Dodaj do ulubionych

Tłumy żegnały dawny Monopol

01.12.06, 21:21
mam okazje czesto bywac w katowickim monopolu braci likusow. i wiem, ze
sentyment robi swoje, ale nie ma co plakac, jestem pewny, ze znow bedzie
trzeba ciulac pieniazki na kolacje w restauracji w nowym monopolu. tak
luksusowego miejsca u nas brakuje. a za robote jaka zrobia ludzie likusow, ja
osobiscie jestem postawic kazdy pieniadz. monopol wroci, bedzie to monopol
godny xxi-wieku.
Obserwuj wątek
    • sztuk6mistrz Tłumy żegnały dawny Monopol 02.12.06, 10:08
      Zastanawiam się tylko dlaczego zabytkowe meble mają trafić na aukcję, skoro nowy
      właściciel ma zamiar dalej prowadzić w Monopolu hotel. Orbis zachowuje się jak
      pies ogrodnika, czy - po nas choćby potop? Swoją drogą Orbis powinien być
      pożegnany z tego miejsca solidnym kopniakiem, bo firma ta to konglomerat ubecji,
      dziwek, cinkciarzy itp. Jadłem w Monopolu parę razy obiad - to było wstrętne,
      wysuszone jedzenie, obsługa zachowywała się jakby to był Harolds. Budynek w
      istocie piękny.
      • Gość: EWa Re: Tłumy żegnały dawny Monopol IP: *.CNet.Gawex.PL 02.12.06, 12:58
        Też nie rozumiem tego pozbywania się mebli.
    • Gość: agap Tłumy żegnały dawny Monopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 13:45
      no fajnie, ale dlaczego pożegnanie tylko w godzinach pracy a nie w wolnym dniu?
      jak ktoś musi siedzieć w pracy, to już nie dla niego Monopol? taki wygodny ten
      personel.
      • Gość: kitkat Re: Tłumy żegnały dawny Monopol IP: 217.116.110.* 02.12.06, 17:07
        A najciekawsze to dlaczego akurat u Horszowskich? Niebywale!
    • Gość: Daniel Tłumy żegnały dawny Monopol IP: 194.187.182.* 05.12.06, 11:45
      Akurat znam osobiście braci Likusów i jestem na 100 % pewny że Hotel Monopol
      znów stanie się miejscem bardzo luksusowym i bedzie na pewno wizytówką
      Wrocławia.
      • Gość: jajo Re: Tłumy żegnały dawny Monopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 11:56
        na pewno będą dokładać do interesu, aby nam sie bardziej podobało
    • Gość: marek a gdzie bajzel Solei? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.06, 14:00
      ciekaw jestem gdzie teraz będzie przeniesiony heeheeheee.... salon masażu z
      ćwiczeniami indywidualnymi.... moi znajomi chcieli pójść w monopolu do sauny i
      trafili do regularnego burdelu z wyjątkowo brzydką "recepcjonistką"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka