • Gość: ktoś Re: relamacje IP: *.128.107.234.static.crowley.pl 03.02.09, 09:28
              chodzi o sens wypowiedzi a nie błędy interpunkcyjne, etc....
              • Gość: forest Re: relamacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 14:50
                jak sama nazwa wskazuje to forum dotyczace mebli,a tu ludzie
                piszecie jakies wywody na temat pisowni,zasad gramatyki!beznadzieja
                polecaam inne stronki na których się można popisywać!piszcie na
                temat mebli a nie jakieś pierdoły
        • Gość: były pracownik Re: Meble Agata IP: *.via.zamek.net.pl 16.02.09, 23:02
          Proszę mi wierzyć ze pracownicy mebli Agata czy to sprzedawca ,
          kasjer, pracownik reklamcji nie moga inaczej powiedziec to polecnia
          z góry a w sklepie panuje mobbing jak mało gdzie taki cichy obóz
          pracy dla polaków ale kiedyś i oni wpadna może uwaga albo tvn wierze
          ze tak właśnie będzie.
          • Gość: haiku Re: Meble Agata IP: 90.156.110.* 18.02.09, 19:54
            Coś mi się jednaj wydaje że wam tam trzeba psychiatry a nie tvn-u.
            ciągle tylko mobbing, szambo, jad, donosiciele, wyzyskiwacze, itd, itp.
            Sami tworzycie taką atmosferę. Chcecie być poważani i szanowani to szanujcie i
            poważajcie innych. Jak komuś nie pasuje to niech się zwolni. To nie komuna że
            każdy musi pracować, a jak pracuje to niech się nie opie***la tylko robi co do
            niego należy najlepiej jak potrafi.
            No ale to trzeba mieć odrobinę przyzwoitości, o wiedzy nie wspominając. Wiem że
            45 lat komuny zrobiło swoje i starszym ciężko się przestawić ale i postawa
            młodych woła o pomstę do nieba. Chcecie być prezesami to załóżcie sobie własne
            firmy a po 3 miesiącach podzielcie się refleksjami. Zakładam się że zmienicie
            zdanie. ZADAJCIE SOBIE JEDNO ZAJEBIŚCIE WAŻNE PYTANIE: CZY JESTEM DOBRYM
            PRACOWNIKIEM I ROBIĘ WSZYSTKO CZEGO ODE MNIE OCZEKUJE PRACODAWCA ??? BO PO COŚ
            WAS ZATRUDNIŁ CO NIE ??? NIE PO TO ŻE WAS LUBI ALBO ŻEBYŚCIE MIELI NA PAPU !!!

ZMIANY ZACZNIJCIE OD SIEBIE A PÓŹNIEJ ZMIENIAJCIE INNYCH !!!!

ps.
            byłem u was w środę i jako klient mógłbym się przyczepić do paru rzeczy. gdybym
            był waszym prezesem to nie byłbym zadowolony.
            a wasze meble to już inna para kaloszy .... kupiłem gdzie indziej
            pozdrawiam do zobaczenie może kiedyś
          • Gość: gość Re: Meble Agata IP: *.mtvk.pl 19.02.09, 23:49
            Człowieku co ty tu za bzdury wypisujesz przecież jak się komuś nie
            podoba , to może zmienić pracę nikt nikogo tam na siłę nie trzyma,
            każdy ma rozum ,co ty się tak interesujesz jak już tam nie
            pracujesz... Jak cię wywalą z następnej pracy to też będziesz tu
            wypisywać ....
    • Gość: k-ar Re: Meble Agata IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.09, 20:04
      Kupiłam kanapę skórzaną, rozkładaną. Skóra się wytarła po 5 przy rozkładaniu.
      Pasek od pojemnika pruje się już na długość około 1 metra. Wszystko za 3000 zł
      • Gość: Klient Re: Meble Agata IP: *.128.107.234.static.crowley.pl 05.03.09, 12:30
        Przepraszam czy w reklamacjach pracują ludzie, którzy wiedzą co robią czy laicy,
        którzy nie mają o tym pojęcia???
        Czy są to ludzie nadający się do tej pracy? Ja osobiście odnoszę przeciwne
        wrażenie! Czym kierowała się firma zatrudniając pracowników do tego działu?
        • Gość: gość Re: Meble Agata IP: *.128.107.234.static.crowley.pl 09.03.09, 11:18
          Zgadzam się, ja też próbowałem coś tam załatwić i pracownicy robią łaskę, że w
          ogóle chcą rozmawiać, a przecież to ich praca!!!!
          Poza tym reklamowałem krzesła i jeśli bym sam się nie upomniał to pracownicy
          raczej by się tym nie zajęli..."umknęło im" - no cóż zdarza się, ale nie jeśli
          się zdarza drugi raz z rzędu (kilka miesięcy temu reklamowaliśmy sofę...ileż
          było z tym problemu,(też gdzieś im się zapodziała reklamacja) tylko jak to
          możliwe skoro była w systemie!!!!po prostu nie zajmowali się nią, uznając, że to
          producent powinien, a ten się nie odzywał - wystarczyło monitować proces i
          przypomnieć się producentowi...a my wciąż czekaliśmy...) Straszna
          niekompetencja, straszna!!!!!!!!!!!! To jest moja któraś tam z kolei reklamacja,
          ale te w ostatnim czasie (jakiś rok czy półtora też miałem bujające się krzesła
          i krzywy stół, ale serwis przyjechał po tygodniu co prawda, ale pani sama
          dzwoniła i instruowała co i jak!) są najgorzej załatwiane!
          • Gość: polkop Re: Meble Agata IP: 90.156.110.* 10.03.09, 20:50
            no i dlatego ja już od jakiegoś czasu robię zakupy gdzie indziej - a dokładnie
            w starym dobrym DOMARZE. Niektóre rzeczy trochę droższe ale zdrowie i równowaga
            psychiczna jest bezcenna. Ale jak kto woli.
            • Gość: klient Re: Meble Agata IP: *.chello.pl 24.03.09, 18:09
              obsługa beznadziejna, ale to chyba zaraźliwe w tej branży, byłam w BlackRedWhite na Bielanach i też było bardzo ciężko uzyskać jakąkolwiek informację od "bardzo zmęczonych bezczynnością pracownic"
              • Gość: klientka RBW Re: Meble Agata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.09, 10:14
                Ja też uciekłam z RedBlackWhite , ja z kolei nie mogłam oprzeć sie
                wrażeniu że zakłócam niczym nie zmącony spokój zajętych rozmową
                pracownic. Popatrzyły na mnie z miną " atytuczego!". W Agacie na
                razie nic nie kupiłam ale tu przynajmniej czułam że ktoś jest
                zainteresowany sprzedaniem mi mebli i nikomu nie przeszkadzam.
                • Gość: klient brw Re: Meble Agata IP: 217.97.139.* 28.03.09, 14:38
                  popieram przedmówcę, ja też kupowałam w brw i nikt nie był zainteresowany obsługą mnie czego o Agacie nie mogę powiedzieć, wszystkie panie były bardzo miłe i żywo interesowały się szukaniem tego co chciałam.Bardzo mi się pod tym względem Agata podobała.
    • Gość: lucia Re: Meble Agata IP: *.aster.pl 22.07.09, 18:17
      najgorsza siec sklepow jaka istnieje na polskim rynku nie polecam
      robienia tam robienia zakupow firma transportowa jeszcze gorsza
      poprostu szkoda gadac przywiezli mi naroznik i zostawili go na
      klatce schodowej powiedzieli ze sie nie zmiesci i poszli tyle ich
      widzialam tak sie nie robi przeciez placimy za to ciezkie pieniadze
      a oni maja nas gleboko w tylnej czesci ochyda juz wiecej tam moja
      noga nie stanie
    • Gość: kostek Re: Meble Agata IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.11.09, 22:31
      No cóż...tak jest jak się kupuje meble w marketach gdzie co chwile
      obsługa sie zmienia...jak to w markecie :)ludzie myśla że jest
      taniej,tylko nie wiedzą że ceny mebli od danych producentów są
      wszędzie takie same,jak jeden sklep ma promocje to mają wszystkie...
      na przyszłość polecam mniejsze sklepy gdzie dbaja o interes klienta
      • Gość: pp Re: Meble Agata IP: *.cdma.centertel.pl 11.11.09, 20:10
        pytanie, czy ktoś wie jakiej produkcji są meble "red apple" dostępne w agacie.
        Podejrzewam że to zwykła china. A ceny ...
        • Gość: XXX Re: Meble Agata IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.11.09, 21:11
          Kaszana Made in Malezja.
          Nie radzę kupować!
          • Gość: ---- Re: Meble Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 23:04
            W każdym sklepie są nie zadowoleni klienci ale i także więcej jest zadowolonych
            klientów. Agata sklep jak każdy inny, wszędzie są reklamacje...
        • Gość: Marta Re: Meble Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 13:59
          Red Apple- Malezja, Nie polecam- szybko sie rozlecą a o reklamacji
          można zapomniec
    • Gość: HONOR.... Re: Meble Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 23:07
      LUDZISKA APEL DO WAS!! CO MY JESZCZE ROBIMY W TYM SALONIE JEB...IA
      NAS W DUPE BEZ MYDŁA GDZIE NASZE ZAROBKI? 1200ZETA WYPŁATY
      SKANDAL!!! DO RAJU NA NASZEJ DUPIE!!!??? MY BUDUJEMY RENOME TEGO
      SALONU.. MY ZARABIAMY KESZ I TO GRUBY NA TYCH SKUR..WIELI O UBECKIEJ
      PRZESZŁOSCI A H..J IM DUPE! ROSYJSKIE WYMIOTY PASZOŁ WON!!!IDE PO
      PALE DO PIWNICY POROZ....ALAM IM TE PUSTE ZACHŁANNE ŁBY!!!!!
      • Gość: stefanek Re: Meble Agata IP: 90.156.110.* 01.03.10, 22:48
        a to prawda, że będziecie mieli nowego dyrektora ???.
        • Gość: blablablabla Re: Meble Agata IP: *.54.17.106.static.telsat.wroc.pl 06.03.10, 12:07
          Doigrało się kurwiszcze!
          • Gość: OLALALA!!!! Re: Meble Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 22:40
            ZASZŁA POMYŁKA... TERAZ ZA KARE!...TZN ZA 3 MIESIĄCE POJEDZIESZ DO PŁOCKA BO
            BUDUJĄ TAM SALON AGATA MEBLE A PANI ..K.. BĘDZIE TAM TWOJĄ DYREKTORKĄ BO
            DOSTAŁA AWANS....OLALALALA! I CO NASTĘPUJE: DADZĄ NAM NASTĘPNEGO POJEBA KTÓRY
            BĘDZIE PROFESJONALISTĄ W SRANIU NA MÓZG PRACOWNIKOM!ZACZNIJMY IM RYC BERETY ALE
            BARDZIEJ PROFESJONALNIE! TO JEST MYŚL!!!LICZĘ NA GODNE UWAGI PROPOZYCJĘ.. Z
            POWAŻANIEM I WIELKIM SZACUNKIEM DLA SPRZEDAWCÓW I PIERDOLNIĘTYCH SPRZEDAWCZYKÓW
            KTÓRYM PRĘDZĘJ CZY POŻNIĘJ PUSZCZA ZWIERACZE OD DAWANIA DUPY TO PRZYKRE I NIE
            UNIKNIONE PODPIS: OSTATNIE OGNIWO W WIARĘ I NADZIEJE UCZCIWIE PRACUJĄCEGO
            CZŁOWIEKA!!!!
            • Gość: MORTADELLLA.... Re: Meble Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 00:06
              SPRZEDAWCA(NI) MEBLI AGATA:1200ZŁ NA ŁAPKĘ BO JEST DYMANY GDZIE? W DUPĘ!OD
              OŁOWIANEGO ROKU DYMANIA PRACOWNIKÓW 2010r CO NASTĘPUJĘ :1200 ZETA KTÓRE DOSTAJĄ
              PRACOWNICY NIE LICZĘ TYCH CO JUŻ PUSZCZAJĄ ZWIERACZE...LEPSZY PUSZCZONY ZWIERACZ
              NIŻ BEZNADZIEJNA WYPŁATA..DZIELIMY 1200 NA ILOŚĆ GODZ. PRZEPRACOWANYCH W
              MIESIĄCU BEZ PODATKU I PAŃSTWOWYCH HARACZY TYPU ZDROWOTNE ITD..BO NA EMERYTURZE
              NA PEWNO NIE BĘDZIEMY ZWIEDZAĆ ŚWIAT JAK SKOŚNOOKIE PRZYJACIELOWCE ZOSTAJE NAM
              WTEDY DOM OPIEKI SPOŁECZNEJ LUB KUPIĆ SOBIE GANA I STRZELIĆ W ŁEB ABY NAJBLIŻSI
              NIE MĘCZYLI SIĘ Z NAMI....
              • Gość: MORTADELLLA... Re: Meble Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 00:19
                OK!TERAZ DZIELIMY...1200ZŁ/DZIELIMY /184GODZ/WYCHODZI DRODZY/6.52ZŁ NA GODZINĘ/
                ZARABIAMY TERAZ JAK NASI SĄSIEDZI Z UKRAINY W 2000r I TO NA BUDOWIE ONI MIELI NA
                CO WYMIENIĆ ZŁ BO NA ZIELONE...A MY NA CO?....NA GÓWNO!!!!DO RAJU NA NASZEJ
                DUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Adamo Re: Meble Agata IP: *.toya.net.pl 30.05.10, 16:44
          hehehhehehhe...pierwszy dyrektor szczykała wszystko ukradł to teraz was
          okradają,zwykłych pracowników bo co tu kraść jak już wszystko ukradli...ale jaja
          hehhehe
          • Gość: Adamo Re: Meble Agata IP: *.toya.net.pl 30.05.10, 16:48
            pracowałem tam od samego poczatku,co wy wiecie o Agacie...?:))))
            • Gość: cisza Re: Meble Agata IP: 90.156.110.* 07.07.10, 17:26
              tak wam śrubę dokręcili że nie dajecie znaku życia, oj niedobrze to rokuje ....
      • Gość: kalasznikow.... Re: Meble Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 23:11
        waszkulcu do japulcu ukrainska krew na sibira do gułagu pracucuj szybciej norma norma!!!!!!!
    • Gość: shadow Re: Meble Agata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.10, 12:28
      NIKOMU NIE ŻYCZĘ ZAKUPÓW W AGATA MEBLE!!!
      Jak to możliwe, że ta firma jeszcze funkcjonuje???
      Zamówioną sofę w standardowych kolorach przysyłają dopiero po 2 MIESIĄCACH
      czekania! i to bez śrub montażowych, więc mebel rozwalony na środku pokoju leży
      sobie od tygodnia, bo Agata czeka na śruby od producenta!!! Jakaś masakra!!!
      A dział reklamacji jest złożony z jakiś ludzi z przypadku totalnie nie znających
      się na rzeczy, a przy tym nieuprzejmych!!!
      Omijajcie ten skurwiały sklep z daleka!
      • Gość: jojo Re: Meble Agata IP: *.171.23.103.static.crowley.pl 22.03.10, 10:28
        W każdym sklepie jest tak samo
      • Gość: gosc Re: Meble Agata IP: *.pcmedia.com.pl 29.03.10, 18:24
        no tak, bo sklep ma wiedziec 2 miesiace wczesniej co szanowny pan kupi i na
        magazynie trzymac po 500 sztuk kazdej kanapy w kazdym kolorze...
        powodzenia czlowieku!
        • Gość: pijawa Re: Meble Agata IP: 90.156.110.* 08.05.10, 22:09
          a ja właśnie kończę przepijać majową wypłatę - na zdrowie łajzy.
          możliwe że już się nie zobaczymy bo na bilet mi nie starczy.
    • Gość: sprzedawca? Re: Meble Agata IP: *.pcmedia.com.pl 29.03.10, 18:21
      to po co w agacie kupujesz?
      idz do BRW i zobacz czy nie bedzie reklamacji...
      czy przywioza...
      czy ci wniosa do domu...
      i to wszystko GRATIS
      i to tylko po to zebys na forum wypisywal!!!
      a panowie z transportu sa po to, zeby targac meble, a nie opinie o reklamacjach
      wystawiac!
      Pozdrawiam!
      • Gość: O.N.A. Re: Meble Agata IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.10, 23:45
        co to taka cisza!?!?!?!?

Jakichś świeżych informacji łaknę o Agacie i syfie jaki tam panuje!!! Czy
        Krejzolka w końcu odchodzi czy nie???? I jaki jest jej nowy zastępca?!?!?!?!

Ta strona to prawdziwa telenowela :D

Moja kumpela chce tam złożyć papiery....jest sens?!?!?!
        • Gość: iga Re: Meble Agata IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.10, 13:27
          Jeszcze nie odeszła i zrobi wszystko ( dosłownie) żeby nie odejść z
          Wrocławia.
          • Gość: zizi Re: Meble Agata IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 22:37
            no włacha! już dawno miało jej nie być a ona dalej szwenda się po salonie! CO
            JEST GRANE?!?!?!?!
    • Gość: LEGNA... Re: Meble Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 01:08
      SZYKUJCIE SIĘ!!!!! NASYŁAM SKARBÓWKĘ ALE TĄ NIE OPŁACONĄ!!!PRRZEZ WAS PATAŁACHY
      I MAM W DUPIE WASZYCH PRAWNIKÓW I I TAK ZOSTANĄ WYDYMANI PRZEZ WAS SAMYCH..CZAS
      POGAROWAĆ Z CHŁOPCAMI PO JEDNYM FACHU TZN DYMANIA LUDZI W DU...PE CZAS ABY
      POCZUC W DU..PIE SENS DYMANIA INNYCH...OJJJJJJJ POCZUJECIE!!!!! CZAS NA
      ZMIANY..........
      • Gość: mimi Re: Meble Agata IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.10, 16:40
        dobrze się czujemy o_O ???????
    • bal_on Re: Meble Agata 01.09.10, 20:30
      www.agatka.efora.pl/ nowe forum
    • Gość: NAPIĘTY..... Re: Meble Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 01:23
      DO PERSONELU: PYTANKO KTO NAMALOWAŁ MI PENIORA NA SZAWCE UBRANIOWEJ W MĘSKIEJ SZATNI? ( CZERWONY MARKER ) TO PO PRIMO1 A PO PRIMO2 ZAJE.....AŁ! DZIŚ Z LODUWY NA SOCJALU MUJ PASZTET PROCHOWICKI !!! UCZYNNYCH INFORMATORÓW PROSZĘ O KONTAKT..PRZEZ EKIPĘ SPRZĄTAJĄCĄ LUB OCHRONĘ POZDRAWIAM..
      • Gość: xxx Re: Meble Agata IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.10.10, 17:18
        Jaki salon,taka załoga.Co to za nie wykształcony gamoń-takie proste błędy ortograficzne:szawka(szafka),muj(mój),loduwa(lodówa).Wstyd!!!
    • Gość: kozakiewiczJ Re: Meble Agata IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.10, 11:38
      Projekty, zdjęcia szaf, sypialni są na szafa.org Szukajcie tam ciekawych i tanich mebli - zero stresu.
    • Gość: Gość Re: Meble Agata IP: 79.139.42.* 24.10.10, 15:52
      Witam wszystkich, Salon mebli agata a szczególnie dział specjalistów od reklamacji zasługuje na zasilenie grona bezrobotnych.
      Kupiłem komplet krzeseł i stół. Po skręceniu jedno z krzeseł pękło samo bez siadania czy innego dziwnego sposobu użytkowania jak to określili ludzie z działu reklamacji. Po jakimś czasie od zgłoszenia reklamacji dostałem list, w którym było napisane, ze uszkodzenie powstało w wyniku uszkodzenia mechanicznego, czyli n musiałby ktoś się kiwać lub huśtać na krześle, chociaż nie wiem jak na takim krześle można by to zrobić. Potem zostałem poinformowany ze gwarancja nie musiała zostać uznana która została zgłoszona po 4 dniach od kupienia i naprawa zostanie wykonana grzecznościowo. Ja się pytam kim są Ci specjaliści z działu reklamacji ze mogą podwarzac prawo konsumenckie i mówić mi jak się użytkuje właściwie nieużywane krzesło bo ja tego robić nie umiem.
      Proponuje Państwu z mebli agata o nie odbijanie piłeczki tylko przeprowadzenie audytu wewnętrznego i skontrolowaniu wiedzy i kwalifikacji swoich specjalistów i wyciągnięciu wniosków po tylu skargach.
    • Gość: speedbandit Re: Meble Agata WAŻNE IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.11, 10:16
      A ja szybko wyegzekwowałem od nich zwrot kasy za uszkodzony mebel (tak zapakowali do transportu mebel z wystawy że nie było mozliwości aby przyjechał nieuszkodzony). Odnalazłem maila do managera działu marketingu (Izabela Zięba - pisze się imię kropka nazwisko małpa mebleagata kropka pl) w ich centrali i napisałem paszkwila. Ale tez spryciarze: nie odpisali mi tylko zostałem przeproszony telefonicznie. Niechcą zostawiać śladów w postaci maili, cwaniaczki.
    • Gość: KRÓL ALFONSÓW Re: Meble Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 20:52
      ŚIWY ALFONS ,CZARNY ALFONS , A BLONDYNA CURA ALFONSÓW......DO JAPY PATAŁACHY.....WASZA PORA NADCHODZI SZYKUJCIE D...PSKA....
      • Gość: jestem głodny..... Re: Meble Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 20:59
        Jestem głodny waszego wydy.....nia w dupsztale nędzne wszy....łonowcowe na naszej dupie do raju i premi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: slawo wawa okęcie Re: Meble Agata IP: *.233.236.146.nsti.pl 01.04.11, 13:10
      właśnie przywiezli mu biurko i bibloteczke. Same wady, odpadajaca okleina, wypryski. gosci od montażu wygladali jakby byli na haju. od razu pojechalem do dzialu reklamacji - a tam mowia ze zwrotów nie przyjmuja . nawet jak meble są złe.
      ok mogą wymieniać je codziennie. teraz powiedziałem ze bedę ogladał je na samochdzie. kawałek po kawałku, jak coś badzej nie tak - nawet to domu nie bede wpuszczal. Bo znów każa mi jechać do działu reklamacji i składac reklamację na reklamacje. Takie odbijanie piłki

ogólnie nie polecam. pierwsze dośwaidczenie - ale sposób ich działania raczej wygląda na naciąganie niz prawdziwą obsługe klienta
      • Gość: jo Re: Meble Agata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.11, 08:37
        Piątek, ostatni dzień na odbiór zgodnie z zamówieniem.Dzwonię "moment-już sprawdzam", "tak,tak,mamy towar,producent wywiązał się z terminu!!!!!!!! super, tylko musimy wprowadzić do systemu i będzie do odbioru najwcześniej w poniedziałek" Poniedziałek płacę w salonie,odbiór jak się okazuje w innym miejscu.W domu odkrywam dwa poważne uszkodzenia.Dzwonię - "proszę przyjechać (35km) i złożyć reklamację, ewentualnie można mailem ale trzeba zeskanować fakturę!!"
        • Gość: gość Re: Meble Agata IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.11, 15:43
          Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt dla całego burdelu Agata Meble, obyśmy się już nigdy nie spotkali, szczególnie z tobą nimfomanko, siwy łbie, bezguście blondyno,zarośnięty brzuszku, z rodzinnym klanem wiecznie małych oczek od chlania dzień w dzień i wieloma innymi stworami z najgorszego koszmaru, pozdrawiamy serdecznie - byli pracownicy tego jeb...salonu.
          • Gość: Byly pracownik... Re: Meble Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 18:39
            DLA TWOJEJ INFORMACJI KUDŁATY PODAJE ŻE KATOWICE JUŻ WIEDZA O TWOJEJ SAMOWOLI.... KOMU DAM A KOMU NIE DAM A KOMU UPIERD....LE Z PENSJI ! ITD.ITD BO ŻONA TWA OWŁOSIONA DU...Y TOBIE NIE DAŁA A JAK DAŁA TO PRZEZ GĄSZCZE SIĘ MUSIAŁEŚ WKUR....IC! ZATEM WASZA ZASR....NA! KLIKA ROZPIER....LI SIĘ JAK WIELKANOCNE JAJECZKO O STÓŁ!! TY! SIWY! I TA BURA BLONDYNKA ZASILICIE GRONO BEZROBOTNYCH!!!
    • Gość: WKUR...NY! Re: Meble Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 20:29
      PONOWNIE KUPILEM MEBLE W SALONIE AGATA...A TU H....J ROZJEB....NA PACZKA!!! SZYKUJCIE DUPS...K DYREKCJO IDE PO WAS!!!!
      • Gość: MARYCHA.... Re: Meble Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 10:29
        DO JAPY!!!!! AGATOWSKIE SZMATY!!!
    • koronny007 Re: Meble Agata 05.08.11, 00:11
      Koleżanko byłem pracownikiem Agata Meble (Okęcie) , to co opisujesz to standard w tej firmie dla nich klient jest ważny tylko do czasu kiedy zapłaci pieniądze. W Agacie panuje takie przekonanie że jak klient zapłacił to teraz poczeka . Bardzo często zdarza się tak że magazynier który wydaje mebel wie ze mebel jest uszkodzony lub był naprawiany oczywiście nie mówi tego klientowi bo ma powiedziane od szefostwa że ma to z magazynu wypchnąć w innym przypadku magazynierzy będą za to płacić . Podejrzewam że meble pochodzą z Malezji po naszemu( Lukas) moja rada taka oddaj wszystkie te meble poproś o zwrot pieniędzy i kup coś innego (Polskiego) bo te meble nawet jak ci naprawia lub wymienią to będę dobre przez parę miesięcy i znowu się rozlecą , szkoda kasy na to (Chińskie badziewie) powodzenia :)
      • koronny007 Re: Meble Agata 10.08.11, 23:16
        Do prezesa firmy Agata Meble pana Sebastiana Ć. Panie prezesie kiedy pan przejrzy na oczy i zobaczy pan jak osoby które wydaje mi się darzy pan zaufaniem pana okłamują i mówią panu to co chce pan usłyszeć, zacznę od dyrekcji salonu Warszawa (Okęcie) . opanowała to do perfekcji i na przykład przygotowanie magazynu głównego ma w jednym palcu oczywiście tylko teoretycznie bo praktycznie to zawsze tym wszystkim zajmuje się kierownik oni tylko mówią żeby pochować bardziej uszkodzone meble i to czego pan nie powinien widzieć głębiej w regały bo pan tam nie wejdzie a wózkiem po regale też pan nie będzie jeżdził a jak już pan pojedzie to wyjmiemy ten towar z regałów. A jeśli chodzi o magazyn reklamacyjny który wciąż rośnie , nie wiem czy pan wie ale jest to cały regał 1i2 od góry do dołu zaczyna też przechodzić na 3 i oczywiście nikt z tym nic nie robi bo pracownik który zajmuje się reklamacjami robi reklamacje bieżące , a z tym bałaganem nikt mu nie pomaga tylko od niego wymaga tu mam na myśli dyrektora działu reklamacji pana Piotra B. który się na tym kompletnie nie zna i już mówię dlaczego mniej więcej rok temu robiliśmy sprzątanie magazynu reklamacyjnego i zniszczyliśmy mebli na około 120 tyś. złotych meble były wyrzucane chaotycznie i bez sprawdzenia czy da się je naprawić czy nie, lista z której te meble były wybierane w 40% nie pokrywała się z prawdą , przypominam była to lista z inwentaryzacji , mebli tak naprawdę do zniszczenia było za 300tyś złotych ale tego nie da się zrobić w dwa dni , panowie z działu kontrolingu są mądrzejsi. Chciałbym też bardziej przedstawić panu pracę pana Piotra B. i Irka S. z działu kontrolingu pomijając to że przychodzą do pracy pod wpływem alkoholu , to kompletnie nie znają się na pracy tego magazynu , bo jak można kontrolować kogoś jeżeli samemu nie umie się posługiwać systemem , nie zna sie lokalizacji i nie wie się w jaki sposób przepływają dokumenty pomiędzy magazynem ,działem reklamacji, działem przyjęć towaru i sklepem a w dodatku nie sprawdza dat na fakturach bo w roku 2011 każe sprawdzać faktury w segregatorze z 2009 ale on głośno mówi że to on jest z kontrolingu i jemu prezes uwierzy a jak coś będzie żle to będzie pracowników wina . Wymyślone przez dział kontrolingu i potwierdzone przez pana procedury przyjęcia i wydania towaru sa kompletna głupotą i nikt tego nie przestrzega mało tego w Katowicach też jest to robione niezgodnie z procedurami o czym pan na pewno nie wie , jednym słowem wszyscy robią pana w trąbę aż się miło patrzy a pan ich słucha jak świnia grzmotu , doradzili panu zmienić serwis Stihl na Linde mimo że wózek ciągle się blokuje w regale i nikt nim nie chce jeżdzić bo jest powolny a serwisanci nic nie potrafią z tym zrobić , pewnie ktoś kopertę w łapkę dostał z tych pana zaufanych pracowników żeby to panu wcisnąć. Już widzę jak cała ta pana zaufana armia Piotr B. Irek S. Jarosław C. przekonują pana że to nie prawda i zapewniają że to sprawdzą, dzwoniąc do zaufanego pana i ich kapusia i bałaganiarza nazwanego przez pana najlepszym magazynierem w sieci Cezarego S.
        • aba1962 Re: Meble Agata 29.01.17, 10:52
          Ja kupiłem szklanki, które się chybotały (miały półokrągłe dno) sprzedawca odmówił wymiany , chociaż do sklepu zgłosiłem się na drugi dzień, a dyrektor o którego sprawa się oparła pan Piotr Gumienny z salonu w Warszawie na Targówku stwierdził, że on nie raz kupił szklanki które się chwieją i do głowy mu nie przyszło reklamować a po za tym czego się spodziewałem po zakupie szklanek w cenie 3 zł za sztukę. Zapytałem czy dalej będzie sprzedawał te szklanki skoro cała partia z pewnością jest wadliwa, pan Gumienny z uśmiechem stwierdził, że oczywiście będzie sprzedawał je nadal. Jeżeli takie podejście ma dyrektor salonu to czego mamy spodziewać się po pracownikach. Życzę panu dyrektorowi dalszych sukcesów w budowaniu wizerunku firmy.
    • Gość: DRONGAL!!! Re: Meble Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 20:25
      OGROMNY TRZON W DUPELAKA KATOWICKIM PENIOROM I WROCLAWSKIEJ DYREKCJI KTÓRA H...J WIE O PROWADZENIU SALONU JESZCZE WAS NIE WY....BALI W KOSMOS?? O CO KAMAN???POZDRO DLA PRACOWNIKÓW TRZYMAJCIE SIĘ POZDRAWIAM PS.WYKUPIE PREZESIE TE TWOJE SALONY A MOJA NAZWA...LOGO...NAZYWAC SIĘ BĘDZIE ,,SALON DYZMA,,
      • Gość: DYZMA Re: Meble Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 20:31
        I JESZCZE BO WKURWIL....M SIĘ WYSYŁAM KURIEREM WAZELINE DO DYREKCJI SASLONU ABY ŁATWIEJ BYŁO WAM ZNIEŚĆ NADSTAWIANIE D....PY...HAHAHAHAHAHAHAH WIEŻE W WAS JESTEŚCIE DZIELNE CHŁOPAKI...
    • Gość: linijka Re: Meble Agata IP: *.swidnica.mm.pl 25.03.12, 23:02
      Witam
      A ja jestem mile zaskoczona ty sklepem. Poważnie. Zamówiłam narożnik Poker. Pani powiedziałam, że musimy na niego czekać 4 tygodnie. Wielkie zdziwienie jak mąż dostał sms-a, że narożnik już jest do odebrania, na początku 3-ciego tygodnia. W czasie oczekiwania na Pokera naczytałam się o Agata Meble takich opinii, że się załamałam. To niby kolory inne od zamawianych, to brak głównych elementów w paczkach lub w ogóle brak paczek. Ale dobra - pojechałam na magazyn i poprosiłam 2 baaardzo fajnych i sympatycznych pracowników, aby rozpakowali mi wszystkie paczki celem sprawdzenia poprawności zamówionego towaru. Nie było z tym żadnego problemu!!! Rozpakowali, spokojnie powiedzieli co do czego, a następnie pięknie zapakowali i okleili narożnik. Przyjechaliśmy do domu, zaczęliśmy narożnik rozkładać i wszystko super wygląda!!!! No dobra ... brakowało dwóch śrub podtrzymujących "plecy" narożnika. Ale takowe miałam w domu i nie był to dla mnie żaden problem. WIEM tylko tyle, że na bank zrobię tam zakupy jeszcze. Ja osobiście POLECAM!!!!!!!
      • Gość: linijka Re: Meble Agata IP: *.swidnica.mm.pl 25.03.12, 23:15
        Aha, zapomniałam napisać, ze narożnik POKER jest firmy Apis i mam w kolorze pomarańczowym (Antara) + wstawki z eko skóry (ciemny brąz). Efekt - ZAJ....TY!!!! Za jakiś czas napiszę jak się sprawdza w codziennym użytkowaniu :-)
        • Gość: VVV Re: Meble Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.12, 23:48
          I CO SIĘ CIESZYSZ?? I TAK NIEDŁUGO SIĘ TEN NAROŻNIK TOBIE ROZPIE...O.LI!!
      • Gość: Adam Re: Meble Agata IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.10.12, 14:07
        Mam pytanie do Pani która kupiła narożnik POKER w AGATA MEBLE. Jak sie sprawuje w codziennym użytkowaniu.
        Prosze o dopwiedz na maila paco1978@interia.pl
    • Gość: TYMOL23 Re: Meble Agata IP: *.g1.citymedia.pl 14.08.12, 15:33
      KUPIŁEM NAROŻNIK AGATA MEBLE OPOLE I OCZYWIŚCIE PORAZKA ,NA MEBEL CZEKAŁEM 5TYG.,A REKLAMACJA JEST NAPISANE :W NAJKRUTSZYM TERMINIE ,CZYLI MOŻE BYC I ZA ROK ,UWAZAJCIE NA TEN SALON !!!!!!! SAME BUBLE
      • Gość: jur54 Re: Meble Agata IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.12, 12:02
        Zgadzam się z taką opinią w 100%. Na biurko zamówione na początku listopada czekam już ponad miesiąc i wciąż słyszę, że będzie pod koniec tygodnia (tylko którego?)
        Więcej ja i moi znajomi w tym sklepie zakupów nie będą robić. Swoje pieniądze wolę wydać w uczciwej firmie, która dba o klienta.
    • Gość: gość Re: Meble Agata IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.10.12, 08:06
      Przeżyłam to samo z meblami Agata. Już po miesiącu zaczyły się odbarwiać, lakier odpadał, tworząc dziurki jak po kornikach. Reklamacji nie uwzględniono, bo ponoć żle były użytkowane. Firma twierdzi, że ich meble służą do dekoracji, nie do używania.
    • Gość: gość Re: Meble Agata IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.11.12, 09:28
      Przestrzegam przed kupowaniem mebli tej sieci. Większość z nich wykonana jest niechlujnie, szybko się rozklejają, odbarwiają a reklamacje są nieuznawane, ze względu na nieumiejętność użytkowania, np. na stole nie można spożywać posiłków, szafka nie może być narażona na działanie promieni słonecznych....
      • Gość: Sikawianka Re: Meble Agata IP: *.toya.net.pl 01.12.12, 20:48
        Trzymajcie sie z dala od sklepu Agata Meble! Pisze o sklepie w Lodzi.
        To nienormalne jak traktuja klientow. Zatechla komuna!

Przy kasie czlowiek traktowany jest jak intruz, kasjerka obrazona jest na wszystko: i na platnosc karta i na platnosc gotowka. Na stanie w kolejce trzeba srednio liczyc 45 min!!! I wcale nie ma duzego ruchu; procedura przy kasie to jakas paranoja. Kolejne 45 min trzeba przeznaczyc na odbior towaru z magazynu. Nie mam zamiaru tam juz niczego kupowac. To prawdziwy koszmar.
    • Gość: gosc Re: Meble Agata IP: *.k.pl 14.05.13, 22:53
      Witam, właśnie jestem po zakupie łóżka z materacem w salonie Agata Meble Bielany Wrocławskie. Łóżko miało być 19 kwietnia (piątek), brak informacji z salonu, ale myślę mają opóźnienie więc pewnie na początku tygodnia zadzwonią. Rozwaliliśmy stare łóżko coby zrobić miejsce na wniesienie i montaż nowego i śpimy na materacu na podłodze. Mija kilka dni i cisza. Potem się okazało, że jakaś inwentaryzacja w sklepie, salon zamkniety, nie wiadomo o co chodzi. Jak już byli dostępni to nikt nic nie wie. Oczywiście samemu trzeba było się dowiadywać o zamówienie bo pracownik nie raczył zadzwonić do swojego klienta z informacją o opóźniającej się dostawie z winy producenta. Czegokolwiek dowiedziałem się dopiero 7 maja, że jest opóźnienie w produkcji i materac będzie może 10 maja. Nareszcie 13 maja poinformowano mnie, że materac jest od soboty w sklepie ale nikt nie umie go wprowadzić na magazyn żeby go sprzedać...nowy system wdrożyli bez przeszkolenia pracowników i potrzebują jeszcze ze trzy dni żeby go wprowadzić na magazyn. Żenada taka, że aż w dołku ściska! No ale jednak tego 13 maja okazało się że jednak jakaś bystra jedna była jak woda w kiblu i materac jest na magazynie, można iść i w końcu zapłacić... no to 14 zapłaciłem. Transport i montaż dopiero po kolejnych dwóch dniach udało się zamówić, ale żeby nie było za łatwo muszę wziąć wolny dzień w pracy żeby czekać najpierw na dowiezienie łózka i materaca a potem na kolejną ekipę żeby przyjechała w innych godzinach i to zmontowała. zatem MOŻE 16 maja będę spać w nowym łóżku, po miesiącu spędzonym na materacu na podłodze...Omijajcie szerokim łukiem salon Meble Agata bo jeden wielki brak kompetencji wśród obsługi i ignorowanie totalne klienta, który nie małe pieniądze płaci za ich meble. A swoją drogą o ciekawe czy to co przywiozą będzie tym co kupiłem....
      • agatameble Re: Meble Agata 17.05.13, 10:05
        Witam serdecznie w imieniu firmy Agata Meble,

Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Mamy nadzieje, że towar zostanie Panu dostarczony jutro bez żadnych opóźnień. W razie jakichkolwiek problemów prosimy o kontakt poprzez formularz na stronie www.agatameble.pl/firma/kontakt.

Pozdrawiam,
        eRzecznik Agata Meble
    • Gość: gość Re: Meble Agata IP: *.ostroleka.vectranet.pl 22.05.13, 14:41
      no ja też nie miałem jeszcze żadnej kiszki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka