enea5 01.12.06, 21:41 co włożyć do takiej paczki uczniowi szóstej klasy?dzieci losowały się nawzajem co jest dla mnie szczytem głupoty,ale trudno paczke trzeba zrobić.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: figar Re: paczka na mikołaja za 15 zł IP: *.chello.pl 01.12.06, 21:45 komplet [dlugopis i pioro ] moze starczy na cos na oslode [czekolade] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: paczka na mikołaja za 15 zł IP: *.e-wro.net.pl 01.12.06, 21:49 głupota... w podstawówce też tak miałem. Wykorztowałem się potwornie a koleś co mnie wylosował dał mi jakieś używane brudne zabawki :( 15 zeta... ja bym poszedł do Hiper Marketu i kupił 15 snikersów. Akurat styknie na 15 kranczerów. Alebo 15 kranczerów i jeden normalny podwójny i butelka mineralki do popicia. Słodycze Kerfur, Tesco... tam słodycze chyba nie są takie drogie a większości dzieciaków słodycze powinny podchodzić, tak co by zbytniego rozczarowania nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: paczka na mikołaja za 15 zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 21:52 te słodycze to pewnie ma być dodatek,a gwóźdź programu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mol Re: paczka na mikołaja za 15 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 23:02 dziewczynce szklanego zwierzaczka, w rynku w sklepie amfora sa chlopcu na przyklad rekawiczki dla bramkarza albo gadzet slaska, albo pilke do kopania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bw Re: paczka na mikołaja za 15 zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 23:10 dlaczego uważacie, że kupowanie czegoś sobie nawzajem (losowanie) to głupota? 15 zeta to nie majątek, a dzieci może przy okazji robienia takich prezentów nauczą się czegoś pożytecznego (np. że fajnie jest komuś sprawić przyjemność) Ja jestem w każdym razie "za" i proponuję coś młodzieżowego do czytania, jeśli wylosowana osoba lubi czytać. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ija Re: paczka na mikołaja za 15 zł IP: *.core.lanet.net.pl 02.12.06, 22:45 rekawiczki dla bramkarza a potem wszyscy bedą chcieli stać na bramce :-} Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Najpier sie zdecyduj 02.12.06, 01:32 Dla chłopaka czy dziewczynki :) Bo sama informacja 15 zł nie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: 02.12.06, 08:55 Dla dziewczynki: - opaska do włosów, - spinki, - błyszczyk do ust, - mała figurka lub maskotka, - portmonetka, - breloczek, - książka, - szalik lub apaszka, - rękawiczki, - przywieszka do łańcuszka. Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: 02.12.06, 09:03 Dla dziewczynek zakupy można zrobić w sklepie papierniczyn w Solpolu, jest tam wiele drobiazgów, które się podobają młodym tym wieku (wiem to od mojej córki). Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: 02.12.06, 10:21 Dziewczynka zawsze ucieszy się z kosmetyków,najlepiej z brokatem i pachnących owocami albo wanilią:)) Fajnym prezentem może być też śmieszny pokrowiec na telefon kom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: IP: *.as.kn.pl 02.12.06, 11:15 takiemu dziecku juz kosmetyki:PP moze od razu komplet bielizny,wizyte u fryzjera albo wizazysty o tempora.... Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: 02.12.06, 11:21 Nie mówimy o kosmetykach kolorowych, ale o np. błyszczyku lub dziewczęcej wodzie kwiatowej na takie "kosmetyki" to jak najlepszy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.06, 16:56 tak dla dziewczynek jest wiele możliwości,ale to ma być niestety dla chłopczyka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: 02.12.06, 18:44 Dla chłopaka może jakaś śmieszna maskotka, wydająca dziwne dźwięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.06, 21:31 a jakieś inne propozycje...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: paczka na mikołaja za 15 zł IP: *.magma-net.pl 03.12.06, 19:35 piłkę do "nogi",kosza lub siatki, kartę do telefonu komórkowego - jeśli ma na kartę i zna się sieć, model do sklejania - wiem to od syna w tym samym wieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: paczka na mikołaja za 15 zł IP: *.magma-net.pl 03.12.06, 19:38 paletki do ping ponga, portfel w BIG STAR lub inny gadżet z tego sklepu, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama sztuczki magiczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.06, 20:33 Karty do sztuczek magicznych Harry Potter. Sprawdzony na 12-latku (zeszłoroczny) prezent. Kosztują 9.99. Ja kupiłam w jakimś markecie, ale są też tu: monaco.net.pl/sklep/index.php?cPath=10_27_33& Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: sztuczki magiczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 22:12 przypominam ze to tylko 15zł,więc gdzie z tym do Big Stara,jaka piłka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: sztuczki magiczne IP: *.magma-net.pl 04.12.06, 09:01 najpierw sprawdź ceny w BIG STAR, a potem komentuj na forum. Ostatnio kupowaliśmy poftfel w BIG STAR i kosztował do 20 zł, dokładnie nie pamiętam, ale zdziwiła mnie pozytywnie cena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: sztuczki magiczne IP: *.magma-net.pl 04.12.06, 09:05 piłki do 15 zł znajdziesz w każdym markecie.. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianie_info [...] 04.12.06, 11:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś